Είδη ανδρών που έχετε γνωρίσει
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 80
    Senior Member

Είδη ανδρών που έχετε γνωρίσει

Κορίτσια ήρθε η ώρα να βρείτε γαμπρό και ψάχνετε τον κατάλληλο καλό είναι να μην ακούτε κανένα επίσης γνωστό είναι ότι και να κάνετε θα διαλέξετε λάθος σύντροφο πάμε τώρα να αναλύσουμε το γιατί υπάρχουν τρία τέσσερα είδη ανδρών που σίγουρα έχετε γνωρίσει ο μαλακάσ ο καγκουρας κι ο φιλόσοφος μη βιαστείτε σαν παιδιά είμαστε όλοι κάπως έτσι ο μαλακάσ ασχολείται με τα αθλητικά πίτσα μπάλα και καράτε δεν έχει ψυχολογικά εκτός από το μόνιμο η μαλακιά που τον δέρνει ο καγκουρας ασχολείται με τα αυτοκίνητα και τι γυμναστική και ο φιλόσοφος διαβάζει ψυχολογία αλλά δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα στη ζωή του και είναι συνήθως άνεργος αυτοί οι τύποι υπάρχουν τα άλλα είναι απομιμήσεις
    Πείτε τι γνώμη σας για να ελαφρυνει το θέμα το βαλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οποτε γραφεις μαλάκας η μαλακία, στα τονιζει στην ληγουσα. απο κινητο μπαινεις ε? :)

νομιζω οτι ο μαλακάς και ο καγκουράς ειναι το ιδιο ατομο. δεν νομιζω οτι χρειαζονται ξεχωριστες κατηγοριες . συνηθως αυτος ο ανδρας τα συνδιαζει αυτα.

δεν ξερω αν χωριζονται σε 2 κατηγοριες. υπαρχει και ο "κανονικος ανθρωπος" για παραδειγμα.
    εχει και τα ενδιαφεροντα του (που μπορει ναναι κι η μπαλα μεσα σ αυτα, μη γελιομαστε ;p), αλλα εχει και τη δουλεια του, διαβαζει και κανενα φιλοσοφικο, εχει αναζητησεις υπαρξιακες και αλλες, ασχολειται και με την σχεση του και με το σπιτι και με τα δικα σου θεματα και βολτες σε παει και ταξιδια, σε παρει και περνας ζαχαρη:)

Senior Member
    Θεούλης Elis γιατί μετά την πρώτη επαφή με την ψυχολόγο κόντεψε να ανοίξει το κεφάλι μου, και μς αυτό το post γέλασα, επίσης υπάρχει ο καγκουρομαλακοφιλοσοφοξευ τομαγκας μεγαλη ιστορια ουυυ βλεπει ταινιες, παει γυμναστηριο εχει φαει τη ζωη με το κουταλι, και σου γγ....ει τη ψυχη...αλλά ας μην τον άφηνες χαχα αλλά όπως λέέι κ ο remedy υπάρχουν και οι φισιολογικοι..

Senior Member
    Από κινητό πάντα ο σταθερός χάλασε

Senior Member
    Τι ειναι ο ' καγκουρας ' , εδω μαθαινουμε νεες λεξεις ........

Quote Originally Posted by elis View Post
    Κορίτσια ήρθε η ώρα να βρείτε γαμπρό και ψάχνετε τον κατάλληλο καλό είναι να μην ακούτε κανένα επίσης γνωστό είναι ότι και να κάνετε θα διαλέξετε λάθος σύντροφο πάμε τώρα να αναλύσουμε το γιατί υπάρχουν τρία τέσσερα είδη ανδρών που σίγουρα έχετε γνωρίσει ο μαλακάσ ο καγκουρας κι ο φιλόσοφος μη βιαστείτε σαν παιδιά είμαστε όλοι κάπως έτσι ο μαλακάσ ασχολείται με τα αθλητικά πίτσα μπάλα και καράτε δεν έχει ψυχολογικά εκτός από το μόνιμο η μαλακιά που τον δέρνει ο καγκουρας ασχολείται με τα αυτοκίνητα και τι γυμναστική και ο φιλόσοφος διαβάζει ψυχολογία αλλά δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα στη ζωή του και είναι συνήθως άνεργος αυτοί οι τύποι υπάρχουν τα άλλα είναι απομιμήσεις
    Πείτε τι γνώμη σας για να ελαφρυνει το θέμα το βαλα
    Ελις μουυυυυ - με εκανες και χαμογελασα και με εστειλες αδιαβαστη με το θεμα που ανοιξες - δε το περιμενα με τιποτα, χι.
    Θα σκεφτω και θα σου απαντησω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Καγκουρας ο τύπος με τη φτιαγμένη εξάτμιση και μιλάει μόνο για αυτοκίνητα και κυκλοφορεί στα γυμναστήρια Θεσσαλώνηκιότικο είναι αυτό

Senior Member
    Καγκουρας ο τύπος με τη φτιαγμένη εξάτμιση και μιλάει μόνο για αυτοκίνητα και κυκλοφορεί στα γυμναστήρια Θεσσαλώνηκιότικο είναι αυτό
    Α , σευχαριστω elis για την ενημερωση .....

Senior Member
    Κι εγώ καγκουρασ ειμαι πληροφοριακά

Senior Member
    Μακ γνώρισα και ψυχολόγους αρκετούς αμπέλοφιλόσοφοι και δεν μπορούν να κάνουν μια δουλειά καλύτερα καγκουρας

Ας μην πω ειδη ανδρων. Θα το θεσω αλλιως. Εχω παρατηρησει το εξης, εαν ενα αρσενικο μεγαλωσει σχετικα φυσιολογικα και περασει θετικα τα σταδια του αποχωρισμου απο τη μανα ή το οιδιποδειο ή ενα σωρο τεσπα ορολογιες και δεν φοβαται ή μισει το γυναικειο φυλο τοτε εχουμε και λεμε.
    1. αν το μισει, δεν εμπιστευεται καμια, δεν δεσμευεται ψυχικα με καμια, εχει μονιμα το ανικανοποιητο, αποκαλειται ελευθερος σκοπευτης.
    2. εαν ειχε καλα βιωματα και μπορει να ξεχωρισει το "ειχα μια κακη εμπειρια αλλά δε σημαινει οτι ολες ειστε για τον μπ@@@@@" καταρχας ειναι Ανδρας. Σεβεται που τον βαζει, σεβεται οτι εχει αισθηματα ο ιδιος αρα προστατευει τον ιδιο απο ακυρες περιπτωσεις και αποπνεει ανεξαρτησια του τυπου δεν με ελεγχει η κ@@@@ μου αλλά εγω επιβαλλομαι στο νου μου.

Παρακατω... για να ειμαι αντικειμενικη αν και ανεφικτο μιας και μιλω υποκειμενικα η πρωτη κατηγορια ειναι το δελεαρ για καθε γυναικα με ψυχολογικα το μεν δευτερο ειναι τρομακτικο. Εαν δεν ειναι ισορροπημενο το ατομο τρομαζει με το ισορροπημενο.

Σε κουρασα ελις με τοσο βαρυ περιεχομενο; χι. Δεν αναφερθηκα στις μεταμφιεσεις που μπορει να παιρνουν τα γραψατε ηδη εσεις.
    Να πω οτι και για το θηλυκο ισχυουν τα παραπανω, αν δεν βιωσει δηλαδη ομαλα καποια σταδια παιρνει πολλες μεταμφιεσεις.

Εγω παντως ξερω οτι οσο και να θελει καποιος να κρυψει τι ειναι δεν θα το καταφερει, οσους ρολους και να παρει.

Μπορει το σκεπτικο μου να μην ειναι σωστο αλλά οκ...

Senior Member
    Εσύ πρέπει να παίρνει το οτιδήποτε στα σοβαρά πρέπει να χεισ ξεχάσει τι είναι ανάλαφρο θέμα όπως και όλες οι άλλες τα χουνε με παπαρολογουσ κατάλαβα εγώ για να μην απαντάει καμία

Senior Member
    Θα σου πω εγω ελις. Καλα τα λεει η constantly: υπαρχουν κομπλεξικοι, και μη κομπλεξικοι. Ανασφαλεις αντρες και αντρες με μια υγιη αυτοπεποιθηση και εμπιστοσυνη στον εαυτο τους. Απλο. Τωρα οι αλλες ταμπελες και αν ειναι καγκουρι με το παπι η ο κυριλας που τον κραζει το καγκουρι με το παπι η χιπστερο-παπατζας δεν μας νοιαζει. Μπορει ολοι τους να ειναι κομπλεξικοι.

Εσύ πρέπει να παίρνει το οτιδήποτε στα σοβαρά πρέπει να χεισ ξεχάσει τι είναι ανάλαφρο θέμα όπως και όλες οι άλλες τα χουνε με παπαρολογουσ κατάλαβα εγώ για να μην απαντάει καμία
    Ναι ελις, τα βιωματα μου ολα ηταν μονιμως ζεις ή πεθαινεις. Δεν ξερω τι θα πει χαρα και ξεγνοιασια. Τωρα θα προσπαθησω να την μαθω. Εχει και αυτο αγωνα.

Παντως η μοδα σημερα επιτασει μπορντω παντελονι, μουσι του παπα, καμια 10αρια ταττου και υφος γ@μω και δερνω.

Page 1 of 6 123 ... LastLast