ΤΙ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ταπεινη ειναι κι δικη μου αποψη , κιουμπ , αλλοιμονο μην ' ξεσυνεριστω ' ενα μελος που εχω συμβουλευτει και πρηξει ! μαλλον αλλα εννοουμε .................... εγω σε συμπαθω βρε !! εχεις και χιουμορακι !
    Σιγά μωρέ και συ το λες και το ξαναλές το πρήξει....
    Κι εγώ σε συμπαθώ, άντε πάλι...χαχχα
    Τι άλλα εννοούμε δηλαδή? Εγώ είπα τι βλέπω απλά στον κόσμο.....
    Και είναι σπάνιο γενικά να σου πει κάποιος ότι δεν ξέρει.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Έχεις δίκιο η αποφασιστικότητα σε οδηγεί πιο γρήγορα στην έξοδο της λήθης.. τι είπα τωρα χαχα :P

κεντας σημερα χαχαχαχαχαχαχα
    συμφωνω αν πεις στον εαυτο σου σβηστον τοτε θα προχωρησεις
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    'Ασχετο και λίγο χαζό αλλά οκ δεν είναι τοσο φόβος αλλά δεν θέλω να ανοιξω και άλλο θέμα.. αρκετά έχω ανοίξει για ''ψάρι'',και δεν αξιζει κιολας η ταχυπαλμία που έχω λίγη ώρα αφού πέσω στο κρεβάτι σε τι θα μπορούσε να οφείλεται,νομίζω σε αγχος λόγω σκέψεων...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα ' κακα παιδια ' αρεσουν μονο στις ανοητες/οχι εξυπνες γυναικες ........ ειμαι ' καλο παιδι ' , εχω φατσα καλου παιδιου , και ομως δεν παραπονιεμαι απο τις επιτυχιες μου στις γυναικες ............... αυτα περι ' κακων παιδιων ' ειναι μπουρδες ............. και δεν εχει καποιος αυτοπεποιθηση επειδη τον κυνηγουν οι γυναικες , αλλα το αντιθετο , επειδη εχει αυτοπεποιθηση εχει περαση στις γυναικες ............... και με την αυτοπεποιθηση , πανε κι αλλα προτερηματα πακετο , αποφασιστικοτητα , δυναμισμος , ανεση ................. η ' εξυπναδα ' σεναν αντρα , ειναι ασχετη με την αυτοπεποιθηση του ............αμα εχει και τα δυο , ακομη καλυτερα .......

ναι αλλα ξεχνας κατι. η αυτοπεποιθηση δεν πουλιεται ουτε την αποκτας απο το πουθενα. Την περνεις απο τις επιτυχιες που εχεις (οχι μονο ερωτικες). ειναι κυκλος. για να εχεις γυναικες πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση αλλα για να εχεις αυτοπεποιθηση πρεπει να εχεις γυναικες. οση αυτοπεποιθηση και να εχεις αν εχεις μονο αποτυχιες θα σου πεσει (η αυτοπεποιθηση)
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    'Ασχετο και λίγο χαζό αλλά οκ δεν είναι τοσο φόβος αλλά δεν θέλω να ανοιξω και άλλο θέμα.. αρκετά έχω ανοίξει για ''ψάρι'',και δεν αξιζει κιολας η ταχυπαλμία που έχω λίγη ώρα αφού πέσω στο κρεβάτι σε τι θα μπορούσε να οφείλεται,νομίζω σε αγχος λόγω σκέψεων...
    Συχνά εννοείς?

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ναι αλλα ξεχνας κατι. η αυτοπεποιθηση δεν πουλιεται ουτε την αποκτας απο το πουθενα. Την περνεις απο τις επιτυχιες που εχεις (οχι μονο ερωτικες). ειναι κυκλος. για να εχεις γυναικες πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση αλλα για να εχεις αυτοπεποιθηση πρεπει να εχεις γυναικες. οση αυτοπεποιθηση και να εχεις αν εχεις μονο αποτυχιες θα σου πεσει (η αυτοπεποιθηση)
    Κι εγώ αυτό πιστεύω να σου πω την αλήθεια ότι σχετίζεται άμεσα με τις επιτυχίες στην δουλειά στο άλλο φύλλο κλπ. Όσο ισορροπημένος και να είσαι , όσο αγάπη και αν έχεις πάρει κλπ κλπ χωρίς επιτυχίες δεν ξέρω τι κάνεις....η αυτοεκτίμηση είναι άλλο βέβαια και συνήθως τα μπερδεύουμε αυτά........

Senior Member

Ελα τωρα. Αν θες να ανοιξεις θεμα να το κανεις αφοβα. Εδω αλλοι εχουν ανοιξει το ιδιο θεμα 50 φορες.
    Μαλλον απο το αγχος ειναι. κι εγω οταν εδινα εξετασεις και ειχα αγχος πολυ το παθαινα. Καλου κακου όμως πηγαινε σε καποιο γιατρο

Senior Member
    Ελα τωρα. Αν θες να ανοιξεις θεμα να το κανεις αφοβα. Εδω αλλοι εχουν ανοιξει το ιδιο θεμα 50 φορες.
    Μαλλον απο το αγχος ειναι. κι εγω οταν εδινα εξετασεις και ειχα αγχος πολυ το παθαινα. Καλου κακου όμως πηγαινε σε καποιο γιατρο
    εχω κανει εξετασεις προσφατα δεν ειναι κατι παθολογικο.. αμα βρω κατι πιο ενδιαφερον θα ανοιξω χαχα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Κι εγώ αυτό πιστεύω να σου πω την αλήθεια ότι σχετίζεται άμεσα με τις επιτυχίες στην δουλειά στο άλλο φύλλο κλπ. Όσο ισορροπημένος και να είσαι , όσο αγάπη και αν έχεις πάρει κλπ κλπ χωρίς επιτυχίες δεν ξέρω τι κάνεις....η αυτοεκτίμηση είναι άλλο βέβαια και συνήθως τα μπερδεύουμε αυτά........

Αυτο ακριβως!!
    Εγω εχω γνωρισει πολυ αγαπη απο την οικογενεια μου αλλα απο γυναικες τιποτα ή ελαχιστα. Και το αστειο οποτε καταφερω να αυξησω λιγο την αυτοπεποιθηση μου ΠΑΝΤΑ θα γινει κατι και θα μου πεσει (η αυτοπεποιθηση και μονο η αυτοπεποιθηση μου πεφτει, μην μου βγει και το ονομα :Ρ:Ρ:Ρ)

Senior Member
    εχω κανει εξετασεις προσφατα δεν ειναι κατι παθολογικο.. αμα βρω κατι πιο ενδιαφερον θα ανοιξω χαχα :P

ρωτησες γιατρο για αυτο;
    θα περιμενουμε :ρ

Senior Member
    κεντας σημερα χαχαχαχαχαχαχα
    συμφωνω αν πεις στον εαυτο σου σβηστον τοτε θα προχωρησεις
    Ισχυει..αλλά νομίζω πλέον μέσα μου δεν ειναι αυτός που με πειράζει αλλά ολα αυτα που μου έκανε και ένιωσα... τεσπα θα περασει..φτανει με τη κλαψα.. με εχω βαρεθει :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Συχνά εννοείς?
    ναι σχεδον καθε βραδυ..

Senior Member
    ρωτησες γιατρο για αυτο;
    θα περιμενουμε :ρ
    ναι και μου είπε ότι μάλλον είναι λόγω καποιας στρεσογονου κατάστασης που περναω γιατι παθολογικα είμαι αετός χαχα χωρις φτερά lol

Senior Member
    Ισχυει..αλλά νομίζω πλέον μέσα μου δεν ειναι αυτός που με πειράζει αλλά ολα αυτα που μου έκανε και ένιωσα... τεσπα θα περασει..φτανει με τη κλαψα.. με εχω βαρεθει :P

Ειναι το γαμωτο. καταλαβαινω. Ομως πλεον ειναι αργα για να το αλλαξεις. Για αυτο αφησε το πισω σου και προχωρα.
    Και μην ξεχασεις αυτο που σου εκανε αλλα μονο αυτον. Παρε το μαθημα (παθημα) απο ολο αυτο και μαθε απο το λαθος σου.

Senior Member
    ναι και μου είπε ότι μάλλον είναι λόγω καποιας στρεσογονου κατάστασης που περναω γιατι παθολογικα είμαι αετός χαχα χωρις φτερά lol
    χαχαχαχαχα αρα απο το αγχος και το στρες απο το μαλακα ή απο το αγχος τον εξετασεων (οταν εδινα εσταζα αγχος αντι για ιδρωτα χαχαχα)

πως τα πηγες κιολας; καλα;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast