αντρες που θελουν να με φροντιζουν.. - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 27 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 405
    Senior Member
    ε εισαι ρεμαλι..καποια πατατα εκανες παλι ρε!!! δεν θα σε προστατεψω ..θα σε αφησω ετσι να σε διαγραψουν να ησυχασει ο κοσμος!:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    πρωτων επειδη τα χορτα δεν μουκανιζουν και δεν βελαζουν οταν τα κοβουν δεν παει να πει οτι δεν εχουν ζωη δευτερον ποιος ειπε οτι ολοι οι εκτροφεις ζωων ειναι απανθρωποι?τριτων απο την στιγμη που εχεις αυγα και γαλακτοκομικα οκ αλλα τοκρεας εχει πολλα οφελη να μου πεις για το γαλα οτι ειναι αχρηστη τροφη για τον ενηλικα να σου πω οκ
    ρε παιδια κ τι να φαω???? χωμα???
    χωμα ψητο, χωμα βραστο..χωμα στη σουβλα?
    μη μου λετε τετοια .σταματηστε γιατι εγω ειμαι ικανη να σταματησω κ τα χορτα κ μετα να πεθανω της πεινας..τουλαχιστον ας μη φαω ζωακι που το βλεπω οτι τρεχει δακρυ απο το ματακι του.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε παιδια κ τι να φαω???? χωμα???
    χωμα ψητο, χωμα βραστο..χωμα στη σουβλα?
    μη μου λετε τετοια .σταματηστε γιατι εγω ειμαι ικανη να σταματησω κ τα χορτα κ μετα να πεθανω της πεινας..τουλαχιστον ας μη φαω ζωακι που το βλεπω οτι τρεχει δακρυ απο το ματακι του.....
    χαχαχαχαχαχα
    βρες μελετςε που λενε οτι πρεπει να ζουμε με αερα και εισαι κομπλε!!!
    αλλα θα πρεπει να βρεις κι εναν πλανητη με καθαρο αερα...
    πφφφφ σε βλεπω να τρεχεις παλι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    πρωτων επειδη τα χορτα δεν μουκανιζουν και δεν βελαζουν οταν τα κοβουν δεν παει να πει οτι δεν εχουν ζωη δευτερον ποιος ειπε οτι ολοι οι εκτροφεις ζωων ειναι απανθρωποι?τριτων απο την στιγμη που εχεις αυγα και γαλακτοκομικα οκ αλλα τοκρεας εχει πολλα οφελη να μου πεις για το γαλα οτι ειναι αχρηστη τροφη για τον ενηλικα να σου πω οκ
    τι ζωη καλε?
    λενε οτι εχουν συναισθηματα.. ΨΥΧΗ δηλαδη!!
    ζωη ειναι δεδομενο οτι εχουν.

Senior Member
    και τα αυγα ακομα ζωη ειναι κακουργα ε γαλα και γιαουρτι θα την βγαλεις χαχαχαχα

Senior Member
    καλε! θα μεινω νηστικια σημερα!!! αι στο καλο σας!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χαχαχαχαχαχα
    βρες μελετςε που λενε οτι πρεπει να ζουμε με αερα και εισαι κομπλε!!!
    αλλα θα πρεπει να βρεις κι εναν πλανητη με καθαρο αερα...
    πφφφφ σε βλεπω να τρεχεις παλι...
    πωπω τι επαθα!!!κακο που με βρηκε..!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ζωη καλε?
    λενε οτι εχουν συναισθηματα.. ΨΥΧΗ δηλαδη!!
    ζωη ειναι δεδομενο οτι εχουν.
    ε το ειπα μπας και δεν το γνωριζε ;)

Senior Member
    λενε ομως οτι δεν εχουν νευρικο συστημα οπως του ζωου κ του ανθρωπου...οποτε δεν νιωθουν συναιασθηματα...τωρα δεν ξερω ρε παιδια ..το πατε φιρι φιρι να με πεθανετε εσεις!!!:D

Senior Member
    παιδακια μου καλα..επειδη πρεπει να κλεισω..κ επειδη εχω φουλ προγραμμα σκ..σας ευχομαι καλο σκ! κ συ νικ ρεμαλι! το νου σου! μην μπω δευτερα κ δεν εισαι! κατι θα εχεις κανει σιγορα κ θα σε εχουν πεταξει απ οξω..οποτε το ΝΟΥ ΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ!!!:p

Senior Member
    καλο σκ αγχωμενη το τιμας παντως το nick σου και προσοχη με ρεγουλα τα σπαραγγια;)

Banned
    παιδακια μου καλα..επειδη πρεπει να κλεισω..κ επειδη εχω φουλ προγραμμα σκ..σας ευχομαι καλο σκ! κ συ νικ ρεμαλι! το νου σου! μην μπω δευτερα κ δεν εισαι! κατι θα εχεις κανει σιγορα κ θα σε εχουν πεταξει απ οξω..οποτε το ΝΟΥ ΣΟΥ ΡΕΜΑΛΙ!!!:p
    Ασε θα τον ξεματιάσω εγώ :P

Senior Member
    δεν αντεχω να σκεφτομαι οτι αυτο το πραγμα που ειναι στο πιατο μου, καποτε πονεσε τοσο πολυ κ φοβηθηκε τοσο για τη ζωη του για να ευχαριστηθω εγω..
    επιπλεον να ξερετε οτι το κρεας ..εχει μεσα απειρες τοξινες φοβου κ φαρμακων απο ζωοτροφες..
    το γαλα εχει πυον..κ τα ζωα με ενεσεις γινονται τετραπλασια για να σφαχτουν σε 15 μερες.
    κ γενικα ειναι τεραστια συζητηση..
    ο ανθρωπος αποδεδειγμενα δεν εχει κατασκευαστει να τρωει κρεας..λογω εντερου..αλλα μη σας ζαλιζω τωρα..καλο ειναι να δειτε διαφορα ντοκυμαντερ σχετικα με ερευνες που εχουν γινει για το θεμα ανθρωπος κ κρεας..
    επισης οταν κοβεις το κρεας μετα απο καποιο διαστημα , ο εγκεφαλος το εκλαμβανει σαν ψοφιμι..σαν πτωμα..οποτε νιωθεις απεχθεια αργοτερα..σου μυριζει εντονα το αιμα..κ ας ειναι μαγειρεμενο..
    νιωθεις σαν κανιβαλος κ δεν μπορεις να το αγγιξεις.
    η αποχη το δημιουργει αυτο.εγω πχ αν φαω κρεας τωρα που το εχω ξεσινηθισει παιζει να κανω διαρροιες..εμετους κλπ..
    Ανχιους κι εγω μαζι σου ειμαι σκεψου ομως εαν σταματησουμε να τρωμε κρεας θα σταματησει και ο βασανισμος των ζωων αυτων? αυτο ειναι το ερωτημα μεχρι και μαδανε τα κουνελια για να κανουνε τεστ μαικ καποιες γουνινες μποτες δεν θυμαμαι την μαρκα φτιαχνονται απο αληθινο μαλλι προβατου το οποιο το μαδανε κυριολεκτικα μεχρι να βγει αιμα
    Εγω τα βλεπω αυτα τα βιντεακια θελω να ξερω την αληθεια αγαπαω τα ζωα αλλα μπυ υποσχεσε οτι αμα κοψω το κρεας θα σωθουν ολα αυτα τα ζωα? κανενα δεν θα μαδησουν για τα μεικ απ ? δεν θα ξανα φτιαχνουν τετοιες μποτες? εαν μου το υποσχεθεις αυτο τοτε ναι εαν οχι ομως δεν πρεπει να σταματησουμε το κρεας αλλα να το περιορισουμε και να τιμορησουμε τις εταιριες- ανθρωπους για την βιαιοτητα τους
    Φιλικα αρνταβεν
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Ανχιους κι εγω μαζι σου ειμαι σκεψου ομως εαν σταματησουμε να τρωμε κρεας θα σταματησει και ο βασανισμος των ζωων αυτων? αυτο ειναι το ερωτημα μεχρι και μαδανε τα κουνελια για να κανουνε τεστ μαικ καποιες γουνινες μποτες δεν θυμαμαι την μαρκα φτιαχνονται απο αληθινο μαλλι προβατου το οποιο το μαδανε κυριολεκτικα μεχρι να βγει αιμα
    Εγω τα βλεπω αυτα τα βιντεακια θελω να ξερω την αληθεια αγαπαω τα ζωα αλλα μπυ υποσχεσε οτι αμα κοψω το κρεας θα σωθουν ολα αυτα τα ζωα? κανενα δεν θα μαδησουν για τα μεικ απ ? δεν θα ξανα φτιαχνουν τετοιες μποτες? εαν μου το υποσχεθεις αυτο τοτε ναι εαν οχι ομως δεν πρεπει να σταματησουμε το κρεας αλλα να το περιορισουμε και να τιμορησουμε τις εταιριες- ανθρωπους για την βιαιοτητα τους
    Φιλικα αρνταβεν
    Δεν είναι έτσι ρε συ, αυτό το κάνεις για τον εαυτό σου , επειδή θες, δεν το κάνεις γιατί θα σώσεις τον κόσμο...με την ίδια λογική μπορούμε να πετάμε σκουπίδια στην παραλία κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν είναι έτσι ρε συ, αυτό το κάνεις για τον εαυτό σου , επειδή θες, δεν το κάνεις γιατί θα σώσεις τον κόσμο...με την ίδια λογική μπορούμε να πετάμε σκουπίδια στην παραλία κλπ
    Πολλοι χορτοφαγοι δεν τρωνε κρεας λογο τις βιαιτητας που δεχονται τα ζωα οταν πανε για βρωση δεν το κανουν επειδη μια μερα λενε δεν εχω τι να κανω ας γινω χορτοφαγος
    Τωρα οσο αναφορα τα σκουπιδια εγω συγκεκριμενα που δεν πεταω σκουπιδια παλι σκουπιδια βρισκω και καθε χρονο παλι εγω καθαριζω τις παραλιες απο τα σκουπιδια του καλοκαιριου στην αρχη πρεπει να υπαρξει μια " αστυνομευση " ωστε να γινει συνηθεια και μετα δεν υα χρειαζετε θα εχει παρασει απο γενια σε γενια και θα εχει γινει νοοτροπια
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Page 23 of 27 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast