Πως να ζηλεύω λιγότερο; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 180
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Θα σου πω κατι τελευταιο..μην το διογκωνεις το ολο θεμα
    Να εισαι χαλαρος και να εχεις τα ματια σου ανοιχτα για ευκαιριες, αλλα να μην σου γινεται αυτοσκοπος το να βρεις κοπελα. Εχει τοσες χαρες η ζωη οταν δεν εχεις σχεση οσες και οταν.εχεις
    Μην.υποτιμας την παρεα με φιλους.
    Και ευχομαι οταν.βρεις.μια κοπελα που θα σου αρεσει.και θα τα βρειτε να της συμπεροφερεσαι ομορφα οπως και αυτη σε σενα.
    Καληνυχτα.
    Για την παρέα με φίλους,που λες:
    Δεν είμαι αντικοινωνικός,έχω φίλους,παρέες κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλά,αν με δείς εμφανισιακά,ούτε συμπαθητικό θα με πεις.

Ρε μ@λακα!!! ποσες φορες πρεπει να σου πω πως εισαι μια χαρα εμφανισιακα?! Δεν στο λεω για να σου φτιαξω την διαθεση, ουτε φιλικα και σιγουρα δεν σου κανω καμακι!!!!! Την αληθεια σου λεω.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Ρε μ@λακα!!! ποσες φορες πρεπει να σου πω πως εισαι μια χαρα εμφανισιακα?! Δεν στο λεω για να σου φτιαξω την διαθεση, ουτε φιλικα και σιγουρα δεν σου κανω καμακι!!!!! Την αληθεια σου λεω.
    Οκ........

Senior Member
    Κι εγω το ιδιο τουχω πει , αντικειμενικα .........................

Senior Member
    Είναι πολλές οι φορές που εύχομαι να ήμουν ψηλός,με αναλογίες μοντέλου και να καίω καρδιές ωραίων γυναικών.
    και εγώ θα ήθελα να έχω κάνα φράγκο στη τσέπη μου...
    Εκτός αν αυτά τα έχουμε λυμένα οπότε έχουμε το χρόνο να ασχολούμαστε με τις αναλογίες μας....
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe?
    Τον ζητιάνο.:Ρ
    εσύ αλήθεια πως τη βγάζεις;
    Quote Originally Posted by bellezza
    Υπάρχουν εναλλακτικές φάσεις που την. βγάζεις πολύ οικονομικά πάντως.
    το γνωρίζω έτσι τη βγάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    και εγώ θα ήθελα να έχω κάνα φράγκο στη τσέπη μου...
    Εκτός αν αυτά τα έχουμε λυμένα οπότε έχουμε το χρόνο να ασχολούμαστε με τις αναλογίες μας....
    εσύ αλήθεια πως τη βγάζεις;
    το γνωρίζω έτσι τη βγάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό.
    Αν ρωτάς πως την βγάζω από άποψη οικονομικών φίλε,θα σου πω ότι βγαίνω το πολύ 2 φορές την εβδομάδα πλέον,ενώ τα προηγούμενα χρόνια έβγαινα περισσότερο.Δεν παίζει μια,και φεύγουν χρήματα και σε ψυχολόγο.
    Πολλές φορές μπορεί να κάνω και καμιά βόλτα με κανέναν φίλο μου ή να μαζευτούμε σε σπίτια κλπ.

Senior Member
    Αν ρωτάς πως την βγάζω από άποψη οικονομικών φίλε,θα σου πω ότι βγαίνω το πολύ 2 φορές την εβδομάδα πλέον,ενώ τα προηγούμενα χρόνια έβγαινα περισσότερο.Δεν παίζει μια,και φεύγουν χρήματα και σε ψυχολόγο.
    Πολλές φορές μπορεί να κάνω και καμιά βόλτα με κανέναν φίλο μου ή να μαζευτούμε σε σπίτια κλπ.
    ok και δεν ζητιανεύεις;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ??????? WHAT?????????????
    why ειλικρινά που μένεις;; Σε καμια ταινια στην αμερικη!!!!!!
    Στο γυμναστηριο μονο που παω εχω δει γυναικες οχι και τοσο ωραιες και τα εχουν με ωραιους νεαρους με σωμα που εσενα θα σου ετρεχαν τα σαλια αν το εβλεπες.
    Αρα αυτο κι αν δεν ισχυει. αν θες παραδειγμα δες τον hugh jackman. Ο ομορφότερος άντρας στην ΓΗ, πλουσιος, γυμνασμενος, διάσημος, Cool, γ@μάτος και εχεις δει την γυναικα του;;;;
    Μιας και είπες γυμναστήριο,εγώ ένα πράγμα διαπιστώνω.
    Όταν βλέπεις τους ωραίους των γυμναστηρίων να αυτοθαυμάζονται,να κοιτάζονται στον καθρέπτη και να συγκεντρώνουν γυναικεία βλέμματα,αυτό δεν σου δίνει έξτρα κίνητρο,αλλά σε κάνει ακόμη χειρότερα ψυχολογικά,και σε γεμίζει κόμπλεξ.
    Πολλοί από αυτούς που το κάνουν,σίγουρα θα ήταν χοντροί πριν ή κοκκαλιάρηδες.

Senior Member
    Μιας και είπες γυμναστήριο,εγώ ένα πράγμα διαπιστώνω.
    Όταν βλέπεις τους ωραίους των γυμναστηρίων να αυτοθαυμάζονται,να κοιτάζονται στον καθρέπτη και να συγκεντρώνουν γυναικεία βλέμματα,αυτό δεν σου δίνει έξτρα κίνητρο,αλλά σε κάνει ακόμη χειρότερα ψυχολογικά,και σε γεμίζει κόμπλεξ.
    Πολλοί από αυτούς που το κάνουν,σίγουρα θα ήταν χοντροί πριν ή κοκκαλιάρηδες.

Οχι απλα ειναι ψωνια!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι απλα ειναι ψωνια!!!!!
    Συμφωνείς με τα υπόλοιπα που γράφω?

Senior Member
    Συμφωνείς με τα υπόλοιπα που γράφω?
    οτι αυτοθαυμαζονται ναι. οτι συγκεντρωνουν τα γυναικεια βλεμματα οχι και τοσο τουλαχιστον οχι σε ολες. Τουλαχιστον στο δικο μου γυμναστηριο, λιγες "ωραίες" θα κοιταξουν καποιον τετοιο, καταλαβαινουν πως ειναι ψωνια και δεν είναι τόσο γοητευτικο για αυτές, και μερικες (παλι οχι πολλες) απο αυτες που εσυ θα χαρακτηριζες ασχημες/μετριες.

Δεν ξερω για σενα, αλλα εγω περνω εξτρα κινητρο απο αυτους. ναι μεν να φτιαξω το σωμα μου αλλα να μην γινω ναρκισσος.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έχω μια απορία:πόσοι από εσάς εδώ μέσα που μου προτείνατε χοντρούλες,άσχημες,μέτριες κλπ.,θα πηγαίνατε με τέτοιες;
    Απάντηση:κανένας.
    Κάτι ξέρω και γυμνάζομαι για τις γυναίκες επομένως.

Senior Member
    Έχω μια απορία:πόσοι από εσάς εδώ μέσα που μου προτείνατε χοντρούλες,άσχημες,μέτριες κλπ.,θα πηγαίνατε με τέτοιες;
    Απάντηση:κανένας.
    Κάτι ξέρω και γυμνάζομαι για τις γυναίκες επομένως.
    Αμα επιμένεις συνέχισε να γυμναζεσε γιαυτες και άμα σε κοιτάζει καμια απο αυτες σφυριξε κλεφτικα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αμα επιμένεις συνέχισε να γυμναζεσε γιαυτες και άμα σε κοιτάζει καμια απο αυτες σφυριξε κλεφτικα
    Ωραία.
    Ας πούμε ότι το έκανα περισσότερο για εμένα.Ποιά θα με πρόσεχε?
    Γιατί δεν θα μπορούσα και δεν θέλω να πάω με ότι προτείνουν κάποιοι εδώ μέσα.

Banned
    Ωραία.
    Ας πούμε ότι το έκανα περισσότερο για εμένα.Ποιά θα με πρόσεχε?
    Γιατί δεν θα μπορούσα και δεν θέλω να πάω με ότι προτείνουν κάποιοι εδώ μέσα.
    Ετσι όπως το θέτεις καμία δεν θα σε πρόσεχε μόνο και μόνο για αυτό, απλώς αν κάνεις κάτι που σ΄αρεσει είναι πιο ελκυστικό έτσι και αλλιώς από το να το κάνεις για την άλλη...(και πιο ''ισορροπημένο'')

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast