Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 136
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 136 of 139 FirstFirst ... 3686126134135136137138 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 2084
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    οχι απο αυτα που γραφεις...ολο λες οτι θα εβγαζες ασχημη συμπεριφορα σε ασχημες αλλα δεν κανεις τιποτα εγω σου προτεινω αμα βλεπεις ψωναρες να τις φτυνεις
    Γιατί έτσι?
    Να φτύνω γενικά τις όμορφες?
    Και να πάω με μέτριες και άσχημες?

Senior Member
    ρεεεε τις ψωναρες ειπα τι δεν καταλαβαινεις; εγω δεν κρινω τους αλλους απο την εμφανιση αλλα αν η αλλη ειναι 100 κιλα φοραει μια κουρτινα και εξω εχει αλαζονικη συμπεριφορα και υφος το μονο που σκεφτομαι ειναι να παθει κανα ατυχημα τις ομορφες επισης τους αντρες δεν τους βλεπω καν και σε ρωταω γιατι καθεσαι εδω και δεν βγαινεις να σνομπαρεις ολες αυτες ε; φοβασαι;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ρεεεε τις ψωναρες ειπα τι δεν καταλαβαινεις; εγω δεν κρινω τους αλλους απο την εμφανιση αλλα αν η αλλη ειναι 100 κιλα φοραει μια κουρτινα και εξω εχει αλαζονικη συμπεριφορα και υφος το μονο που σκεφτομαι ειναι να παθει κανα ατυχημα τις ομορφες επισης τους αντρες δεν τους βλεπω καν και σε ρωταω γιατι καθεσαι εδω και δεν βγαινεις να σνομπαρεις ολες αυτες ε; φοβασαι;
    Ναι,γιατί δεν έχω και αυτοπεποίθηση.
    Αλλίως θα ήμουν με όμορφη σε εμφάνιση.

Senior Member
    παρορμηση δεν εχεις; φιλε εγω νιωθω ζωντανος μονο οταν πληγωνω η χτυπαω αλλους για δοκιμασε το εεε ξερεις τι να κανεις; πηγαινε μιλα σε καμια ψωναρα ομορφα και μετα προσβαλε την χαχαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    παρορμηση δεν εχεις; φιλε εγω νιωθω ζωντανος μονο οταν πληγωνω η χτυπαω αλλους για δοκιμασε το εεε ξερεις τι να κανεις; πηγαινε μιλα σε καμια ψωναρα ομορφα και μετα προσβαλε την χαχαχα
    Ντροπαλός είμαι ρε άνθρωπε.
    Μπα,θα προτιμούσα να χτυπήσω καμιά άσχημη ή μέτρια.
    Αλλά εδώ μιλάω για φλερτ.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ..............................
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 31-05-2016 at 01:45.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Θεοποίηση μέτριων και άσχημων

Αυτό το πράγμα το έχουν κάνει κάποια μέλη(admforall,Anakin,rea,elis,turtle,Αλαφ ροϊσκιωτος,Μαρούλι,κύριος,� �ελτζούκος,giang,noumac),γιατί θεωρούν ότι μόνο με τέτοιες θα είμαι ευτυχισμένος.Δεν καταλαβαίνουν όμως,όπως και πολλοί από εσάς,ότι με τέτοιες γυναίκες,θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.Το να θεοποιούμε κάτι μέτριο ή άσχημο,είναι τεράστιο λάθος.Δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν βοηθάνε κάποιον σε αυτό που θέλει,τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα.
    Δείτε και μόνοι σας:

Quote Originally Posted by κύριος View Post
    κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...
    Quote Originally Posted by giang View Post
    κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι θα είσαι 60 δεν θα σου σηκώνετε και θα λες τι μαλάκια έκανα με την κνιτισα και την χρυσαυγιτισα και εκείνη και την άλλη
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου, τότε οχι, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακη κοπέλα.

Παρότι κατανοώ τις κατευναστικες και "ανθρωπιστικες" απόψεις/απαντήσεις που μπορει πολλοί να σου δώσουν εδω μέσα, δυστυχώς, μεχρι ενος βαθμου εχεις δίκιο. Η εξωτερικη εμφανιση μετράει και Οι ανθρωποι κοιτουν καποιον να ειναι στο δικο τους επίπεδο, δλδ σίγουρα μια Γυναίκα που γυμνάζεται 10 χρονια και εχει κοιλιακους δεν θα κάτσει να κάνει σχέση με εναν μπυροκοιλιά, ή μια αρκετα ομορφη και ψηλή κοπέλα δεν θα κοιτάξει να κανει σχέση με τον Averaje Joe, οπως λενε και οι -οχι τόσο φιλοι μας - Αμερικάνοι.

Οπότε, οπως λέει και ο ψυχοθεραπευτης μου, ποια είναι η λύση:

Συμβιβασμός

Η σχέση εχει να κάνει με το τι προσφέρεις "στο τραπεζι". Αν η άλλη εχει να προσφέρει ένα υψος 1.90, παραστάσεις μοντέλου, δυο μεταπτυχιακά και πρωτάθλημα στη γυμναστική, θα απαιτήσει απο τη σχέση της να εχει πετύχει κάτι ισάξιο (οχι ανάλογο, αλλά ισάξιο).

Και εγω θα ηθελα να ειμαι 1.90 πανεμορφος μπρατσαράς και να σπαταλώ τις ώρες μου στα γυμναστηρια με μια θεογκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να το κάνω.

Συμβιβάζεσαι λοιπόν. Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχεις να προσφέρεις σε μια κοπέλα. Αναλογίζεσαι τα θετικά και τα αρνητικα της εξωτερικης σου εμφάνισης ΚΑΙ τα θετικα και τα αρνητικα της εσωτερικης σου εμφανισης (δλδ της προσωπικότητας)

Οπότε λοιπόν συμβιβάσου, δέξου πως μια μέτρια κοπέλα μπορεί να ειναι πιο κατάλληλη για σένα - άλλωστε μη ξεχνας πως αυτα ειναι θέμα γουστου. Η Γυναικα που ειναι "μετρια" για σενα για καποιον αλλον μπορει να ειναι "Θεα"
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    παντως αυτή η ΧΑγιτισσα που ειπες αλλα και η κνιτισσα.. φαινοντε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.... θα γνωρίσεις και διαφορετικες αποψεις για τα πολιτικα δρωμενα... ασε που θα χεις και λογο για να τις χωρισεις
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    η ομορφια είναι παντα σχετικη ξεκινα με ότι εχεις... και στο μελλον βλέπεις... γιατι τα χρονια περνανε γρηγορα και μην φανταστείς ακομα και να πετυχεις καποια ''ωραια'' ότι θα κατσει μαζι σου.. ειδικα αν το σεξ είναι χαλια από την μερια σου και αυτή είναι πιο προχωρημενη....
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Βρες καποια μετρια να περασεις καλα

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Γουαι βρες μια ασχημη και χοντρη.Στις γυναικες παιζει ρολο ο χαρακτηρες και οι ασχημες ειναι παντα καλες ενω οι ομορφες ηλιθιες και κακες.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Γουαι εγω πιστευω οτι αξιζεις απο χοντρη και κατω.

Banned
    Α κρατάς και αρχείο βλέπω........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Α κρατάς και αρχείο βλέπω........
    Πάντα.....
    Για να καταλάβεις πως κάποια μέλη δεν βοηθούν,αλλά το αντίθετο.
    Μην σου πω,ότι δεν ξέρουν να βοηθούν και κανέναν.....

Senior Member
    ρε γουαι σταματα πια εχεις γινει τελειως εμμονικος δεν το καταλαβαινεις?
    να σ πω αυτα π λες στο φορουμ τα λες και σ φιλους σ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ρε γουαι σταματα πια εχεις γινει τελειως εμμονικος δεν το καταλαβαινεις?
    να σ πω αυτα π λες στο φορουμ τα λες και σ φιλους σ?
    Τι σε νοιάζει τι κάνω?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Παιδιά τι μου προτείνετε για το καλοκαίρι:
    Παραλία και βλέμματα από μέτριες και άσχημες ή γυμναστήριο και διατροφή για να έχω ελπίδες με όμορφες?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και δεν γίνομαι καθόλου υπερβολικός.
    Απλά κάποια μέλη δεν ξέρουν να βοηθάνε κόσμο και προτείνουν ότι να'ναι.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και δεν γίνομαι καθόλου υπερβολικός.
    Απλά κάποια μέλη δεν ξέρουν να βοηθάνε κόσμο και προτείνουν ότι να'ναι.
    Τα μεγαλοποιείς λίγο, πρότειναν δεν σε υποχρέωσαν να πας με κάποια που δεν σ΄αρέσει..
    Στην τελική ούτε όμορφη σου έφερε κανείς, ούτε άσχημη ........

Senior Member
    Κι αλλο θεμα? ελεος ποια
    Εαν θελετε να μας αφησει με το θεμα του για τις ομορφες μην απαντατε δεν εχω βρει αλλη λυση ποια
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα