Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 139 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 526 to 540 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    δυστυχως δεν εχεις ιδεα,δεν εχεις την παραμικρη ιδεα των πραματων...βγες εξω μπορεις να καταφερεις οτι θες.δεν σου απανταω επειδη εισαι κουραστικος
    Ξέχασες τους τρόπους σου βλέπω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    δυστυχως δεν εχεις ιδεα,δεν εχεις την παραμικρη ιδεα των πραματων...βγες εξω μπορεις να καταφερεις οτι θες.δεν σου απανταω επειδη εισαι κουραστικος
    Αν η ιδέα είναι να πάω με μέτρια κλπ.,ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω λαλάκα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Οσο πιεζεις καταστασεις, τοσο πιο πολυ πεισμωνει ο αλλος, κανονας ειναι αυτος :)
    Mariah , μαζι σου ..................πολυ καλη η σταση σου ........ αν δεν εχεις να πεις κατι καλο , καλυτερα μην λες τιποτα , αυτη ειναι κι η δικη μου σταση ..............δεν καταλαβαινω προς τι αυτες οι ατερμονες συζητησεις , ας παει ο Γουαι με οποια του κανει κεφι , εγω δεν εχω να προσθεσβω τιποτα απολυτως , ουτε και μπορω να βοηθησω ...............ουτε και θα ζητησω την αδεια κανενος για το με ποιασν θα παω , ανατροφοδοτειται ετσι ενας φαυλος κυκλος ........θελω να παω με ωραια ......γιατι να πας με ωραια , πηγαινε με μια μετρια .........με θελω ωραια .......ναι , αλλα πηγαινε πρωτα με μετρια .........με δεν θελω μετρια , θελω ωραια .......νομιζω οτι οντως μερικοι τον τσιγκλανε , και το παρτυ συνεχιζεται ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Νομίζω ότι τώρα μιλάς σωστά!
    Εκτός του ότι μερικοί βοηθάτε μόνο.
    ΌΧΙ ΟΛΟΙ!
    Και είναι κακό που γυμνάζομαι μόνο για τις γκόμενες?
    Τωρα μιλαω σωστα ? εγω βρε εξ αρχης σε υποστηριζω , τωρα μονο μιλαω σωστα ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα μιλαω σωστα ? εγω βρε εξ αρχης σε υποστηριζω , τωρα μονο μιλαω σωστα ?
    Σόρρυ Mac,κεκτημένη ταχύτητα,τα διάβασα λίγο βιαστικά.
    Και πάλι σόρρυ.

Senior Member
    Ελα , σιγα μην σε παρεξγησω , βρε Γουαι ...... καταλαβαινω ....

Καλησπέρα στην αγαπημένη παρέα :) Αγαπημένη μου Cube και Archangel και όποιοι είπαν πολύ όμορφα λόγια για μένα καταρχήν στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά :)

Καταδεύτερον δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι πιστεύει κάποιος για μένα και πόσο μάλλον διαδικτυακά όπου 1. δεν με ξέρει και προφανώς δε μπορεί να με μάθει 2. τα γραπτά δεν αρκούν ποτέ για να δείξουν ποιος είσαι και τι πραγματικά σκέφτεσαι .

Στην τελική δεν μπήκα εδώ ούτε για να δειχθώ, ούτε για να πω σε κανέναν ότι είμαι καλύτερή του ή χειρότερή του αλλά ούτε και για να πείσω. Μπήκα όπως κι εσείς να μοιραστώ και να εκφραστώ.
    Ούτε και σε αυτό το ποστ για να πώ στον why όπως ειπώθηκε να μη θέλει όσες θέλει, τουναντίου! τον υποστηρίζω να κυνηγήσει αυτό που πραγματικά θέλει γιατί μόνο τότε θα μπορεί να νιώσει καλά με αυτό που έχει δίπλα του και γιατί έτσι δε θα κοροϊδέψει άδικα ανθρώπους.

Υπήρξα και θα υπάρξω για πολλούς στη ζωή μου άχρηστη,ηλίθια,άσχημη, χωρίς αυτοπεποίθηση, προβληματική γιατί έχω ψυχικά θέματα, ένα τίποτα και πολλά άλλα. Οι άνθρωποι θα σε χαρακτηρίσουν ότι αυτοί νομίζουν σημασία έχει τι νομίζεις εσύ για τη ζωή σου και για τον εαυτό σου και εγώ νομίζω ότι δεν είμαι τίποτα από όλα αυτα ούτε εγώ ούτε αυτοί που αγαπώ. Εγώ είμαι ευτυχισμένη και γίνομαι και από αυτό που βλέπω όταν βλέπω αυτόν που αγαπώ και από αυτό που είναι μέσα του. Το αν αυτό φαντάζει γελοίο ή ακαταννόητο για κάποιον ποσώς με ενδιαφέρει. Το νόημα δεν είναι τι πιστεύουν οι άλλοι για τη ζωή μας και τις επιλογές μας αλλά πως μας κάνουν να αισθανόμαστε εμείς.΄Ετσι θα επιλέξω να μείνω στην ευτυχία που νιώθω ΚΑΙ με την εμφάνιση αυτού του ανθρώπου αλλά και με την ψυχή του και ας τους άλλους να κουρεύονται και να ασχολούνται και να με θεωρούν την μεγαλύτερη αποτυχημένη στον κόσμο και την πιο άσχημη/κακόγουστη, αυτή η αποτυχία μου, η ασχήμια και η κακογουστιά μου εμένα μου προσφέρουν τον κόσμο όλο :)
    Θα επιθυμούσα να μην ασχοληθεί άλλο κάποιος με το αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι εγώ και ο σύντροφός μου εδω μέσα γιατί δεν ήταν άλλωστε αυτό το νόημα των ποστ μου αλλά το γεγονός του να πω ότι ο καθένας απλά έχει το προσωπικό του γούστο και τη βρίσκει με αυτό. Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει απο εκεί και πέρα και ας λήξει έτσι. Νομίζω χαλάμε και το ποστ του παιδιού που και αυτός θέλει άλλα να ακούσει.

Τα φιλιά μου και καλή συνέχεια!
    Last edited by treasure_octopus; 09-04-2016 at 19:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Εννοείται πως η εμφάνιση παίζει ρόλο, όμορφος και έξυπνος έχει πιο πολλές επιτυχίες από άσχημο και έξυπνο, δε νομίζω πως αυτό το αμφισβητεί κανείς. μα.
    Καλυτερα ομορφος και εξυπνος παρα ασχημος και χαζος ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πω πω,noumac και κύριε δίκιο έχετε!
    Θα κοιτάζω μόνο μέτριες από εδώ και πέρα!
    Όνειρο ζωής μιλάμε!Οι άλλοι θα είναι με κάτι όμορφες,και εγώ με την ΜΕΤΡΙΑ μου,ένα όνειρο ζωής!
    Θα περάσω ζάχαρη μιλάμε!Θα κυκλοφορώ εγώ αυτήν,και θα λέω ''κοιτάξτε,πήγα με μέτρια''!
    Μάλλον κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι αν η τελευταία γυναίκα στην γη ήταν μέτρια ή άσχημη,θα προτιμούσα να μείνω παρθένος!

Senior Member
    Θα κοιταζεις οποια σου γουσταρει ....κι εγω απαξιω τις μη εμφανισημες , ας με πουνε ρατσιστη , ειμαι και φαινομαι ........μονον ελκυστικες ..........ειχες δημοσιευσει χθες ενα λινκ , που ελεγε οτι οι ωραιοι πανε μονο με ωραιες , το ειδα , δεν θα συμφωνησω , ειμαι μερτιος , καιπαντα ειχα ωραιες κοπελες , ......................αλλα αν εγωγυμναζομαι 30 χρονα , και προσεχω τον εαυτο μου , απαιτω το ιδιο κι απ την αλλη , τωρα σε 1.5 μηνα , φτανω στα κιλα μου , φυσικα θα κοιταξω καποια αντιστοιχη ............μια γυναικα 40-42 ετων , που δεν εχει γυμναστει στην ζωη της , την εχει παρει η κατω βολτα για τα καλα., αν γυμναζεται , καλως , αν οχι .............προτιμω καποια νεωτερη .....παντα ειχα ανω των 7 ετων διαφορα με τις πρωην μου .............θα την εχω και οπα οπα , δεν θα κανει δουλειες του σπιτιου , τιποτα , οτι γουσταρει θα κανουμε .........
    Last edited by Macgyver; 12-04-2016 at 07:41.

Σιγουρα ενα προσεγμενο σωμα,ποσο μαλλον καλογυμνασμενο,θα βοηθησει στην ελξη ματιων ή κι αρκετων κοριτσιων.
    κακα τα ψεμματα αλλα για να φτασει καποια κοπελια,να ενδιαφερθει για τα εσωτερικα σου χαρισματα....πρεπει να την ευχαριστεις πρωτα οπτικα.
    δεν το θεωρω κακο αυτο,ασχετα αν καποια ατομα πραβλεπουν την "εικονα" και προχωρουν στα πιο εσωτερικα χαρισματα.
    το θεμα ειναι τι ζητας κι εσυ.αν αρκεστεις στην "εικονα" αθτην θα προσφερεις κι αυτην θα λαμβανεις.αν ομως σε ενδιαφερει κατι πιο ουσιαστικο "χρησιμοποιησε εξυπνα" την εικονα σου ως μεσον,αλλα μην σταθεις σε οποια ενδιαφερεται ΜΟΝΟ γι αυτην!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by katerina-e-x View Post
    Σιγουρα ενα προσεγμενο σωμα,ποσο μαλλον καλογυμνασμενο,θα βοηθησει στην ελξη ματιων ή κι αρκετων κοριτσιων.
    κακα τα ψεμματα αλλα για να φτασει καποια κοπελια,να ενδιαφερθει για τα εσωτερικα σου χαρισματα....πρεπει να την ευχαριστεις πρωτα οπτικα.
    δεν το θεωρω κακο αυτο,ασχετα αν καποια ατομα πραβλεπουν την "εικονα" και προχωρουν στα πιο εσωτερικα χαρισματα.
    το θεμα ειναι τι ζητας κι εσυ.αν αρκεστεις στην "εικονα" αθτην θα προσφερεις κι αυτην θα λαμβανεις.αν ομως σε ενδιαφερει κατι πιο ουσιαστικο "χρησιμοποιησε εξυπνα" την εικονα σου ως μεσον,αλλα μην σταθεις σε οποια ενδιαφερεται ΜΟΝΟ γι αυτην!
    Κοίτα,εγώ θέλω όμορφη και όχι μέτρια ή άσχημη και για αυτό κάνω γυμναστική.
    Για ποιόν να την κάνω,για εμένα?
    Και για όσους παραβλέπουν την εικόνα,συνήθως είναι μέτριοι ή άσχημοι σε εμφάνιση.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κοίτα,εγώ θέλω όμορφη και όχι μέτρια ή άσχημη και για αυτό κάνω γυμναστική.
    Για ποιόν να την κάνω,για εμένα?
    Και για όσους παραβλέπουν την εικόνα,συνήθως είναι μέτριοι ή άσχημοι σε εμφάνιση.
    δεν αρκει να εχουμε στοχους....πρεπει να ξερουμε και σημαδι!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θα κοιταζεις οποια σου γουσταρει ....κι εγω απαξιω τις μη εμφανισημες , ας με πουνε ρατσιστη , ειμαι και φαινομαι ........μονον ελκυστικες ..........ειχες δημοσιευσει χθες ενα λινκ , που ελεγε οτι οι ωραιοι πανε μονο με ωραιες , το ειδα , δεν θα συμφωνησω , ειμαι μερτιος , καιπαντα ειχα ωραιες κοπελες , ......................αλλα αν εγωγυμναζομαι 30 χρονα , και προσεχω τον εαυτο μου , απαιτω το ιδιο κι απ την αλλη , τωρα σε 1.5 μηνα , φτανω στα κιλα μου , φυσικα θα κοιταξω καποια αντιστοιχη ............μια γυναικα 40-42 ετων , που δεν εχει γυμναστει στην ζωη της , την εχει παρει η κατω βολτα για τα καλα., αν γυμναζεται , καλως , αν οχι .............προτιμω καποια νεωτερη .....παντα ειχα ανω των 7 ετων διαφορα με τις πρωην μου .............θα την εχω και οπα οπα , δεν θα κανει δουλειες του σπιτιου , τιποτα , οτι γουσταρει θα κανουμε .........
    Όχι Mac,εσένα δεν θα σε πουν ρατσιστή,εγώ είμαι ο κακός.
    Γιατί σε μεγάλο βαθμό ζητάμε το ίδιο πράγμα,γυναίκα με ωραία εμφάνιση,ενώ εσύ καλά κάνεις σύμφωνα με κάποιους και εγώ όχι.
    Και το ωραιότερο όλων είναι πως εγώ δεν δήλωσα παιδαράς αλλά ούτε και κουασιμόδος,και εσύ δήλωσες μέτριος!
    Θυμήσου και αυτό το θέμα σου με τις αντιδράσεις που προέκυψαν:

http://www.e-psychology.gr/forum/thr...l=1#post574844

Ακόμη και η Ρέα(που δεν έχουμε καλές σχέσεις) το παραδέχθηκε,αν διαβάσεις το link!
    Ξέρεις ότι δεν είμαι εναντίον σου,απλά σε αυτό το θέμα νιώθω και είμαι αδικημένος από μερικά ''καλόπαιδα''.

Senior Member
    Εγώ νιώθω δικαιωμένος γιατί επιτέλους είδα ένα ποστ που με περισσότερο από πέντε γραμμές και είκοσι διαφορετικές λέξεις λες να άλλαξε κάτι επιτέλους να σου έφυγε η ξεροκεφαλιά δεν ξέρω θα δείξει πάντως να ξέρεις δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου απλά δεν κάνεις καλή εντύπωση και κυρίως μου κάνει εντύπωση ότι δεν συζητάς είκοσι χρονών παιδί αυτό μόνο οι παππούδες το χουν εγώ δεν ασχολούμαι με ότι λες πλέον αλλά βλέπω ότι δε συζητάς και δεν είναι καλό αυτό για φοιτητή να ξέρεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))