ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 529
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 529 of 1380 FirstFirst ... 294294795195275285295305315395796291029 ... LastLast
Results 7,921 to 7,935 of 20693
    Senior Member
    εγω παντως σκεφτομαι πως θα μπορεσω να σταματησω να σκεφτομαι!καληνυχτα!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν τα έχω δει αυτά να σου πω την αλήθεια, δηλαδή να αρέσεις αλλά η αυτοπεποίθησή σου να είναι πάτος....
    Ναι ίσως η πρώτη που λες να είχε τις βάσεις , να έχτισε μια αυτοπεποίθηση και για αυτό να άρεσε, άρα παραπάνω αυτοπεποίθηση?
    Ναι εγω το πιστευω οτι παιζει ρολο με εμμεσο τροπο, οχι οπως το καταλαβε ο νικ...πραγματικα αυτη με την αυτοπεποιηθηση που σου λεω δεν εχει κατι το ιδιαιτερο...απλα ειναι..."ψαρωτικη" αν μπορουμε να το πουμε ετσι λολ..γοητευει.
    Κι εγω να φανταστεις οσο με ενοιαζε το θεμα τα πραγματα στη δικη μου προσωπικη ζωη ηταν ψοφια. Μολις αρχισα να μη δινω δεκαρα τσακιστη ομως και να νιωθω καλα με τη ζωη μου και τον εαυτο μου να τα τα κουλα, δεν σου κανω πλακα ψαρωσαν καποιοι χωρις λογο. Το θεμα ομως ειναι να ειναι αληθινη η αυτοπεποιθηση οχι να πειθουμε τον εαυτο μας οτι την εχουμε, αυτο φαινεται...

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ξαναλεω οτι η αυτοπεποιθηση σ μια γυναικα δεν παιζει καθολου ρολο.
    Δεν θες την γυναικα επειδη εχει αυτοπεποιθηση
    Ρε παιδιά αναλόγως , η αυτοεκτίμηση μετράει περισσότερο εγώ πιστεύω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by spiros1981 View Post
    εγω παντως σκεφτομαι πως θα μπορεσω να σταματησω να σκεφτομαι!καληνυχτα!
    καληνυχτα...

Senior Member
    Συμφωνω οτι παιζει ρολο για εσας τις γυναικες.Για εμενα δεν παιζει κανενα και για τους περισσοτερους αντρες.
    Στο υπογραφω
    Δηλαδη ρε νικ αναμεσα σε δυο γυναικες σε ιδια περιπου εμφανιση δεν θα σε ελκυσει αυτη με την αυτοπεποιθηση; Η αποκλειεται να επιλεξεις καποια που σου αρεσει μεν αλλα ειναι λιγοτερο ωραια απο μια αλλη ομορφη αλλα βαρεμενη επειδη η πρωτη εχει αυτοπεποιθηση; Μπορει εσυ να μη το βλεπεις σαν αυτοπεποιθηση αλλα σαν γοητεια η το κατι που λεμε...δεν σου εχει τυχει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δηλαδη ρε νικ αναμεσα σε δυο γυναικες σε ιδια περιπου εμφανιση δεν θα σε ελκυσει αυτη με την αυτοπεποιθηση; Η αποκλειεται να επιλεξεις καποια που σου αρεσει μεν αλλα ειναι λιγοτερο ωραια απο μια αλλη ομορφη αλλα βαρεμενη επειδη η πρωτη εχει αυτοπεποιθηση; Μπορει εσυ να μη το βλεπεις σαν αυτοπεποιθηση αλλα σαν γοητεια η το κατι που λεμε...δεν σου εχει τυχει;
    οχι δεν θα με ελκυσει αυτη με την αυτοπεποιθηση ,θα με ελκυσει αυτη που θα βρω καλυτερη χημεια μαζι της.
    Αυτη με την αυτοπεποιθηση το μονο συν που εχει εναντια στην αλλη ειναι οτι θα βγαλει πιο γρηγορα τον πραγματικο της εαυτο και θα ειναι και πιο ξεπετακτουλα θα χωνεται δλδ σ αντρες.Με πιανεις?

Banned
    Ναι εγω το πιστευω οτι παιζει ρολο με εμμεσο τροπο, οχι οπως το καταλαβε ο νικ...πραγματικα αυτη με την αυτοπεποιηθηση που σου λεω δεν εχει κατι το ιδιαιτερο...απλα ειναι..."ψαρωτικη" αν μπορουμε να το πουμε ετσι λολ..γοητευει.
    Κι εγω να φανταστεις οσο με ενοιαζε το θεμα τα πραγματα στη δικη μου προσωπικη ζωη ηταν ψοφια. Μολις αρχισα να μη δινω δεκαρα τσακιστη ομως και να νιωθω καλα με τη ζωη μου και τον εαυτο μου να τα τα κουλα, δεν σου κανω πλακα ψαρωσαν καποιοι χωρις λογο. Το θεμα ομως ειναι να ειναι αληθινη η αυτοπεποιθηση οχι να πειθουμε τον εαυτο μας οτι την εχουμε, αυτο φαινεται...
    Ναι σε αυτό συμφωνώ άμα νιώθεις καλά η ίδια κλπ θα αρέσεις κιόλας

Banned
    οχι δεν θα με ελκυσει αυτη με την αυτοπεποιθηση ,θα με ελκυσει αυτη που θα βρω καλυτερη χημεια μαζι της.
    Αυτη με την αυτοπεποιθηση το μονο συν που εχει εναντια στην αλλη ειναι οτι θα βγαλει πιο γρηγορα τον πραγματικο της εαυτο και θα ειναι και πιο ξεπετακτουλα θα χωνεται δλδ σ αντρες.Με πιανεις?
    Η χημεία θα έρθει όταν την γνωρίσεις, αλλά πριν θα δεις μια γοητεία έναν αέρα αυτό λέει η ναταλία......

Senior Member
    Ε μα αυτο με τη χημεια λεω και εγω εν μερει....πιο ευκολα βρισκεις τη χημεια με καποιον που εχει αυτοπεποιθηση και βγαζει πιο γρηγορα τον πραγματικο του εαυτο παρα με καποιον μαζεμενο που δεν τον βγαζει. Εκτος αν εσυ εννοεις πως αισθανεσαι πιο ανετα με πιο μαζεμενες κοπελες και εννοεις αυτο ως χημεια.

Banned
    Α ναταλία δεν λέμε το ίδιο τελικά

Senior Member
    Α ναταλία δεν λέμε το ίδιο τελικά
    Και με αυτο που ειπες εσυ συμφωνω εγω, ειναι ευστοχο και μου διεφυγε

Senior Member
    Ε μα αυτο με τη χημεια λεω και εγω εν μερει....πιο ευκολα βρισκεις τη χημεια με καποιον που εχει αυτοπεποιθηση και βγαζει πιο γρηγορα τον πραγματικο του εαυτο παρα με καποιον μαζεμενο που δεν τον βγαζει. Εκτος αν εσυ εννοεις πως αισθανεσαι πιο ανετα με πιο μαζεμενες κοπελες και εννοεις αυτο ως χημεια.
    οχι κανεις λαθος δεν εχει σχεση αν θα βγαλει τον πραγματικο εαυτο γρηγορα.Και γρηγορα να τον βγαλει αμα δεν εχεις χημεια τι να το κανεις?>
    ΠΑντως αυτο π σ λεω ισχυει .Εσεις οι γυναικες ψαχνεται αντρες μ αυτοπεποιθηση ,εμας μας ειναι τελειως αδιαφορο

Banned
    οχι κανεις λαθος δεν εχει σχεση αν θα βγαλει τον πραγματικο εαυτο γρηγορα.Και γρηγορα να τον βγαλει αμα δεν εχεις χημεια τι να το κανεις?>
    ΠΑντως αυτο π σ λεω ισχυει .Εσεις οι γυναικες ψαχνεται αντρες μ αυτοπεποιθηση ,εμας μας ειναι τελειως αδιαφορο
    Μα αυτό σου λέει ότι άμα δεν δείξει η άλλη τον εαυτό της, μπορεί να έχετε χημεία και να μην το ξέρεις,να μην το καταλάβεις, επειδή δεν έχει αυτοπεποίθηση κλπ

Senior Member
    Δεκτο αυτο που λες με το ποσο γρηγορα βγαζρι κανεις τον εαυτο του, η cube εχει πιο πειστικο επιχειρημα. Και να το πω αλλιως συγνωμη δηλαδη δεν θα σε ξενερωνε με τον καιρο να μην ειχε η κοπελα σου αυτοπεποιθηση; Δεν λεω οτι το παρατηρεις ως ελλειψη αυτοπεποιθησης καθεαυτη η οτι σε νοιαζει...αλλα αν ολη μερα καθε μερα νιωθει η αλλη μουλιαπας και το δειχνει λογικο δεν ειναι να ξενερωνει και εσενα αυτο το πραγμα και ας μη ξερεις το γιατι; Και ειναι και το αλλο...ενα κομματι των σχεσεων καλως η κακως ειναι η επκβεβαιωση...Ε εσενα τι θα σου προσεφερε περισσοτερη επιβεβαιωση και θα σε γλυκαινε σαν αντρα; Να σε γουσταρει μια γυναικα με αυτοπεποιθηση που πιστευει οτι αξιζει τα παντα και να επελεγε απο τα παντα εσενα συγκεκριμενα η μια χωρις αυτοπεποιθηση που μπορει και να πιστευει οτι απλα δεν της αξιζει κατι καλυτερο; Συνειδητα σας ειναι αδιαφορο, σε πιστευω. Ασυνειδητα δεν το πιστευω, παιζει ρολο.

Senior Member
    Μα αυτό σου λέει ότι άμα δεν δείξει η άλλη τον εαυτό της, μπορεί να έχετε χημεία και να μην το ξέρεις,να μην το καταλάβεις, επειδή δεν έχει αυτοπεποίθηση κλπ
    με εμενα οι γυναικες νιώθουν ανετα ,τις κανω να νιώσουν και βγαζουνε τον πραγματικο τους εαυτο, μην αγχωνεσαι