Πως να ζηλεύω λιγότερο; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Όχι ρε , μη μου το κάνεις αυτό .... :p

THUG LIFE!!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Γτ εγω νιωθω οτι δεν εχω κανενα απο αυτα.....?!
    :(:(:(
    Θα πεταχτω μια στιγμη κι εγω και θα φυγω :P
    Αυτοπεποιθηση δεν ξερω αν εχεις για να το λες μαλλον δεν εχεις. Το ιδιο και για την αισιοδοξια.

Το λεγειν ομως ειναι κατι που εσυ προσωπικα απο οσα βλεπω θεωρω μπορεις να το καλλιεργησεις (δε μπορουν ολοι) . Χιουμορ εχεις, κι εξυπνο πνευμα και καλοψυχια. Μια χαρα ολα δηλαδη. Αυτα ειναι τα πιο σημαντικα. Χτες κυριολεκτικα γνωρισα εναν "μουρατο" που λενε και στο αλλο θεμα γεματο αυτοπεποιθηση αλλα ηταν τοσο στοκος και φιλαρεσκος και χωρις προσωπικοτητα που δεν αντεχα να του μιλαω. Πραγματικα επιασα τη φατσα μου μετα σα φασκελο εξ επαφης, facepalm χαχα οποτε μην μπερδευετε την αυτοπεποιθηση με τον κομπλεξισμο που συγκαλυπτεται κατω απο στρωσεις μυων και ωραιων ρουχων και χρηματων.

Απο τα σημαντικα ολα τα εχεις, σου μενουν η αυτοπεποιθηση, η αισιοδοξια και το μενταγιονακι απο τη φωτο :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ωραιο μενταγιον. Θελω ενα τετοιο!!!!
    Πέρα από την πλάκα,σιγά μην άρεσα σε άσχημες και μέτριες με τέτοιο σώμα.
    Μόνο σε ωραίες.

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μόνο σε ωραίες.
    Γιατί να μην άρεσες σε μέτριες ή άσχημες με αυτό το σώμα. Δεν έχουν δικαίωμα αυτές να ελκύονται από ένα τέτοιο σωματότυπο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Θα πεταχτω μια στιγμη κι εγω και θα φυγω :P
    Αυτοπεποιθηση δεν ξερω αν εχεις για να το λες μαλλον δεν εχεις. Το ιδιο και για την αισιοδοξια.

Το λεγειν ομως ειναι κατι που εσυ προσωπικα απο οσα βλεπω θεωρω μπορεις να το καλλιεργησεις (δε μπορουν ολοι) . Χιουμορ εχεις, κι εξυπνο πνευμα και καλοψυχια. Μια χαρα ολα δηλαδη. Αυτα ειναι τα πιο σημαντικα. Χτες κυριολεκτικα γνωρισα εναν "μουρατο" που λενε και στο αλλο θεμα γεματο αυτοπεποιθηση αλλα ηταν τοσο στοκος και φιλαρεσκος και χωρις προσωπικοτητα που δεν αντεχα να του μιλαω. Πραγματικα επιασα τη φατσα μου μετα σα φασκελο εξ επαφης, facepalm χαχα οποτε μην μπερδευετε την αυτοπεποιθηση με τον κομπλεξισμο που συγκαλυπτεται κατω απο στρωσεις μυων και ωραιων ρουχων και χρηματων.

Απο τα σημαντικα ολα τα εχεις, σου μενουν η αυτοπεποιθηση, η αισιοδοξια και το μενταγιονακι απο τη φωτο :P

χαχαχαχαχα θα το παραγγειλω απο το amazon :Ρ

Απλως οταν μιλαω με κοπελα απο κοντα αγχώνομαι πολυ και δεν μπορω να ανοιξω το στόμα μου ή ακομα χειρότερα θα το ανοιξω!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Celtic1984 View Post
    Γιατί να μην άρεσες σε μέτριες ή άσχημες με αυτό το σώμα. Δεν έχουν δικαίωμα αυτές να ελκύονται από ένα τέτοιο σωματότυπο;

Ελα μου ντε!!!!!!

Senior Member
    Μόνο σε ωραίες.

??????? WHAT?????????????
    why ειλικρινά που μένεις;; Σε καμια ταινια στην αμερικη!!!!!!
    Στο γυμναστηριο μονο που παω εχω δει γυναικες οχι και τοσο ωραιες και τα εχουν με ωραιους νεαρους με σωμα που εσενα θα σου ετρεχαν τα σαλια αν το εβλεπες.
    Αρα αυτο κι αν δεν ισχυει. αν θες παραδειγμα δες τον hugh jackman. Ο ομορφότερος άντρας στην ΓΗ, πλουσιος, γυμνασμενος, διάσημος, Cool, γ@μάτος και εχεις δει την γυναικα του;;;;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ??????? WHAT?????????????
    why ειλικρινά που μένεις;; Σε καμια ταινια στην αμερικη!!!!!!
    Στο γυμναστηριο μονο που παω εχω δει γυναικες οχι και τοσο ωραιες και τα εχουν με ωραιους νεαρους με σωμα που εσενα θα σου ετρεχαν τα σαλια αν το εβλεπες.
    Αρα αυτο κι αν δεν ισχυει. αν θες παραδειγμα δες τον hugh jackman. Ο ομορφότερος άντρας στην ΓΗ, πλουσιος, γυμνασμενος, διάσημος, Cool, γ@μάτος και εχεις δει την γυναικα του;;;;
    Την ἐχω δει....
    Σαν τα @@@@ μου τα 2 είναι.

Senior Member
    Την ἐχω δει....
    Σαν τα @@@@ μου τα 2 είναι.

δεν θα διαφωνισω, αλλα βλεπεις! αυτος εχει τα παντα και εχει αυτην για γυναικα. Δεν ξερω τι προσωπικοτητα εχει για να μπορει να κρατησει εναν τετοιο αντρα αλλα ομορφια δεν εχει

Senior Member
    δεν θα διαφωνισω, αλλα βλεπεις! αυτος εχει τα παντα και εχει αυτην για γυναικα. Δεν ξερω τι προσωπικοτητα εχει για να μπορει να κρατησει εναν τετοιο αντρα αλλα ομορφια δεν εχει
    Ουτε ξερεις τι ανασφαλειες κουβαλαει ο ιδιος ( η δεν κουβαλαει καμμια , και ισως γι αυτο δεν τον ενδιαφερει η εμφανιση της αλλης , διοτι την εχει ο ιδιος ) ............

Senior Member
    χαχαχαχαχα θα το παραγγειλω απο το amazon :Ρ

Απλως οταν μιλαω με κοπελα απο κοντα αγχώνομαι πολυ και δεν μπορω να ανοιξω το στόμα μου ή ακομα χειρότερα θα το ανοιξω!!!!!
    Παιζει να τα εχεις ηδη πει αυτα αλλα επειδη δεν παρακολουθουσα οποτε σορυ αν κανω ξανα την ιδια ερωτηση:
    Αν υποθεσουμε πως ξερεις οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι με μια κοπελα, μπορεις να τη συναναστρεφεσαι φιλικα; Να μιλατε να γελατε κλπ; Μηπως το θεμα ειναι η πιεση που αισθανεσαι να αρεσεις/να σε συμπαθησει σαν αντρα και εστιαζεις πολυ εκει;
    Μπορει να ειναι αυθαιρετο το συμπερασμα μου και με συγχωρεις, αλλα νομιζω ισως λογω της μοναξιας σου εστιαζεις ασυνειδητα εκει, στο οτι ειναι γυναικα και ξεχνας το ανθρωπινο κομματι. Ισως θα ηταν πιο ευκολο να ξεκινουσες απο εκει. Και προσεχε δεν λεω να το παιζεις φιλος και μετα να αρχισεις να τη πεφτεις πλαγιως...αυτο προσωπικα με νευριαζει πολυ.
    Εννοω απλα οτι αν εφτανες στο αμην και αποφασιζες οντως μεσα σου "δε γαμιεται δε θα κανω τιποτα θα ειναι εδω η σουλα κουλα τουλα το γκαρντασι μου και θα κανουμε παρεα" (λολ) ισως "λυθεις" λιγο περισσοτερο και δεις οτι η γυναικα δεν ειναι κανα μυθικο περιεργο εξωγηινο πλασμα. Γιατι αν οντως η προθεση σου ειναι να κανεις παρεα καποιον δε σε νοιαζει τοσο να καταστρωσεις ολοκληρη στρατηγικη δεν ειναι επιστημη, λες οτι σου κατεβει και ανα ταιριαζετε καλως, αν οχι δεν χανεις τιποτα. Ενω το "θα καταφερω σημερα να ερθω εστω ενα κλικ πιο κοντα στο να πηδηξω η θα φαω χυλοπιτα και θα νιωθω μετα χειροτερα?" ειναι πολυ πιεστικο για αυτο σκαλωνεις.

Αν αρχισεις να κανεις παρεα γυναικες εχοντας παρει πραγματικα αποφαση πως δεν θα γινει τιποτα (και μεσα σου δηλαδη) θα αρχισεις να χαλαρωνεις και θα μπορεις να τα ριξεις καλυτερα αλλου. Απλα στη πραγματικη προσεγγιση καλο ειναι να φαινεται το ερωτικο ενδιαφερον εξαρχης μη τα ανακατευεις με φιλιες και πλατωνικο ενδιαφερον και τετοια χαζα.

Senior Member
    εγω προσωπικα αν μου κεντρισει το ενδιαφερον καποια που θα γνωρισω θα ριξω ωραιο ρεπερτοριο αποπλανω ευκολα φαινομαι ενδιαφερον τυπος καλος ακροατης εχω ετοιμες απαντησεις γλυκομιλητος και φυσικα ψυχολογω πολυ ευκολα και καταλαβαινω αμεσως τι αισθανεται καποιος φυσικα αυτα στην αρχη γιατι μετα αμα γινει σχεση με παρατανε αρκετα γρηγορα

Senior Member
    Πολυ καλη τακτικη Ναταλια αυτη .................... κι εγω , που εχω καποια ανεση με το αλλο φυλο , τις πλησιαζω σαν φιλος παντα , οχι με δολιο σκοπο ( ! ) , αλλα ετσι μου βγαινει , και στην πορεια , αμα γουσταρω και γουσταρει κι αλλη , το αλλαζω το βιολι .............. με τις ' υποψηφιες ' , πρωτα ειμαι φιλος , και μετα οτιδηποτε αλλο ...........ετσι λειτουργω βεβαια ......

Senior Member
    magyver εισαι και χειριστικος με τις γυναικες η οχι; παντως με μια κοπελα που ειχα σχεση παλαιοτερα εχουν περασει 3 χρονια και ακομα δεν εχει κανει τιποτα οχι επειδη μαγαπαει αλλα απο την ψυχικη οδυνη που της προκαλεσα χαχαχα πω πω τελικα εχουν πλακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πολυ καλη τακτικη Ναταλια αυτη .................... κι εγω , που εχω καποια ανεση με το αλλο φυλο , τις πλησιαζω σαν φιλος παντα , οχι με δολιο σκοπο ( ! ) , αλλα ετσι μου βγαινει , και στην πορεια , αμα γουσταρω και γουσταρει κι αλλη , το αλλαζω το βιολι .............. με τις ' υποψηφιες ' , πρωτα ειμαι φιλος , και μετα οτιδηποτε αλλο ...........ετσι λειτουργω βεβαια ......
    Καλα εγω δεν εννοουσα αυτο αλλα τεσπα :P
    Νομιζω ηταν ξεκαθαρο τι εννοω.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast