Results 31 to 45 of 180
Thread: Πως να ζηλεύω λιγότερο;
-
16-06-2016, 09:10 #31
με αυτοβελτιωση...
διαβασε, σκεψου, ταξιδεψε, κανε αξιολογους φιλους να ανταλλασετε σκεψεις περισσοτερες απο το ποιος ειναι πιο γυμνασμενος, ποιος ριχνει τις πιο ομορφες και ποιος ειναι πιο ομορφος.
οσο ασχολεισαι με ρηχες σκεψεις, ειναι φυσικο και να ζηλευεις και να περνας αδιαφορος στις κοπελες.
δεν ηταν ποτε στοχος σου η γνωση, το χιουμορ, η πνευματικοτητα? μονο οι μυες?
καταλαβαινω οτι τωρα ΑΥΤΑ σε απασχολουν και μαλιστα σε βαθμο που να σε εχουν μπλοκαρει, αλλα δεν το δικαιολογω βρε γουαι, 21 χρονων ανδρας και σπουδαστης. ντροπη να μιλατε μονο για αυτοκινητα και γυμναστικη.
open your mind λιγακι σε φιλοσοφικα και καλλιτεχνικα θεματα.
ομφαλοσκοπεις χωρις νοημα σε φθαρτα και πολυ βαρετα πραγματα..
- 16-06-2016, 11:58 #32
αν το ματι σου δεν βγαζει φλογα κ δνε σταζει αυτοπεποιθηση..πιστεψε με το γυμναστηριο δεν κανει τιποτα..ποιος σου ειπε οτι εμεις οι γυναικες θελουμε καραγμυνασμενους??
εγω ειδικα τους φουσκωτους εστω κ τους πολυ γραμμωμενους του απεχθανομαι..
θελω ο αντρας να ειναι ανθρωπος κ να φαινεται..οκ δεν μου αρεσουν οι παχουλοι..
αλλα θελω να ειναι ανθρωπος με νορμαλ κανονικο σωμα..αυτα τα μαξιλαρακια στην κοιλια..τα ποντικια στα χερια δεν με ενδιαφερουν καθολου..
οποτε νομιζω οτι αλλου υπαρχει το προβλημα κ οχι στο σωμα σου κ στην εξωτερικη σου εμφανιση..
οσο εσυ δεν καλλιεργεις το μεσα σου κ δεν αποκτας αυτοπεποιθηση δεν θα μπορεσεις να σφιξεις καμια γυναικα στην αγκαλια σου..
οποτε εγω στην θεση σου θα επεφτα με τα μουτρα βουρ στην ψυχη.
κ οχι στο γυμναστηριο..πιστεψε με ..χαμενος κοπος ειναι..πιστευεις δλδ οτι ενας με γυμνασμενο σωμα θα εχει επιτυχιες?
ξερεις ποσα βουρλα υπαρχουν εκει εξω με τιγκα μυες με τους οποιους δεν μπορεις να ανταλλαξεις μια κουβεντα?
μπλα μπλα θελει η γυναικα φιλε μου, φλογα στο ματι κ αυτοπεποιηθηση..
αστα τα βαρακια κ πιασε κανα βιβλιο.
φιλικα..
ANXIOUS..
16-06-2016, 12:47 #33WhyAlwaysMe?GuestΔεν μίλησα πουθενά για φουσκωτούς ή τούμπανα.
Ούτε εμένα μου αρέσουν οι παχουλές,χοντρές.Και δεν θα μπορούσα με μια γυναίκα άσχημη ή μέτρια σε εμφάνιση,δεν θα μου πήγαινε να κάνω κάτι με τέτοιες....
Και να φανταστείς η ψυχολόγος μου,μου είπε πως δεν έχω κάποια παραλογη απαίτηση.Ισα ίσα..... .
16-06-2016, 12:57 #34
[QUOTE=archangel;621923]Δεν εισαι καταδικασμενος ξεκόλλα θα αλλάξει αυτό, πίστεψε το, έχεις τοσο χιούμορ με έχεις κάνει να γελάσω τόσες φορές και ας μην είμαι καιρό στο foroum..ρε θα τα καταφέρουμε θα την βρούμε την ευτυχία όπως την θέλουμε πανω κάτω και αν οχι θα παλέψουμε μέχρι τέλους.. :)
16-06-2016, 12:58 #35
16-06-2016, 13:22 #36
Μακαρι...
Απλως την τελευταια εβδομαδα ειμαι χαλια!!!!!
νιωθω ενα πονο στο στηθος σαν να μου κραταει καποιος την καρδια και την σφίγγει. μαλλον η αυτοπεποιθηση μου εχει πεσει σε επικίνδυνο βαθμο. Ακου συναργεμους!!!! :Ρ
Απλως νιωθω πως για μενα τουλαχιστον δεν υπάρχει ευτυχια, ουτε σαν λεξη. Ο Μπαμπινιωτης την εβγαλε απο το λεξικο μου.
Και ειλικρινα παλευω πολλα χρονια, και εχω αρχισει πραγματικα να κουραζομαι!
Η εβδομαδα φταιει μην ανυσηχεις την αλλη θα είμαι καλυτερα!!!!! (ελπιζω)Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-06-2016, 13:29 #37
16-06-2016, 13:32 #38
16-06-2016, 13:49 #39
εισαι λαθος εξ αρχης γιατι μια ζωη αναφερεσαι στην εμφανιση..δεν σου χει πει κανεις κ δεν εχεις μαθει να εκτιμας τον εσωτερικο κοσμο ανθρωπων..λες κ οι ανθρωποι που δνε ειναι εμφανισιμοι ειναι αλλο..ειδος..
εκτος του οτι ειναι προσβλητικο αν αναφερεσαι συνεχως στην εμφανιση των ανθρωπων...
ειναι κ πολυ ρατσιτικο επισης..
θα πρεπε ενας σωστος ψυχολογος να σου μαθει πως να ανοιξεις το μυαλο σου κ οχι να συμφωνησει στο οτι θελεις να κανεις σεξ μονο με ομορφη..
αγορι μου παρτο χαμπαρι....η ομορφια ειναι παροδικη κ περναει ευκολα..οπως επισης οτι ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
σε ολες αρεσει ο Ρουβας κ σε μενα μου φαινεται κακασχημος σαν αμουστακο πιτσιρικι..
σε ολες αρεσει Ροναλντο κ μενα μου αρεσει ο Φιλιππιδης γιατι εχει χιουμορ..
δνε μου αρεσει ο Ροναλντο τον θεωρω ασχημο αντρα..
οπως επισης κ τον Ρουβα τον θεωρω φλουφλη..
σαν τον τζον τζον της barby..τα λεω ολα αυτα για να καταληξω στο οτι η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη..εχεις φαει κολλημα κ δεν εχεις παρει σωστες αρχες απο παιδι οταν ησουν..
δεν εχιες μαθει να εκτιμας την ψυχη του αλλου κ το μονο που σε νοιαζει ειναι η φυσιογνωμια.
εισαι απλα ενας φυσιογνωμιστης..κ δεν συμφωνω με τον ψυχολογο σου..καλο θα ηταν να βρεις εναν σοβαρο επαγγλεματια να σου διδαξει καποιες αρχες..
να βρει την ριζα της πεποιθησης οτι οποιος ειναι ομορφος εχει κ αξια.
γιατι απο καπου εχει ξεκινησει αυτο κ εχει υποβαθρο.
τα κολληματα κ οι "αρρωστιες" δεν ειναι τυχαιες..εχουν βαθη..
κ αυτα τα βαθη με εναν σωστο επαγγελματια, μπορουν να ανακαλυφθουν κ να βρεθει λυση.
καθε φορα που βλεπω ποστ σου μιλας για εμφανιση..
δεν εχεις σκεφτει καν να κανεις κατι να καλλιεργησεις τον εγκεφαλο σου που εχει μεινει ρηχος κ ρηχος θα παραμεινει, αν εξακολουθησεις να πιστευεις οσα πιστευεις..
γνωριζω ατομα στα 21 τους που ειναι πραγματικα αξιολογα! κ ας μην ειναι ομορφα..
κ πραγματικα τους βγαζω το καπελο για την ωριμοτητα τους..
οσο λοιπον δεν το ψαξεις λιγο σοβαρα το θεμα..μονος θα μεινεις.
εχω ξαδερφο ο οποιος ειναι σα γαμω το κερατο μου..κ παντα ηταν μονος επειδη ηθελε να τα φτιαξει με μοντελο..εφτασε 50 χρονων κ ακομα μονος ειναι..γιατι ποτε δεν εμαθε να εκτιμα την εσωτερικη ομορφια ενος ανθρωπου..κ για μενα καλα να παθει..δεν τον λυπαμαι καθολου..
μπορει καποιος να μην ειναι μοντελο...αλλα εμενα να μου αρεσει κ να μου φαινεται ο πιο ομορφος ανθρωπος του κοσμου.
αρκει να αρεσει σε μενα..τοτε δεν θελω τιποτα αλλο.
16-06-2016, 14:11 #40
16-06-2016, 14:13 #41
16-06-2016, 14:37 #42
16-06-2016, 14:41 #43WhyAlwaysMe?Guest
16-06-2016, 14:49 #44
και εγώ ζηλεύω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Οχι τους όμορφους ή τους έξυπνους. Ζηλεύω στη σχέση μου επειδή νιώθω ανασφάλεια. Το ταίρι μου με κερατώνει κατ εξακολούθηση και εγώ αντί να τον αφήσω, πιστεύω ότι καλά μου κάνει αφού δεν αξίζω αρκετά. Προσπαθώ συνεχώς να καταλάβω που υστερώ και πώς να το διορθώσω. Και μετά πικραίνομαι που δεν μπορώ να είμαι νέα και υγιής και όλα όσα καθιστούν μια φυναίκα επιθυμητή..
16-06-2016, 14:51 #45
ολοι οι ανδρες που ασχολουνται πολυ με το σωμα τους και το σωμα αλλων ανδρων και μιλανε πολυ γι αυτο , δεν ειναι αρρενωποι..
γενικα ο ναρκισισμος στον ανδρα, οχι η παθηση, αλλα η ενασχοληση με την εμφανιση του, ειναι πολυ απωθητικη και πολυ θηλυπρεπης στα ματια μου.