Γυναίκα με 2 άανδρες..Τη γνώμη σας παρακαλώ.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ρε φιλε,με ******* εμπλεξες τι περιμενες?
    Αλλα καλα να παθεις και συ που πηγες να μπεις αναμεσα στο ζευγαρι.

35 χρονων ανθρωποι,και κανετε σα 15χρονα.
    Υπήρχε χώρος φίλε μου στο ζευγάρι γιατί 3 φορές έφυγα και με τον τρόπο της με έκανε ξανα να κολλήσω με απλά τηλεφωνήματα..Την είχα ερωτευθεί..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το "φοβομουν" ειναι τελειως διαφορετικο απο το "ημουν διακριτικος". μηπως το "φοβομουν" εχει να κανει με αυτα που εγιναν και στην σχεση σου, οπου "φοβοσουν" να προχωρησεις κι ετσι χωρισες για να μην σοβαρεψει το πραγμα? αν απλα ηταν ατυχη επιλογη λεξης, αστο.

δεν σε καταλαβαινω σε καποια πραγματα.
    απο την μια εν γνωσει σου, εστω και παθητικα (γιατι με τις περιγραφες σου, αυτη επαιρνε ολες τις πρωτοβουλιες να ειστε κοντα) μενεις κοντα σε μια δεσμευμενη γυναικα και μαλιστα θεωρεις οτι πρεπει να εισαι διακριτικος και να μην πιεσεις για χωρισμο (σωστος), απο την αλλη πληγωνεσαι. γιατι πληγωνεσαι? δεσμευμενη δεν την γνωρισες? με ποιον θα πηγαινε εκδρομες? θα ελεγε στην σχεση της οτι εχει κανονισει?δεν ηταν αυτονοητα τα τηλεφωνηματα και τα δωρα και οι εκδρομες?

στην συνεχεια, ενω εσυ απογοητευμενος απομακρυνεσαι, εκεινη λυσσαει οπως λες και σου ζηταει τον λογο και σε κατηγορει για δειλια.
    εφοσον τραβουσες τοσο μεγαλο ζορι, γιατι σε εκεινη τηνφαση που ηταν τοτε κοντα, δεν ειχε ξεχαστει κατι, δεν επεστρεψεςς να την διεκδικησεις????
    να σου πω τι πιστευω οτι συνεβη.

εκεινη ειναι απο τις γυναικες - μαιμουδες. θελει να βρει αλλο κλαδι να πιαστει για να αφησει το προηγουμενο.
    εσεις βρισκοσασταν, γουσταρε, αλλα οχι μονο δεν την πιεζες να χωρισει, αλλα προφανως ουτε καν το ανεφερες. πραγμα που την εκανε να πιστευει οτι δεν σκοπευεις να προχωρησετε σε κατι σοβαρο αν χωρισει, γιαυτο και διατηρουσε την αρχικη σχεση της.

εσυ, παρολο που "πληγωνοσουν" απο μια γνωστη και δεδομενη κατασταση, δεν ειχες κανεναν σκοπο να κανεςι καποια συγκεκριμενη προταση. ηθελες με πρωτοβουλια της να χωρισει αλλα και εμτα τον χωρισμο να ειστε σε μια κατασταση αναλογη με της προηγουμενης σχεσης σου, δηλαδη, χωρις ιδιαιτερες δεσμευσεις εκ μερους σου.
    αυτο το καταλαβαινε γιαυτο και διατηρουσε τον δεσμο της παρολο που σου πεταξε την προθεση της να χωρισει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν σου ειπε οτι θα χωρισει αντεδρασες ψυχραιμα και χλιαρα για να μην εκτεθεις. αυτο το πηρε σαν φοβο για δεσμευση (οπως και ισχυει) κι ετσι εκανε πισω.

και για να σου λυσω την απορια, ΝΑΙ μπορει και μια γυναικα αν εχει σχεσεις με 2 ανδρες να ευχαριστεται πολυ και με τους δυο. αυτο που καλλιεργειτε οι ανδρες στο μυαλο σας για να αισθανεστε ασφαλεις, οτι οι γυναικες ευχαριστιουνται μονο με εναν ανδρα, ειναι απλα μυθος.
    Κανένα πρόβλημα ας ευχαριστιέται με όποιον θέλει, είναι βέβαιο ότι λειτουργώντας έτσι απλά θα γνωρίσει δυστυχία στη ζωή της μεγάλη..
    Και ισως είναι και επιρρεπής στην απιστία..
    Εγώ νόμιζα οτι προσποιούνται οι γυναίκες με τον άνδρα που κερατώνουν...Γιατί αν πραγματικά μετά απο 2-3 οργασμούς πήγαινε και στον άλλον...Εχει θέματα και καλύτερα που χώρισα..
    Κι άλλες μαλακίες που με πόναγαν αρκετά,όπως να απαντάει μπροστά μου στο τηλέφωνο 'έλα αγάπη μου"
    και να μου ερχεται να το σπάσω...
    Πηγαίναμε στα γεννέθλιά της να της πάρω στο χολ ένα δωράκι, τουζ τσάντα, και μεσα στο αυτοκινητο το σήκωσε στο μαλάκα( τι μαλάκας θέε μου) και νιαούριζε οτι του λείπει και θέλει αγκαλιές..
    Ημουν έτοιμος να την πλακώσω στα χαστούκια και απλά την πήγα επιτόπου σπίτι της..
    Χωρισε μου λέει αλλά εχω πληγωθεί τόσο πολύ, που εβαλα αλλη κοπέλα στόχο που ξέρει να αρκείται στα μονά και αποφευγει τα ζυγά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Κανένα πρόβλημα ας ευχαριστιέται με όποιον θέλει, είναι βέβαιο ότι λειτουργώντας έτσι απλά θα γνωρίσει δυστυχία στη ζωή της μεγάλη..
    Και ισως είναι και επιρρεπής στην απιστία..
    Εγώ νόμιζα οτι προσποιούνται οι γυναίκες με τον άνδρα που κερατώνουν...Γιατί αν πραγματικά μετά απο 2-3 οργασμούς πήγαινε και στον άλλον...Εχει θέματα και καλύτερα που χώρισα..
    Ενταξει. Βγαλ την σκουφια σου και βαρα την... οσο επιρρεπης ειναι αυτη, αλλο τοσο κι εσυ που χωθηκες. Μαζι τα φαγατε. Δεν εισαι κανενα ανηλικο που σε αποπλανησαν.

Καλυτερα που χωρισες, σαφως. Κι ακομα καλυτερα να μην χωνοσουν καν.

Και πουσαι; πριν αρχισεις να μετρας οργασμους, μαθε οτι μια γυναικα ψευτρα, σε δουλευει οποτε θελει σχετικα με τον οργασμο της.
    Αν δεν τον γουσταρε πια, μπορει και να προσποιουνταν.μονο αυτη το ξερει. Εγω σου ειπα απλα οτι ειναι δυνατον και ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ δυνατον να την βρισκει μια χαρα στο σεξ και με 2 ανδρες αν τους θελει.

Senior Member
    Ενταξει. Βγαλ την σκουφια σου και βαρα την... οσο επιρρεπης ειναι αυτη, αλλο τοσο κι εσυ που χωθηκες. Μαζι τα φαγατε. Δεν εισαι κανενα ανηλικο που σε αποπλανησαν.

Καλυτερα που χωρισες, σαφως. Κι ακομα καλυτερα να μην χωνοσουν καν.

Και πουσαι; πριν αρχισεις να μετρας οργασμους, μαθε οτι μια γυναικα ψευτρα, σε δουλευει οποτε θελει σχετικα με τον οργασμο της.
    Αν δεν τον γουσταρε πια, μπορει και να προσποιουνταν.μονο αυτη το ξερει. Εγω σου ειπα απλα οτι ειναι δυνατον και ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ δυνατον να την βρισκει μια χαρα στο σεξ και με 2 ανδρες αν τους θελει.
    Ρε κοπελιά χέστηκα, αν έφτασε σ ένα σημείο να έρχεται να με κοροιδέψει έτσι,τι να κάνω..
    Κατα δευτερον δεν απολογούμαι σε κανέναν για ότι έκανα παρα μόνο στον ιδιο μου τον εαυτό..

Εδω ζήτησα γνώμες, όχι δίκη, σε κανέναν δε δίνω λογαριασμό.. Αν θέλει κάποιος να πει τη γνώμη του ελευθερα η κριτική είναι άλλο..
    Τα καλα να πάθεις ,και ας προσεχες είναι επίθεση χωρίς λόγο..Αν η γυναίκα κουνάει ουρα πλακώνουν τ αρσενικά

Senior Member
    Ρε κοπελιά χέστηκα, αν έφτασε σ ένα σημείο να έρχεται να με κοροιδέψει έτσι,τι να κάνω..
    Κατα δευτερον δεν απολογούμαι σε κανέναν για ότι έκανα παρα μόνο στον ιδιο μου τον εαυτό..
    Καλα κανεις. Αλλα μην νοιωθεις αδικημενος. Κι οι δυο το ιδιο ειστε

Senior Member
    Εγώ δεν έχασα ποτέ το μέτρο ,να πονάω κάποιον..Ισως να το έκανε να ζηλέψω αλλά και πάλι κομπλεξ είναι..

Senior Member
    Επίσης...ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ! Που εμπλεξα με δεσμευμένη γυναίκα..

Senior Member
    Εγώ δεν έχασα ποτέ το μέτρο ,να πονάω κάποιον..Ισως να το έκανε να ζηλέψω αλλά και πάλι κομπλεξ είναι..
    Το κλειδι στην απορια σου, ειναι το εξης απλο.
    Καποιος/α που φερεται ατιμα σε εναν αλλον, δεν θα
    Κανει εξαιρεση ουτε σε σενα .
    οπως εστρωσες, κοιμηθηκες.
    Δουλευε αυτον που ειχε χρονια διπλα της.εσενα θα λυπηθει;

Senior Member
    Επίσης...ΝΑΙ ΦΤΑΙΩ! Που εμπλεξα με δεσμευμένη γυναίκα..
    Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.
    Προχωρας παρακατω και δεν το επαναλαμβανεις, εκτος αν περιμενεις ξεπετα. Οχι αισθηματα και εντιμοτητα.

Senior Member
    ......

Εδω ζήτησα γνώμες, όχι δίκη, σε κανέναν δε δίνω λογαριασμό.. Αν θέλει κάποιος να πει τη γνώμη του ελευθερα η κριτική είναι άλλο..
    Τα καλα να πάθεις ,και ας προσεχες είναι επίθεση χωρίς λόγο..Αν η γυναίκα κουνάει ουρα πλακώνουν τ αρσενικά
    Αυτο τωρα το προσθεσες. Ζαβολια:p

Σε τετοια ερωτηματα, η γνωμη ειναι και κριτικη. Ας μην κρυβομαστε....
    αν λεγαμε οτι φταιει αυτη που κουνησε την ουρα της και σε επαιζε και πληγωσε τα αισθηματα σου, θα σου αρεσε. Αυτο δεν ειναι κριτικη; ;
    και οι δυο φταιτε ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Δεν ειναι πιο αθωος αυτος που πληγωνεται περισσοτερο.
    Κανατε μαζι μια ατιμια. Οποιος κι αν πληγωθηκε, ας προσεχε. Μπορει κι αυτη να παραπονιεται στις φιλες της οτι καλοπερνουσες αλλα δεν ελεγες να της προτεινεις να το πατε παρακατω..;). στο σχολιασα εκτενως αυτο το σημειο στην αρχικη μου απαντηση και το προσπερασες εντελως.
    Δεν αναρωτιεσαι μηπως δεν φερθηκες οπως υπολογιζε; αυτο δειχνει η σταση της.
    Ας προσεχε κι εκεινη...

Senior Member
    Να σου πω η κοπέλα ήτανε και πολύ ******* κατά την γνώμη μου! Και να μου επιτραπεί και η έκφραση αλλά ναι ήταν. Εκτός του ότι ήτανε δεσμευμένη στην έπεφτε και σένα ...και μάλιστα τα είχε και με 2. Μάλλον είναι χάλι η κυρία, δεν αξίζει ούτε να την σκέφτεσαι! Απορώ πώς έκανες και σεξ μαζί της .... αλλά την ερωτεύτηκες οπότε δικαιολογήσε....ξέχνα την μωρέ την ******* και κοίτα να κάνεις την ζωή σου!

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο γιατί αυτός ήτανε ελεύθερος και δεν το έπαιζε σε διπλό ταμπλό ενώ η "κυρία" ήτανε δεσμευμένη, έπειτα αυτός την ερωτεύτηκε και τέλος οι άντρες είναι και διαφορετικά από τις γυναίκες όταν τους την πέφτει κάποια λίγο δύσκολο να αντισταθούνε οπότε πιστεύω αυτή ήτανε πολύ χειρότερη .... αυτά εν κατακλείδι

Μια γυναίκα 2 άντρες κομπολόι δίχως χάντρες το λέει και το τραγούδι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο γιατί αυτός ήτανε ελεύθερος και δεν το έπαιζε σε διπλό ταμπλό ενώ η "κυρία" ήτανε δεσμευμένη, έπειτα αυτός την ερωτεύτηκε και τέλος οι άντρες είναι και διαφορετικά από τις γυναίκες όταν τους την πέφτει κάποια λίγο δύσκολο να αντισταθούνε οπότε πιστεύω αυτή ήτανε πολύ χειρότερη .... αυτά εν κατακλείδι

Δηλαδη αν ηταν η γυναικα ελευθερη και εμπαινε μεσα σε ζευγαρι θα την εκρινες το ιδιο αθωα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post

Στον αντρα της, υπολογη ειναι η ιδια.
    Εκτος αν ηταν φιλος του. Αν χωθηκε σε γυναικα φιλου του ειναι για τ αναθεμα...
    Αλλα η πραξη που εκαναν ειναι ανεντιμη κι εφοσον την εκαναν μαζι, σαφως και ευθυνεται.ο ηθικος αυτουργος ενος εγκληματος, δεν εχει ευθυνες;

Senior Member
    Ναι αλλα ξεχασατε οτι εδω ειναι φορουμ υποστηριξης και δεν ειμαστε αρμοδιοι να μοιρασουμε ευθυνες.Ο καθενας ειναι αρμοδιος για αυτα που κανει στην ζωη.
    Εδω ο ανθρωπος μπηκε για να πει τον πονο τ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast