Results 1,276 to 1,290 of 2084
-
25-04-2016, 16:51 #1276
Ε ωραία. Άρα τι άλλο θες να σου προσφέρουν τα μέλη του φόρουμ που σε αδικουν και δεν σε καταλαβαίνουν; Προφανώς δεν υπάρχει κάτι αλλο να σου δωσουν η να σε βοηθησουν, δεν σ'αρεσει η γνώμη που είχαν να προσφερουν και αυτό ήταν. Στέρεψε το θεμα, εξαντλήθηκε. Από ένα σημείο και μετά κάνεις σαν το μωρό στο σουπερμάρκετ που δεν του πήραν το παιχνίδι η τη σοκολάτα. Σέρνεσαι κλαίγοντας υστερικά στο πάτωμα. Τελείωσε, δεν θα πάρεις τη σοκολάτα που θες από κάποια μέλη. Τώρα; Τι θα κανεις; Θα το κρατας μούτρα μία ζωή;
- 25-04-2016, 16:54 #1277WhyAlwaysMe?Guest
Είσαι επιθετική μαζί μου ή κάνω λάθος?Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου.
Ξέρεις τι δεν μου άρεσε?Το γεγονός πως από όταν πρωτομπήκα,μερικοί(το τονίζω αυτό,όχι όλοι),ήταν φανατικά υπέρ αυτής της ''λύσης'',προτού ξεκινήσω να ωρύομαι εγώ!
Πολύ θα ήθελα να τους διαψεύσω!
Εγώ δεν είμαι από τα μέλη που κάνουν άδικες διακρίσεις....
25-04-2016, 17:08 #1278
25-04-2016, 17:10 #1279WhyAlwaysMe?Guest
25-04-2016, 17:19 #1280
αλλα λεει η θειά μου, αλλα ακουν τ αυτια μου...
ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
συνεχισε το παιχνιδακι σου να κανεις οτι δεν ακους τι σου λενε επειδη δεν σε συμφερει, μονος σου.
εγω το βαρεθηκα.
25-04-2016, 17:21 #1281
25-04-2016, 17:23 #1282WhyAlwaysMe?Guest
25-04-2016, 17:26 #1283
25-04-2016, 17:27 #1284
Και το παιδάκι που ωρυεται του ρίχνουν που και που κανα μπατσακι στο κωλο για δικό του καλο και του μιλάνε αυστηρά. Δεν θέλω να είμαι επιθετική απέναντι σου όχι, αλλά ούτε πρόκειται να σου λέω αυτά που θέλεις να ακούσεις και να πηγαίνω με τα νερά σου. Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο αντικειμενική γίνεται. Και συγνώμη κι όλας που κάνω παρομοιώσεις με παιδάκια, κανονικά δεν είμαι σε θέση και δεν θα επρεπε, αλλά ειλικρινα αυτό βγάζει η συμπεριφορά σου ώρες ώρες.
Επίσης αντί να κοιτάξεις ΤΙ σου γράφω κοιτάς αν είμαι φιλική η επιθετική αγνοώντας το περιεχόμενο των λόγων μου, είσαι δηλαδή προκατειλημμένος ως προς τις ιδέες που θα ακούσεις με βάση το τρόπο που αισθάνεσαι για το άτομο που στα λέει. Και αυτό είναι πάρα πολύ παιδιαστικο επίσης.
Και στη τελική με κίνδυνο να μην ακούσεις ξανά οτιδήποτε έχω να σου πω (που πάλι επιλεκτικά τα ακούς) θα σου πω και την άλλη πικρή αλήθεια:
Που να χτυπάς το κώλο σου κάτω αυτή η λύση που προτείνουν θα ήταν η μόνη λύση στη κατασταση που εισαι αν δεν απευθυνθείς σε ειδικό. Δεν μπορείς καλέ μου why να πας από το ισόγειο στον πέμπτο οροφο με ένα αλμα, θα περάσεις από όλους τους ορόφους ενδιάμεσα. Εσύ ακόμα ούτε στον ισόγειο δεν είσαι, ούτε καν μπηκες στην οικοδομή και περιμένεις να ψηλωσεις για να κάνεις ένα βήμα και να μπεις στον πέμπτο! Και δεν είπε κανείς να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν, λένε πως σε κάθε όροφο τι στο διάολο, όλο και κάποια θα υπάρχει που σ'αρεσει. Σε καθε όροφο.
Από εκεί και πέρα αφου σε τρωει τόσο η σύγκριση με τον Μακ να σου πω το άλλο νέο; Δεν είστε ίσα και όμοια. Πρωτον ο άνθρωπος είναι 54 και έχει ζήσει μερικά πράγματα στη ζωή του, εχει περασει μερικους οροφους απο το παραπανω παραδειγμα. Δεύτερον ό,τι και να σου λέει εσύ δεν μπορείς να ξέρεις αν μπαζωσε η όχι για να χτίσει στα νιάτα του (δεν το πιστεύω ότι χρησιμοποιώ αυτή την ορολογία αλλά και τι δεν θα κάνω για να καταλάβεις). Οκ λέει θέλει όμορφες και περιποιημένες γυναίκες...ναι αλλά ρε γαμωτη μου εκείνος πιθανόν έχει συναναστραφεί κάνα δυο για αρχη, έχει ίσως μία γενική εικόνα της κατάστασης, εσύ δεν έχεις καμία! Για αυτό και στη μία περίπτωση δεν είναι τρελλο που του είπαν οκ καλα κάνεις που αυτό θες και εσένα σου πρότειναν αλλά πραγματα. Αν ξερεις τι σημαινει να εισαι με μια γυναικα, ασχημη μετρια η ομορφη η οτιδηποτε μπορεις να ζυγισεις ποσο εισαι διατεθειμενος να ρισκαρεις για αυτο που θες και να μη συμβιβαζεσαι, μπορει κ μακ που εζησε να ειναι της λογικης "αυτο θελω αλλα εζησα καποιανπραγματα και αν δεν το βρω κακο του κεφαλιου μου". Εσυ ομως εισαι εκτος παιχνιδιου και δεν μπορεις καν να ζυγισεις σωστα τη κατασταση, το μονο που σου λενε ειν;ι να μπεις στο παιχνιδι για να μπορεις μετα να κοψεις κινηση. Επίσης το ότι θέλει ωραίες γυναίκες δεν σημαίνει πως δεν είναι εξίσου παραλογο για εκείνον όσο για εσένα (σορυ Μακ δεν μπορώ να εκφερω άποψη, παράδειγμα θέτω τωρα, σαν πιθανότητα). Ο άνθρωπος είναι 54 και μόνος και κάθε μέρα εδώ μέσα. Έχει θέματα όπως όλοι μας. Και οκ δεν είναι παραλογο να θέλουμε το οτιδηποτε βασικά, ίσως το εξέφρασα λάθος. Αλλά πρέπει να κοιτάμε και τα μούτρα μας και το τι προσφέρουμε και τι ρίχνουμε και εμεις στο τραπεζι και να ρεγουλαρουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες μας ανάλογα. Και όχι δεν λέω πως όλα τα ζευγάρια είναι ιδια σε εμφάνιση. Λέω πως υπάρχουν διάφορα πράγματα σε διάφορους τομείς που μπορεί να προσφέρει κάποιος σε μία σχέση και οτι η σχεση προκυπτει αν ισοσταθμιζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οσα προσφέρουν οι δύο πλευρές. Τώρα αν θες να είσαι 44 η 54 η 64 η 74 και ακόμα να ψαχνεις την "όμορφη" σου χωρίς να κοιτάξεις για μία στιγμή τον εαυτό σου και να τα βρεις μαζί του τότε τι να πω. Συνέχισε να ζεις το παραληρημα σου.
25-04-2016, 17:29 #1285WhyAlwaysMe?Guest
25-04-2016, 17:31 #1286WhyAlwaysMe?Guest
25-04-2016, 17:33 #1287
ναταλια, κοπελα μου, κριμα τον χρονο που σπαταλησες να το γραψεις.
με αυτα που του λες, διαβασε να δεις τι αντιλαμβανεται ο γουαι:
"καλα κανουν και σου λενε να πας με ασχημη. αυτη ειναι η λυση κι αυτο σου αξιζει με τα χαλια που εχεις. να πας με ασχημη λοιπον και να σταματησεις να μας ζαλιζεις επειδη δεν θελεις.".
παω οτι στοιχημα θελεις, οτι αυτο διαβασε...
25-04-2016, 17:36 #1288
25-04-2016, 17:37 #1289
αν ησουν ομορφος, θα ερχοσουν εδω και θα μας ελεγες αυτα που ειπε το αλλο μελος ο ρολεν πως τον λενε. οτι εισαι ομορφος αλλα δεν μπορεις να πλησιασεις κοπελες.
ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΣ.
δεν ειμαι γιατρος . τι διαφορα εχει η εμμονη με την ασθενεια? μια ασθενεια δεν ειναι και η εμμονη? αυτο που ξερω ειναι οτι χρειαζεσαι βοηθεια ειδικου. δεν λυνεται το θεμα σου με συζητησεις, υπαρχει σκαλωμα..
25-04-2016, 17:39 #1290