Ετών 40. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 22 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 329

Thread: Ετών 40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γιατί σε διώχνουν?
    Γιατί δεν είμαι αρκετά καλή στην δουλειά μου. Δεν είμαι καλή στις δουλειές μου σαν τις άλλες κοπέλες συνήθως είμαι μέτρια και δεν τους κάνω.

Senior Member
    Επιτέλους ένα Thread που να θυμίζει Δελφίνι!

Πάντως επικρατεί και η έκφραση ότι οι έξυπνες γυναίκες δύσκολα παντρεύονται.
    Στενοχωριέμαι πολύ που δεν έχω μέλλον!!!Και στενοχωριέμαι έτσι που βγήκα πιο χαζή από όλες!!!
    Τελικά τι πιστεύεις ότι είσαι γιατί κάπου μπερδεύτηκα!Έξυπνη ή Χαζή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Kaι γτ δεν πας εξω εστω καμια βολτα μονη σ?σκυλι εχεις τραβα και καμια βολτα.
    Που θα γνωρισεις ρε δελφινι μεσα απο το σπιτι σ?.

Ενταξει σ διώξαν και τι?παρα πολλους ξερω που τους διώχνουν απο την δουλειά
    Ε εντάξει βγαίνω μερικές φορές αλλά συνήθως δεν έχω όρεξη να βγω.

Ναι με διώχνουνε αλλά στην ηλικία μου θα έπρεπε να είχα κάνει καριέρα. Υστερώ στο ένα , υστερώ και στο άλλο κάτι πρέπει να συμβαίνει με μένα. Όλα σε μένα συμβαίνουν κάπου φταίω και εγώ. Δεν μπορεί να μην μπορώ να βρω δουλειά αλλά και να μην μπορώ να βρω και άντρα και τα δύο είναι πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Επιτέλους ένα Thread που να θυμίζει Δελφίνι!

Τελικά τι πιστεύεις ότι είσαι γιατί κάπου μπερδεύτηκα!Έξυπνη ή Χαζή?
    Εγώ πιστεύω ότι είμαι μέτρια ούτε χαζή ούτε έξυπνη αλλά μάλλον πιο χαζή από αυτές που ξέρω.

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί δεν είμαι αρκετά καλή στην δουλειά μου. Δεν είμαι καλή στις δουλειές μου σαν τις άλλες κοπέλες συνήθως είμαι μέτρια και δεν τους κάνω.
    Κοίταξε να δεις μπορεί να πρέπει να δεις τα λάθη σου και εσύ...πχ αργείς να πηγαίνεις στην δουλειά σου? Είναι κάτι άλλο....? Για να βελτιωθείς....Τι κάνουν οι άλλες δηλαδή? Ειδάλλως βρίσκεις μια άλλη δουλειά χωρίς τόσο ανταγωνισμό........

Senior Member
    Ε εντάξει βγαίνω μερικές φορές αλλά συνήθως δεν έχω όρεξη να βγω.

Ναι με διώχνουνε αλλά στην ηλικία μου θα έπρεπε να είχα κάνει καριέρα. Υστερώ στο ένα , υστερώ και στο άλλο κάτι πρέπει να συμβαίνει με μένα. Όλα σε μένα συμβαίνουν κάπου φταίω και εγώ. Δεν μπορεί να μην μπορώ να βρω δουλειά αλλά και να μην μπορώ να βρω και άντρα και τα δύο είναι πολλά.
    Για μενα βρε δελφινι τοτε προσπαθησε να βρεις αντρα απο κανα σαιτ.. γιατι δεν κανεις εγγραφη σ ενα τετοιο σαιτ?
    ΓΤ σ διώχνουν απο την δουλεια?απο ποσες σ εχουν διώξει?
    Απο τα ποστ σ δεν εισαι χαζη στο λεω ,απλα εχεις εμμονες

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι είμαι μέτρια ούτε χαζή ούτε έξυπνη αλλά μάλλον πιο χαζή από αυτές που ξέρω.
    Γράψε κανά τσιτάτο γιατί βαριέμαι....

Senior Member
    Κοίταξε να δεις μπορεί να πρέπει να δεις τα λάθη σου και εσύ...πχ αργείς να πηγαίνεις στην δουλειά σου? Είναι κάτι άλλο....? Για να βελτιωθείς....Τι κάνουν οι άλλες δηλαδή? Ειδάλλως βρίσκεις μια άλλη δουλειά χωρίς τόσο ανταγωνισμό........
    Τι να πω .... όχι δεν αργώ στην δουλειά μου.... απλά είμαι λίγο τεμπέλα ίσως... Σε όλες τις δουλειές υπάρχει ανταγωνισμός νομίζω...Ίσως δεν πιάνουνε τα χέρια μου .... τι να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Για μενα βρε δελφινι τοτε προσπαθησε να βρεις αντρα απο κανα σαιτ.. γιατι δεν κανεις εγγραφη σ ενα τετοιο σαιτ?
    ΓΤ σ διώχνουν απο την δουλεια?απο ποσες σ εχουν διώξει?
    Απο τα ποστ σ δεν εισαι χαζη στο λεω ,απλα εχεις εμμονες
    Έχω γραφτεί και σε κάποια τέτοια σάιτ ...μέχρι και σε γραφείο συνοικεσίων αλλά τίποτα δεν γίνεται. Μεγάλη βλακεία τα γραφεία συνοικεσίων μην πάτε ποτέ!!!

Τελευταία από το 2005 με έχουν διώξει από όλες τις δουλειές που προσπάθησα να βρω από τις 3 τελευταίες δουλειές δηλαδή!

Δεν λέω ότι είμαι και χαζή απλά ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου και αυτό δεν συνεπάγεται ότι είμαι και έξυπνη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Γράψε κανά τσιτάτο γιατί βαριέμαι....
    Και τι είμαι εγώ κανένας κλόουν για να γελάς εσύ?

Banned
    Τι να πω .... όχι δεν αργώ στην δουλειά μου.... απλά είμαι λίγο τεμπέλα ίσως... Σε όλες τις δουλειές υπάρχει ανταγωνισμός νομίζω...Ίσως δεν πιάνουνε τα χέρια μου .... τι να πω...
    Ε άλλο τεμπέλα άλλο δεν πιάνουν τα χέρια μου.....Σ΄αρέσει η δουλειά σου γενικότερα? Άμα δεν σ΄αρέσει δοκιμάζεις και κάτι άλλο.....τι πειράζει?

Senior Member
    Ε άλλο τεμπέλα άλλο δεν πιάνουν τα χέρια μου.....Σ΄αρέσει η δουλειά σου γενικότερα? Άμα δεν σ΄αρέσει δοκιμάζεις και κάτι άλλο.....τι πειράζει?
    Πρέπει να σπουδάσω από την αρχή και αυτό που θέλω να κάνω να γίνω δασκάλα δεν έχει τώρα δουλειά πολύ ενώ οι νοσηλευτές έχουνε δουλειά .... Πάντως όντως δεν ξέρω αν πιάνουνε τα χέρια μου ....Η δουλειά μου σαν νοσηλεύτρια δεν με τρελαίνει και ιδιαίτερα. Βασικά είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν είμαι καθόλου καλή σε όλες τις δουλειές.

Senior Member
    Οι παντρεμένες φίλες σου δεν έχουν εργένηδες/ χωρισμένους στην παρέα τους για να σου γνωρίσουν? Έστω για παρέα κ το ένα φέρνει το άλλο. Μπορεί να γνωρίσεις το φίλο του φίλου της φίλης σου κ να ταιριάξετε, πού ξέρεις?

Όσο για δουλειά, πρέπει να ζοριστείς, για να "πιάνουν τα χέρια σου" πρέπει να εξασκηθείς. Να ψάξεις κ να δεχτείς οποιαδήποτε δουλειά πάνω στην ειδικότητά σου, έστω κ κακοπληρωμένη, ώστε να αποκτήσεις εμπειρία.

Senior Member
    Έχω γραφτεί και σε κάποια τέτοια σάιτ ...μέχρι και σε γραφείο συνοικεσίων αλλά τίποτα δεν γίνεται. Μεγάλη βλακεία τα γραφεία συνοικεσίων μην πάτε ποτέ!!!

Τελευταία από το 2005 με έχουν διώξει από όλες τις δουλειές που προσπάθησα να βρω από τις 3 τελευταίες δουλειές δηλαδή!

Δεν λέω ότι είμαι και χαζή απλά ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου και αυτό δεν συνεπάγεται ότι είμαι και έξυπνη!
    Αστα γραφεια συνοικεσιων βλακειες ειναι.Απο τα σαιτ δεν επεξαι τιποτα?δεν γνωρισες κανεναν?
    Ενταξει θα βρεις και δουλεια μην στεναχωριεσαι ,εναν φιλο μου μεσα σε 4 χρονια τον εχουν διωξει απο 6 δουλειες ε και τι?και εναν αλλο απο δυο σ εναν χρονο.
    Το οτι δεν εχεις κανει κατι στην ζωη δεν εχει να κανει με το αν εισαι εξυπνη η οχι αλλα με το αν θες και αν προσπαθεις,εσυ απλα μπορει να τεμπελιάζεις και λιγακι:p

Banned
    Πρέπει να σπουδάσω από την αρχή και αυτό που θέλω να κάνω να γίνω δασκάλα δεν έχει τώρα δουλειά πολύ ενώ οι νοσηλευτές έχουνε δουλειά .... Πάντως όντως δεν ξέρω αν πιάνουνε τα χέρια μου ....Η δουλειά μου σαν νοσηλεύτρια δεν με τρελαίνει και ιδιαίτερα. Βασικά είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν είμαι καθόλου καλή σε όλες τις δουλειές.
    Σκέφτεσαι όντως να σπουδάσεις δηλαδή ή το λες '' έπρεπε να είχα σπουδάσει''?

Page 2 of 22 FirstFirst 123412 ... LastLast