ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 417
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 417 of 1380 FirstFirst ... 317367407415416417418419427467517917 ... LastLast
Results 6,241 to 6,255 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γουαι, ακομα περιμενεις την εγκριση των μελων για να πας με οποιαν γουσταρεις?
    θα περιμενεις για πολυ...
    Remedy,δεν μίλησα για έγκριση.
    Πάντως εσύ σε αντίθεση με εμένα έχεις γεννηθεί τυχερή.Λογω της εμφάνισης σου βέβαια.
    Ενώ εμένα δυστυχώς με κοιτούν μόνο άσχημες η μέτριες.

Senior Member
    Καλημερα καλη εβδομαδα να εχετε ολοι!!!ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και να διαβασω και να γραψω!
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Remedy,δεν μίλησα για έγκριση.
    Πάντως εσύ σε αντίθεση με εμένα έχεις γεννηθεί τυχερή.Λογω της εμφάνισης σου βέβαια.
    Ενώ εμένα δυστυχώς με κοιτούν μόνο άσχημες η μέτριες.
    μια κανονικη εμφανιση εχω γουαι, δεν ειμαι η σκλεναρικοβα.
    αλλα εχω τον ανδρα που γουσταρω και τυχαινει ναναι και ωραιος.
    δεν τον κερδισα με τον τιτλο του τοπ μοντελ, αλλα με την (οποια) προσωπικοτητα μου.
    και στα δικα σου ευχομαι και να ειναι και η δικια σου οπως την ονειρευεσαι.

αν ημουν μονη, δεν θα ρωτουσα εδω τον καθε αγνωστο, με ποιον μου αξιζει να παω. θα πηγαινα με οποιον γουσταρα εγω. αυτη ειναι η διαφορα μας και οχι η ομορφια.

Senior Member
    δεν τον κερδισα με τον τιτλο του τοπ μοντελ, αλλα με την (οποια) προσωπικοτητα μου.

αν ημουν μονη, δεν θα ρωτουσα εδω τον καθε αγνωστο, με ποιον μου αξιζει να παω. θα πηγαινα με οποιον γουσταρα εγω. αυτη ειναι η διαφορα μας και οχι η ομορφια.
    η ομορφια ειναι κατι προσωπικο του καθενος,τι βλεπει ομορφο σε αυτο που τον ενδιαφερει!υπαρχουν ατομα ειτε ανδρες ειτε γυναικες,που βλεποντας τους σε κανουν να τους αποφευγεις ,αλλα μολις ανοιξουν το στομα τους και αρχισουν και μιλανε σε μαγευουν!και υπαρχουν αλλοι/αλλες που ειναι "τοπ μοντελ" και μολις ανοιγουν το στομα τους θες να τους αρχισεις στις κλωτσιες γιατι δεν ξερουν να μιλανε!αλλα και παλι,αλλοι ειναι λατρεις της εξωτερικης εμφανισης και αλλοι της εσωτερικης!

Senior Member
    Quote Originally Posted by manosthess View Post
    η ομορφια ειναι κατι προσωπικο του καθενος,τι βλεπει ομορφο σε αυτο που τον ενδιαφερει!υπαρχουν ατομα ειτε ανδρες ειτε γυναικες,που βλεποντας τους σε κανουν να τους αποφευγεις ,αλλα μολις ανοιξουν το στομα τους και αρχισουν και μιλανε σε μαγευουν!και υπαρχουν αλλοι/αλλες που ειναι "τοπ μοντελ" και μολις ανοιγουν το στομα τους θες να τους αρχισεις στις κλωτσιες γιατι δεν ξερουν να μιλανε!αλλα και παλι,αλλοι ειναι λατρεις της εξωτερικης εμφανισης και αλλοι της εσωτερικης!
    κι αλλοι και των δυο μαζι..

Senior Member
    Εγω παντως σκεφτομαι,οτι εκει που νομιζα οτι ελυσα καποια πραγματα ξαναγυρισαν,παλευω παλι να τα διορθωσω,βλεποντας αλλους προσπαθω να καταλαβω τι κανω λαθος.....

Senior Member
    Εγω παντως σκεφτομαι,οτι εκει που νομιζα οτι ελυσα καποια πραγματα ξαναγυρισαν,παλευω παλι να τα διορθωσω,βλεποντας αλλους προσπαθω να καταλαβω τι κανω λαθος.....
    μην βλεπεις ολους τους αλλους, γιατι μπορει να εχουν μεγαλυτερα προβληματα κι απο σενα και να πελαγοδρομουν.
    βλεπε οσους θαυμαζεις και εκτιμας

Senior Member
    μην βλεπεις ολους τους αλλους, γιατι μπορει να εχουν μεγαλυτερα προβληματα κι απο σενα και να πελαγοδρομουν.
    βλεπε οσους θαυμαζεις και εκτιμας
    εχει να κανει με τις σχεσεις!φιλοι...στα δυσκολα μου κανεις δεν με βοηθησε,παρεξηγηθηκαν κι ολας,παντα στα δυσκολα οποιος με χρειαστηκε ημουν εκει.....στις σχεσεις με τις γυναικες,εκει μπλεκοντε τα θεματα και παρατηρω τους αλλους remendy,ξερεις τι ειναι να μην εχεις παρεες?,ενω εχεις μεγαλο κοινωνικο κυκλο?,και οταν νυχτωνει να παιρνεις τον εαυτο σου και να βολταρεις μονος?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ είμαι πιο πολύ της εξωτερικής....

WhyAlwaysMe?
    Guest

Πρέπει να δεις πως κομπλάρω όταν πρόκειται να μιλήσω σε κοπέλα που μου αρέσει.Δεν ξέρω τι να πω.Σαν να πηγαίνω στο εκτελεστικό απόσπασμα.Πιο πιθανό να τετραγωνίσω τον κύκλο.Α,και σε λίγο καιρό γίνομαι 22.
    4 χρόνια φοιτητής και νιώθω ότι πήγαν τζάμπα αυτά τα χρόνια.
    Δεν ξέρω αν θα ήσουν με τον τωρινό σου συντροφο αν δεν ήταν ωραίος,αλλά και πάλι εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη.Και ευχαριστώ για τις όποιες ευχές.

Senior Member
    Πρέπει να δεις πως κομπλάρω όταν πρόκειται να μιλήσω σε κοπέλα που μου αρέσει.Δεν ξέρω τι να πω.Σαν να πηγαίνω στο γη εκτελεστικό απόσπασμα.Πιο πιθανό να τετραγωνίσω τον κύκλο.Α,και σε λίγο καιρό γίνομαι 22.
    4 χρόνια φοιτητής και νιώθω ότι πήγαν τζάμπα αυτά τα χρόνια.
    Δεν ξέρω αν θα ήσουν με τον τωρινό σου συντροφο αν δεν ήταν ωραίος,αλλά και πάλι εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη.Και ευχαριστώ για τις όποιες ευχές.
    ολοι κομπλαρουν φιλε μου,κομπλαρεις γιατι σε ενδιαφερει και φοβασαι την ηττα, θελεις να της κανεις καλη εντυπωση,αν δεν σε ενδιεφερε θα ησουν πολυ ποιο χαλαρος,παρατηρησε τον εαυτο σου με ποση ανεση μιλας σε μια που δεν σε νοιαζει καν,που μετα νομιζει οτι την θελεις κι ολας!

Banned
    Ξέρεις γιατί κατακρίνουν κάποιοι Mac?
    Λόγω της δικής τους εμφάνισης!
    Είτε θα είναι άσχημοι και μέτριοι(Σελτζούκος,admforall κλπ.),και θεωρούν ότι πρέπει και εγώ να πάω μόνο με τέτοιες,επειδή έχουν και αυτοί κόμπλεξ,είτε τίποτα ομορφόπαιδα(noumac,Anakin,Μαρούλ� �,Αλαφροΐσκιωτος κλπ.),που θεωρούν πως επειδή αυτοί είναι ωραίοι,πρέπει να πηγαίνουν με τις όμορφες μόνο οι όμορφοι,και εγώ όχι!Το κοινό τους σημείο,είναι ότι εγώ δεν πρέπει να πάω ποτέ με ωραία!Αλλά μόνο με καθετί μη εμφανίσιμο(άσχημο ή μέτριο).Και ότι είναι πολύ ρηχοί τελικά,γιατί καλώς ή κακώς βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα!Και μετά κατηγορούν εμένα.
    Όπως το είπες,είναι forum υποστήριξης και όχι κριτικής!Αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν!
    Και επειδή εξ αρχής αυτοί με κατέκριναν,και ήθελαν να με πείσουν να πάω με κάτι μη εμφανίσιμο,παρουσιάζοντας το ως εξαιρετικό κλπ.,για αυτό δεν θέλω να λύσουν τα προβλήματα τους!!!!!
    Κόμπλεξ έχουμε λόγω εμπειριών και όχι λόγω εμφάνισης....το λες και μόνος σου άλλωστε.....Μπορεί να θέλω να δείξω ότι δεν είμαι ρηχή και να σου πω ότι είσαι ρηχός, μπορεί να έχω φάει μια χυλόπιτα από κάποιον ωραίο και να βγάζω το άχτι μου είτε είμαι ωραία είτε δεν είμαι....Μπορεί να μην μου αρέσει η αντικειμενική ομορφιά και να απαιτώ να μην σ' αρέσει ούτε εσένα.... Εχει καμία σημασία αν εγώ είμαι η πεντάμορφη ή το τέρας με το κόμπλεξ μου? όχι....

Senior Member
    Γουαι αντί να σπαταλάς τον χρόνο σου να τη λες στα μέλη που δεν σου δίνουν τις απαντήσεις που θέλεις γιατί δεν τον αξιοποιείς μιλώντας σε αυτές που σου αρέσουν; Ό,τι και να πούμε εμείς δεν σημαίνει ότι αυτό θα ισχύσει. Δλδ αν εγώ καταφέρω μέσα στην επόμενη ώρα και πείσω όλα τα μέλη του φόρουμ να σου πουν ότι αξίζεις όμορφη δεν σημαίνει ότι το βράδυ θα έχεις πάει με όμορφη αν δεν το προσπαθήσεις. Νισάφι πια. Δεν σε βοηθάει πλέον το φόρουμ, δεν έχει τίποτε άλλο να σου δώσει. Δεν το καταλαβαίνεις;

Γουαι εγω πιστευω οτι αξιζεις απο χοντρη και κατω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Γουαι εγω πιστευω οτι αξιζεις απο χοντρη και κατω.
    Νομίζεις........
    Δεν είμαι το χάλι που φαντάζεσαι.
    Δεν μου αρέσουν κιόλας οι χοντρές.