βοηθεια...εξαρτημενος απ την ηρωινη. - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 124
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Παρακαλω, ειλικρινα, παρακαλω.
    Οι κακοποιητες εχουν πολλες μορφες και οι εθισμενοι - αλλες τοσες.
    Υπαρχει νομιζω συλλογος κακοποιημενων γυναικων και παιδιων,υπαρχει και site δεν ξερω αν μεσα στις αιτιες εμπεριεχεται αυτος ο λογος.
    Οσον αφορα το ζητημα εθισμοι δεν γνωριζω. Γκουγκλαροντας λογικα θα βρεις την ακρη.
    Μακαρι να γνωριζα να σου ελεγα αλλά νιωθω πως μονο θα προσφερεις μετα απο ολο αυτο. Δεν σε εκανε κακιασμενη αναισθητη, σε εκανε κατι πιο δυνατο ! Δεν ειναι μικρα γεγονοτα αυτα.
    Ειναι ισως τεραστια για μια ανθρωπινηη ζωη :)
    Μπραβο κοπελαρα. Μπρααααααβοοοοοο !!!
    Αυτα τα λογια κ το μπραβο ειναι βαλσαμο!! ♡

Ολοι μα ολοι εχουμε αναγκη την υποστηριξη και μια μικρη επιβραβευση μετα απο εναν αγωνα. Μπορει να μην ελθει ποτέ απο αυτους που θα θελαμε ή τη στιγμη που το χουμε πιο πολυ αναγκη...
    αλλά ερχεται.

Χαιρομαι που εκει εξω μια γυναικα σταθηκε στα ποδια της και αντιμετωπισε τοσα. Οπως θα χαιρομουν και εαν ενας αντρας εγραφε κατι αναλογο. Δεν το παω ανα φυλο.
    Απλα χαωμενοι ολοι μεσα στη δινη της επιβιωσης οικονομικα προσωπικα κτλ δεν βλεπουμε καποια μικρα "θαυματα" Τεραστιες Νικες δλδ.

Αυτα ειχα να πω εγω σε εσενα. Οποτε μας ξανα επισκεφτεις ειτε ειναι καλο, ειτε οχι δεν εχει σημασια. Στο Σημερα, στο Τωρα Εισαι Καλά !!! Κρατησε το, κανε το βαθεια εισπνοη εκπνοη και χαμογελο. :)
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Junior Member
    Ολοι μα ολοι εχουμε αναγκη την υποστηριξη και μια μικρη επιβραβευση μετα απο εναν αγωνα. Μπορει να μην ελθει ποτέ απο αυτους που θα θελαμε ή τη στιγμη που το χουμε πιο πολυ αναγκη...
    αλλά ερχεται.

Χαιρομαι που εκει εξω μια γυναικα σταθηκε στα ποδια της και αντιμετωπισε τοσα. Οπως θα χαιρομουν και εαν ενας αντρας εγραφε κατι αναλογο. Δεν το παω ανα φυλο.
    Απλα χαωμενοι ολοι μεσα στη δινη της επιβιωσης οικονομικα προσωπικα κτλ δεν βλεπουμε καποια μικρα "θαυματα" Τεραστιες Νικες δλδ.

Αυτα ειχα να πω εγω σε εσενα. Οποτε μας ξανα επισκεφτεις ειτε ειναι καλο, ειτε οχι δεν εχει σημασια. Στο Σημερα, στο Τωρα Εισαι Καλά !!! Κρατησε το, κανε το βαθεια εισπνοη εκπνοη και χαμογελο. :)
    Δεν θα γινω γραφικη με αλλο ενα ευχαριστω απλα χαμογελασα με αυτα τα λογια! αναρωτιεμαι αν η ενσυναισθηση σου προκυπτει απο ιδιοτητα ισως επαγγελματικη ή δικες σου εμπειριες ζωης!(εννοειται ειναι κ κατι εμφυτο)!
    προσπαθησα να σου στειλω πμ να σε προσθεσω κ στιυς φιλους αλλα για καποιο λογο δεν τις βρισκω αυτες τις επιλογες.

Εγω πασχω απο ΜΗ ΕΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ του Δικου μου εαυτου, κωμικο τραγικο ετσι ? Αυτο σαρκαζομαι για να μην κλαψω αλλα ειμαι σε αγωγη και δεν κλαιω ευκολα.
    Δικαιωμα σε π.μ εχεις εφοσον εχεις συμπληρωσει 50 ποστ στο φορουμ ως μηνυματα. στους φιλους θα κοιταξω να σου κανω εγω αιτημα αν ειναι εφικτο... α μολις ειδα και εκει μαλλον πρεπει να συμπληρωσεις εναν αριθμο ποστ.
    Να μας ερχεσαι οποτε εχεις καποιο κενο χρονου ή ορεξη ή μη ορεξη.
    Μπορεις να μπαινεις και στηνν κατηγορια γενικά ή να ανοιξεις καποιο αλλο thread. Σε καθε περιπτωση ολα να πηγαινουν καλυτερα ευχομαι.
    :)

Junior Member
    Φυσικα και ΔΕΝ ειναι κωμικοτραγικο... ο καθένας πάσχει απο κάτι.. κι εγω εντόπισα τα θεματάκια μου μετά απο αυτό...
    δεν ξέρω την περίπτωση σου λεπτομερώς, πέρα απο την αγωγή..βοήθησε τον εαυτό σου και με άλλους τροπους. και φυσικά μην ξεχνάς να "αγκαλιαζεις" τον εαυτο σου που κ που κ εσυ!! Διάβαζα προσφατα..οτι κανείς δεν θα μας αγαπήσει ποτε με τον τρόπο που εμεις θελουμε..παρα μόνο ο εαυτός μας !

Quote Originally Posted by skye View Post
    Φυσικα και ΔΕΝ ειναι κωμικοτραγικο... ο καθένας πάσχει απο κάτι.. κι εγω εντόπισα τα θεματάκια μου μετά απο αυτό...
    δεν ξέρω την περίπτωση σου λεπτομερώς, πέρα απο την αγωγή..βοήθησε τον εαυτό σου και με άλλους τροπους. και φυσικά μην ξεχνάς να "αγκαλιαζεις" τον εαυτο σου που κ που κ εσυ!! Διάβαζα προσφατα..οτι κανείς δεν θα μας αγαπήσει ποτε με τον τρόπο που εμεις θελουμε..παρα μόνο ο εαυτός μας !
    Μη νομιζεις και εγω με την παρτη μου ακρη σιγα σιγα βγαζω και ας παλευω χρονια με κακη ψυχικη υγεια...
    η τελευταια προταση ειναι τοσο σπουδαια και το ταξιδι της ανακαλυψης της αγαπης εις εαυτον επισης !!! :)

Junior Member
    Μη νομιζεις και εγω με την παρτη μου ακρη σιγα σιγα βγαζω και ας παλευω χρονια με κακη ψυχικη υγεια...
    η τελευταια προταση ειναι τοσο σπουδαια και το ταξιδι της ανακαλυψης της αγαπης εις εαυτον επισης !!! :)
    Κι όταν φτασεις κοντα στην "ακρη"..οταν ερθεις πιο κοντα στον εαυτο σου θα ξεκινησεις ενα νεο "ταξιδι" μ'εναν διαφορετικο συνοδοιπορο..αλιμονο σε εκεινους που ζουν στην "αγνοια".. η ζωη ειναι μικρη !

Παντα με εξεφραζε το διπολο του κατωθεν στιχου και με προβληματιζε

"( Η ζωή είναι μικρή για να `ναι θλιβερή μωρό μου...
    - - - Η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι) "

Τρυπες - Χαρτινο τσιρκο το τραγουδι :)

Junior Member
    Το ενστερνιζομαι απολυτα... και τωρα πως θα γινοταν να μιλουσαμε private και να μην απασχολουμε ολο το μπλογκ??? :)

Φτιαξε ενα mail απλο με φαντασια ας πουμε και γραψε το εδω ετσι ωστε να σου στειλω μηνυμα :)

Junior Member
    Φτιαξε ενα mail απλο με φαντασια ας πουμε και γραψε το εδω ετσι ωστε να σου στειλω μηνυμα :)
    δωσε μου λιγο χρονο να βρω κωδικο απο ενα παλιο μειλ

Junior Member
    --------------------------------------

Μπορεις καλλιστα να κανεις edit πανω στο μηνυμα σου αν δεν θες να ειναι εκτεθειμενο το μαιλ σου και να βαλεις παυλες του τυπου
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Quote Originally Posted by skye View Post
    αν ξερεις τον τροπο να επικοινωνησουμε μεσω του φορουμ με ΙΜ,εγω δε βρισκω ουτε πως να σε βαλω στη λιστα των φιλων :)
    Τωρα ειδα το μνμ σου εαν θες μεσω μειλ [email protected]
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Εγώ θα σου έλεγα να τον παρατήσεις και να μην ασχοληθείς μαζί του και σε φάει την ζωή. Αφού έκανε αποτοξίνωση και ξανακύλησε είναι χαμένη υπόθεση. Και να κάνει ξανά αποτοξίνωση πάλι θα κυλήσει ξανά οπότε μάταιη η προσπάθεια να τον πείσεις.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast