αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 405
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ειπα εγω οτι εχει σημασια?
    εσυ δεν ειπες προσωπικη αποψη ..εξεφρασες κατα ενος μελους προσωπικη αποψη για κατι εχει διαφορα..νομιζω?
    εγω δεν ειπα πανω σε καποιου την απαντηση κατι?
    δημοκρατια εχουμε ο καθενας κανει οτι θελει...και λεει οτι θελει.....
    απλα απο περιεργεια ρωτησα π σκαλωσες.....ελα μην σκαλωνεις ρε θα σ κερασω ζαχαρωτα
    λαθος.
    κατα κανενος μελους. κατα της αντιδρασης σου να απαξιωσεις το θεμα της κοπελας, εξεφρασα αποψη.
    σαν μελος εισαι μια χαρα μελος.

δεν μπορω να παιξω την κολοκυθια τωρα "μα εγω δεν ενοουσα",
    ειπες οτι δεν το θεωρεις θεμα (απαξιωση ειναι αυτο, μην μας κανεις τον γλυκουλη), ειπα οτι δεν εχει καμια σημασια που δεν το θεωρεις θεμα, θα πρεπε να σταματησει εκει.
    αν θες να το συνεχισεις, πες οτι θελεις.
    εγω προτεινω να μην σκαλωσεις ομως.
    δεξου οτι καποιος διαφωνει με την αποψη σου (οτι το θεμα ενος αλλου δεν εχει σημασια).

ζαχαρωτα σου δινω κι εγω οσα θελεις αλλα don t patronize me, ειναι σοβαρο να απαξιωνεις τα προβληματα του αλλου, αλλα δεν αξιζει τον κοπο να το συνεχισουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λαθος.
    κατα κανενος μελους. κατα της αντιδρασης σου να απαξιωσεις το θεμα της κοπελας, εξεφρασα αποψη.
    σαν μελος εισαι μια χαρα μελος.

δεν μπορω να παιξω την κολοκυθια τωρα "μα εγω δεν ενοουσα",
    ειπες οτι δεν το θεωρεις θεμα (απαξιωση ειναι αυτο, μην μας κανεις τον γλυκουλη), ειπα οτι δεν εχει καμια σημασια που δεν το θεωρεις θεμα, θα πρεπε να σταματησει εκει.
    αν θες να το συνεχισεις, πες οτι θελεις.
    εγω προτεινω να μην σκαλωσεις ομως.
    δεξου οτι καποιος διαφωνει με την αποψη σου (οτι το θεμα ενος αλλου δεν εχει σημασια).

ζαχαρωτα σου δινω κι εγω οσα θελεις αλλα don t patronize me, ειναι σοβαρο να απαξιωνεις τα προβληματα του αλλου, αλλα δεν αξιζει τον κοπο να το συνεχισουμε.
    δεν απαξιωσα κανενα προβλημα αλλου ,εισαι λαθος και το ξερεις......
    η κοπελα ζητησε "συμβουλες"και "αποψεις" σωστα???ε λοιπον και εγω της εξεφρασα την δικια μου αποψη ...οτι κατ'εμε αυτο δεν το θεωρω προβλημα...
    Οποτε δεν βλεπω πουθενα να απαξιωσα κατι η να εκανα λαθος...
    το λαθος remedy το εκανες εσυ που απαξιωσες το δικο μου σχολιο....

και δεν το συνεχιζω απλα λεω....

Senior Member
    ρε παιδια αραξτε...ουτε το κανω το θεμα εδω για να τραβηξω προσοχη..οπως καποιος ειπε..
    το εγραψα εδω γιατι δεν μπορω να το συζητησω τοσο ανοιχτα με κοσμο που ξερω...
    ελεος..
    ο αλλος γραφει οτι μου αρεσει λεει αυτο που γινεται εδω(nikos2)..ε ρε δεν παμε καλα..
    εχω νευρα..νευρα με οσους δουν κοπελα αδυνατη κ ομορφη την πεφτουν..λυγουρια για μενα μου θυμιζει ολο αυτο..κ επιπλεον υπερβολικο ρατσισμο..
    οταν μια κοπελα δεν μπορει να ησυχασει..ναι για μενα προβλημα ειναι..
    οχι ρε φιλε δεν εχω προβλημα..εγραψα το θεμα εδω για να μου δωσετε σημασια..χαχαχα! καλοοο..

Senior Member
    οπως καποιος που ειναι υπαρβολικα ασχημος(θεωρει τον εαυτο του ετσι γιατι πιστευω οτι ειναι υποκειμενικα αυτα)? κ λεει οτι τον ενοχλει οτι νωθει αορατος κ δνε τον κοιτανε κλπ..
    το ιδιο ξερετε συμβαινει κ στο αλλο ακρο...ειναι ενοχλητικο να βρεθεις σε ενα παρτυ με φιλους να μιλας η να χορευεις κ να σε κοιτανε συνεχομενα..ειναι αθλιο κ ελεεινο..νιωθεις φυλακισμενος στο βλεμμα αλλων.
    νιωθεις μη ελευθερος..κ οσο κ αν σας φαινεται περιεργο δεν προκαλω καθολου..ουτε ντυνομαι προκλητικα..
    ντυνομαι νορμαλ..τωρα αν φορεσω σορτς επειδη μαρεσουν τα σορτς ή επειδη εχει ζεστη πολλη δεν φταιω εγω ρε παιδια..εσεις φταιτε που ειστε αδιακριτοι κ κοιτατε τον κοσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    οπως καποιος που ειναι υπαρβολικα ασχημος(θεωρει τον εαυτο του ετσι γιατι πιστευω οτι ειναι υποκειμενικα αυτα)? κ λεει οτι τον ενοχλει οτι νωθει αορατος κ δνε τον κοιτανε κλπ..
    το ιδιο ξερετε συμβαινει κ στο αλλο ακρο...ειναι ενοχλητικο να βρεθεις σε ενα παρτυ με φιλους να μιλας η να χορευεις κ να σε κοιτανε συνεχομενα..ειναι αθλιο κ ελεεινο..νιωθεις φυλακισμενος στο βλεμμα αλλων.
    νιωθεις μη ελευθερος..κ οσο κ αν σας φαινεται περιεργο δεν προκαλω καθολου..ουτε ντυνομαι προκλητικα..
    ντυνομαι νορμαλ..τωρα αν φορεσω σορτς επειδη μαρεσουν τα σορτς ή επειδη εχει ζεστη πολλη δεν φταιω εγω ρε παιδια..εσεις φταιτε που ειστε αδιακριτοι κ κοιτατε τον κοσμο.
    Καλησπέρα ανξιους...η μονη λογική απάντηση/λυση που θα μπορούσες να έχεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι να δεις τι ακριβώς το προκαλει στη συμπεριφορα/στο ντύσιμο σου και να το ρυθμίσεις εσύ ανάλογα. Δεν λέω πως είναι ο,τι καλύτερο, το καλύτερο είναι να ζεις και να εκφράζεται ελεύθερα, αλλά αν σε βασανίζει τοσο πολύ δεν υπάρχει καποια άλλη απάντηση, διαλέγεις και παίρνεις τι θες, να τροποποιήσεις εσύ από μεριας σου κάποια πραγματα και να μη νιώθεις φυλακισμςνη στο βλέμμα των άλλων οπως λες ή να κάνεις ότι γουσταρεις και να φερεσαι όπως γουσταρεις με την επίγνωση όμως ότι αυτό θα συνεχισει να συμβαίνει και να προσπαθείς να το διαχειριζεσαι ανά περίσταση, έναν πεφτουλα την φορά.
    Όπως ενα άτομο που περνάει απαρατήρητο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τροποποιήσει το ντύσιμο του και τη συμπεριφορά του για να πετύχει τον επιθυμητό του στόχο έτσι κι εσύ, αν θες να περνάς απαρατήρητη πρέπει να τροποποιήσεις κάποια πράγματα αν θέλεις.
    Όπως το απαρατήρητο/ασχημο άτομο δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτούς που δεν το παρατηρούν (γούστα είναι αυτά στο κάτω κάτω) ούτε να τους ζητήσει λογαριασμό ή να τους κάνει να αλλάξουν ξαφνικά γούστα ή να το θέλουν με το ζορι, έτσι και εσύ δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να μη σε παρατηρεί και να μην ελκεται σε αυτά που έλκεται, είναι ελεύθερος να αισθάνεται όπως του βγαίνει. Εσυ μπορείς να ελέγξεις μόνο τη δικιά σου πλευρα της εξίσωσης και είτε να βάζεις τα όρια που πρέπει με τη συμπεριφορά σου είτε να αλλαξεις το ντύσιμο σου είτε να υπενθυμίζεις ότι είσαι δεσμευμένη κλπ...
    Αν δεν θέλεις να αλλαξεις κάτι και αυτό είναι δεκτο και το πιο σωστό ίσως, αλλά πρέπει σε αυτή τη περίπτωση να συμφιλιωθείς με το ότι θα έχεις πάντα αυτή τη προσοχή.
    Νομίζω αυτές είναι οι μόνες λογικές λύσεις...
    Εκτός αν ηδη ξέρεις ότι δεν θέλεις να αλλαξεις τίποτα και τα γράφεις για να εκφράσεις το παράπονο σου, σεβαστό και αυτό :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν απαξιωσα κανενα προβλημα αλλου ,εισαι λαθος και το ξερεις......
    η κοπελα ζητησε "συμβουλες"και "αποψεις" σωστα???ε λοιπον και εγω της εξεφρασα την δικια μου αποψη ...οτι κατ'εμε αυτο δεν το θεωρω προβλημα...
    Οποτε δεν βλεπω πουθενα να απαξιωσα κατι η να εκανα λαθος...
    το λαθος remedy το εκανες εσυ που απαξιωσες το δικο μου σχολιο....

και δεν το συνεχιζω απλα λεω....
    Εσυ καλα εκανες αφου ετσι νομιζες οτι πρεπει να κανεις.
    Κι εγω εχω την αποψη οτι η "αποψη" σου ειναι απαξιωτικη και οχι προς την κατευθυνση της λυσης για το προβλημα η το "προβλημα" αν το προτιμας ετσι, της κοπελας και θελω να την πω.γιατι κολλησες;

Οσο και να χτυπιεσαι δεν μπορεις να μου το απαγορευσεις να πω την αποψη μου για το σχολιο σου .

Senior Member
    Και να πω και κατι ακομα για οσους θεωρουν το θεμα ανυπαρκτο η ασημαντο η "ασε μας κουκλιτσα μου που ενοχλεισαι".

Ειτε το συνειδητοποιει η ανξιους ειτε οχι,το θεμα αυτο την προβληματιζει γιατι απο κατι αναλογο οδηγηθηκε σε σοβαρο προβλημα η σχεση της κι ακομα παλευει να ισορροπησει.

Εκεινος ο κακομοιρης που ουτε βλεποταν ουτε σημαντικος ηταν ουτε της αρεσε, σαν αθωος φιλικος θαυμαστης την πλησιασε να της κανει το κακομουτσουνο απανεμο λιμανακι:rolleyes: και τον συμβουλατορα στα προβληματα της και στο τελος προσπαθησε να χωθει στην σχεση της.
    Την κλωτσια την εφαγε μεν, αργησε δε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ αργησε τοτε να αποκωδικοποιησει τις φιδισιες συμπεριφορες και ενδομυχα ανησυχει μηπως και υπαρχει περιπτωση να επαναληφθει το σκηνικο.

Senior Member
    εχεις δικιο κ γω ετσι νιωθω..οι φιλοι με πρηζουν..κ δεν γουσταρω..με τιποτα..τελικα ειμαι πολυ μονοχνοτη..!!χαχαα!
    δε με χαλαει καθολου ομως! ασε μωρε εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    εκανα μια φιλη τον σεπτεμβρη κ με επρηζε να παω σπιτι της , να φαμε μαζι, να μαγειρεψουμε, μετα μου στελνε να παμε εδω να παμε απο κει..εγω ολο οχι ελεγα..στο τελος εγυγε εξωτερικο κ ησυχασα..
    ενω μαρεσε σαν ανθρωπος κ τα περναγαμε καλα..
    αυτο το πρηξιμο της φιλιας πραγματικα δεν το αντεχω..
    επιπλεον το οτι ειμαστε φιλοι δε σημαινει οτι πρεπει να μιλαμε καθε μερα...
    οποτε οταν εγω αραζα σπιτι κ δεν εστελνα με επαιρνε αυτη τηλ κ μυο ελεγε μα που εισαι?
    δλδ ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι εχουμε κ ενα σπιτι ρε φιλε κ θελουμε την ησυχια μας?
    παλι κανεις λαθος το οτι καποιος σου εχει γινει κολτσιδα δεν παει να πει απαραιτητα οτι ειναι φιλος σου αυτο που μου λες ειναι ανασφαλεια οπως αποδυκνυεται οτι δεν ητν φιλες και αυτες που σε εκλασαν οταν παντρευτηκαν η φιλια αποδυκνυεται σε βαθος χρονου τωρα αν θες να βγαινεις να περνας καλα και μονο τοτε θα εχεις και χωσιματα και πεσιματα απλα τα πραματα εγω δηλαδη γιαι ειμαι ακομα φιλος με ατομα που παντρευτηκαν?μπορει να ελλατωθηκαν οι εξοδοι αλλα ειμαστε πολυ δεμενοι σε αυτη την ζωη ερχεται αυτο που ζητας εσυ δεν ζητας φιλους ζητας επιφανειακες σχεσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Εσυ καλα εκανες αφου ετσι νομιζες οτι πρεπει να κανεις.
    Κι εγω εχω την αποψη οτι η "αποψη" σου ειναι απαξιωτικη και οχι προς την κατευθυνση της λυσης για το προβλημα η το "προβλημα" αν το προτιμας ετσι, της κοπελας και θελω να την πω.γιατι κολλησες;

Οσο και να χτυπιεσαι δεν μπορεις να μου το απαγορευσεις να πω την αποψη μου για το σχολιο σου .
    ενταξει δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως remedy το τι ειπες η οχι.....
    τεσπα απλα σου ειπα για να παραδεχτεις το λαθος σ.....αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα ......το ξερεις αυτο?
    οτι νομιζεις θα σ χαλασω εγω χατιρι?χααχαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Να κυκλοφορείς με τον άντρα σου, όσο γίνεται περισσότερο. Ετσι θα το χωνέψουν, ετσι θα σε κοιτάνε λιγότερο.
    αυτο που λες ειναι ανεφικτο λες και ο ανθρωπος δεν εχει αυτος να κανει δικα του πραγματα η δεν δουλευει δεν γινονται αυτα φιλε δηλαδη να πηγαινει στο χωρο και να σερνει τον αλλον μαζι λες και ειναι το κουτι κουτι της θελει να κλεισεις πορτες κλεινεις

Banned
    Eγώ λέω να συνεχίσεις όπως είσαι...τι θα κάνεις δηλαδή θα γίνεις άσχημη ή ξινομούρα μήπως και δεν στην πέφτουν? Αν τώρα μεμονωμένα σε κάνα πάρτυ κάποιος γίνει ενοχλητικός του κόβεις τον αέρα ευγενικά...Ο σύντροφός σου ζηλεύει γενικά?

Senior Member
    φυσικα κ ζηλευει..οταν αργω κ γενικα οταν κυκλοφορω με σκιζει στα τηλ...
    δνε νιωθει ασφαλης κ φαινεται αυτο..

Banned
    Και σου ρίχνει ευθύνες? πχ γιατί φόρεσες αυτό , γιατί χαμογέλασες σε αυτόν?

Senior Member
    ρε ρεμεντυ εισαι ψυχολογος?απο τοτε ναι..παρατηρω οτι με εκενυριζει οταν καποιος κοιταει τοσο πιθανον γιατι νιωθω απειλη πια.
    ναι ολο αυτο..φυσικα εναι κ δικο μου φταιξιμο..εννοω με τον guest τοτε..
    δλδ αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης "τι θα γινει στην ζωη μου?καθε μηνα περιπου θα αντιμετωπιζω γυρω μου πειραγματα κ πειρασμους?που θελουν να χαλασουν αυτο που εχω φτιαξει?"
    σαν να μη με αφηνουν στην ησυχια μου..
    κοιτα θα το χειριστω ετσι ωστε να μην εχω θεμα..απλα ηθελαν α το μοιραστω ολο εδω..λυση γι αυτα δνε υπαρχει..
    θα σου δωσω παραδειγμα..οταν οδηγω το αυτοκινητο μου ..πολελς φορες μολις κοιταω απο το παραθυρο εξω ετσι χαζευοντας θα υπαρχιε καποιος διπλα ο οποιος θα κανει ισως καποιο σχολιο, ή απλα θα χαμογελασει ή θα κοιταξει..
    πλεον εχω φτασει στο σημει καθε πρωι που ερχομαι δουλεια να κοιταω ευθεια...
    δεν χαζευω λοιπον απο το παραθυρο μου..
    οκ ειναι μια λυση..αλλα ειναι καταπιεστικο δεν ειναι?
    μου ρχεται να βγω κ να φωναξω.."αι στο διαολο αφηστε με ησυχη"
    αυτο ακριβως..
    πριν κανα μηνα κατεβαινω πρωι να παρω αυτοκινητο να παωω δουλεια(εχω δουλειες η μια σε γραφειο κ η αλλη αυτο που κανω με τις μουσικες κ το χορο)..
    απεναντι εχουμε ενα βουλκανιζατερ..ηταν ενα παιδι εκει με το αυτοκινητο του..κ μολις ειχε τελειωσει το λαστιχο του..τον μπανιζω με κοιταει, δνε κανω κατι εγω ετσι? δνε χαμογελαω κλπ..συνεχιζω κ παω στο αυτοκινητο μου,,μπαινω μεσα..μπαινει κ αυτος στο δικο του αυτοκινητο κ με ακολουθει..καταλαβαινω στα φαναρια οτι απο πισω μου κανει νοηματα..ανεκφραστη εγω..φτανω στην δουλεια παρκαρω κ μετα απο καποιες ωρες κατεβαινω να παρω το αυτοκινητο κ ειχε αφησει σημειωμα με το τηλ του γραφοντας "εισαι πολυ σεξυ" κ το τηλ του..
    μα την παναγια φορουσα φουστα κλος λιγο πανω απο το γονατο κ μια ζακετα.
    αλλο...πριν απο 2 εβδομαδες..παω σε ενα παρτυ στο κεντρο της κλικ ρεκορτνς..με φιλους αντρες απο την μπαντα..φευγοντας περπαταω την ερμου με μια φιλη (εφυγε κ αυτη μαζι μου οι αλλοι εκατσαν) κ οπως περπαταω κ μιλαμε καθονται 2 νεοι σε ενα παγκακι..σηκωνεται ο τυπος κ μπαινει μπροστα μου κ μου λεει "μα που ησουν εσυ?πως σε λενε κλπ//¨" με εφτασε εως την πειραιως με τα ποδια κ να του λεω "φυγε εχω αντρα..ειμαι παντρεμενη" κ να μου λεει το ονομα σου..θελω το ονομα σου..νταξ ειχε κ χιουμορ ο τυπος μας εκανε κ τις δυο κ γελασαμε..αλλα για φαντασου αυτο να συμβαινει συχνα..πως θα ενιωθες??οχι πες μου τωρα..να μη τολμας να κανεις ενα περιπατο ρε αδερφε ν ασου πρηζουν τον πουτσο..
    οκ καταλαβαινω ρε φιλε οτι οκ ειναι γοητευτικο ολο αυτο..αλλα πραγματικα ειναι κ πολυ ενοχλητικο οταν παραγινεται..
    αλλο προβλημα..εχω ενα μερος που συχναζω κοντα στο σπιτι..παρκαρω απ εξω κ κει που περπαταω προς τα εκει..οι αντρες των τραπεζιων κοιτανε απο την ωρα που βγαινω στο αμαξι μεχρι που καθομαι στο τραπεζι...κ βλεπεις ολους ρε φιλε..πως θα ενιωθες?δεν θα ενιωθες οτι σε παρακολουθουν?
    οχι πες μου τωρα..νιωθω πχ οτι δεν τολμαω να σκονταψω θα γελασουν αυτοι που κοιτανε τοσο πολυ.
    οποτε πιστεψτε με..δεν λεω ψεμματα ειναι πραγματικα πολυ ενοχλητικο κ λυση δνε υπαρχει.
    πιθανον επειδη εχω πολυ μακρια μαλλια κ ξανθα να προκαλει εντυπωση..
    δεν ειμαι χοντρη εχω ενα ομορφο σωμα κ πιθανον οταν βλεπουν το ξανθο κατι παθαινουν..οκ..
    τι να πω..δεν γαμιουνται λεω εγω..βαρεθηκα../

Senior Member
    ρε ανξιους μπας και τα φανατζεσαι και λιγακι?εσυ μας λες ,λες και εισαι η adrianna lima...ειπαμε...μηπως εχεις το μικροβιο τωρα πλεον και νομιζεις πως σ κοιταν ολοι ερωτικα?....
    δεν λεω σ πιστευω πως θα εισαι ωραια κοπελα αλλα τα παραλες......εγω προσωπικα αμα δεν ειναι η αλλη μουναρα δεν γυρναω να κοιταξω.,......μπορει να κοιταξω αμα δω καμια ασχημη να την σχολιασωψ η καμια τσοντα.............
    σκεψου λιγο ετσι οπως μας τα λες καθε γωνια και ενας γαμπρος..δεν λεω οτι λες ψεματα αλλα μηπως και εσυ απο τον φοβο σ ,οργιαζει η φαντασια σ?

Page 10 of 27 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast