ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 558
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 558 of 1380 FirstFirst ... 584585085485565575585595605686086581058 ... LastLast
Results 8,356 to 8,370 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Γουάι θέλω να δω ποιο ποστ σε είχε ενοχλήσει που λες από ένα συγκεκριμένο μέλος
    Μη το ξεκινας τωρα θα τον αποσυντονισει και θα ασχολειται παλι με το τι λεει το καθε μελος...πανω που τον εψηνα οτι μια ομορφη μπορει να του κατσει αν δουλεψει τη προσωπικοτητα του λιγο.
    Τα παραταω βασικα παει, παω στοιχημα πως τον εχασα λολ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε φιλε δεν παει ετσι. Εσυ δηλαδη πες εισαι με μια ομορφη κοπελα που εχει και ολα τα καλα στοιχεια που σε ελκυουν και σε κανουν χαρουμενο στη προσωπικοτητα της, ειναι ο ανθρωπος σου, η φιλη σου, η συντροφος σου, αμα δεις μια πιο ομορφη δεν θα μπορεις να αντισταθεις στην ομορφια της;;; Θα παρατησεις οσα μοιραζοσαστε με την πρωτη ομορφη για την ΠΙΟ ομορφη;
    Όχι......
    Η όμορφη με την οποία υποθετικά είμαι,είναι όμορφη σε εμφάνιση?

Banned
    Μη το ξεκινας τωρα θα τον αποσυντονισει και θα ασχολειται παλι με το τι λεει το καθε μελος...πανω που τον εψηνα οτι μια ομορφη μπορει να του κατσει αν δουλεψει τη προσωπικοτητα του λιγο.
    Τα παραταω βασικα παει, παω στοιχημα πως τον εχασα λολ.
    Καλά ο γουάι αποσυντονίζεται και μόνος του

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι......
    Η όμορφη με την οποία υποθετικά είμαι,είναι όμορφη σε εμφάνιση?
    Ναι ειναι ομορφη σε εμφανιση και καλη και ταιριαζετε πολυ σαν ανθρωποι. Ε δεν θα μπορεις να αντισταθεις σε μια ακομα πιο ομορφη σε εμφανιση; Αρα γιατι να μην αδιαφορησει και αυτη για καποιον πιο ομορφο αν ειστε ερωτευμενοι και ταιριαζετε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι ειναι ομορφη σε εμφανιση και καλη και ταιριαζετε πολυ σαν ανθρωποι. Ε δεν θα μπορεις να αντισταθεις σε μια πιο ομορφη αε εμφανιση; Αρα γιατι να μην αδιαφορησει και αυτη για καποιον πιο ομορφο αν ειστε ερωτευμενοι και ταιριαζετε;
    Ωραία,έχεις δίκιο.

Senior Member
    Ωραία,έχεις δίκιο.
    Α στο διαολο δεν το πιστευω!!! Σε επεισα για κατι; Θα αρχισω να δακρυζω απο συγκινηση ειλικρινα...χαχαχα
    Αρα αφου και οι ομορφες δινουν μεγαλη σημασια σε μια καλη ενδιαφερουσα προσωπικοτητα και επικοινωνια και αφου η ωραια εμφανιση δεν αρκει μονη της αλλα μια λιγοτερο ωραια μπορει να εξισορροπηθει με δυνατα στοιχεια προσωπικοτητας, γιατι δεν επικεντρωνεσαι σε αυτα;;;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Α στο διαολο δεν το πιστευω!!! Σε επεισα για κατι; Θα αρχισω να δακρυζω απο συγκινηση ειλικρινα...χαχαχα
    Αρα αφου και οι ομορφες δινουν μεγαλη σημασια σε μια καλη ενδιαφερουσα προσωπικοτητα και επικοινωνια και αφου η ωραια εμφανιση δεν αρκει μονη της αλλα μια λιγοτερο ωραια μπορει να εξισορροπηθει με δυνατα στοιχεια προσωπικοτητας, γιατι δεν επικεντρωνεσαι σε αυτα;;;
    Καλά ότι πεις.......
    Δεν ξέρω τον τρόπο.....
    Να δω και παραπάνω από 1 διαφορετικό ζευγάρι.......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν μου λες Ναταλία,αυτό όλο είναι ο δρόμος για να αποκτήσω μια όμορφη γυναίκα,ή για καμιά μέτρια?

Senior Member
    Τεσπα επειδη εγω βαρεθηκα ολο τα και τα ιδια απο τον γουαι και δεν συζητατε τπτ αλλο πελον τιν κανω παιδια ,χερεταω ,καληνυχτα

Senior Member
    Καλά ότι πεις.......
    Δεν ξέρω τον τρόπο.....
    Να δω και παραπάνω από 1 διαφορετικό ζευγάρι,και τότε μπορεί να πειστώ!
    Ουτε τον τροπο για να αρχισεις να προσπαθεις να φτιαξεις σωμα ηξερες παντα, αρχισες να μαθαινεις ομως σιγα σιγα...και σιγα σιγα θα βρουμε το τροπο να μπεις σε μια σειρα και σε θεματα επικοινωνιας. Ενα βημα τη φορα, αρκει να το θες κι εσυ. Απο ζευγαρια υπαρχουν παρα πολλα. Κανε μια αναζητηση τωρα καλη ωρα Iwan Rowhen girlfriend. Μη μου πεις πως ειναι ασχημη; Ομορφη ειναι. Και ξερω και πολλα αληθινα ζευγαρια απο τον περιγυρο μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Τεσπα επειδη εγω βαρεθηκα ολο τα και τα ιδια απο τον γουαι και δεν συζητατε τπτ αλλο πελον τιν κανω παιδια ,χερεταω ,καληνυχτα
    Ε σε ρωτησαμε για σειρες και ταινιες και γενικα σωπασες μετα βρε νικ... Αν ειχαμε τη παρεα σου για τα θεματα του why θα μιλουσαμε μονο; Αντε καληνυχτα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ουτε τον τροπο για να αρχισεις να προσπαθεις να φτιαξεις σωμα ηξερες παντα, αρχισες να μαθαινεις ομως σιγα σιγα...και σιγα σιγα θα βρουμε το τροπο να μπεις σε μια σειρα και σε θεματα επικοινωνιας. Ενα βημα τη φορα, αρκει να το θες κι εσυ. Απο ζευγαρια υπαρχουν παρα πολλα. Κανε μια αναζητηση τωρα καλη ωρα Iwan Rowhen girlfriend. Μη μου πεις πως ειναι ασχημη; Ομορφη ειναι. Και ξερω και πολλα αληθινα ζευγαρια απο τον περιγυρο μου.
    Για την επικοινωνία:Αν δεν ήξερα να μιλάω,δεν θα είχα παρέες κλπ.
    Δεν με τρελαίνει αυτή.Αυτός σαν νυφίτσα είναι.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Senior Member
    Για την επικοινωνία:Αν δεν ήξερα να μιλάω,δεν θα είχα παρέες κλπ.
    Δεν με τρελαίνει αυτή.Αυτός σαν νυφίτσα είναι.
    Αλλο οι παρεες αλλο το αλλο φυλο. Στο ειπαμε και πριν...πετας τουβλα οταν μιλας με γυναικες και τις κανεις να νιωθουν αβολα. Ωστοσο στα ματια σου ειναι λιγοτερο ωραιος απο αυτην, το.ειπες μονος σου...αρα ειναι διαφορετικο ζευγαρι σωστα; Ε οριστε...Τεσπα τωρα ειναι αργα και νυσταξα κι εγω εχω και πρωινο ξυπνημα, αντε καληνυχτα και απο εμενα!

Senior Member
    Ε σε ρωτησαμε για σειρες και ταινιες και γενικα σωπασες μετα βρε νικ... Αν ειχαμε τη παρεα σου για τα θεματα του why θα μιλουσαμε μονο; Αντε καληνυχτα!
    ..............