Καταπιεστικη Σχέση-Ειναι ανθυγιεινή?? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 142
    Senior Member
    στανταρακι ....

Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχα ..τρολαρεις ετσι?? δεν γινετε να μιλας σοβαρα ρε φιλε!!!!
    Γιατι εσενα σου αρεσει να βγαινεις με το αγορι σου και να κοιτάει συνεχεια αλλες?

Banned
    Quote Originally Posted by Tomm View Post
    Γιατι εσενα σου αρεσει να βγαινεις με το αγορι σου και να κοιτάει συνεχεια αλλες?
    χαχαχαχα...εγω τον τουλουμιαζω τον φλωρο μου πριν απο καθε εξοδο, προκαταβολικα ... και στην επιστροφη τον περναω αλλο ενα χερακι ..για να μην ξεχνιομαστε...

Member
    χαχαχαχα...εγω τον τουλουμιαζω τον φλωρο μου πριν απο καθε εξοδο, προκαταβολικα ... και στην επιστροφη τον περναω αλλο ενα χερακι ..για να μην ξεχνιομαστε...
    σοβαρα τωρα?

Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    σου ευχομαι φίλε να πανε ολα καλα!!!!!!
    ευχαριστω πολυ πιστευω θα πανε τωρα

Φιλε Τomm ακου τι θα κανεις.

Οταν θα ερθει η κοπελα σου στο σπιτι σου ,εσυ θα της πεις οτι θελεις να της μιλησεις για καποια πραγματα που συνεβησαν σημερα και να μην σε διακοψει μεχρι να τελειωσεις.

Θα πεις οτι ειχες βγει πριν εξω και στο δρομο χαλβαδιασες 3 γκομενακια με κολαν και εναν μουσατο ( αυτο θα την μπερδεψει καπως ).
    Θα της πεις το ποσο μεγαλη επιδραση εχουν τα κολαν πανω σου και τι τιτανια προσπαθεια κανεις να απαρνηθεις την παρορμηση σου.

Επειτα θα πεις οτι μολις γυρισες σπιτι , πηρες κατευθειαν το τηλεκοντρολ ... και τι δεν ειδες.
    Οτι αυτα που ειδες , συνταραξαν συθεμελα το ειναι σου ( θα κανεις και μια περιγραφη προσθετωντας και μερικα αλληγορικα στοιχεια ).

Επειτα θα της πεις -- πες τωρα ο,τι ειναι να πεις -- και ταυτοχρονα μπροστα στα ματια της θα βαλεις επιδεικτικα ωτοασπιδες και θα παρεις το χαμογελο του Βουδα.
    Η κοπελα σου πιθανον να βρεθει σε ημιπαραφρονα κατασταση αλλα εσυ για κανενα λογο , δεν θα χασεις το χαμογελο του Βουδα.

Οπως θα στα χωνει ,εσυ με μια αποτομη κινηση, θα βγαλεις το παντελονι σου και θα μεινεις ξεβρακωτηλα.
    Θα κανεις μια παυση τοτε ,για να δεις αν θα συνεχισει να μιλαει η αν θα τα ξεχασει ολα μονομιας.

Επειτα με αστραπιαια κινηση θα φορεσεις ενα γυναικειο κολαν.
    Αυτη θα ξαφνιαστει καπως και τοτε εσυ θα πεις

-- Νααα ... τα βλεπεις. Οποιοσδηποτε που φοραει κολλαν μπορει να τραβηξει τα βλεμματα --

Keep trolling my frient.

Banned
    Quote Originally Posted by Σαλβαδόρ View Post
    Φιλε Τomm ακου τι θα κανεις.

Οταν θα ερθει η κοπελα σου στο σπιτι σου ,εσυ θα της πεις οτι θελεις να της μιλησεις για καποια πραγματα που συνεβησαν σημερα και να μην σε διακοψει μεχρι να τελειωσεις.

Θα πεις οτι ειχες βγει πριν εξω και στο δρομο χαλβαδιασες 3 γκομενακια με κολαν και εναν μουσατο ( αυτο θα την μπερδεψει καπως ).
    Θα της πεις το ποσο μεγαλη επιδραση εχουν τα κολαν πανω σου και τι τιτανια προσπαθεια κανεις να απαρνηθεις την παρορμηση σου.

Επειτα θα πεις οτι μολις γυρισες σπιτι , πηρες κατευθειαν το τηλεκοντρολ ... και τι δεν ειδες.
    Οτι αυτα που ειδες , συνταραξαν συθεμελα το ειναι σου ( θα κανεις και μια περιγραφη προσθετωντας και μερικα αλληγορικα στοιχεια ).

Επειτα θα της πεις -- πες τωρα ο,τι ειναι να πεις -- και ταυτοχρονα μπροστα στα ματια της θα βαλεις επιδεικτικα ωτοασπιδες και θα παρεις το χαμογελο του Βουδα.
    Η κοπελα σου πιθανον να βρεθει σε ημιπαραφρονα κατασταση αλλα εσυ για κανενα λογο , δεν θα χασεις το χαμογελο του Βουδα.

Οπως θα στα χωνει ,εσυ με μια αποτομη κινηση, θα βγαλεις το παντελονι σου και θα μεινεις ξεβρακωτηλα.
    Θα κανεις μια παυση τοτε ,για να δεις αν θα συνεχισει να μιλαει η αν θα τα ξεχασει ολα μονομιας.

Επειτα με αστραπιαια κινηση θα φορεσεις ενα γυναικειο κολαν.
    Αυτη θα ξαφνιαστει καπως και τοτε εσυ θα πεις

-- Νααα ... τα βλεπεις. Οποιοσδηποτε που φοραει κολλαν μπορει να τραβηξει τα βλεμματα --

Keep trolling my frient.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... αριστουργημα!!!! .... συμφωνω..αυτο πρεπει να κανεις...

Thanks Rea
    Για να δουμε την απαντηση του φιλου μας

Member
    Καταρχην δεν νομιζω να μου χωραει κανενα γυναικειο κολαν ουτε και αντρικο αν υπαρχει γιατι ειμαι λογι υπερβαρος εως πολυ και το αλλο αν το κανω αυτο θα με λεει αδελφη και με το δικιο της

Member
    Αλλα γελασα παρα πολυ με αυτο να σε καλα λεγε συνεχεια τετοια να γελαμε και εμεις καπου καπου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomm View Post
    σοβαρα τωρα?
    Μην μου πεις οτι το πιστεψες?!!!

Senior Member
    Εαν δεν σου κανει κοπο ελα και απο δω να δειρεις τον γειτονα δεν πληρωνω πολλα αλλα τοκατιτος σου θα το παρεις xaxaxaxa
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Μην μου πεις οτι το πιστεψες?!!!
    παβλινα με θιγεις!!... ακου να μαθαινεις, σε μια σχεση πρεπει να κανεις συμβιβασμους και θυσιες. νομιζεις εμενα μου αρεσει καθε μερα να ριχνω κλωτσομπουνια? 2 νυχια εχω σπάσει!!! ολοι μου λενε παρατα τον ..δεν αξιζει καθε βδομαδα να πληρωνεις μανικιουρ... ομως εγω τον αγαπω !!!!

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εαν δεν σου κανει κοπο ελα και απο δω να δειρεις τον γειτονα δεν πληρωνω πολλα αλλα τοκατιτος σου θα το παρεις xaxaxaxa
    δε θελω λεφτα απο φιλη, απλα ξεκαθαρισε του οτι ειναι one night stand μην ζηταει δεσμευσεις μετα

Member
    Ο καθενας με τον πόνο του ειναι εδω μεσα...και εγω μια απο τα ιδια

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast