ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 420
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 420 of 1380 FirstFirst ... 320370410418419420421422430470520920 ... LastLast
Results 6,286 to 6,300 of 20693
    Το ιδιο λεμε "με αλλα λογια". Κομπλε.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ελεος...ψωνιζω ανεμελη στο σουπερμαρκετ και εκει που προσπαθουσα να ξεχωρισω μια σακουλα απο το πακετο για να βαλω τα πραγματα μου μου λεει μια κοπελα "ΚΥΡΙΑ οριστε, για ΕΣΑΣ την εβγαλα"....και μου δινει μια. Ο_ο
    Χαχαχα κλαιμε η γελαμε; Φχαριστω αλλα δεφακ δηλαδη, που την ειδες μαρη τη κυρια;;;; Και μου μιλας και στο πληθυντικο;;; Αντε να τη περνουσα τρια-τεσσερα χρονια. Ειπαμε προσπαθω να μεγαλοδειχνω με το ντυσιμο για τη δουλεια μου οχι κι ετσι...εχει κανα δυωρο που εγινε αλλα τωρα γυρισα σπιτι και ακομα το σκεφτομαι. Πφφφ ημουνα νια και γερασα -_-

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ελεος...ψωνιζω ανεμελη στο σουπερμαρκετ και εκει που προσπαθουσα να ξεχωρισω μια σακουλα απο το πακετο για να βαλω τα πραγματα μου μου λεει μια κοπελα "ΚΥΡΙΑ οριστε, για ΕΣΑΣ την εβγαλα"....και μου δινει μια. Ο_ο
    Χαχαχα κλαιμε η γελαμε; Φχαριστω αλλα δεφακ δηλαδη, που την ειδες μαρη τη κυρια;;;; Και μου μιλας και στο πληθυντικο;;; Αντε να τη περνουσα τρια-τεσσερα χρονια. Ειπαμε προσπαθω να μεγαλοδειχνω με το ντυσιμο για τη δουλεια μου οχι κι ετσι...εχει κανα δυωρο που εγινε αλλα τωρα γυρισα σπιτι και ακομα το σκεφτομαι. Πφφφ ημουνα νια και γερασα -_-
    Γτ ποσο χρονων εισαι? εγω σ κοβω γυρω στα 27-28 απο αυτα που λες γενικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Γτ ποσο χρονων εισαι? εγω σ κοβω γυρω στα 27-28 απο αυτα που λες γενικα.
    24 ειμαι...

Senior Member
    24 ειμαι...
    Και σ ειπε κυρια? μαλλον θα μεγαλωδειχνεις.και θα εχεις στυλ "θεουσας"
    Ελπιζω να μην βγαινεις εξω με τιποτα ταγερ και τετοια χαχααχ

Senior Member
    Και σ ειπε κυρια? μαλλον θα μεγαλωδειχνεις.και θα εχεις στυλ "θεουσας"
    Ελπιζω να μην βγαινεις εξω με τιποτα ταγερ και τετοια χαχααχ
    Οχι ρε ποια θεουσα τρελος εισαι. Νορμαλ πραγματα απλα οχι σκισμενα τζιν και οχι ξεκωλοβυζα στη δουλεια (απο εκει ερχομουν). Τωρα αν αυτο ειναι για εσενα θεουσα νταξ τι να πω :P Το περιεργο ειναι πως αλλοι μου λενε πως μικροδειχνω και δειχνω "μπουμπου". Στο γυμναστηριο σχετικα προσφατα με περασαν για ανηλικη :/ Σε αλλους μικροδειχνω, αλλοι μου μιλανε στο πληθυντικο και μαλλον τους μεγαλοδειχνω και εγω μες στη μεση λεω απλα "ε;" χαχαχαχα
    Αυτο. Αποφασιστε δηλαδη -_-

Senior Member
    Οχι ρε ποια θεουσα τρελος εισαι. Νορμαλ πραγματα απλα οχι σκισμενα τζιν και οχι ξεκωλοβυζα στη δουλεια (απο εκει ερχομουν). Τωρα αν αυτο ειναι για εσενα θεουσα νταξ τι να πω :P Το περιεργο ειναι πως αλλοι μου λενε πως μικροδειχνω και δειχνω "μπουμπου". Στο γυμναστηριο σχετικα προσφατα με περασαν για ανηλικη :/ Σε αλλους μικροδειχνω, αλλοι μου μιλανε στο πληθυντικο και μαλλον τους μεγαλοδειχνω και εγω μες στη μεση λεω απλα "ε;" χαχαχαχα
    Ελα τωρα θεουσα εισαι μην κρυβεσαι στο φορουμ χαχααχ .
    Πλακα κανω νταξει δεν εισαι θεουσα εισαι μια νορμαλ κοπελα οπως λες.
    Τελικα τι γινεται με σενα αλλοι σ περνανε για θεουσα και αλλοι για μικρομπουμπου ανηλικη κιολας,κατι παιζει εδω περα.Η εσυ δεν μας τα λες καλα ,η οι αλλοι δεν βλέπουν καλα.

Banned
    Το καλύτερο πάντως είναι να μικροδείχνεις κατά την γνώμη μου.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μου μίλησε πρόσφατα στον πληθυντικό,στο γυμναστήριο ένα 17χρονο....:Ρ

Senior Member
    Ελα τωρα θεουσα εισαι μην κρυβεσαι στο φορουμ χαχααχ .
    Πλακα κανω νταξει δεν εισαι θεουσα εισαι μια νορμαλ κοπελα οπως λες.
    Τελικα τι γινεται με σενα αλλοι σ περνανε για θεουσα και αλλοι για μικρομπουμπου ανηλικη κιολας,κατι παιζει εδω περα.Η εσυ δεν μας τα λες καλα ,η οι αλλοι δεν βλέπουν καλα.
    Θεουσα δεν με περασε κανεις ρε φιλε νικ εσυ κολλησες για καποιο λογο εκει. Τι ζορι τραβας με τις θεουσες σου εκανε τη δυσκολη καμια; χαχαχαχα
    Ασε που μπορει (θεωρητικα παντα) να βγαινει εξω με το μισο κωλομαγουλο καποια και να εχει αφιερωμενη τη ψυχουλα της στο Θεο και να μη σ καθεται χαχα.
    Περα της πλακας τωρα παντως, απλα αποφευγω να φοραω προκλητικα ρουχα γιατι δουλευω με παιδια και το βρισκω αντιεπαγγελματικο. Και τα σκισμενα τζιν τα αποφευγω για να μπαινει η απαρατητη αποσταση αναμεσα μου και στους μαθητες. Δεν βρισκω σωστο να φορω πραγματα που φορουν οι ιδιοι, εχουμε μικρη διαφορα και θα παιρνουν αερα αλλιως. Αυτο.
    Απο εκει και περα εμενα η κοπελα με περασε λιγο για θεια ξερω γω;;; Ετσι νιωθω οταν με λενε κυρια. Λολ
    Ισως δεν κοιταξε καλα και υπεθεσε με μιση γρηγορη ματια; Τι να πω...αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα. Και πραγματι με περασαν για μικροτερη στο γυμναστηριο. Ειμαι το ιδιο μπερδεμενη με σενα :/

Senior Member
    Θεουσα δεν με περασε κανεις ρε φιλε νικ εσυ κολλησες για καποιο λογο εκει. Τι ζορι τραβας με τις θεουσες σου εκανε τη δυσκολη καμια; χαχαχαχα
    Ασε που μπορει (θεωρητικα παντα) να βγαινει εξω με το μισο κωλομαγουλο και να
    Περα της πλακας τωρα παντως, απλα αποφευγω να φοραω προκλητικα ρουχα γιατι δουλευω με παιδια και το βρισκω αντιεπαγγελματικο. Και τα σκισμενα τζιν τα αποφευγω για να μπαινει η απαρατητη αποσταση αναμεσα μου και στους μαθητες. Δεν βρισκω σωστο να φορω πραγματα που φορουν οι ιδιοι, εχουμε μικρη διαφορα και θα παιρνουν αερα αλλιως. Αυτο.
    Απο εκει και περα εμενα η κοπελα με περασε λιγο για θεια ξερω γω;;; Ετσι νιωθω οταν με λενε κυρια. Λολ
    Ισως δεν κοιταξε καλα και υπεθεσε με μιση γρηγορη ματια; Τι να πω...αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα. Και πραγματι με περασαν για μικροτερη στο γυμναστηριο. Ειμαι το ιδιο μπερδεμενη με σενα :/
    Τι είσαι δασκάλα ή καθηγήτρια; Εγώ πάντως σε φοιτητές έχω σκάσει με βαμμένο μαλλί και με γουστάρανε οι πιτσιρίκες....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τι είσαι δασκάλα ή καθηγήτρια; Εγώ πάντως σε φοιτητές έχω σκάσει με βαμμένο μαλλί και με γουστάρανε οι πιτσιρίκες....
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ασε που μπορει (θεωρητικα παντα) να βγαινει εξω με το μισο κωλομαγουλο καποια και να εχει αφιερωμενη τη ψυχουλα της στο Θεο και να μη σ καθεται χαχα.
    χαχααχα δεν εχει γενηθει η γυναικα που θα μ το παιξει δυσκολη.Με θεουσες εχω ενα κολημα δεν ξερω τι ειναι ,ειδικα αμα φορανε και ρασα καλογριας εκει ειναι που μου την δινει χαχαχα.
    Τι σοι ψυχουλα θα εχει αφιερωμενη στον θεο αμα πεταει εξω τα κωλομαγουλα τις?
    Καλα κανεις που φορας τα ταγερακια σ ,δεν θα σ κρινει κανενας.
    Μωρε καλα σε κοιταξε ,αλλα φοβασαι να το παραδεχτεις οτι περασαν τα χρονια.
    Συγνωμη οταν λες σ περασαν για μικροτερη στο γυμναστηριο μηπως σ ειδε κανενας ξελιγωμενος παππουλης και του γυαλισες ?χαχααχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ε σκοπος δεν ειναι να γουσταρουν κ συ :P Εχω ηδη κατι ψιλοτσιμπημενα εντεκαχρονα κει περα και δε ξερω που να κρυφτω χαχα...σκοπος ειναι να μπαινει αποσταση. Για να μη πω για λιγο πιο μεγαλα παιδια.

Senior Member
    χαχααχα δεν εχει γενηθει η γυναικα που θα μ το παιξει δυσκολη.Με θεουσες εχω ενα κολημα δεν ξερω τι ειναι ,ειδικα αμα φορανε και ρασα καλογριας εκει ειναι που μου την δινει χαχαχα.
    Τι σοι ψυχουλα θα εχει αφιερωμενη στον θεο αμα πεταει εξω τα κωλομαγουλα τις?
    Καλα κανεις που φορας τα ταγερακια σ ,δεν θα σ κρινει κανενας.
    Μωρε καλα σε κοιταξε ,αλλα φοβασαι να το παραδεχτεις οτι περασαν τα χρονια.
    Συγνωμη οταν λες σ περασαν για μικροτερη στο γυμναστηριο μηπως σ ειδε κανενας ξελιγωμενος παππουλης και του γυαλισες ?χαχααχ
    Σιγαααα κατουρα και λιγο εσυ. Κατα τ'αλλα τσιγκλας ε; Θες να μου γυρισει το ματακι ε; Καλαααααααα...βασικα ξερεις τι; Απαξιω -_- Λεγε εκει για τα ταγιερακια σου κι ασε μας :P Παιζει με το πονο μας ρε με πηραν τα χρονια λεει -_-
    Η κοπελα στις εγγραφες ηταν.