Είναι κανείς εδώ; - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 323 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 631 to 645 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εφοσον ειχες παρεουλα και εκανες βολτουλα τοτε οκ, απολαυσε την καλη στιγμη και απο αυριο βλεπουμε... που λεμε.
    Καλο βραδυ Κυκνακι.
    Το αύριο ξεκίνησε από τώρα απ' ότι φαίνεται, έχω μια ώρα ξύπνια και δυσκολεύομαι να ξανά κοιμηθώ...και κοιμήθηκα τα μεσάνυχτα, όχι πολλές ώρες δηλαδή...ο μικρός έχει πιο πολλή ενέργεια από μένα lol! Δεν είχε νυστάξει ενώ οι ενήλικες ναι... Σε κάποια φάση έχυσε ένα μπουκάλι νερό στο πάτωμα και σφουγγαρίζαμε τη λίμνη, χα χα! Τρελόπαιδο! Θα μου λείψει όταν θα φύγει, μια μέρα μόνο έμεινε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πως εισαι κυκνακι μου ? Απο τη μια χαιρεσαι που τους βλεπεις αλλα απο την αλλη μου στεναχωριεσαι...
    το καταλαναινω. Να σου πω, για ποτε εκλεισες ραντεβου ? Πιο νωρις ή κλασσικα τεταρτη ?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Πως εισαι κυκνακι μου ? Απο τη μια χαιρεσαι που τους βλεπεις αλλα απο την αλλη μου στεναχωριεσαι...
    το καταλαναινω. Να σου πω, για ποτε εκλεισες ραντεβου ? Πιο νωρις ή κλασσικα τεταρτη ?
    Γεια σου cc!

Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω πολύ καλά, νιώθω αγχωμένη αλλά έχω μια διαίσθηση πως θα περάσει...μακάρι να βγω σωστή...αλλά και πάλι ταλαιπωρούμαι...ίσως ξαπλώσω για λίγο μήπως νιώσω καλύτερα...

Την Τετάρτη θα πάω, ήθελα πιο νωρίς αλλά δεν είχε διαθέσιμο ραντεβού...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Η διαισθηση πως θα περασει μου αρεσει πολυ, καλη χαλαρωση κυκνακι.

Senior Member
    Η διαισθηση πως θα περασει μου αρεσει πολυ, καλη χαλαρωση κυκνακι.
    Καλημέρα cc!

Έπιασε η χθεσινή ευχή σου, παραχαλάρωσα...κοιμήθηκα από το μεσημέρι ως τις εννιά το βράδυ που με ξύπνησε ο Τζέρυ και μετά από κάποιες ώρες ξανά...τώρα τρώω πρωινό και θα ετοιμαστώ σιγά σιγά να πάω στο παζάρι αλλά δυστυχώς δεν βολεύει την φίλη που είχα στο μυαλό μου οπότε θα πάω μόνη...

Η άλλη φίλη μου έφυγε, σνιφ! Και λόγω του παιδιού δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε μόνες μας δυστυχώς αλλά μου είπε να της γράψω...μάλλον θα το κάνω...

Χαιρομαι που ο κυκνακος ειναι καλα !!! Ευχομαι να νιωθεις καλυτερα ενα τσακ περισσοτερο καθε ημερα.
    Εγω ξυπνησα με τα νευρα του αιωνα... αλλα θα το παλεψω !!!

Senior Member
    Χαιρομαι που ο κυκνακος ειναι καλα !!! Ευχομαι να νιωθεις καλυτερα ενα τσακ περισσοτερο καθε ημερα.
    Εγω ξυπνησα με τα νευρα του αιωνα... αλλα θα το παλεψω !!!
    Να 'σαι καλά κι εσύ γι' αυτά που λες και για την βοήθεια σου! ♥ Ο κυκνάκος τώρα νιώθει κουρασμένος αλλά εντάξει, λογικό είναι σήμερα...το παζάρι είχε υπέροχα πράγματα, μακάρι να είχα λεφτά να αγοράσω περισσότερα και να υιοθετήσω και κανένα σκυλάκι...Αρκέστηκα στην λαμπάδα μου και σε μια κούπα...θα πίνω τον καφέ μου και θα σκέφτομαι ότι βοηθήθηκε κάποιο ζωάκι απ' αυτό...

Εσύ γιατί είχες νεύρα;

Τιποτα κυκνακι μου, τιποτα... και ξερεις ε ... το τιποτα σημαινει μου φταινε ολα, χαχαχα.

Χαιρομαι που περασες καλα και ψωνισες κιολας, αυτα ειναι...

Καλη μας δυναμη δεν ειμαι και πολυ συγκεντρωμενη σημερα.

Senior Member
    Τιποτα κυκνακι μου, τιποτα... και ξερεις ε ... το τιποτα σημαινει μου φταινε ολα, χαχαχα.

Χαιρομαι που περασες καλα και ψωνισες κιολας, αυτα ειναι...

Καλη μας δυναμη δεν ειμαι και πολυ συγκεντρωμενη σημερα.
    Καλησπέρα cc, πώς είσαι σήμερα;

Εγώ νυσταγμένη, περιμένω να γυρίσει η μαμά μου και μετά να κοιμηθώ για μεσημέρι...σήμερα θα βγει η ξαδέλφη μου από την κλινική και θέλω να μάθω πως πήγε αλλά να συζητήσω και κάτι άλλο μαζί της...

Αλλά μου τη δίνει τρομερά αυτή η νύστα κι αίσθηση κούρασης, κανονικά είναι φυσιολογικό αν έχεις κοιμηθεί τις απαραίτητες ώρες το βράδυ απλά σηκώθηκες νωρίς; (στις 07:00)

Γεια σου κυκνακι μου, ευχομαι να ξυπνησεις καλα μετα τον υπνο διχως ταραχη και να εχεις καλα νεα για την ξαδελφη.
    Εγω ειμαι καλα. Μου λεω οτι ειμαι καλα και παλευω την καθε μερα. Ως συνηθως, τα γνωστα. Ψαχνω να μου δινω θετικη τροφη σκεψεων και οχι αρνητικη μιας και το κλιμα ειναι ηδη αρνητικο.

Senior Member
    Γεια σου κυκνακι μου, ευχομαι να ξυπνησεις καλα μετα τον υπνο διχως ταραχη και να εχεις καλα νεα για την ξαδελφη.
    Εγω ειμαι καλα. Μου λεω οτι ειμαι καλα και παλευω την καθε μερα. Ως συνηθως, τα γνωστα. Ψαχνω να μου δινω θετικη τροφη σκεψεων και οχι αρνητικη μιας και το κλιμα ειναι ηδη αρνητικο.
    Καλά ξύπνησα αλλά μετά αποσυντονίστηκα λίγο γιατί ήρθε επίσκεψη η γυναίκα του ξαδέλφου μου κι ύστερα θα πηγαίναμε σπίτι της θείας μου για να το γιορτάσουμε που βγήκε η ξαδέλφη μου αλλά τελικά άλλαξαν τα σχέδια...όμως εμένα έχει ζαλιστεί ο εγκέφαλος μου τώρα από τις αντικρουόμενες πληροφορίες...αλλά όσο κάθισε η κοπέλα καλά ήταν για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά...

Εγώ δεν μπορώ να λέω ότι είμαι καλά αν δεν είμαι...τώρα χρειάζομαι να ηρεμήσω, ελπίζω να το καταφέρω...αν δεν βγεις από το φόρουμ μίλα μου λίγο...

Μεινε εστω για 5 λεπτα στο χωρο σου, κανε ανασουλες ηρεμες και θα ξανα συντονιστεις.

Senior Member
    Μεινε εστω για 5 λεπτα στο χωρο σου, κανε ανασουλες ηρεμες και θα ξανα συντονιστεις.
    Στο δωμάτιο μου είμαι τώρα, αυτό μπορώ να το κάνω αλλά με τις αναπνοές ποτέ δεν το κατάφερα...

Οκ, δοκιμασε τοτε μια αλλη τεχνικη που σου χαριζει ηρεμια, θυμασαι ποια. Δωσε σου χρονο. Αυτες τις μερες ησουν αρκετα κοινωνικη και εκανες υπερβαση. Απο εμενα εχεις ΜΠΡΑΒΟ !

Senior Member
    Οκ, δοκιμασε τοτε μια αλλη τεχνικη που σου χαριζει ηρεμια, θυμασαι ποια. Δωσε σου χρονο. Αυτες τις μερες ησουν αρκετα κοινωνικη και εκανες υπερβαση. Απο εμενα εχεις ΜΠΡΑΒΟ !
    Εννοείς αυτή με το λούτρινο αρκουδάκι; Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά...

Σ' ευχαριστώ για το μπράβο, μου κάνει καλό που το ακούω γιατί θέλω να γίνω ακόμα πιο φιλόξενη αλλά είναι φορές που τυχαίνει να με εμποδίζουν διάφορα πράγματα, στην τρέχουσα περίπτωση η κούραση που νιώθω...με κάνει να νιώθω καλά το να ακούω ότι τα κατάφερα ως ένα βαθμό...