Είδη ανδρών που έχετε γνωρίσει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80
    Senior Member
    Μαρία Ελένη όλα είναι το μυαλό αν δουλεύει το μυαλό μη φοβάσαι αν δε δουλεύει τότε να ανησυχείς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ρε παιδί μου,εννοώ αν ήσαστε και οι 2 όμορφοι ή διαφορετικοί(π.χ.ωραία με μέτριο).
    Εχεις ένα κόλλημα με την εμφάνιση! πρέπει να το διερευνήσεις κάπως...

Στο ξαναλεω... η εμφάνιση ειναι το περιτύλιγμα και μόνο. Το τί σου βγάζει ο αλλος εχει σημασία.
    Δες γυρω σου, βλεπεις ζευγαρια που παίρνουν τον ίδιο βαθμο στην κλιμακα της ομορφιάς?
    Εχω δει υπερβολικα ωραιους αντρες με μετριες γυναικες, που μπορεί απλά να ηταν αποφασιστικές και διεκδικητικές! και κουκλες μοντελες με μετριους αντρες, που μπορεί απλώς να σφύζουν από ενέργεια και δυναμισμό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εχεις ένα κόλλημα με την εμφάνιση! πρέπει να το διερευνήσεις κάπως...

Στο ξαναλεω... η εμφάνιση ειναι το περιτύλιγμα και μόνο. Το τί σου βγάζει ο αλλος εχει σημασία.
    Δες γυρω σου, βλεπεις ζευγαρια που παίρνουν τον ίδιο βαθμο στην κλιμακα της ομορφιάς?
    Εχω δει υπερβολικα ωραιους αντρες με μετριες γυναικες, που μπορεί απλά να ηταν αποφασιστικές και διεκδικητικές! και κουκλες μοντελες με μετριους αντρες, που μπορεί απλώς να σφύζουν από ενέργεια και δυναμισμό.
    Κακό είναι που θέλω κάτι συγκεκριμένο?

Senior Member
    Κακό είναι που θέλω κάτι συγκεκριμένο?
    Δεν είναι θέμα ηθικής, καλού ή κακού.
    Είναι θέμα γουστου. Και το γούστο απορρέει απο το μυαλό μας! Από το πόσο έχουμε δουλέψει την αυτοπεποιθηση μας, το στυλ ζωής που γουσταρουμε να έχουμε, τις παρέες μας, τις εμπειρίες μας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν είναι θέμα ηθικής, καλού ή κακού.
    Είναι θέμα γουστου. Και το γούστο απορρέει απο το μυαλό μας! Από το πόσο έχουμε δουλέψει την αυτοπεποιθηση μας, το στυλ ζωής που γουσταρουμε να έχουμε, τις παρέες μας, τις εμπειρίες μας.
    Πόση σημασία δίνεις εσύ στην εμφάνιση?

Senior Member
    Πόση σημασία δίνεις εσύ στην εμφάνιση?
    Εγω τωρα πια καμία! Αν δεν μιλήσω με τον άλλο, να τον δω, να με δει, να καταλαβω τί είδος είναι, σε τι μηκος κυματος κινειται, ενα ωραιο πρόσωπο ή ένα εντυπωσιακό κορμί δεν λέει τιποτα. Ωραια, θα τον θαυμασω, θα πω <<τι ωραίος>> αλλα ως εκεί! Αν από εκεί και πέρα, το μυαλό δεν κόβει στροφές, ή το στυλ ζωής είναι <<ξαπλα, καναπες, λαπτοπ>>, όπου φυγει φυγει!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγω τωρα πια καμία! Αν δεν μιλήσω με τον άλλο, να τον δω, να με δει, να καταλαβω τί είδος είναι, σε τι μηκος κυματος κινειται, ενα ωραιο πρόσωπο ή ένα εντυπωσιακό κορμί δεν λέει τιποτα. Ωραια, θα τον θαυμασω, θα πω <<τι ωραίος>> αλλα ως εκεί! Αν από εκεί και πέρα, το μυαλό δεν κόβει στροφές, ή το στυλ ζωής είναι <<ξαπλα, καναπες, λαπτοπ>>, όπου φυγει φυγει!
    Παλιά έδινες πολύ,ε?
    Με την φράση ''ξάπλα,καναπές,λάπτοπ'',μου φαίνεται πως σου αρέσουν οι αθλητικοί,γυμνασμένοι κλπ.

Senior Member
    Παλιά έδινες πολύ,ε?
    Με την φράση ''ξάπλα,καναπές,λάπτοπ'',μου φαίνεται πως σου αρέσουν οι αθλητικοί,γυμνασμένοι κλπ.
    Δεν εννοώ πολύ, εννοώ ότι κοιταζα πρώτα εμφάνιση και μετά ολα τα άλλα. Ενω ειναι λαθος αυτο, ο ανθρωπος ειναι ενιαιος, δεν κατακερματιζεται σε εμφανιση και μυαλό.
    Δεν μου αρεσουν οι τεμπέληδες! Μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν ενεργεια και τη διοχετευουν στη ζωη τους. Σαφως δεν μου αρεσουν οι εργασιομανείς.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν εννοώ πολύ, εννοώ ότι κοιταζα πρώτα εμφάνιση και μετά ολα τα άλλα. Ενω ειναι λαθος αυτο, ο ανθρωπος ειναι ενιαιος, δεν κατακερματιζεται σε εμφανιση και μυαλό.
    Δεν μου αρεσουν οι τεμπέληδες! Μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν ενεργεια και τη διοχετευουν στη ζωη τους. Σαφως δεν μου αρεσουν οι εργασιομανείς.
    Στις 2 τελευταίες γραμμές,σε βρίσκω απόλυτα σωστή.
    Βέβαια εγώ ασχολούμαι τρελά με γυμναστική,γιατί στις ωραίες,αρέσουν οι γυμνασμένοι.
    Μάντεψε και με ποιά σημεία έχω εμμονή πάνω στο σώμα μου.

Senior Member
    Βέβαια εγώ ασχολούμαι τρελά με γυμναστική,γιατί στις ωραίες,αρέσουν οι γυμνασμένοι.
    Να ασχολείσαι με τη γυμναστική επειδή ΕΣΥ το γουστάρεις!
    Κρυβει χαμηλη αυτοεκτιμηση αυτο που λες...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Να ασχολείσαι με τη γυμναστική επειδή ΕΣΥ το γουστάρεις!
    Κρυβει χαμηλη αυτοεκτιμηση αυτο που λες...
    Το γουστάρω ως ένα βαθμό,αλλά......
    Last edited by WhyAlwaysMe?; 20-06-2016 at 01:46.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Σε σε μου πρέπει να τη μάθεις τι πλάκα παρά τα προβλήματα πρέπει να μάθεις να τα ξεχωρίζεις αυτά πότε κάνεις χαβαλέ ποτέ μιλάς σοβαρά με ποιους θα μιλάς σοβαρά με ποιους θα κάνεις πλάκα όλα αυτά είναι μαθήματα που δε στα λέει κανείς τα μαθαίνεις μόνος σου
    Ελακο αυτο προσπαθω, να γινω λιγο πιο χαλαρη αλλά και αυτο ξένο μου ειναι. Πως να στο εξηγησω; μεγαλωσα σαν στρατιωτης, παιρνεις εντολες, αν δεν τις κανεις πραξη - σοβαροτητα ρεαλισμος - μετα.... θα ζησεις πονο και καπου κοπηκε μεσα μου η αλλη διασταση εκεινη του χαλαρου, χιουμορ, κτλ κτλ. Τωρα προσπαθω να γινω και ετσι μπας και γελαω πιο συχνα στη τελικη. Για το δικο μου καλο.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    μεγαλωσα σαν στρατιωτης, παιρνεις εντολες, αν δεν τις κανεις πραξη - σοβαροτητα ρεαλισμος - μετα.... θα ζησεις πονο και καπου κοπηκε μεσα μου η αλλη διασταση εκεινη του χαλαρου, χιουμορ, κτλ κτλ. Τωρα προσπαθω να γινω και ετσι μπας και γελαω πιο συχνα στη τελικη. Για το δικο μου καλο.
    Αυτό αυτολεξεί θα μπορούσα και εγώ να το γράψω...
    Τί αγώνας... να χαλαρώσεις όταν είσαι προγραμματισμένος να είσαι στο κόκκινο μόνιμα!
    Να δυσκολευεσαι να κανεις πλακα, να αστειευτείς, να σου βγαίνουν νευρα!, να πιέζεσαι! και να θεωρείσαι αντικοινωνικος, το κερασάκι στην τούρτα! ή να γελάς σα νευρόσπαστο...
    Τελικά το μέτρο πόσο δύσκολο είναι...

Αυτό αυτολεξεί θα μπορούσα και εγώ να το γράψω...
    Τί αγώνας... να χαλαρώσεις όταν είσαι προγραμματισμένος να είσαι στο κόκκινο μόνιμα!
    Να δυσκολευεσαι να κανεις πλακα, να αστειευτείς, να σου βγαίνουν νευρα!, να πιέζεσαι! και να θεωρείσαι αντικοινωνικος, το κερασάκι στην τούρτα! ή να γελάς σα νευρόσπαστο...
    Τελικά το μέτρο πόσο δύσκολο είναι...
    Να σε εχουν διδαξει ετσι, να σου συμβουν και γεγονοτα που πιανεις ( απελπισια χωρις αμεσο θετικο feedback ) και να τα ακους και απο πανω...
    εισαι ξενερωτη
    εισαι σοβαρη
    εισαι μπλα μπλα...

οκ... ειλικρινα προσπαθω να θυμηθω πως ειναι η ζωη χωρις λυπη απαντω, αν με παιρνει, αν δεν με παιρνει πρεπει να μαθω εγω να μην επηρεαζομαι απο οτι ακουω.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Να σε εχουν διδαξει ετσι, να σου συμβουν και γεγονοτα .... και να τα ακους και απο πανω...
    εισαι ξενερωτη
    εισαι σοβαρη
    εισαι μπλα μπλα..
    Προσθέτω
    είσαι αντικοινωνική, κλείνεσαι στον κόσμο σου, δεν μας δίνεις σημασία, είσαι σνομπ!!!, ζηλευεις!!!!!!!!!!...

ωρες ωρες αναρωτιεμαι, με τετοιες ατάκες εγω πρεπει να χαλαρωσω ή αυτοι που τα λένε?
    μήπως απλά πρέπει να μάθουμε να πουλαμε τρελα στους έξω?
    και να ισορροπησουμε με το μεσα μας μόνοι μας??

Πάντα θαυμαζα τους ανθρωπους που προσαρμοζονται αναλογα με το περιβαλλον και δινουν στον καθενα την απαντηση που του αρμοζει, παιζουν τον αναλογο ρολο. Εγώ γιατί είμαι η ιδια σε όλους??

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast