Είναι κανείς εδώ; - Page 72
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 72 of 323 FirstFirst ... 2262707172737482122172 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 4834
    Senior Member
    Γεια σας!

Για μια από τις λίγες φορές έριξα έναν επιπλέον ύπνο ως τις 2 και πίνω πάλι καφέ και μετά θα μπω να λουστώ...αν κι είμαι ακόμα νυσταγμένη αλλά πιστεύω με τον καφέ να "ξυπνήσω"...

Εσείς τι κάνετε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα!

Τι κάνετε; Αν και δεν νομίζω τόσο νωρίς να είναι κάποιος εδώ...

Cc, η ταινία ήταν υπέροχη!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    καλημερα κυκνε

τι κανεις εισαι καλα?
    εγω μολις τελειωσα γυμναστηριο πηρα καφε φαι και ηρθα σπιτι.

ποια ταινια ειδες?

Banned
    Καλημέρα.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλημερα κυκνε

τι κανεις εισαι καλα?
    εγω μολις τελειωσα γυμναστηριο πηρα καφε φαι και ηρθα σπιτι.

ποια ταινια ειδες?
    Καλημέρα!

Καλά είμαι προς το παρόν, αν εξαιρέσεις τον πονόδοντο (κυριολεκτικά)...Εσύ;

Αυτήν είδα:

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλημέρα.........
    Καλημέρα cube!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα!

Καλά είμαι προς το παρόν, αν εξαιρέσεις τον πονόδοντο (κυριολεκτικά)...Εσύ;

Αυτήν είδα:

και εγω καλα ειμαι .ξυπνησα μεσα στα κεφια

ωραια ταινια φενεται εχω δει το 1

για πες ηταν καλη?τρομαξες καθολου?

Senior Member
    και εγω καλα ειμαι .ξυπνησα μεσα στα κεφια

ωραια ταινια φενεται εχω δει το 1

για πες ηταν καλη?τρομαξες καθολου?
    Πολύ!!! Αλλά αυτόν τον φόβο τον γούσταρα, μου ανέβηκε η αδρεναλίνη...

Να πας να την δεις κι εσύ, αξίζει να την δεις στο σινεμά με τη μεγάλη οθόνη...

Πήρες το χάπι χθες και πάλι δεν κοιμήθηκες;

Εγώ χθες έστειλα ένα e mail στο γνωστό πρόσωπο, πολύ ήρεμο, που του ζητάω να μου μιλήσει τουλάχιστον στα γενέθλια μου, άντε να δούμε...αν ούτε πάλι δεν το κάνει μάλλον με κάποιο τρόπο πρέπει να το πάρω απόφαση αλλά δεν ξέρω πως, με βασανίζει πάρα πολύ το ότι δεν ξέρω αν μου είναι θυμωμένος καθώς επίσης και μερικά πράγματα που έμειναν χωρίς να ξεκαθαριστούν...καμιά ιδέα για να τα ξεχάσω;

Senior Member
    Πολύ!!! Αλλά αυτόν τον φόβο τον γούσταρα, μου ανέβηκε η αδρεναλίνη...

Να πας να την δεις κι εσύ, αξίζει να την δεις στο σινεμά με τη μεγάλη οθόνη...

Πήρες το χάπι χθες και πάλι δεν κοιμήθηκες;

Εγώ χθες έστειλα ένα e mail στο γνωστό πρόσωπο, πολύ ήρεμο, που του ζητάω να μου μιλήσει τουλάχιστον στα γενέθλια μου, άντε να δούμε...αν ούτε πάλι δεν το κάνει μάλλον με κάποιο τρόπο πρέπει να το πάρω απόφαση αλλά δεν ξέρω πως, με βασανίζει πάρα πολύ το ότι δεν ξέρω αν μου είναι θυμωμένος καθώς επίσης και μερικά πράγματα που έμειναν χωρίς να ξεκαθαριστούν...καμιά ιδέα για να τα ξεχάσω;
    τοσο ωραιο ηταν?καλυτερο απο το 1ο?
    οχι κοιμηθηκα χωρις χαπι απλα ο υπνος μ εχει γινει αστα κοιμαμαι στις 8 και ξυπναω 4 ευτυχως το χαπι δεν τ εχω χρειαστει ακομα...

αν δεν σ απαντησει απλα ξεχνα τον....
    κοιτα για να τον ξεχασεις....απλα θα πρεπει οποτε σ ερχεται στο μυαλο να το διώχνεις ,αμα καθεσαι και τον σκεφτεσαι συνεχεια δλδ σ καταβαλει η σκεψη ,ειναι δυσκολο..
    επισης δεν το εχεις ακουσει αυτο π λεει ο ερωτας με ερωτα περναει?

Senior Member
    τοσο ωραιο ηταν?καλυτερο απο το 1ο?
    οχι κοιμηθηκα χωρις χαπι απλα ο υπνος μ εχει γινει αστα κοιμαμαι στις 8 και ξυπναω 4 ευτυχως το χαπι δεν τ εχω χρειαστει ακομα...

αν δεν σ απαντησει απλα ξεχνα τον....
    κοιτα για να τον ξεχασεις....απλα θα πρεπει οποτε σ ερχεται στο μυαλο να το διώχνεις ,αμα καθεσαι και τον σκεφτεσαι συνεχεια δλδ σ καταβαλει η σκεψη ,ειναι δυσκολο..
    επισης δεν το εχεις ακουσει αυτο π λεει ο ερωτας με ερωτα περναει?
    Ναι, ήταν πιο τρομαχτικό από το πρώτο...

Αχ, πολύ σωστά τα λες αλλά δεν ξέρω πως να σταματήσω να τον αγαπάω...όμως προσπαθώ όπως βλέπεις να κάνω κάποια πράγματα άσχετα μ΄αυτόν που με βοηθούν να ξεχνιέμαι αλλά τα συναισθήματα μου με παρασύρουν μερικές φορές...

Ναι, το ξέρω το άσμα... Ίσως να έχει και δίκιο...

Κάτσε να σου βάλω κι εγώ ένα ωραίο τραγουδάκι:

Κάπως έτσι νιώθω...

Αναγκάστηκα να σβήσω το δικό σου τραγούδι γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε δύο σ' ένα ποστ...

Senior Member
    Ναι, ήταν πιο τρομαχτικό από το πρώτο...

Αχ, πολύ σωστά τα λες αλλά δεν ξέρω πως να σταματήσω να τον αγαπάω...όμως προσπαθώ όπως βλέπεις να κάνω κάποια πράγματα άσχετα μ΄αυτόν που με βοηθούν να ξεχνιέμαι αλλά τα συναισθήματα μου με παρασύρουν μερικές φορές...

Ναι, το ξέρω το άσμα... Ίσως να έχει και δίκιο...

Κάτσε να σου βάλω κι εγώ ένα ωραίο τραγουδάκι:

Κάπως έτσι νιώθω...

Αναγκάστηκα να σβήσω το δικό σου τραγούδι γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε δύο σ' ένα ποστ...
    ωραια θα παω να το δω αμα ειναι τοσο καλο...

απλα με τον καιρο θα τον ξεχασεις...αλλα εσυ ομως τον επαναφερεις στις σκεψεις σου...οταν σ ερχεται προσπαθησε να τον ξεχνας...

χααχ ε ναι αυτο το τραγουδι λεει αληθειες

ωραιο και το δικο σ ..ειμαι φαν του ρεμου..
    μην τ ξαναστειλεις οπμως αμα δεν σ απαντησει πες αυτο ηταν το τελευταιο....

Senior Member
    ωραια θα παω να το δω αμα ειναι τοσο καλο...

απλα με τον καιρο θα τον ξεχασεις...αλλα εσυ ομως τον επαναφερεις στις σκεψεις σου...οταν σ ερχεται προσπαθησε να τον ξεχνας...

χααχ ε ναι αυτο το τραγουδι λεει αληθειες

ωραιο και το δικο σ ..ειμαι φαν του ρεμου..
    μην τ ξαναστειλεις οπμως αμα δεν σ απαντησει πες αυτο ηταν το τελευταιο....
    Ευτυχώς που έχω κι εσάς εδώ και μπορώ να τα βγάζω από μέσα μου...αλλιώς θα έσκαγα νομίζω...

Θα προσπαθήσω να μην του ξαναστείλω...εκτός ίσως από ένα ακόμη για να του πω ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και να τελειώνει το θέμα μπας κι ησυχάσω...γιατί ποτέ δεν αντιμιλούσα κι έχω μαζέψει πολύ πράγμα μέσα μου...

Χαίρομαι που σ' αρέσει ο Ρέμος...το "Η αγάπη έρχεται στο τέλος" σ' αρέσει; Την ταινία την έχεις δει;

Senior Member
    Ευτυχώς που έχω κι εσάς εδώ και μπορώ να τα βγάζω από μέσα μου...αλλιώς θα έσκαγα νομίζω...

Θα προσπαθήσω να μην του ξαναστείλω...εκτός ίσως από ένα ακόμη για να του πω ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και να τελειώνει το θέμα μπας κι ησυχάσω...γιατί ποτέ δεν αντιμιλούσα κι έχω μαζέψει πολύ πράγμα μέσα μου...

Χαίρομαι που σ' αρέσει ο Ρέμος...το "Η αγάπη έρχεται στο τέλος" σ' αρέσει; Την ταινία την έχεις δει;
    ναι το σαιτ παντως ειναι βοηθητικο θα ελεγα...
    και κυκνε ενοειται πρεπει να τα βγαζεις απο μεσα σου και στο σαιτ καλο σου κανει..

χαχαα μ'αρεσει π λες θα προσπαθησω χαχχαχαα ενταξει κυκνε αλλα μονο ενα τελευταιο ακομα μετα πρεπει να συγκρατηθεις χαχα
    να αντιμιλας παντως οταν καποιος δεν εχει δικιο..αλλα μαζευονται μεσα σου...

την εχω την ταινια και μαλιστα ημουνα και αρωτευμενος τοτε ,με την κοπελα μ στο σινεμα...και το τραγουδι μ αρεσει..

αλλα το αγαπημενο μου του ρεμου ειναι αυτο

Banned
    Kανονικά αν θες να τον ξεχάσεις και έχει τελειώσει η ιστορία, πρέπει όταν σου ρχεται στο μυαλό να κάνεις κάτι άλλο...πχ να πλύνεις ένα πιάτο....τώρα θα μου πεις και όταν πλένεις το πιάτο αυτόν πάλι μπορεί να σκέφτεσαι , αλλά καθώς θα πλένεις το πιάτο δεν θα σου μονοπωλεί το ενδιαφέρον, θα σκέφτεσαι και άλλα όπως να το σκουπίσεις, να αλλάξεις σφουγγαράκι κλπ...ρηχό το παράδειγμα με το πιάτο, αλλά αυτό μου ρθε.......

Senior Member
    ναι το σαιτ παντως ειναι βοηθητικο θα ελεγα...
    και κυκνε ενοειται πρεπει να τα βγαζεις απο μεσα σου και στο σαιτ καλο σου κανει..

χαχαα μ'αρεσει π λες θα προσπαθησω χαχχαχαα ενταξει κυκνε αλλα μονο ενα τελευταιο ακομα μετα πρεπει να συγκρατηθεις χαχα
    να αντιμιλας παντως οταν καποιος δεν εχει δικιο..αλλα μαζευονται μεσα σου...

την εχω την ταινια και μαλιστα ημουνα και αρωτευμενος τοτε ,με την κοπελα μ στο σινεμα...και το τραγουδι μ αρεσει..

αλλα το αγαπημενο μου του ρεμου ειναι αυτο
    Α κι αυτό μ' αρέσει πάρα πολύ!!!

Ξέχασα να σου πω, όταν δεις την ταινία να μου πεις αν σου άρεσε και θα σου πω κι εγώ για τον "Οδηγό αισιοδοξίας" μόλις το δω...

Θα κάνω ότι μπορώ για να συγκρατηθώ μετά όποτε μου έρχεται θα το γράφω εδώ για να το αποφύγω...