οι σχεσεις στις μερες μας... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Quote Originally Posted by vith View Post
    αυτό που φοβάμαι είναι ότι δεν αξίζει να δένεσαι να ανοίγεσαι σε κανένα άνθρωπο γιατί θα υπάρξει κάποια στιγμή που με τον ένα η με τον άλλο τρόπο θα σε πληγώσει...φοβάμαι πως δεν μπορώ να πω πως θα προσπαθήσω να ανοίξω ένα σπιτικό γιατί εκ των προτερών έχω καταδικάσει το τέλος του... πολλά φοβαμαι και αν ξεκίνησω δε θα σταματάω να γράφω απλά αυτό που με απασχολεί άμεσα είναι το πως θα ξεκινήσω να πάω ένα βήμα πιο κάτω θεωρώντας και πιστεύοντας πως θα ρθει κάποια στιγμή που θα προδώσω τον άλλο η θα με προδώσει...
    μα, αν φοβασαι και τις δικες σου συμπεριφορες, κατι που περναει απ το χερι σου δηλαδη, τι ακριβως φοβασαι εν τελει?
    μηπως το οτι ολοι οι ανθρωποι εχουμε καποια ελαττωματα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην πεσουμε ποτε σε σφαλμα?
    οτι δεν ειμαστε τελειοι?
    αν ειναι αυτο, παρτο σαν δεδομενο για να προχωρησεις.
    γιατι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    η λυση στην θρησκεια λεγεται "μετανοια" για να προχωρησεις. αναγνωριζεις το λαθος σου ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ και οχι υποκριτικα, υποσχεσαι να μην το ξανακανεις και σε συγχωρει ο θεος σου, η ο εαυτος σου αν δεν πιστευεις.
    αν μιλαμε για ασυγχωρητα λαθη και σκαρτους ανθρωπους, απλα πας παρακατω. shit happens. δεν ειναι ολοι ετσι. ειναι βεβαιο.

κατ τα αλλα, εγω δεν πιστευω οτι οι ανθρωπινες σχεσεις χειροτερευσαν η καλυτερευσαν, γενικως .
    ειναι παντα ιδιες. το αν περνανε κρισεις λογω συνθηκων οπως λεει ο ελις, αυτο ειναι αλλη ιστορια. ειναι ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, δεν εχει αν κανει με την ουσια της ποιοτητας τους, αλλα με συγκυριακα γεγονοτα που εκθετουν τις αδυναμιες τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εγω πιστευω στις σχεσεις.
    Εσυ γτ πιστευεις οτι οι σχεσεις των ανθρωπων δυσκολεψαν?Εγω θεωρω οπως ηταν ειναι.
    ΓΤ εχεις ασχημη αποψη λογω κακου παρελθον?
    Oι σχεσεις των ανθρωπων της νεας γενιας , ειναι διαφορετικες , οπως διαφορετικη εινα και η νεα γενια , εχω την εντυπωση , μπορει να κανω και λαθος .......οσον αφορα την παλαιοτερη γενια , οι σχεσεις ειναι οι ιδιες , ειτε με την νεα γενια , ειτε με την παλαιτερη ............. αν διαθετεις καλη κριση , μπορεις να ξεχωρισεις ποιοι κανουν για σενα ,
    και ποιοι οχι , δεν περιμενω παρα πολλα απο μια φιλια , εχω καλη κριση , οποτε ουτε εχω προδοθει , ουτε εχω προδοσει .............αμα ταχεις καλα με τον εαυτο σου , εχεις φιλους , και δεν υπαρχει λογος να παραδινεσαι ανευ ορων .............ουτε ανευ οριων ........ στον ερωτα , παιζει ρολο η ευθυκρισια , εκτος των αλλων ,..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Oι σχεσεις των ανθρωπων της νεας γενιας , ειναι διαφορετικες , οπως διαφορετικη εινα και η νεα γενια , εχω την εντυπωση , μπορει να κανω και λαθος .......οσον αφορα την παλαιοτερη γενια , οι σχεσεις ειναι οι ιδιες , ειτε με την νεα γενια , ειτε με την παλαιτερη ............. αν διαθετεις καλη κριση , μπορεις να ξεχωρισεις ποιοι κανουν για σενα ,
    και ποιοι οχι , δεν περιμενω παρα πολλα απο μια φιλια , εχω καλη κριση , οποτε ουτε εχω προδοθει , ουτε εχω προδοσει .............αμα ταχεις καλα με τον εαυτο σου , εχεις φιλους , και δεν υπαρχει λογος να παραδινεσαι ανευ ορων .............ουτε ανευ οριων ........ στον ερωτα , παιζει ρολο η ευθυκρισια , εκτος των αλλων ,..............
    Συμφωνω για την καλη κριση εχει δικιο σ αυτο

Senior Member
    Εμενα αυτο με τις γενιες μου φαινεται ακυρο, ειναι κλασικο και χιλιοταλαιπωρημενο επιχειρημα που εφαρμοζει σε οτιδηποτε εδω και απειρες γενιες οπως και να εχει...που παει ο κοσμος, οι κοινωνια, η νεολαια και τετοια. Μπουρδες. Η ανθρωπινη φυση ειναι παντα η ιδια πιστευω και οι ποιοτικες ανθρωπινες σχεσεις ειναι ισως η μεγαλυτερη προκληση που εχουμε να αντιμετωπισουμε ανεκαθεν. Ναι παιζουν ρολο η εποχη και οι κοινωνικες συνθηκες αλλα τα θεμελιωδη χαρακτηριστικα της φυσης μας και της αλληλεπιδρασης μας με τους αλλους μενουν αμεταβλητα, πολυ απλα επειδη ετσι ειναι ο ανθρωπος. Τι εννοω; Ενα παραδειγμα που αφορα και τα θεματα σχεσεων-γαμου ειναι αυτο που εθεσε η vith...οτι εχουν αυξηθει τα διαζυγια και οι χωρισμοι και οτι ολα ειναι μπερδεμενα σημερα κλπ. Ναι ισχυει αυτο...αλλα ποιος ειπε οτι οι γαμοι που κρατουσαν παλια ηταν ευτυχισμενοι; Το οτι κρατουσαν δε σημαινει πως στα παρασκηνια δεν ειχαν τα ιδια σκατα να αντιμετωπιζουν, απλα οι κοινωνικες συνθηκες και προσδοκιες ηταν τετοιες που μπορει να αναγκαζαν κοσμο απλα να τα σπρωχνει ολα κατω απο το χαλι. Ξερω πχ περιπτωση γυναικας που της εφερε ο αντρας της ξωγαμο απο κερατο και το μεγαλωνε σαν δικο της. Οταν μεγαλωσε το παιδι πρωτα εμαθε οτι ηταν υιοθετημενο γτ ετσι ειχαν κανει τα χαρτια και πανω στο θανατο του πατερα εμαθε οτι ηταν βιολογικο του παιδι. Θεωρητικα μπορει να ελεγε κανεις απ'εξω "αααααα τι ωραια ομορφη καλη γερη οικογενεια και τι καλη δυνατη γυναικα"...ας μην ξεχναμε ωστοσο το κομμματι της οικονομικης εξαρτησης της γυναικας εκεινες τις εποχες ε...; Και την κοινωνικη κατακραυγη αν του ελεγε ασταδιαλα και συ και χαλαγε το σπιτι της...δε λεω, αγαπησε οντως το παιδι σαν δικια του μανα, αλλα μεχρι να γινει αυτο...;; Ειχε μια ζωντανη υπενθυμιση της προδοσιας του γαμου της να την μεγαλωνει και να τη φροντιζει, χωρις να ξερουμε ποσες αλλες πραγματικες επιλογες ειχε :/
    Οποτε;;; Σκατα και αποσκατα ηταν παντα οι σχεσεις απο αυτη την αποψη.
    Απο εξω τα πραγματα μπορει να φαινοντουσαν πιο οργανωμενα και να υπηρχε περισσοτερη δομη στις σχεσεις, ωστοσο απο μεσα...ποσο ευτυχισμενοι ηταν απο μεσα; Σημερα απο την αλλη με την ολη χειραφετηση ειμαστε πιο μπουρδελακι και υπαρχει τεραστια συγχιση ως προς τις δομες των σχεσεων και τις προσδοκιες, δεν υπαρχει καποια "οδηγια", καποιο σεναριακι οπως παλιοτερα, εχετε ακουσει στις παλιες γενιες πολλα για friends with benefits και ξεπετες και friendzone και δε ξερω και γω τι; Μπα.
    Ωστοσο μεσα σε αυτη τη συγχιση υπαρχει περισσοτερη ελευθερια ωστε να τολμουμε να επιδιωξουμε αυτο που θα μας κανει πραγματικα ευτυχισμενους. Η ελευθερια αυτη ειναι χαωδης, τρομαζει και αγχωνει και τη μπερδευουν μερικοι με φοβο δεσμευσης. Ωστοσο ειναι ωραιο πραγμα νομιζω και μας λυνει τα χερια, κι ας ενεχει ρισκο, κι ας μας πληγωνει πολυ πολυ περισσοτερο. Στο κατω κατω εγω το πιστευω οτι καλυτερα μονος παρα με το λαθος ατομο, μπορει στα "παλια καλα χρονια" να ημουν τωρα παντρεμενη με κανα βλακα. Ενω τωρα μπορω να κανω οτι θελω....να χαιρομαι τη ζωη μου μονη, με συντροφους, να επιλεξω τη δεσμευση με καποιον απο ελευθερη επιλογη μεσα μου και οχι απαραιτητα με το τζερτζελο στην εκκλησια με το γαμο η σωνει και καλα μεσα σε καποιον θεσμο...εχουμε την ευκαιρια για πιο ουσιωδη πραγματα.

Τωρα πανω στο κομματι της συντροφικης/ερωτικης προδοσιας που αναφερεις vith και στο οτι αισθανεσαι προδικαζοντας πως δεν αξιζει να προχωρησεις και να αφεθεις εχω κανει αλλες τοσες σκεψεις. Ειναι κατι που με απασχολει και εμενα αλλα δεν εχω χρονο να στα γραψω, παω δουλεια, θα τα γραψω το βραδυ.

Senior Member
    Αν σκέφτεσαι απο πριν έτσι για το επόμενο βήμα τουρ καταδικάζεις τη σχέση σου η την επιθυμία σου από πριν ... Δεν έχεις εμπιστοσύνη για τη δική σου συμπεριφορά τι θα κανείς σε χ ψ χρονια πως λοιπόν θα εμπιστευτείς τον άλλο ?
    Γενικότερα δν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί όμως είναι και στο χέρι σου να μην συμβεί ... Κατά ενα μεγάλο ποσοστό...

Γενικότερα σαν θέση και εγω πλέον βλέπω ότι οι σχέσεις ειναι δύσκολες και φιλικές και ερωτικές ... Δεν φταίει η κρίση γιατί εκεί το ριχνουνε ...
    Ο Μαc έχει κάποιο δίκιο βλέπω το πως έκανα σχέσεις παλιότερα και πως τις διατηρούσαν και πως ειναι τα πράγματα τώρα ... Υπήρχε κάτι πιο ανθρώπινο και όχι απλά περνάμε καλά..
    Ναι δύσκολες οι σχέσεις και ποιον να εμπιστευτείς ... Βάζεις κάποια κριτιρθα με κίνδυνο πολλές φορές να μένεις μόνος ...
    Δεν δινεσαι απο φόβο μην πληγωθείς και χάνεις πολλα στη διαδρομή.
    Δεν γίνεται να μην πληγωθείς η έστω να μην πληγωσεις ακομα και άθελά σου.. Ολα μέσα στο παιχνίδι ειναι ...
    Το να φοβάσαι αυτο δε κάνει να μη ζεις... Το έχω πληρώσει ακριβά για διάφορους λόγους και για ανθρώπους που δεν αξιζαν την προσοχή μου ...
    Ναι και εγω φοβάμαι ... Εχω ανάγκη όμως να πιστέψω σε μένα πρώτα αλλα και στους άλλους ..
    Η ιδανική η τελεια σχέση δεν υπάρχει ... Υπάρχουν αξίες σεβασμός αγάπη ενδιαφεροντα κλπ που αν συμπίπτουν με τον άλλο εκεί κάτι γίνεται και το προσπαθείς...

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ ολους που λέτε την αποψή σας. εγώ σαν άνθρωπος φοβάμαι και να δωθώ συναισθηματικά και μήπως πληγωθώ οπότε μου είναι πιο δύσκολο να πιστέψω πως μπορώ να πάω παρακάτω και να πιστέψω σε έναν άνθρωπο... αλλά το παλεύω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Γενικότερα σαν θέση και εγω πλέον βλέπω ότι οι σχέσεις ειναι δύσκολες και φιλικές και ερωτικές ... Δεν φταίει η κρίση γιατί εκεί το ριχνουνε ...
    .. Υπήρχε κάτι πιο ανθρώπινο και όχι απλά περνάμε καλά..
    Ναι δύσκολες οι σχέσεις και ποιον να εμπιστευτείς ...
    Δεν γίνεται να μην πληγωθείς η έστω να μην πληγωσεις ακομα και άθελά σου.. Ολα μέσα στο παιχνίδι ειναι ...
    Το να φοβάσαι αυτο δε κάνει να μη ζεις... Το έχω πληρώσει ακριβά για διάφορους λόγους και για ανθρώπους που δεν αξιζαν την προσοχή μου ...
    Ναι και εγω φοβάμαι ... Εχω ανάγκη όμως να πιστέψω σε μένα πρώτα αλλα και στους άλλους ..
    Η ιδανική η τελεια σχέση δεν υπάρχει ......
    Aγαπητη Μαρα , η δομη της κοινωνιας εχει αλλαξει δραματικα τα τελευταια 15 -18 χρονια , ισως λογω της απομονωσης που εφεραν οι η/υ , ισως λογω της πιεσης που υπαρχει , οτι υπαρχει απομονωση σε συγκριση με παλαιοτερα , ισχυει απολυτως , οι διαπροσωπικες σχεσεις , οι γνησιες , εχουν αντικατασταθει απο τα μεσα μαζικης κοινωνικοποιησης , βλ. φεις ............... ο η/υ , ειναι καλος υπηρετης , αλλα κακος αφεντης , καλο εργαλειο , αλλα εχει παρει ανεξελεγκτη εκταση ,και αυτοεπηρρεαζε κυριως την νεα γενια , που μεγαλωσαν με αυτους , για μενα ειναι ενα εργαλειο και μονον , δεν εχω φεις , ουτε οι φιλοι-ες μου εχουν , δεν μαρεσει να επικοινωνω κατ αυτον τον τροπο........... ευκολοτερα επικοινωνω με τους γονεις μου , που ειναι καμμια 30αρια χρονια μεγαλυτεροι μου , παρα με τα ιδια μου τανηψια , αν και ειναι 18-19 χρ. ...........οι σχεσεις παντα ηταν δυσκολες , δεν υπηρχε ουτε υπαρχει ιδανικη σχεση , παλαιοτερα ομως , δεν υπηρχε η σημερινη καχυποψια , εκει εντοπιζω το προβλημα , παντου καχυποψια .............. μην με πληγωσει ο αλλος , ποιες ειναι οι προθεσεις του-ης , αυτα δεν υπηρχαν , ηταν μια εποχη , τα 80s και early 90s , που υπηρχε χαλαροτης , σε ολους τους τομεις , ολοι ηταν ευχαριστημενοι , και υπηρχε γνησια διασκεδαση , η κριση δεν φταιει , οι αλλαγες ηρθαν προ κρισεως ....................ολα γινονται γρηγορα σημερα , με συνοπτικες διαδικασιες ............... απο το 2000 , τα ψυχολογικα ηρθαν στο προσκηνιο , αυτο λεει πολλα .......... αποξενωση , alienation αγγλικα .......μοναξιες .....φοβος ... καινουρια φρουτα .....δεν ξερω ..
    Last edited by Macgyver; 19-05-2016 at 09:16.

Banned
    Προσωπικά πιστεύω ότι οι σχέσεις είναι εύκολες αλλά όχι για όλους.Υπάρχει μια ομάδαανθρώπων που δυσκολεύεται πάρα πολύ είτε λόγω χαρακτήρα,είτε δε ξερω τι άλλο να δημιουργήσουν και να κρατήσουν την όποια σχέση σε όλη τους την ζωή.Υπάρχουν μετά κάποιοι άλλοι που κάνουν μια σχέση που δεν περνάνε καλά αλλά μένουν σε αυτή ακόμη και αν κακοποιούνται σωματικά ή ψυχικά γιατί φοβούνται την μοναξιά.Η και μια μικρή μερίδα ανθρώπων (εδώ πιστεύω περισσότερο περιλαμβάνει γυναίκες) που έχουν κάνει μια σχέση στη ζωή τους,χώρισαν για χ,ψ λόγους αλλά μένουν προσκολλημένοι εκεί για πάντα μόνοι και λυπημένοι,χαραμίζοντας το υπόλοιπο της ζωής τους κλαίγοντας πάνω απο το χυμένο γάλα..
    Και ακόμη θεωρώ ότι η τεχνολογία και το ίντερνετ βοήθησε θετικά στην δημιουργία σχέσεων για όποιον πάλι το έχει..Παίζει να είναι κάποιος/α στην ίδια πόλη με εσένα και να μην έχεις συναντηθεί ποτέ έξω και να γίνει αυτό μέσω ίντερνετ.Επίσης οποιος/α ψάχνει σχέσεις της μιας βραδιάς,να απατήσει,καβάτζες κτλ, ή γενικότερα σεξ χωρίς άλλες υποχρεώσεις η τεχνολογία το έχει κάνει πολύ πιο εύκολο και προσβάσιμο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Προσωπικά πιστεύω ότι οι σχέσεις είναι εύκολες αλλά όχι για όλους.Υπάρχει μια ομάδαανθρώπων που δυσκολεύεται πάρα πολύ είτε λόγω χαρακτήρα,είτε δε ξερω τι άλλο να δημιουργήσουν και να κρατήσουν την όποια σχέση σε όλη τους την ζωή.Υπάρχουν μετά κάποιοι άλλοι που κάνουν μια σχέση που δεν περνάνε καλά αλλά μένουν σε αυτή ακόμη και αν κακοποιούνται σωματικά ή ψυχικά γιατί φοβούνται την μοναξιάο..
    Αυτο ειναι πολυ αληθεια , αντμ , οντας πολυ επικοινωνιακος , οπου και να με ριξεις , θα πιασω κουβεντουλα με το παραμικρο , ειμαι πολυ φιλικος και προσσεγιζω ευκολα ανθρωπους , δεν φαινεται απο τον τροπο γραφης , στην πραματικοτητα ετσι ειμαι , πολυ δυσκολα θα αφησω καποιον να με προσεγγισει πολυ ομως ....... ενω ο κολλητος μου , δυσκολευεται να εχει σχεσεις , φιλικες η οχι , ειναι πολυ συμπαθης , αλλα αντικοινωνικος , ετσι του αρεσει , η γυναικα του , αντικοινωνικη ενω θελει επαφες , και καπως αντιπαθης ...........ειναι στον ανθρωπο πιστευω ..................... ειχα ανοιξει ενα θρεντ παλια ' υπαρχει συνταγη για νασαι συμπαθης ? ' , τελικα υπαρχει ?

Senior Member
    .
    Και ακόμη θεωρώ ότι η τεχνολογία και το ίντερνετ βοήθησε θετικά στην δημιουργία σχέσεων για όποιον πάλι το έχει..Παίζει να είναι κάποιος/α στην ίδια πόλη με εσένα και να μην έχεις συναντηθεί ποτέ έξω και να γίνει αυτό μέσω ίντερνετ.Επίσης οποιος/α ψάχνει σχέσεις της μιας βραδιάς,να απατήσει,καβάτζες κτλ, ή γενικότερα σεξ χωρίς άλλες υποχρεώσεις η τεχνολογία το έχει κάνει πολύ πιο εύκολο και προσβάσιμο..
    Συνμφωνω σε αυτα αλλα εχει βοηθησει και στο να γνωρισεις ατομα που αλλιως δεν θα γνωριζες πχ να ζει μακρυα, σε αλλη πολη και τετοια. Επισης και αυτο το φορουμ ειναι μερος της τεχνολογιας. Και δεν μπαινουν ολοι να γκομενισουν αλλα και για δουλεια πλεον.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Quote Originally Posted by Mariah View Post
    Συνμφωνω σε αυτα αλλα εχει βοηθησει και στο να γνωρισεις ατομα που αλλιως δεν θα γνωριζες πχ να ζει μακρυα, σε αλλη πολη και τετοια. Επισης και αυτο το φορουμ ειναι μερος της τεχνολογιας. Και δεν μπαινουν ολοι να γκομενισουν αλλα και για δουλεια πλεον.
    Aκριβώς αυτό.Προσωπικά δεν είμαι απο αυτούς που αναθεματίζουν την τεχνολογία.Ακούω πολλούς/ες να λένε ότι άμα γνωρίσεις κάποιον μέσω ίντερνετ είναι αυτομάτως σκάρτος/η.Και στο παγκάκι να τον γνωρίσεις τον άλλο άνθρωπο πάλι μπορεί να αποδειχθεί μη συμβατός μαζί μας.Προσωπικά μια γενικότερη προσέγγιση μου στο θέμα σχέσεις είναι ότι δεν θεωρώ πως υπάρχουν μαλάκες/καριόλες στις σχέσεις των ανθρώπων.Ο δικός σου "μαλάκας" και η δικιά μου "*******" για τον χ/ψ λόγο μπορεί μεταξύ τους να τα βρίσκουν και να κάνουν την τέλεια σχέση.

Senior Member
    Aκριβώς αυτό.Προσωπικά δεν είμαι απο αυτούς που αναθεματίζουν την τεχνολογία.Ακούω πολλούς/ες να λένε ότι άμα γνωρίσεις κάποιον μέσω ίντερνετ είναι αυτομάτως σκάρτος/η.Και στο παγκάκι να τον γνωρίσεις τον άλλο άνθρωπο πάλι μπορεί να αποδειχθεί μη συμβατός μαζί μας.Προσωπικά μια γενικότερη προσέγγιση μου στο θέμα σχέσεις είναι ότι δεν θεωρώ πως υπάρχουν μαλάκες/καριόλες στις σχέσεις των ανθρώπων.Ο δικός σου "μαλάκας" και η δικιά μου "*******" για τον χ/ψ λόγο μπορεί μεταξύ τους να τα βρίσκουν και να κάνουν την τέλεια σχέση.
    Κοιτα ειναι μια καινουργια προσεγγιση ναι, αλλα απλως θελει και λιγο να το σκεφτεις πριν γνωρισεις καποιον. Γιατι μπορει να ειναι οποιοσδηποτε απο τον ανωμαλο της γειτονιας μεχρι και ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου. Ειναι και λιγο λαχειο η ολη κατασταση.Ε πριν μερικα χρονια οι ανθρωποι με αλληλογραφια γνωριζαν αλλους, τωρα ειναι το ιντερνετ και αυριο μπορει να ειναι κατι αλλο.

Εγω παντως θυμαμαι οταν ειχα πρωτοβαλει dsl, ηταν πιο αθωα τα πραγματα, εκανες παρεες με αλλους πιο ευκολα και γνωριζες πιο ευκολα ανθρωπους. Τωρα και οι ανθρωποι ειναι πιο μαγκωμενοι, πιο εσωστρεφεις.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Και εγώ τις εποχές 1998-2003+- που είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το νετ,μέσω του τότε mirc είχα γνωρίσει αρκετό κόσμο.Οσους δεν έχω γνωρίσει πχ την τελευταία 5ετια που έχουν πολλαπλασιαστεί τα sites γνωριμιών και όχι μόνο στο νετ.Αλλά σε αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο το γεγονός ότι είμαι σε άλλη ηλικία πια.Η πλειοψηφία των σημερινών 20αριδων πιστεύω ότι είναι σε ίδιο και καλύτερο επίπεδο απο ότι ήμασταν εμείς τότε.Μια φορά πριν 3 χρόνια περίπου σε γνωστό site γνωριμιών είχα δηλώσει 23 χρονών μόνος ψάχνει και είχα περισσότερες προσεγγίσεις από ότι είχα με το κανονικό μου προφίλ όπου έγραφα την πραγματική μου ηλικία δηλαδή 35..

Senior Member
    Και εγώ τις εποχές 1998-2003+- που είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το νετ,μέσω του τότε mirc είχα γνωρίσει αρκετό κόσμο.Οσους δεν έχω γνωρίσει πχ την τελευταία 5ετια που έχουν πολλαπλασιαστεί τα sites γνωριμιών και όχι μόνο στο νετ.Αλλά σε αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο το γεγονός ότι είμαι σε άλλη ηλικία πια.Η πλειοψηφία των σημερινών 20αριδων πιστεύω ότι είναι σε ίδιο και καλύτερο επίπεδο απο ότι ήμασταν εμείς τότε.
    Μη μου πεις οτι εμπαινες και στο grnet? :p Και εγω απο το 2000 εμπαινα με το επικο σταθερο τηλεφωνο και την μανα μου να φωναζει οτι ηθελε να παρει καποιο τηλεφωνο. Τι ωραιες εποχες :p

Οι σημερινοι 20αριδες ειναι πιο ψαγμενοι πιστευω, και πιο μεσα στην τεχνολογια. Εξαλλου η εποχη μας ειναι η εποχη της τεχνολογιας και οι σημερινοι αναλφαβητοι ειναι αυτοι που δεν ξερουν απο τεχνολογια.

Banned
    Φυσικά και έμπαινα.Αλλά μόνο απο ιντερνετ καφέ καθώς δεν είχα pc στο σπίτι και την εποχή τέλη 1998-μέσα 2000 (18 μήνες χαμένοι απο την ζωή μου αλλά τέσπα...) ήμουν στρατό και έμπαινα στις εξόδους μου.Αλλωστε στη γκατζολία :p όπου πέρασα σχεδόν 11 μήνες δεν είχε και τίποτε άλλο να κάνεις... Και μετά τα μέσα του 2000 πάλι δεν είχα pc αλλά έμπαινα όσες ώρες ήθελα απο αυτό της δουλειάς... :p
    Οντως αξέχαστες εποχές !!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast