Είναι κανείς εδώ; - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 323 FirstFirst ... 2767757677787987127177 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ωραιο κομματι

εσυ τα μεγενθυνεις κυκνε .αχαχαχ και πολυ μερικες φορες μαλιστα....
    Ναι, ε; Νιώθω πολύ έντονη την ανάγκη να ξαπλώσω τώρα αλλά με τρομάζει ταυτόχρονα...θα προσπαθήσω να σκεφτώ αυτό που μόλις μου είπες αλλά αν θέλεις απάντησε να το δω μόλις σηκωθώ, θα μου κάνει καλό όταν ξυπνήσω να μην είμαι μόνη μου...
    Ουφ, ζαλίζομαι τώρα και μου τη δίνει όταν νιώθω αδύναμη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι, ε; Νιώθω πολύ έντονη την ανάγκη να ξαπλώσω τώρα αλλά με τρομάζει ταυτόχρονα...θα προσπαθήσω να σκεφτώ αυτό που μόλις μου είπες αλλά αν θέλεις απάντησε να το δω μόλις σηκωθώ, θα μου κάνει καλό όταν ξυπνήσω να μην είμαι μόνη μου...
    Ουφ, ζαλίζομαι τώρα και μου τη δίνει όταν νιώθω αδύναμη...
    nai kykne απο τον φοβο ισως μερικες φορες τα μεγενθυνεις τα πραγματα χωρις λογο..αλλα δεν υπαρχει και λογος να φοβασαι τοσο πολυ...

πεσε κανα δυωρο θα σ κανει καλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    nai kykne απο τον φοβο ισως μερικες φορες τα μεγενθυνεις τα πραγματα χωρις λογο..αλλα δεν υπαρχει και λογος να φοβασαι τοσο πολυ...

πεσε κανα δυωρο θα σ κανει καλο..
    Μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκα κάπως αλλά είδα εφιάλτη και τρόμαξα, απ' αυτόν ξύπνησα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκα κάπως αλλά είδα εφιάλτη και τρόμαξα, απ' αυτόν ξύπνησα...
    Καντους δυο , κι εγω το απογευμα ξυπνησα απο εφιαλτη , σπανιο για μενα , πολυ δυσαρεστο ξυπνημα ομως .........

Εγω παλι σημερα ημουν σε φαση αναγκης αποτοξινωσης απο την τεχνολογια... αλλο και αυτο καινουργιο.
    Οσον αφορα τους εφιαλτες κυκνε τι σου εχουν πει οι ειδικοι για αυτο το το θεμα ;
    Σου εχουν προτεινει τεχνικες αντιμετωπισης των ασχημων αισθηματων μετα απο αυτους ;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    κυκνε; το οτι ενιωσες ασχημα απο εναν εφιαλτη δεν ειναι τιποτα αυτο που βλεπω εγω ξερεις τι ειναι; δεν βιωνεις τιποτα το εξωπραγματικο απλως εισαι φυγοπονη θες ανακουφιση απ ολα...ακου αν δεν καθεσαι με Ολα τα συναιαθηματα δεν θα ωριμασεις μην ακους τις πιπες εδω για τα φαρμακα..οποτε θα νιωθεις φοβο η πληξη να κουμπωνεις ζαναξ και μπουμπλε αυτο δεν ειναι θεραπεια ειναι τροπος για να πεσεις σε ναρκη

Senior Member
    Εμενα , μετα απο κανα 20λεπτο , μετα το ξυπνημα , μου φευγει η κακη διαθεση ............... αφου συνειδητοποιησω οτι ολα ηταν στο ονειρο μου , αισθανομαι πολυ καλυτερα απο πριν κοιμηθω , λεω ' φαντασου ναταν αληθεια ο εφιαλτης ' , που δεν ειναι ....................................

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    κυκνε; το οτι ενιωσες ασχημα απο εναν εφιαλτη δεν ειναι τιποτα αυτο που βλεπω εγω ξερεις τι ειναι; δεν βιωνεις τιποτα το εξωπραγματικο απλως εισαι φυγοπονη θες ανακουφιση απ ολα...ακου αν δεν καθεσαι με Ολα τα συναιαθηματα δεν θα ωριμασεις μην ακους τις πιπες εδω για τα φαρμακα..οποτε θα νιωθεις φοβο η πληξη να κουμπωνεις ζαναξ και μπουμπλε αυτο δεν ειναι θεραπεια ειναι τροπος για να πεσεις σε ναρκη
    Μπορεί να μην είναι σοβαρό αλλά εμένα με τρόμαξε, δεν θέλω να βλέπω όνειρα με βία...η πλήξη δεν με πειράζει αλλά τον φόβο δεν τον αντέχω και δεν νομίζω ότι είναι κακό να μην θέλω να υποφέρω...φτάνει τόσο ως τώρα, όσα χρόνια μου μένουν να ζήσω θέλω να τα περάσω ήρεμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εγω παλι σημερα ημουν σε φαση αναγκης αποτοξινωσης απο την τεχνολογια... αλλο και αυτο καινουργιο.
    Οσον αφορα τους εφιαλτες κυκνε τι σου εχουν πει οι ειδικοι για αυτο το το θεμα ;
    Σου εχουν προτεινει τεχνικες αντιμετωπισης των ασχημων αισθηματων μετα απο αυτους ;
    Όχι cc, αλλά δεν το συζητάω αυτό πολύ συχνά γιατί προέχουν άλλα...κάποια στιγμή θα το κάνω...

Senior Member
    Καλημέρα, τι κάνετε;

Μια μέρα έλειψα και βρήκα τον nick μπαναρισμένο, τι έγινε; Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει ήρεμα, δεν θα ήθελα να γίνει το θέμα μου αρένα, ευχαριστώ!

Για όποιον άλλο είναι εδώ, εγώ νιώθω να έχω παραλύσει από άγχος και να δυσκολεύομαι ακόμα και στην πληκτρολόγηση σαν να έχουν παγώσει τα χέρια μου...πίνω φραπεδάκι τώρα όσο χαλλλαρά μπορώ μήπως και με βοηθήσει να κινητοποιηθώ...

Banned
    Και εγώ την ίδια απορία έχω.

Senior Member
    κι εγω το ιδιο!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Καλημέρα, τι κάνετε;

Μια μέρα έλειψα και βρήκα τον nick μπαναρισμένο, τι έγινε; Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει ήρεμα, δεν θα ήθελα να γίνει το θέμα μου αρένα, ευχαριστώ!

Για όποιον άλλο είναι εδώ, εγώ νιώθω να έχω παραλύσει από άγχος και να δυσκολεύομαι ακόμα και στην πληκτρολόγηση σαν να έχουν παγώσει τα χέρια μου...πίνω φραπεδάκι τώρα όσο χαλλλαρά μπορώ μήπως και με βοηθήσει να κινητοποιηθώ...
    Βασικά τα θελε ο κ.λος του......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Βασικά τα θελε ο κ.λος του......
    Μα εμεις οι ιδιοι ψηφισαμε να ειναι αυστηρη η διαχειρηση , και να εφαρμοζει κατα γραμμα τον κανονισμο , το τι εκανε ο Νικ, αγνοοω ...................εμενα μου φαινοταν ησυχο παιδι , αλλα δεν παρακολουθω και πολυ το φορουμ τελευταια .........οποτε δεν εχω αποψη ......για να το λεει η αγαπητη Κιουμπ , κατι θαχει δει , που δεν ειδα .......

Banned
    Τι είπε το οποίο έκανε την διαχείριση να τον αποκλείσει;