Μπακούρης ετών 25! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 42 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    τι εκανες δλδ ,πως δοκιμασες?την πλησιασες να πιάσεις κουβεντα?και τι ειπες?
    Δωσε κανα παραδειγμα
    Παντως ηταν καλο το οτι αρχισες να πλησιαζεις...Εισαι κοντα στη λυση
    Ναι, πλησίασα να πιάσω κουβέντα και δεν μου βγήκε. Της είπα γειά και τα σχετικά, μετά, "Ε, ωραίο το μαγαζί..." Ύστερα απ'αυτό γύρισε το κεφάλι της και τέλος. 2 φορές έγινε αυτό το Σάββατο βράδυ που πέρασε, μετά τις 1 σε μαγαζί . Με λίγα λόγια, δεν μπορούσα να ξεστομίσω λέξη, κι ας είχα πιεί καλά. Δοκίμασα και χτες σε πάρκο να μιλήσω, δηλαδή, ρώταγα πως λεγόταν η γειτονιά και λίγο που μου μίλησε για το όνομα, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου της καθώς μου μίλαγε και ήταν μονολεκτική και βιαστική. Τέλος πάντων, όχι, δεν μπορώ να πω ότι θα ξεκινήσω να πλησιάζω. Διαπίστωσα ότι όλο αυτό είναι λάθος ιδέα επειδή δεν μπορώ να μιλήσω σε κοπέλα που σημαίνει πολύ απλά ότι δε θα καταλήξει πουθενά. Κοινώς, είμαι άκρως αντικοινωνικός με τις γυναίκες σε σημείο μαμούχαλου. Ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος απ'αυτό το θέμα, το ξέρω ότι οι γυναίκες (ανεξάρτητης εμφάνισης) απωθούνται απ'τους ανικοινωνικούς. Οπότε, προχωράμε στο Plan B. Το τσατ δηλαδή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Ναι, πλησίασα να πιάσω κουβέντα και δεν μου βγήκε. Της είπα γειά και τα σχετικά, μετά, "Ε, ωραίο το μαγαζί..." Ύστερα απ'αυτό γύρισε το κεφάλι της και τέλος. 2 φορές έγινε αυτό το Σάββατο βράδυ που πέρασε, μετά τις 1 σε μαγαζί . Με λίγα λόγια, δεν μπορούσα να ξεστομίσω λέξη, κι ας είχα πιεί καλά. Δοκίμασα και χτες σε πάρκο να μιλήσω, δηλαδή, ρώταγα πως λεγόταν η γειτονιά και λίγο που μου μίλησε για το όνομα, φόρεσε τα γυαλιά ηλίου της καθώς μου μίλαγε και ήταν μονολεκτική και βιαστική. Τέλος πάντων, όχι, δεν μπορώ να πω ότι θα ξεκινήσω να πλησιάζω. Διαπίστωσα ότι όλο αυτό είναι λάθος ιδέα επειδή δεν μπορώ να μιλήσω σε κοπέλα που σημαίνει πολύ απλά ότι δε θα καταλήξει πουθενά. Κοινώς, είμαι άκρως αντικοινωνικός με τις γυναίκες σε σημείο μαμούχαλου. Ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος απ'αυτό το θέμα, το ξέρω ότι οι γυναίκες (ανεξάρτητης εμφάνισης) απωθούνται απ'τους ανικοινωνικούς. Οπότε, προχωράμε στο Plan B. Το τσατ δηλαδή.
    μπηκες σε τσατ η θα μπεις?

Senior Member
    μπηκες σε τσατ η θα μπεις?
    Εννοείς αν είμαι τώρα συνδεδεμένος σε τσατ αν σε κατάλαβα; Όχι, δεν μπήκα. Λέω να προχωρήσουμε κάποια στιγμή αυτό που λέγαμε, δηλαδή, με τη βοήθεια του τσατ.
    Last edited by rolen; 05-05-2016 at 19:58.

Senior Member
    Εννοείς αν είμαι τώρα συνδεδεμένος σε τσατ αν σε κατάλαβα; Όχι, δεν μπήκα. Λέω να προχωρήσουμε κάποια στιγμή αυτό που λέγαμε, δηλαδή, με τη βοήθεια του τσατ.
    θα το προχωρησουμε

Banned
    To chat είναι μια καλή λύση για όσους είστε Αθήνα ή έστω Θεσσαλονίκη και μετά κάποια άλλη απο τις μεγάλες πόλεις.Εγώ παλιότερα που ψαχνόμουν σε chat και sites το 95% όσων μου μιλούσαν ήταν απο Αθήνα.Σε πολλές περιπτώσεις μόλις έλεγα πόλη που μένω και που είναι αρκετά μακριά απο εκεί,δε μου ξαναστέλνανε

Senior Member
    Εγω παντως θα σου προτεινα να βελτιωσεις το επικοινωνιακο κομματι, γιατι πες οτι γνωριζεις μια κοπελα απο το τσατ, και βγειτε, αμα δεν την γοητευσεις και επικοινωνιακα δεν θα προχωρησει το θεμα.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Εγω παντως θα σου προτεινα να βελτιωσεις το επικοινωνιακο κομματι, γιατι πες οτι γνωριζεις μια κοπελα απο το τσατ, και βγειτε, αμα δεν την γοητευσεις και επικοινωνιακα δεν θα προχωρησει το θεμα.
    ΑΣτον για αρχη να την γοητευσει στο τσατ και να την βγαλει εξω με λιγη βοηθεια που θα του δωσουμε θα την γοητευσει .
    Το επικοινωνιακο θελει δουλεια δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη

Senior Member
    Καλησπέρα συμφορουμήτες. Όπως λέει και η επικεφαλίδα, έκλεισα τα 25 χρόνια ζωής και ακόμα δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη γυναίκα. Δεν ξέρω βασικά ποια εγκυκλοπαίδεια να ανοίξω όταν ακούω αυτή τη λέξη, ή αν παίζει κάποια ομάδα ποδοσφαίρου. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν έχω πετύχει απολύτως τίποτα. Η διάθεση μου είναι τόσο χάλια που απορώ πως δεν έπαθα τίποτα ακόμα. Μακάρι να το ζήσω σ'αυτή τη ζωή να λυθεί αυτό το πρόβλημά μου γιατί δε με βλέπω καλά.

Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είμαι εμφανίσιμος, καλό παιδί, ευγενικός, φιλότιμος, έχω χιούμορ, και πολλά άλλα.

Καλος ηρθες στο κλαμπ.
    εγω είμαι 28 οπουνανε 29 και ακομα δεν εχω δει εκεινο που εχουν οι γυναικες.... ;)
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Καλος ηρθες στο κλαμπ.
    εγω είμαι 28 οπουνανε 29 και ακομα δεν εχω δει εκεινο που εχουν οι γυναικες.... ;)
    Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ archangel. Κατάλαβα... Βράστα κατάσταση. Μπορεί να με περνάς, άλλα εγώ δεν έχω την προοπτική να βρω κοπέλα και έχω σιχαθεί τον εαυτό μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ archangel. Κατάλαβα... Βράστα κατάσταση. Μπορεί να με περνάς, άλλα εγώ δεν έχω την προοπτική να βρω κοπέλα και έχω σιχαθεί τον εαυτό μου.
    Ας γίνουμε 3 παρθένοι!Εγώ όμως στα 21.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    xaaxaxax
    ηρεμηστε μπακουρια του σαιτ ,εξω υπάρχουν απειρες κοπελες ολων των ειδων για ολους μας.μην αγχωνεσται ,αμα βγειται και ψαξετε θα δειτε οτι και οι γυναικες ιδια μεμας θελουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κι εσύ; Άσχημα τα πράγματα παίδες. Εγώ κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι στο τέλος δεν έχει σημασία τι ηλικία έχεις, άλλα η προοπτική να κάνεις κάτι. Τι θέλω να πω. Ξέρω περίπτωση μ'ένα 15χρονο που ναι μεν δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα, άλλα τα καταφέρνει πολύ καλά με τα κορίτσια, μιλάει, τον θέλουνε, καίει καρδιές ένα πράγμα, κλπ. Καταλαβαίνετε πιστεύω τι λέω. Αυτός θα κάνει κάτι με κοπέλα σε ίσως και λιγότερο από 1-1,5 χρόνο, ποιος ξέρει. Με λίγα λόγια, το παιδί αυτό έχει προοπτική να κάνει κάτι με κοπέλα, κι ας δεν έχει κάνει κάτι ακόμα, και ας του ρίχνω 10 χρόνια. Δεν παίζει τόσο ρόλο το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Αν έχετε απορία, ρωτήστε με.

υ.γ. Why, το παιδί αυτό είναι νορμάλ, μέτριας εμφάνισης, αισθητά λιγότερο εμφανίσιμο από μένα, χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω.

υ.γ.2 Why, έχω φάει χυλόπιες από κάτω από μέτριας εμφάνισης γυναίκα, και μάλιστα η μια ήταν πρόσφατη, άσχετα που είμαι 1,87 ύψος και 83 κιλά, γυμνασμένος. Αντικοινωνικός είμαι με τις κοπέλες. Το παραδέχομαι.

Senior Member
    xaaxaxax
    ηρεμηστε μπακουρια του σαιτ ,εξω υπάρχουν απειρες κοπελες ολων των ειδων για ολους μας.μην αγχωνεσται ,αμα βγειται και ψαξετε θα δειτε οτι και οι γυναικες ιδια μεμας θελουν
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γιατί δεν έχω δει καμία, και δε μού'χει τύχει. Λες και μέ'χει γκαντεμιάσει ο.. ξέρεις ποιος...

Senior Member
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γιατί δεν έχω δει καμία, και δε μού'χει τύχει. Λες και μέ'χει γκαντεμιάσει ο.. ξέρεις ποιος...
    Δεν σε εχει γκαντεμιασει κανενασ εσυ ο ιδιος καντεμιαζεις τον εαυτο σ ,που δεν προσπαθεις οσο πρέπει ,εφαγες μερικες χυλοπιτες και τωρα νομιζεις οτι εισαι αντικοινωνικος με τις γυναικες επειδη ειχες ασχημα πραγματα.
    χεις κανει συζητηση ποτε με μια γυναικα πανω απο 10 λεπτα?

Senior Member
    Δεν σε εχει γκαντεμιασει κανενασ εσυ ο ιδιος καντεμιαζεις τον εαυτο σ ,που δεν προσπαθεις οσο πρέπει ,εφαγες μερικες χυλοπιτες και τωρα νομιζεις οτι εισαι αντικοινωνικος με τις γυναικες επειδη ειχες ασχημα πραγματα.
    χεις κανει συζητηση ποτε με μια γυναικα πανω απο 10 λεπτα?
    Εδώ δεν έχεις δίκιο. Έχω προσπαθήσει τα πάντα και ναι, είμαι άκρως αντικοινωνικός με τις κοπέλες συγκεκριμένα. Με τα άλλα άτομα, δεν είμαι. Έχω χαρακτήρα 2 ταχυτήτων. 10 λεπτά σε τι κοπέλα; Ραντεβού, ή άγνωστη; Έχω βγει σε μεςρικά ραντεβού με κοπέλα και εννοείται ότι έφαγα άκυρο. Για το άλλο, σε άγνωστη κοπέλα, όχι, δεν ήθελε να μεέινει αυτή παραπάνω. Ότι και να μου πεις, είναι βουνό. Ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Δε στα λέω για να σε τρολάρω η κοντράρω, απλά σου λέω πως έχει η κατάστασή μου.

Δε σημαίνει επειδή για εσένα είναι εύκολο ότι είναι και για μένα. Είναι σαν να λες σε άτομο πάνω αναπηρικό καροτσάκι ότι είναι εύκολο να περπατήσει άνετα. Δε σημαίνει επειδή εσύ μπορείς να περπατήσεις άνετα ότι θα μπορεί κι αυτός.

υ.γ. Αν σε γουστάρει και σε ενοχλεί κάποια γυναίκα που δεν θες, βάλε εμένα να μιλήσω και να φανεί ότι μιλάς εσύ. Εκεί που έκοβε φλέβες για εσένα, θα ξενερώσει άγρια σε σημείο να φύγει με πύραυλο!:D Και όχι, δε θα την βρίσω η θα την προσβάλλω. Απλά θα μιλήσω ως ο εαυτός μου, τίποτα παραπάνω.;)

Page 14 of 42 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast