Μπακούρης ετών 25! - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 42 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Δεν ξέρω πως να πιάνω την κουβέντα σε κοπέλα, και όσες φορές δοκίμασα, απέτυχα! Σόρυ που θα το πω αυτό, χωρίς να θέλω να βρίσω ή να προσβάλλω τις γυναίκες, άλλα οι περισσότερες γυναίκες, όχι όλες, είναι υποψιασμένες. Τι θέλω να πω μ'αυτό. Ότι όταν τις πλησιάζεις να τις ρωτήσεις κάτι, οτιδήποτε, νομίζουν ότι πας να τις την πέσεις και σου φέρονται ανάλογα!
    Τα λάθη σου δείχνουν το δρόμο!
    Μαζί με όλα όσα σου έγραψα πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο για σένα να σκεφτείς τί κριτήρια έχεις για να πλησιάσεις μια κοπέλα, γιατί αυτήν και όχι κάποια άλλη. Τί είναι αυτό που σε τραβάει σε αυτήν, και δεν εννοώ εμφάνιση. Μήπως πλησιάζεις κατηγορία που δεν σου ταιριάζει?
    Αυτό που λες έχει να κάνει με κατά πόσο εμπνέεις σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε αυτούς που σε βλέπουν. Αμα εσυ δεν πιστεύεις στην αξία σου, γιατί να πιστέψει η οποια κοπέλα σε δει τυχαία στο δρόμο? Ό,τι πιστεύεις, αντανακλάται στο προσωπο σου!
    Και χυλόπιτα όλοι+ολες έχουμε φάει! Δεν είσαι ο μόνος! Δεν αυτοπροσδιορίζομαστε όμως από αυτό!

Senior Member
    μπακουρη παρε εναν οδηγο προσεγγισης για γυναικες. ππαγαλισε πεντε δεκα πραγματα μεχρι να σου γινουν δευτερη φυση και εξασκοντας αυτα σιγα σιγα θα λυθει και η γλωσσα σου και θα λες και εσυ τα δικα σου λυσεις υπαρχουν απλα να ελεις να τις δεις δεν λεω να γινεις και ο λαρρυ κινγκ απο εκει και περα στο φιναλε ακομα και αν η επικοινωνια δεν ειναι η βιρτουοζιτε σου αν ειναι να σου κατσει θα σου κατσει ακομα και αν εισαι σχετικα λιγομιλητος ξερεις ποσοι ουγκ εκει εξω βγαινουν με τα καληυτερα μωρα?αστο ασε που η γυναικα θελει αρσενικο οχι τον νικο μουτσινα να ειναι περιγραφικος και κατινα μεχρι αηδιας. εχει φιλες γιαυτην την δουλεια. θαρρος λοιπον μαθε και πεντε δεκα τακτικες σωστης προσεγγισης και αργα η γρηγρα η γλωσσα θα λυθει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    μπακουρη παρε εναν οδηγο προσεγγισης για γυναικες. ππαγαλισε πεντε δεκα πραγματα μεχρι να σου γινουν δευτερη φυση και εξασκοντας αυτα σιγα σιγα θα λυθει και η γλωσσα σου και θα λες και εσυ τα δικα σου λυσεις υπαρχουν απλα να ελεις να τις δεις δεν λεω να γινεις και ο λαρρυ κινγκ απο εκει και περα στο φιναλε ακομα και αν η επικοινωνια δεν ειναι η βιρτουοζιτε σου αν ειναι να σου κατσει θα σου κατσει ακομα και αν εισαι σχετικα λιγομιλητος ξερεις ποσοι ουγκ εκει εξω βγαινουν με τα καληυτερα μωρα?αστο ασε που η γυναικα θελει αρσενικο οχι τον νικο μουτσινα να ειναι περιγραφικος και κατινα μεχρι αηδιας. εχει φιλες γιαυτην την δουλεια. θαρρος λοιπον μαθε και πεντε δεκα τακτικες σωστης προσεγγισης και αργα η γρηγρα η γλωσσα θα λυθει
    Tony Stark, πρώτον και βασικόν, που μπορώ να βρω οδηγό προσέγγισης για γυναίκες; Αυτά τα 5-10 πράγματα (πόσα είναι) που μου λες να παπαγαλίσω, απ'αυτόν τον οδηγό προσέγγισης τα βρίσκω; Αυτό με τους ΟΥΓΚ ξαναπέστο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Tony Stark, πρώτον και βασικόν, που μπορώ να βρω οδηγό προσέγγισης για γυναίκες; Αυτά τα 5-10 πράγματα (πόσα είναι) που μου λες να παπαγαλίσω, απ'αυτόν τον οδηγό προσέγγισης τα βρίσκω; Αυτό με τους ΟΥΓΚ ξαναπέστο!
    ψαχτο στο ιντερνετ γκουγκλαρε τροποι προσεγγισης σε μια γυναικα πως να ριξω μια γυναικα βρωμαει ο τοπος απο αυτα κανε ερευνα βρες αυτα που σου ταιριαζουν εσενα σαν ιδιοσυγκρασια το θεμα ειναι να σπασεις τον παγο μετα ολο και θα βρισκεις πραγματα να λες για μια ταινια γι μια συναυλια που γινεται στην περιοχη ειπαμε μουτσιναδες δεν θελουν οι γκομενες ουτε χασκογελα χαχανητα και λεπτομερειες για το καθε τι απλα να μην εισαι και μαγκωμενος ανετος σοβαρος βρες και 3 4 αστειακια να λες οταν χρειαζεται χωρις να γινεσαι φαρσοκωμοδια ομως καθε φορα μετα απο εκει και περα θα ψυχολογησεις και την κοπελα τι της αρεσει το ξαναλεω λοιπον υπαρχουν εκει εξω ζωα ορθια βοδια που τους λες καλημερα και εχουν ξυνισμενα μουτρα διαρκως στραβωμενα που με το ζορι μπορουν να αρθροσουν πεντε προτασεις που κυκλοφορουν τα καλυτερα μωρα κι οταν λεω τα καλυτερα δεν μιλαω για εξωτερικη εμφανιση μονο αλλα και για κατι χαρακτηρες χαρα θεου

Banned
    Φίλε rolen απο τη στιγμή που μπορείς να μιλάς άνετα σε άντρες και να κάνεις φίλους face to face θα έλεγα ότι ίσως θα σε βοηθούσε να βρεις άτομα πιο κοινωνικά απο σένα που "χώνονται" σε γυναίκες κτλ και ίσως λύσεις το πρόβλημα σου.Εγώ δυσκολεύομαι και αυτό να το κάνω.πχ και στο σχολείο/φροντιστήριο κτλ δύσκολα μιλούσα σε κάποιον.Και επίσης δε μου έκανε κανείς παρέα.Μόνο όταν πήγα σε μια τεχνική σχολή και ήμουν απουσιολόγος,τότε με πλησιάζαν όλοι οι "κοπανατζήδες" της τάξης για να τους καλύπτω τις απουσίες (κάτι που έκανα χωρίς πρόβλημα χαχαχα) ή κάτι άλλοι να τους αφήνω να αντιγράφουν σε κανένα τεστ κτλ αλλά πραγματικούς φίλους δεν κατάφερα να κάνω..
    Για το άλλο που αναφέρεις όσες φορές έχω ρωτήσει κάποια γυναίκα για οποιαδήποτε πληροφορία,δεν εισέπραξα άρνηση ή κακή συμπεριφορά.Ισως γιατί το έκανα καθαρά για να μάθω όντως την πληροφορία και όχι για να της την πέσω,αφού απο την στιγμή και μετά που θα μάθω αυτό που θέλω, απλά την ευχαριστώ,χαιρετώ ευγενικά και φεύγω χωρίς να δείχνω σε καμμιά περίπτωση ότι το έκανα για να της την πέσω..
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αλλά για άτομα με κοινωνική φοβία ή ακόμα χειρότερα αγοραφοβία, το θεωρώ άθλο όλο αυτό.

Γενικά όταν είσαι μόνος-η και θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον-α θεωρώ είναι πιο εύκολο.
    Εγώ προσωπικά έχω κολλήσει στο πώς προσεγγίζεις κάποιον σε συνεστίαση, σε επαγγελματικό γεύμα, με πολλά τραπέζια και φαγητό, και κάθε παρέα και τραπέζι, όπου όλοι τρώνε, μιλάνε, με την παρέα τους. Ο οποίος κάθεται με άλλη παρέα σε άλλο τραπέζι και δεν ξέρεις κανέναν τους. Εστω για μια τυπική γνωριμία! επαγγελματικά! Και ας πούμε ότι ο διοργανωτής δεν μπορεί να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.
    Τί θα κάνατε εδώ? Πως θα προσεγγίζατε?
    Πράγματι αυτό που έγραψες είναι τεράστιος άθλος για μένα να το κάνω έξω στο δρόμο..Τώρα πως προσεγγίζω σε τέτοια περίπτωση που μου έχει τύχει αρκετές φορές.Η άλλες φορές τυχαίνει να πάω κάπου με το "εργαλείο" της δουλειάς όπου θα είναι πολλά άτομα.Εκει λοιπόν ρωτώ ποιος είναι ο υπεύθυνος,τι θέλει να κάνω εδώ και κάνω χωρίς άγχος.Τα πρώτα χρόνια έτρεμε η ψυχή μου για το πως θα πάω,τι θα με ρωτήσουν κτλ.Μετά το ξεπέρασα και πηγαίνω άνετα
    πχ Πάω σε ένα τραπέζι που έχει άδεια θέση.Χαιρετώ "γεια σας..είναι κενή η θέση?" και αν μου πουν ναι "να καθίσω?" και αν πάλι μου πουν ναι καθόμαι και συστήνομαι "είμαι ο "admforall" απο την επιχείρηση τάδε,σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε" και μένω εκεί.Κάθομαι και παρακολουθώ τους άλλους να μιλάνε και δεν μιλάω αν δε μου απευθύνουν το λόγο...Αν με ρωτήσει κάποιος κάτι,θα απαντήσω και ίσως ρωτήσω το ίδιο ανάλογα την ερώτηση.Αν δεν είναι κενή τελικά η θέση θα πάω να ρωτήσω σε άλλο τραπέζι.Δεν αγχώνομαι δηλαδή γιατί έχω πάει για συγκεκριμένο σκοπό.Ξέρω πανω-κατω γιατί πήγα εκεί,τι θα με ρωτήσουν και έχω ήδη ένα πλάνο συζήτησης στο μυαλό μου που συνήθως σε εξαιρετικά σπάνια περίπτωση δεν θα μου βγει..
    Η τυχαίνει κάποιες φορές να πάω σε συναντήσεις ατόμων απο φόρουμ τεχνολογίας.Εκει συνήθως είμαι άγνωστος μεταξύ αγνώστων σε face to face κατάσταση αλλά με κάποια άτομα μιλάμε στο φόρουμ όπως εδώ μεταξύ μας και έτσι μετά τις αρχικές συστάσεις,θα μιλήσουμε για το χόμπυ μας δηλαδή κινητά οπότε γιατί να αγχωθώ για μια συζήτηση που ξέρω πως θα κινήθει? Τελευταία στην ομαδική ψυχοθεραπεία που πήγα κάποιες φορές και συνεχίζω να πηγαίνω,όταν πήγα εκεί είχα πολύ άγχος και ειδικά όταν είδα ότι θα είμαι μόνος μου με καμμιά 20αρια άγνωστες γυναίκες.Η ψυχολόγος το κατάλαβε (της είχα πει για μένα κάποια πράγματα απο πριν) και με καθησύχασε λέγοντας μου να νιώσω ασφαλής και να μην αγχωθώ.Σε 10 λεπτά μου είχε φύγει το άγχος και ήμουν άνετος και στις ασκήσεις και έκανα και ερωτήσεις..!! Να φανταστείς ότι ούτε καν στο σχολείο,σχολή δε σήκωνα χέρι για να κάνω μια ερώτηση/απορία γιατί φοβομουν οτι θα παρεξηγηθώ
    Αυτό που με αγχώνει εμένα και πιστεύω και τον φίλο rolen είναι οι άπειρες μεταβλητές που μπορεί να έχει κάποια συζήτηση με μια γυναίκα που πας να της την "πέσεις"...

Senior Member
    Αdmforall, μου αρέσει η τακτική σου! άρα πρέπει να δουλέψω ένα πλάνο συζήτησης εκ των προτέρων, που σημαίνει να πάω καλά διαβασμένη πάνω σε κάποια υποφήψια θέματα.
    Εγώ φοβόμουν ότι αν μιλήσω θα στοχοποιηθώ και θα γελάνε μαζί μου, σχολείο ή σχολή... άστα... Αυτό το ξεπέρασα με τη λογική "όρμα κι ό,τι γίνει" .

Σχετικά με την κοπέλα, θα πρότεινα μην το σκέφτεσαι ότι ντε και καλά πας να της την πέσεις, μπερδεύει τα πράγματα δες το πιο χαλαρά! το χαλαρό, με χιούμορ στυλάκι πάντα κερδίζει! και να μην τη ρίξεις, κέρδισες μια γνωστή, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλλάσσει το μέλλον !

Kαι η ΕΜΦΑΝΙΣΗ παίζει τεράστιο ρόλο! Μην παραμελείτε την εμφάνιση σας. Ρούχα, παπούτσια, πεντακάθαρο μαλλί, όλα αυτα δείχνουν αξιοπρέπεια και άνεση.
    Last edited by Mara.Z; 08-06-2016 at 00:14.

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν πάει έτσι ρε, ναι η το χεις ή δεν το ΄χεις αλλά υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτίωση, περισσότερη άνεση κλπ. Και ένας με κοινωνική φοβία τι θα πει? Α δεν το έχω πάει και τελείωσε? όχι...
    Nαι δυστυχώς έτσι θα πει...Ο μόνος τρόπος να το κάνεις "γαργάρα" όλο αυτό και να πέσεις στα "βαθιά" είναι να παίζεται η επιβίωση σου.
    Αdmforall, μου αρέσει η τακτική σου! άρα πρέπει να δουλέψω ένα πλάνο συζήτησης εκ των προτέρων, που σημαίνει να πάω καλά διαβασμένη πάνω σε κάποια υποφήψια θέματα.
    Εγώ φοβόμουν ότι αν μιλήσω θα στοχοποιηθώ και θα γελάνε μαζί μου, σχολείο ή σχολή... άστα... Αυτό το ξεπέρασα με τη λογική "όρμα κι ό,τι γίνει" .
    Α γεια σου..Εγώ αυτό το νομίζω ακόμη και γιαυτό αποφεύγω συνήθως να μιλάω όταν δεν έχω το πλάνο συζήτησης.Αν και ουσιαστικά δε θα το έλεγα τόσο πλάνο συζήτησης όσο αναγκαστικά ότι θα πρέπει να το κάνω για να βγει η δουλειά..Γιατί πολύ απλά αναγκάστηκα να το κάνω αφού οι γονείς μου δε με στήριζαν όταν ενηλικιώθηκα και αν δεν έκανα ότι πέρναγε απο το χέρι μου για να επιβιώσω,θα είχα πεθάνει της πείνας...Το ένστικτο της επιβίωσης είναι πολύ ισχυρό.Τώρα για φίλους,σχέσεις κτλ κακά τα ψέμματα...Και χωρίς αυτά ζει κάποιος άνθρωπος.Ναι σίγουρα πονάει να μην τα έχεις,κάποιες φορές τόσο πολύ που δε θες καν να κάνεις άλλα πράγματα πχ να πας στην δουλειά αλλά στη τελική κουτσά-στραβά-ανάποδα με πόνο και θλίψη μοναξιάς η μέρα στο τέλος θα περάσει..

Σχετικά με την κοπέλα, θα πρότεινα μην το σκέφτεσαι ότι ντε και καλά πας να της την πέσεις, μπερδεύει τα πράγματα δες το πιο χαλαρά! το χαλαρό, με χιούμορ στυλάκι πάντα κερδίζει! και να μην τη ρίξεις, κέρδισες μια γνωστή, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλλάσσει το μέλλον !
    Καταρχήν δεν πάω να της την πέσω..Σε αυτη που θα πήγαινα να της την πέσω και όχι απλά να ρωτήσω κάτι που θέλω να μάθω,δε θα πήγαινα καν να της μιλήσω.Οκ εκτός απο μια φορά που μου άρεσε κάποια και πήγα στον επαγγελματικό χώρο της και με "επαιρνε" όπως φαινόταν να της ζητήσω να βγούμε αλλά τελικά μάσησα και μετά δεν ξαναπήγα..
    Μέσα απο αυτό το site έχω κάνει κάποιες πολύ καλές φίλες οι οποίες μου έχουν πει ότι είμαι μια χαρά παιδί,αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και μου έχουν δώσει χρήσιμες συμβουλές αλλά εγώ δυσκολευόμαι κάπως να τις ακολουθήσω...
    Kαι η ΕΜΦΑΝΙΣΗ παίζει τεράστιο ρόλο! Μην παραμελείτε την εμφάνιση σας. Ρούχα, παπούτσια, πεντακάθαρο μαλλί, όλα αυτα δείχνουν αξιοπρέπεια και άνεση.
    Συμφωνώ αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να υπάρχουν
    Last edited by Deleted-150217; 08-06-2016 at 17:15.

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαι δυστυχώς έτσι θα πει...Ο μόνος τρόπος να το κάνεις "γαργάρα" όλο αυτό και να πέσεις στα "βαθιά" είναι να παίζεται η επιβίωση σου.

Α γεια σου..Εγώ αυτό το νομίζω ακόμη και γιαυτό αποφεύγω συνήθως να μιλάω όταν δεν έχω το πλάνο συζήτησης.Αν και ουσιαστικά δε θα το έλεγα τόσο πλάνο συζήτησης όσο αναγκαστικά ότι θα πρέπει να το κάνω για να βγει η δουλειά..Γιατί πολύ απλά αναγκάστηκα να το κάνω αφού οι γονείς μου δε με στήριζαν όταν ενηλικιώθηκα και αν δεν έκανα ότι πέρναγε απο το χέρι μου για να επιβιώσω,θα είχα πεθάνει της πείνας...Το ένστικτο της επιβίωσης είναι πολύ ισχυρό.Τώρα για φίλους,σχέσεις κτλ κακά τα ψέμματα...Και χωρίς αυτά ζει κάποιος άνθρωπος.Ναι σίγουρα πονάει να μην τα έχεις,κάποιες φορές τόσο πολύ που δε θες καν να κάνεις άλλα πράγματα πχ να πας στην δουλειά αλλά στη τελική κουτσά-στραβά-ανάποδα με πόνο και θλίψη μοναξιάς η μέρα στο τέλος θα περάσει..

Καταρχήν δεν πάω να της την πέσω..Σε αυτη που θα πήγαινα να της την πέσω και όχι απλά να ρωτήσω κάτι που θέλω να μάθω,δε θα πήγαινα καν να της μιλήσω.Οκ εκτός απο μια φορά που μου άρεσε κάποια και πήγα στον επαγγελματικό χώρο της και με "επαιρνε" όπως φαινόταν να της ζητήσω να βγούμε αλλά τελικά μάσησα και μετά δεν ξαναπήγα..
    Μέσα απο αυτό το site έχω κάνει κάποιες πολύ καλές φίλες οι οποίες μου έχουν πει ότι είμαι μια χαρά παιδί,αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και μου έχουν δώσει χρήσιμες συμβουλές αλλά εγώ δυσκολευόμαι κάπως να τις ακολουθήσω...

Συμφωνώ αυτά είναι αυτονόητα ότι πρέπει να υπάρχουν
    Ταυτίζομαι....αλλά και με αυτή την λογική που θα πας και τι θα κάνεις? Μόνο αν φτάσεις τον εαυτό σου στα άκρα, να αναγκαστείς δηλαδή να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου....να το κάνεις εσύ δηλαδή θέμα επιβίωσης....πχ δουλειά ή κάπου που να μην μπορείς να'' ξεφύγεις'' από τους ανθρώπους, αλλά τι αυτό καλό είναι?

WhyAlwaysMe?
    Guest

Αυτή κρίνει μάλλον τα πάντα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αυτή κρίνει μάλλον τα πάντα!
    χαχα εγώ? βεβαια!
    Γιατί οι άντρες δεν κρίνουν μια γυναίκα από την εμφάνιση νομίζεις? από τα κιλά? από τα ρούχα?

Senior Member
    χαχα εγώ? βεβαια!
    Γιατί οι άντρες δεν κρίνουν μια γυναίκα από την εμφάνιση νομίζεις? από τα κιλά? από τα ρούχα?
    εμεις σαν αντρες και βεβαια κρινουμε την εξωτερικη εμφανιση και τα παρελκομενα,.,,

αλλα εσεις σαν γυναικες δεν θα επρεπε να κρινεται :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post

Αdmforall, σκέφτεσαι πρακτικά, προσγειωμένα, είσαι μέσα στην κοινωνία! αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό!
    Τώρα από εκεί και πέρα όλοι-ες το παλεύουμε.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι αν δεν παίζεται η επιβιωση σου, δεν κάνεις βήμα! Δεν ορμάς! Απλά μετά αφού ορμήξεις να πολεμήσεις τη φοβία σου θέλει εξάσκηση. Δεν σημαίνει ότι έφτασα στην πηγή και ναι επιτέλους πίνω νερό.
    Ισως αν προσπαθησεις να κρατήσεις μια επαφή, τύπου επαγγελματική γνωριμία, μοιράζοντας μια κάρτα πχ. Είναι αριστος τρόπος διχτύωσης αυτός. Και έχεις όλο το περιθωριο να μαθεις οσα θελεις για την κοπελα που σε ενδιαφερει και να κανεις μια προταση αργοτερα. Ή απλά πες της συχνάζω στο ταδε στέκι, αν θέλεις ενα βραδυ ελα για ενα ποτο. Κάπως έτσι.
    Ξερεις, αμα εισαι κοινωνιοφοβικος/αγοραφοβικός, εχεις την ψευδαισθηση οτι αμα πεσω στα βαθια θα μαθω να κολυμπαω την ιδια στιγμή. Ε αυτό δεν γίνεται! Πεφτουμε με τα μουτρα στα βαθιά, κάνουμε το μεγαλο τεραστιο βήμα και αντί να κολυμπήσουμε καταλήγουμε να σπάμε τα μουτρα μας και μετα βλέπουμε τους αλλους να κολυμπανε και λέμε εγώ ο αποτυχημένος!
    Ενώ δεν πάει έτσι. Θέλει τέχνη και η ζωή και το φλερτ και οι σχέσεις.
    Δεν ξέρω σε τί χωρο κινείσαι, αν κατάλαβα από τα λεγομενα σου, πάντως νορμάλ χωρος είναι. Η διακριτικότητα μετράει και εκτιμάται! διακριτικότητα=αξιοπρεπει� �.
    Θέλω να πω μην λες στον εαυτό σου οτι πωπω πρεπει να κάνω προταση σε αυτήν που μου αρεσει. Κι αν με απορριψει? κι αν φαω χυλοπιτα? κι αν γελαει μετα μαζι μου? κι αν το μαθουν οι φίλοι? απειρα κι αν........ Αμα το βρεις με τη διακριτικότητα στην έκφραση ακόμα και στο φλερτ, θα φυγουν όλα αυτα! Χαλαρά, με χιούμορ, μάθε για αυτήν, πέτα και μια ατάκα για το στέκι με ποτό, δεν είναι χαζή η άλλη θα το πιάσει το μήνυμα και αν γουστάρει θα το συνεχίσει.

Senior Member
    χαχα εγώ? βεβαια!
    Όχι, δεν εννοεί σένα. Εννοεί την εμφάνιση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εμεις σαν αντρες και βεβαια κρινουμε την εξωτερικη εμφανιση και τα παρελκομενα,.,,

αλλα εσεις σαν γυναικες δεν θα επρεπε να κρινεται :p
    κι εμεις κρινουμε, δεν υπαρχει διαφορα. απλα εχουμε διαφορετικα γουστα μεταξυ μας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εμεις κρινουμε, δεν υπαρχει διαφορα. απλα εχουμε διαφορετικα γουστα μεταξυ μας...
    δεν κρινεται οπως εμεις ομως..αυτο εχω καταλαβει απο παρα πολλες κοπελες που εχω μιλησει...

εμας αν πρωτη εντυπωση στην εμφανιση δεν ειναι καλη ,τελος...

Page 18 of 42 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast