Ετών 40. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 329

Thread: Ετών 40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω παλι προτιμω τους σκυλους...και μαλιστα δεν εμπιστευομαι τους ανθρωπους που προτιμουν τις γατες...κατι δε παει καλα με τη παρτη σας :P
    κανεις λαθος.Με την παρτη μας σιγουρα πανε ολα καλα για εσας τους σκυλιαρηδες δεν ξερω :p

Banned
    Α εργασια; Μην μασας ρε συ, πηγαινε ξεκουραστη, προετοιμασμενη (που φανταζομαι θα εισαι) και μην ψαρωνεις. Αν αισθανεσαι αγχος για τη παρουσιαση μπροστα σε κοσμο σκεψου οτι ολοι το ιδιο αγχος εχουν και ας το κρυβουν καποιοι καλα...η τελοσπαντων δε θα σκασουν κι ολας για την δικια σου εργασια κατα πασα πιθανοτητα. Πιο πολυ εστιαζουν στις δικες τους σκοτουρες οι ανθρωποι δεν κρινουν τοοοσο εξωνυχιστικα οσο αισθανομαστε σε τετοιες περιπτωσεις. Οσο για τον καθηγητη/τη καθηγητρια επισης δεν εχεις λογο να ανησυχεις, μονο που μπηκες στο κοπο να οργανωσεις να φτιαξεις και να παρουσιασεις μια εργασια, ε λιγο να ξερεις τι σου γινεται δεν γινεται να μην περασεις. Ολα καλα θα πανε αληθεια :) Καλη επιτυχια!
    Να μην περάσω όχι δεν φοβάμαι, φοβάμαι μήπως φύγω τρέχοντας πάλι .....την προηγούμενη φορά είχα φύγει και πήγα τελικά την δεύτερη φορά και την έκανα γιατί δεν θα πάρω και ποτέ πτυχίο να φταίνε οι μαλακίες αυτές........

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    κανεις λαθος.Με την παρτη μας σιγουρα πανε ολα καλα για εσας τους σκυλιαρηδες δεν ξερω :p
    Τωρα θελεις ειλικρινα να ανοιξουμε αυτη τη συζητηση; :P

Banned
    κανεις λαθος ειχες ποτε γατα?η καποιο κατικοιδιο?
    ναι και γάτες και σκύλους.... αλλά ο σκύλος τώρα δεν συγκρίνεται για μένα....γατα θα έπαιρνα μόνο από την άποψη ότι θέλει λιγότερη φροντίδα.......

Senior Member
    Τωρα θελεις ειλικρινα να ανοιξουμε αυτη τη συζητηση; :P
    Γιατι πιστευεις οτι εχεις δικιο?

Banned
    ελα ρε κιουμπ εγω δεν σ φοβαμαι θα τα πας μια χαρα.Γενικα εχεις φοβια να παρουσιασεις μπροστα σ κοσμο?
    Μπα ιδέα σου :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ναι και γάτες και σκύλους.... αλλά ο σκύλος τώρα δεν συγκρίνεται για μένα....γατα θα έπαιρνα μόνο από την άποψη ότι θέλει λιγότερη φροντίδα.......
    γτ δεν συγκρινεται ? Γατα 4 ever

Senior Member
    Μπα ιδέα σου :p
    Και εγω εχω φοβια και δεν θα παρουσιαζα με καμια παναγια .ti na πω σου ευχομαι καλη δυναμη

Banned
    γτ δεν συγκρινεται ? Γατα 4 ever
    Για πες τι σ΄αρέσει στις γάτες...

Banned
    Και εγω εχω φοβια και δεν θα παρουσιαζα με καμια παναγια .ti na πω σου ευχομαι καλη δυναμη
    Ναι και εγώ το καθυστέρησα όσο μπορώ , τώρα δεν πάει άλλο.........

Senior Member
    Για πες τι σ΄αρέσει στις γάτες...
    Κοιτα γενικα εγω οποτε επερνα καποιο ζωακι δεν το προσεχα το εδινα γονεις η το χαριζα.
    Γατες ειχαμε παλια και μου αρεσε που ηταν πονηρες, ηρεμες και παιχνιδιαρικες και γενικα μ αρεσουνε δεν ξερω γιατι.
    Ενω τα κωλοσκυλα οχι .

Banned
    Κοιτα γενικα εγω οποτε επερνα καποιο ζωακι δεν το προσεχα το εδινα γονεις η το χαριζα.
    Γατες ειχαμε παλια και μου αρεσε που ηταν πονηρες, ηρεμες και παιχνιδιαρικες και γενικα μ αρεσουνε δεν ξερω γιατι.
    Ενω τα κωλοσκυλα οχι .
    Πρόσεχε τα λόγια σου σε παρακαλώ πολύ :p

Senior Member
    Να μην περάσω όχι δεν φοβάμαι, φοβάμαι μήπως φύγω τρέχοντας πάλι .....την προηγούμενη φορά είχα φύγει και πήγα τελικά την δεύτερη φορά και την έκανα γιατί δεν θα πάρω και ποτέ πτυχίο να φταίνε οι μαλακίες αυτές........
    Οχι καλε τι να φυγεις τρεχοντας...να σου πω...πρωι ειναι η παρουσιαση η απογευμα; Εγω θα επινα κανα ποτηρακι αν αγχωνομουν τοσο πριν :P Παντως αληθεια σου λεω αν εχεις αγχος μπροστα στους συμφοιτητες σου σκεψου πως και αυτοι δεν θα μπορουσαν να νοιαζονται λιγοτερο για την παρουσιαση σου η την παρουσιαση οποιουδηποτε περα απο τη δικια τους...αληθεια σου λεω τωρα.
    Η ειχα ακουσει και το αλλο το κολπο...φαντασου τους γυμνους χαχαχα...αυτο που σε αγχωνει ειναι πως ισως αισθανεσαι εκτεθειμενη και ευαλωτη παρουσιαζοντας μπροστα σε κοινο...ε φαντασου τους αυτους εκτεθειμενους και ευαλωτους! Αντε καλε που θα φυγεις τρεχοντας. Και ποιος θα σε κρινει δηλαδη; Κλαιν. Και να σε εκρινε καποιος (που δεν θα γινει) σκεψου ποιοι ειναι αυτοι δηλαδη; Θα επρεπε να σε νοιαζει; Αντε καλε που θα φυγεις. Θα πας θα τα πεις θα σκισεις θα παρεις το βαθμο σου και θα φυγεις και θα παρεις το πτυχιο σου και θα φυγεις και θα πεις και μπαι μπιτσιζ. Χαχα. Αυτο. Μη σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο

Senior Member
    Πρόσεχε τα λόγια σου σε παρακαλώ πολύ :p
    Εσυ ομως δεν μ ειπες γτ σ αρεσουν τα σκυλια?

Banned
    Οχι καλε τι να φυγεις τρεχοντας...να σου πω...πρωι ειναι η παρουσιαση η απογευμα; Εγω θα επινα κανα ποτηρακι αν αγχωνομουν τοσο πριν :P Παντως αληθεια σου λεω αν εχεις αγχος μπροστα στους συμφοιτητες σου σκεψου πως και αυτοι δεν θα μπορουσαν να νοιαζονται λιγοτερο για την παρουσιαση σου η την παρουσιαση οποιουδηποτε περα απο τη δικια τους...αληθεια σου λεω τωρα.
    Η ειχα ακουσει και το αλλο το κολπο...φαντασου τους γυμνους χαχαχα...αυτο που σε αγχωνει ειναι πως ισως αισθανεσαι εκτεθειμενη και ευαλωτη παρουσιαζοντας μπροστα σε κοινο...ε φαντασου τους αυτους εκτεθειμενους και ευαλωτους! Αντε καλε που θα φυγεις τρεχοντας. Και ποιος θα σε κρινει δηλαδη; Κλαιν. Και να σε εκρινε καποιος (που δεν θα γινει) σκεψου ποιοι ειναι αυτοι δηλαδη; Θα επρεπε να σε νοιαζει; Αντε καλε που θα φυγεις. Θα πας θα τα πεις θα σκισεις θα παρεις το βαθμο σου και θα φυγεις και θα παρεις το πτυχιο σου και θα φυγεις και θα πεις και μπαι μπιτσιζ. Χαχα. Αυτο. Μη σκεφτεσαι οτιδηποτε αλλο
    Μεσημεράκι , καλά εννοείται θα πιω..... Την άλλη φορά ήταν πρωί, ήπια ένα καφέ τσάκα τσάκα και ξεκίνησα να πίνω....άλλο μαρτύριο και αυτό με την τσίμπλα στο μάτι!! Η αλήθεια είναι ότι δεν σε ακούνε....χεσμένο σε έχουνε....και έχω όταν έβλεπα τα άλλα παιδιά δηλαδή δεν είχα ακούσει ούτε μία λέξη.....είχα το δικό μου άγχος.....Το θέμα είναι να μην φύγω από την αιθουσα....έχεις κανει εσύ ποτέ παρουσίαση? είσαι άνετη?

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast