ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Όταν ειπα οτι δεν εχω ασθένεια εννοούσα οτιδήποτε αλλο εκτός απο ιψδ , δεν εχω κάποια ασθένεια αλλη ,εχω ιψδ ,παρεξήγησες αυτο που ειπα

Senior Member
    Συγνωμη ηθελα να απαντήσω στον ellis ,καταλαθος απάντησα στην constantly

Ειχες γραψει στο πρωτο σου νημα, οτι και ο πατερας σου βασανιζοταν απο σκεψεις επιμονες, Θυμησε μου εισαι σε αγωγη ? Γιατι δεν ζητας εξτρα βοηθεια ? Δηλαδη καλε μου γιατρε πως αλλιως να το καταπολεμησω ? αθληση ? χομπυ ? ψυχοθεραπεια?
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ειχες γραψει στο πρωτο σου νημα, οτι και ο πατερας σου βασανιζοταν απο σκεψεις επιμονες, Θυμησε μου εισαι σε αγωγη ? Γιατι δεν ζητας εξτρα βοηθεια ? Δηλαδη καλε μου γιατρε πως αλλιως να το καταπολεμησω ? αθληση ? χομπυ ? ψυχοθεραπεια?
    Θεωρώ οτι απο τον πατέρα μου κληρονόμησα το πρόβλημα γιατι ειναι ενας άνθρωπος με εμμονές σε διαφορά θέματα ,μπορει να κανω και λάθος .Φυσικα ειμαι σε αγωγή απλά ίσως πρέπει να κανω και ψυχοθεραπεία

Senior Member
    Εντάξει εγώ καλύφθηκα απλά να ξέρεις γενικά άμα έχεις ένα θεματακι και μπαίνεις και διαβάζεις μπορεί να γίνεις χειρότερα δηλαδή πρόσεχε τι χρήση θα κάνεις μην μπαίνεις και διαβάζεις κουτουρού η προσπάθησε να μη σε επηρεάζει αυτό που διαβάζεις κατά τα άλλα εδώ είμαστε ότι θες απλά επειδή είσαι μικρός σε ηλικία σε μπάζω λίγο στο νόημα μη βρεθείς σε κάνα χρόνο να το παίζεις ανήμπορος και να παραιτηθείς από τα πάντα γιατί πολλοί αυτό κάνουν και διαφωνώ με αυτή την τακτική των ασθενών είμαι της άποψης δύο χέρια και δυο πόδια έχεις μπορείς να κάνεις τα πάντα κι αν δεν μπορείς σήμερα θα μπορέσεις αύριο κι αν όχι αύριο μεθαύριο και γενικά θα ζεις για τη μέρα που θα μπορέσεις μετά από καθημερινή προσπάθεια αυτά στα λέω γιατί τα έζησα και στα λέω έτσι όπως τα έζησα δε θέλω κανένα εικοσάχρονο να μου πει παραιτούμαι η κουράστηκα πέφτει μπινελίκι με τη μια να ξέρεις η ακόμα χειρότερα δεν ασχολούμαι το να αφήσεις κάποιο ο να πλανάται πλάνη οικτρά για μένα είναι το χειρότερο που μπορώ να κάνω και στο λέω να το ξέρεις ότι καμία φορά το να σε αφήσουν ήσυχο μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον σου πράγμα το οποίο βλέπουν οι μεγαλύτεροι γι αυτό και οι γονείς είναι παρέμβατικοι στην Ελλάδα λίγοι είναι της παλιάς σχολής οι άλλοι όλοι απλά ξέρουν τι πάει στραβά
    Φιλικά και καλή περιήγηση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by fighter View Post
    Θεωρώ οτι απο τον πατέρα μου κληρονόμησα το πρόβλημα γιατι ειναι ενας άνθρωπος με εμμονές σε διαφορά θέματα ,μπορει να κανω και λάθος .Φυσικα ειμαι σε αγωγή απλά ίσως πρέπει να κανω και ψυχοθεραπεία
    Απο προσωπική μου εμπειρία πίκρα, η ψυχοθεραπεια και η αποφασιστικοτητα με βοηθησε αρκετα περισσοτερο απο οτι σκετο η αγωγη, απλά μην πας σε γιαλατζι, να βρεις επαγγελματια, που σεβεται τον πελατη. Μη το αφηνεις, μονο εσυ ξερεις ποσο ταλαιπωρεισαι και να θελουν οι δικοι σου ανθρωποι να καταλαβουν δεν θα μπορουν. Εσυ θα φροντιζεις για εσενα και την ψυχικη σου υγεια.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    τα ιδια κ εγω ειχαμικρη εκτος απο αυτο μς το θανατο.αλλα ειχα αλλα μ περασαν δν τ σκεφτομουν αλλα κ παλι δν μπορεις να πεις οτι ειμαι καλα εχω αλλα .πρεπειν συναντηθουμε καποια στιγμη ολοι εμεις ν πουμε απο κοντα τις εμπςιριεςμας

Page 2 of 2 FirstFirst 12