Φτιαξε το σεναριο - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 564
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κοιτα....η ελευθερια σκεψης και εκφρασης ειναι ιερη, δεν θα λογοκρινουμε κανεναν...απλα θα βαλουμε μερικες οδηγιες ωστε να λειτουργησει το πραγμα πιο ευρυθμα...και καταβαθος το ξερεις οτι θελεις να παρεις μερος οπως και να εχει :P
    Στο κατω κατω αν θελεις να γραφεις τα δικα σου για το ποσο γαματος εισαι μπορεις να το κανεις σε ολοδικες σου ιστοριες...γραφε εκτος απο τις ομαδικες ιστοριες στις οποιες πρεπει μα ακολουθεις τους κανονες και ολοδικες σου και δημοσιευε τες αν θελεις εδω...βασικα κι αυτο ειναι μια καλη ιδεα, φλασια...μπορει καποια μελη να γραφουν δικα τους πραγματα και να τα μοιραζονται, εγω ηδη εχω πολλα αλλα δεν ειναι ιστοριες, ειναι μαλακιες χαχα αλλα δεν μπορει ολο και καποιος θα υπαρχει που θελει να τα μοιραστει...
    Μα για πλάκα τα γράφει να γελάμε δεν τα γράφει για να δείξει πόσο γαμάτος είναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα για πλάκα τα γράφει να γελάμε δεν τα γράφει για να δείξει πόσο γαμάτος είναι....
    Ενταξει τωρα στην εκφραση θα κολησουμε; Ειναι κατανοητο τι εννοω. Δεν ειπα οτι γραφει ΓΙΑ να δειξει ποσο γαματος ειναι, ειπα οτι γραφει ποσο γαματος ειναι σκετο...χωρις να με απασχολει το κινητρο, που φυσικα και πιστευω πως ειναι ο χαβαλες σε γενικες γραμμες.

Senior Member
    Ενταξει τωρα στην εκφραση θα κολησουμε; Ειναι κατανοητο τι εννοω. Δεν ειπα οτι γραφει ΓΙΑ να δειξει ποσο γαματος ειναι, ειπα οτι γραφει ποσο γαματος ειναι σκετο...χωρις να με απασχολει το κινητρο, που φυσικα και πιστευω πως ειναι ο χαβαλες σε γενικες γραμμες.
    ε οχι μονο σε γενικες ;p

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε οχι μονο σε γενικες ;p
    Οχι μονο σε γενικες; Υπαρχει κατι γενικοτερο του γενικου; Κατι που οι γενικες γραμμες δεν συμπεριλαμβανουν; :P
    Για διαφωτισε με...

Senior Member
    Οχι μονο σε γενικες; Υπαρχει κατι γενικοτερο του γενικου; Κατι που οι γενικες γραμμες δεν συμπεριλαμβανουν; :P
    Για διαφωτισε με...
    nai otan grafεις γενικες γραμμες δεν θεωρεις το απολυτο.που ο σκοπος μ ηταν απολυτος στο οτι εκανα χαβαλε,ενω με τις γενικες γραμμες αφηνεις μια χαραμαδρα
    Τεσπα δεν θα τα χαλασουμε σ αυτο

Senior Member
    nai otan grafεις γενικες γραμμες δεν θεωρεις το απολυτο.που ο σκοπος μ ηταν απολυτος στο οτι εκανα χαβαλε,ενω με τις γενικες γραμμες αφηνεις μια χαραμαδρα
    Τεσπα δεν θα τα χαλασουμε σ αυτο
    Εγω την αφηνω τη χαραμαδα ως προς το οτι εισαι αρρωστακι χαχαχα
    Πλακα κανω...απλα οκ...τοσες επιλογες υπαρχουν για να κανει κανεις χαβαλε...οι επιλογες μας σε ολα λενε μερικα πραγματακια για τον εαυτο μας...ετσι νομιζω δηλαδη...αλλα ειμαι μικρο και αβγαλτο, τι ξερω εγω, εσυ εισαι ο μαγκας, οποτε παω πασο :P

Senior Member
    Εγω την αφηνω τη χαραμαδα ως προς το οτι εισαι αρρωστακι χαχαχα
    Πλακα κανω...απλα οκ...τοσες επιλογες υπαρχουν για να κανει κανεις χαβαλε...οι επιλογες μας σε ολα λενε μερικα πραγματακια για τον εαυτο μας...ετσι νομιζω δηλαδη...αλλα ειμαι μικρο και αβγαλτο, τι ξερω εγω, εσυ εισαι ο μαγκας, οποτε παω πασο :P
    εμενα μ βγηκε ετσι ο χαβαλες ,δεν ξερω οταν τα εγραφα μ φαινοντουσαν πολυ αστεια δεν ξερω πως βγηκε στους αλλους,εγω τα εγραφα και γελαγα μονος μ ,ελπιζω να βγηκαν και ετσι προς τα εξω ,αν και ετσι οπως μ τα λες μαλλον παρεξηγηθηκαν αυτα π εγραφα.
    Εισαι μικρο και αβγαλτο γι αυτο ακου τον μαγκα

Senior Member
    εμενα μ βγηκε ετσι ο χαβαλες ,δεν ξερω οταν τα εγραφα μ φαινοντουσαν πολυ αστεια δεν ξερω πως βγηκε στους αλλους,εγω τα εγραφα και γελαγα μονος μ ,ελπιζω να βγηκαν και ετσι προς τα εξω ,αν και ετσι οπως μ τα λες μαλλον παρεξηγηθηκαν αυτα π εγραφα.
    Μπα χαλαρωσε δεν σε παρεξηγησε κανεις, κι εγω γελασα...
    Κατα τ'αλλα ναι ναι φυσικα θα ακουσω το μαγκα, αφου εγω ειμαι χαζο και παρεξηγω :P
    Υ.Γ. Αντρες ρε φιλε, η εισαι χαζουλι και δε καταλαβες η εχεις περιοδο και παραλογιζεσαι, κατι αλλο φταιει παντα... -_-

Senior Member
    Μπα χαλαρωσε δεν σε παρεξηγησε κανεις, κι εγω γελασα...
    Κατα τ'αλλα ναι ναι φυσικα θα ακουσω το μαγκα, αφου εγω ειμαι χαζο και παρεξηγω :P
    Υ.Γ. Αντρες ρε φιλε, η εισαι χαζουλι και δε καταλαβες η εχεις περιοδο και παραλογιζεσαι, κατι αλλο φταιει παντα... -_-
    τωρα σ βρισκω λογικη
    τουλαχιστον το παραδεχεσαι οτι εισαι χαζο και παρεξηγεις ,μια αρχη ειναι και αυτο
    παντα φταιει κατι αλλο χααχ

Senior Member
    Βασικα οχι, ξερεις τι; Νευριασα τωρα...δεν θα υποχωρω εγω καθε φορα ακομα και οταν εχω δικιο για το κομπλεξ του καθε αντρα, αντε τωρα, φτανει πχια :P
    Δεν θα κατσω να σε ψυχαναλυσω αλλα εχω δικιο! Δεν σε αφορα αμεσα αλλα αυτο ειναι ενα καλο παραδειγμα και μια ευκαιρια να σηκωσω μπαιρακι...ασταδιαλα δηλαδη, μπουχτισα. Εχω δικιο, εχεις αδικο, μαθετε να το παραδεχεστε, αντε γεια :P

Banned
    χαχα ε και εμείς μόνες μας γελούσαμε τι γελούσαμε με παρέα?

Senior Member
    Και οχι ρε φιλε δεν ειμαι χαζο ουτε θα το παιξω χαζουλι για να νιωθεις εσυ καλυτερα. Ουτε περιοδο εχω, ουτε περιμενω. Και ποτε δεν φταιει τιποτα αλλο, φταιει που ειστε στοκοι συγκριτικα αν οχι γενικα τοτε τουλαχιστον σε επιπεδο συναισθηματικης νοημοσυνης -_- Παω να καψω το σουτιεν μου τωρα. Κι ερχομαι. Και μη πεις καμια μαλακια ετοιμο το εχω το καμουτσικι.

Senior Member
    Και οχι ρε φιλε δεν ειμαι χαζο ουτε θα το παιξω χαζουλι για να νιωθεις εσυ καλυτερα. Ουτε περιοδο εχω, ουτε περιμενω. Και ποτε δεν φταιει τιποτα αλλο, φταιει που ειστε στοκοι συγκριτικα αν οχι γενικα τοτε τουλαχιστον σε επιπεδο συναισθηματικης νοημοσυνης -_- Παω να καψω το σουτιεν μου τωρα. Κι ερχομαι. Και μη πεις καμια μαλακια ετοιμο το εχω το καμουτσικι.
    πωπω αγριαδες

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    χαχα ε και εμείς μόνες μας γελούσαμε τι γελούσαμε με παρέα?
    πια σ αρεσε πιο πολυ η πρωτη η δευτερη ιστορια?

Banned
    πια σ αρεσε πιο πολυ η πρωτη η δευτερη ιστορια?
    Ε αφού έλειπα ρε στην πρώτη, αντικειμενικά όμως νομίζω η πρώτη, ήσασταν και πολλά άτομα, ε στην δεύτερη εγώ και εσύ είχαμε μείνει.......

Page 33 of 38 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast