ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 573
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 573 of 1380 FirstFirst ... 734735235635715725735745755836236731073 ... LastLast
Results 8,581 to 8,595 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    δημοσιος κινδυνος δεν ειμαι επειδη δεν εχω διπλωμα ειμαι για τον τροπο που οδηγω και το αν παραβιαζω τον νομο συμφωνα με το ιστορικο μου αυτο ειναι ψιλα γραμματα....ενα αλλο που θελω να συζητησω ειναι το θεμα της δουλειας πηγα σε μια δουλεια τωρα και μου πε κατι 12 ωρα σε μετακομισεις εγω δεν μπορω τετοιο ωραριο γτ τα απογευματα κανω ομαδες αυτοβοηθειας για τον εθισμο μου επισης εχω απογοητευτει στο θεμα της δουλειας λογο κακης ζωης δεν ξερω καποια τεχνη ουτε σχολειο εχω τελειωσει εχω κανει καποια μαθηματα μπαριστα αλλα δεν εχω εμπειρια επισης δεν εχω κανεναν να με στηριζει οικονομικα ουτε γνωστους για δουλειες ειμαι ξεκρεμαστος και πριν απο ενα χρονο βγηκα απο το περιθωριο αλλα μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ενταχθω στην κοινωνια για πολλους λογους...εχω θυμωσει με την κατασταση μου και ειμαι γενικα αθεραπευτα απαισιοδοξος και καταστροφολογος
    πρεπει ενα ενα τα πραγματα να αρχισεις να τα βαζεις στην ακρη ,να κανεις κατι και καθε φορα...
    ΓΤ δεν αρχιζεις βραδυνο λυκειο να τελειωσεις?και μετα μπορεις να πας σε καποιο δημοσιο ιεκ π.χ μαγειρας?γτ δεν κανεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ενταξει ο λογος ειναι για να φτιάξω το σωμα μου...αλλα βαριεμαι
    εσυ απορω δεν βαριεσαι καθε μερα?
    Εννοείς να βαριέμαι που κάνω και στο σπίτι;
    Όχι βέβαια.
    Για να με εκτιμήσουν οι ωραίες ρε γαμωτο.

Senior Member
    τα βραδυα κανω ομαδες 4 φορες την εβδομαδα απλα δεν ξερω απο σχολες αν ειναι κατι πρεπει να ναι δημοσιο λεφτα δεν παιζουν...εγω θα θελα να δουλεψω σαν μπαριστας μαρεσει αλλα ζητανε εμπειρια εγω ξεεω να φτιαχνω καφεδες προυπηρεσια δεν εχω θα δεχομουν ακομα και να δουλεψω ημιαπασχοληση μπαριστας τζαμπα για να απασχολουμαι εγω με μενα ειμαι η χειροτερη παρεα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    τα βραδυα κανω ομαδες 4 φορες την εβδομαδα απλα δεν ξερω απο σχολες αν ειναι κατι πρεπει να ναι δημοσιο λεφτα δεν παιζουν...εγω θα θελα να δουλεψω σαν μπαριστας μαρεσει αλλα ζητανε εμπειρια εγω ξεεω να φτιαχνω καφεδες προυπηρεσια δεν εχω θα δεχομουν ακομα και να δουλεψω ημιαπασχοληση μπαριστας τζαμπα για να απασχολουμαι εγω με μενα ειμαι η χειροτερη παρεα
    υπαρχουν πολλα δημοσια ιεκ αυτο σ λεω.κατι καλο που θα εχει και λεφτα μετα ειναι το ιεκ μαγειρικης.Εσυ γτ δεν πας νυχτερινο σχολειο να τελειωσεις?πρεπει να πας για μενα...
    παντως υπαρχουν πολλα δημοσια ιεκ...δεν ξερω τωρα αμα θελουν και απολυτηριο...
    Επισης αμα πας και δουλεψεις σαν μπαριστας,θα λες οτι εχεις προυπηρεσια ,μην πεις οτι δεν εχεις ξαναδουλεψει ,πες ψεματυα

Senior Member
    Σκεφτομαι πως θα γινω θειαααααααααα ^_^
    Μολις το εμαθα και κανονικα δεν μπορω να το πω πουθενα γιατι ειναι παρα πολυ νωρις (εξι εβδομαδες) και το ειδα συγκρατημενο το αδερφακι μου αλλα δε μπορω εχω χεστει απ'τη χαρα μου και εδω σε εσας δεν πειραζει, δεν τους ξερετε και πρεπει να βγει απο το συστημα μου :P ειμαι σε υπερενταση βασικα. Τετοια εποχη περιμενα να εχω εγω η ιδια τετοια νεα αλλα ποιος χεστηκε ιδια χαρα μου ειναι πραγματικα. Σκεφτομαι οτι που παω στα ξενα πως θα χαρω το μωρακι λιγο; Απο την αλλη αν δε φυγω πως θα εχω λεφτα να το πλακωσω στα δωρα; :P πφφφ...ειναι τοσο νωρις και τα διλημματα τοσα πολλα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Σκεφτομαι πως θα γινω θειαααααααααα ^_^
    Μολις το εμαθα και κανονικα δεν μπορω να το πω πουθενα γιατι ειναι παρα πολυ νωρις (εξι εβδομαδες) και το ειδα συγκρατημενο το αδερφακι μου αλλα δε μπορω εχω χεστει απ'τη χαρα μου και εδω σε εσας δεν πειραζει, δεν τους ξερετε και πρεπει να βγει απο το συστημα μου :P ειμαι σε υπερενταση βασικα. Τετοια εποχη περιμενα να εχω εγω η ιδια τετοια νεα αλλα ποιος χεστηκε ιδια χαρα μου ειναι πραγματικα. Σκεφτομαι οτι που παω στα ξενα πως θα χαρω το μωρακι λιγο; Απο την αλλη αν δε φυγω πως θα εχω λεφτα να το πλακωσω στα δωρα; :P πφφφ...ειναι τοσο νωρις και τα διλημματα τοσα πολλα :P
    μπραβο θεια ,αντε και εσυ σιγα σιγα να παιρνεις σειρα

Senior Member
    μπραβο θεια ,αντε και εσυ σιγα σιγα να παιρνεις σειρα
    Σσσ τωρα θα παρατηρησω και θα πειραματιστω λιγο με των αλλων και υστερα θα σκεφτω αν θελω δικο μου χαχαχαχα τελειο ταιμινγκ
    Αν και χλωμοτερο του χλωμοτερου. Με κοβω εκκεντρικη θεια απο το σικαγο φαση, σε πιο κουλ εκδοχη σκεψου ομως :3

Senior Member
    Σσσ τωρα θα παρατηρησω και θα πειραματιστω λιγο με των αλλων και υστερα θα σκεφτω αν θελω δικο μου χαχαχαχα τελειο ταιμινγκ
    Αν και χλωμοτερο του χλωμοτερου. Με κοβω εκκεντρικη θεια απο το σικαγο φαση, σε πιο κουλ εκδοχη σκεψου ομως :3
    θα θες απλα θα περιμενεις λιγο ακομα γτ εισαι μικρουλα...α ωστε για πειραματ το εχεις το ανηψακι ε?
    kai kati allo ο αδερφος σ δεν εχει θεματα ?ειναι καλυτερα τωρα?

Senior Member
    θα θες απλα θα περιμενεις λιγο ακομα γτ εισαι μικρουλα...α ωστε για πειραματ το εχεις το ανηψακι ε?
    kai kati allo ο αδερφος σ δεν εχει θεματα ?ειναι καλυτερα τωρα?
    Κοιτα γενικα δεν νομιζω πως θελω ποτε, για αυτο και χαιρομαι τοσο που θα γινω θεια...ολη η διασκεδαση χωρις την μονιμη ευθυνη :P χεχεχε
    Αλλωστε με τα δικα μας παιδια πρεπει να ειμαστε αυστηροι που κ που...το ανηψι εγω μονο θα το κακομαθαινω, με τα αλλα ας ασχολουνται οι γονεις του...εχω προγραμμα. :P
    Παντως αλλος αδερφος ειναι αυτος που λες, δεν ειμαστε μονο δυο ζωη να χουμε

Senior Member
    Κοιτα γενικα δεν νομιζω πως θελω ποτε, για αυτο και χαιρομαι τοσο που θα γινω θεια...ολη η διασκεδαση χωρις την μονιμη ευθυνη :P χεχεχε
    Αλλωστε με τα δικα μας παιδια πρεπει να ειμαστε αυστηροι που κ που...το ανηψι εγω μονο θα το κακομαθαινω, με τα αλλα ας ασχολουνται οι γονεις του...εχω προγραμμα. :P
    Παντως αλλος αδερφος ειναι αυτος που λες, δεν ειμαστε μονο δυο ζωη να χουμε
    ε ολοι θελουμε παιδια ,.αλλα σε μεγαλυτερη ηλικια ,ουτε εγω με καμια παναγια δεν θα ηθελα τωρα,ουτε παιδια αλλα ουτε και γαμο...
    Ναι ισχυει οτι στα δικα σ εισαι αυστηρος παντα.
    ααα ειστε πολυ
    ωραια χαιρομαι γτ σε βλεπω πολυ up
    ΤΕσπα παω γυμναστηριο θα τα πουμε αργοτερα

Senior Member
    ε ολοι θελουμε παιδια ,.αλλα σε μεγαλυτερη ηλικια ,ουτε εγω με καμια παναγια δεν θα ηθελα τωρα,ουτε παιδια αλλα ουτε και γαμο...
    Ναι ισχυει οτι στα δικα σ εισαι αυστηρος παντα.
    ααα ειστε πολυ
    ωραια χαιρομαι γτ σε βλεπω πολυ up
    ΤΕσπα παω γυμναστηριο θα τα πουμε αργοτερα
    Εεε τωρα μεγαλη βαρετη συζητηση, δε θελουν ολοι παντως. Αντε μη βαριεσαι, πανε να κανεις κορμι να στεναξουν οι παραλιες
    Μη πιεζεσαι ομως κι ολας και εχουμε αλλα, δε σε θελω down μετα...καλη προπονηση!

Senior Member
    Εεε τωρα μεγαλη βαρετη συζητηση, δε θελουν ολοι παντως. Αντε μη βαριεσαι, πανε να κανεις κορμι να στεναξουν οι παραλιες
    Μη πιεζεσαι ομως κι ολας και εχουμε αλλα, δε σε θελω down μετα...καλη προπονηση!
    πηγα και εκανα και γυρισα και κοπανισα ,μπριζολες και λουκανικα ,να ξερεις ετσ φτιάχνεται ενα ωραίο σωμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτό εγώ πρέπει να το κάνω,και όχι το ομορφόπαιδο....

Senior Member
    πηγα και εκανα και γυρισα και κοπανισα ,μπριζολες και λουκανικα ,να ξερεις ετσ φτιάχνεται ενα ωραίο σωμα
    Καλως τον. Ωραιο προγραμμα διατροφης χαχα πες μου κι αλλα πες μου κι αλλα...εγω ετοιμαζω τα τελικα τεστ για τη δευτερα και τη τριτη...τι λες να βαλω ευκολα η δυσκολα; Να ειμαι καλη :3 η κακια; >

Senior Member
    παντως απ οτι καταλαβαινω κατα μεσο ορο το προβλημα που αντιμετωπιζουν οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι αγχος για τους λογαριασμους κι οχι καμια σοβαρη διαταραχη