Results 121 to 135 of 618
-
29-06-2016, 18:19 #121
Εγω προσωπικα πιο ευκολα θα εμπιστευομουν καποιον που τον δεσμευουν - εστω και προβληματικοι η ελλιπεις- ΝΟΜΟΙ και ξερω πως αν κανει μαλακια μπορω να κινηθω ΝΟΜΙΚΑ η να διαδωσω την προσωπικη μου εμπειρια και να πω ποσο χαλια επαγγελματιας ειναι, παρα καποιον που το μονο που τον δεσμευει ειναι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ του στη ΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ. Αυτο ειναι μια ΙΔΕΑ που δεν εχει υποσταση στο πραγματικο κοσμο που ζουμε...ενω με το φοβο οτι θα γαμηθει ΑΥΤΗ η ζωη του και οχι η μεταθανατια στην οποια πιθανοτατα δεν πιστευει καποιος ειναι που θα νιωσω λιγο πιο ασφαλης.
- 29-06-2016, 18:21 #122
Διόρθωσε την σύνταξη σου γιατί εκανες πολλά Freudian Slips! :) "Γλώσσα λανθάνουσα..."
Οι κληρικοί οι οποίοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ φάινονται από τα έργα τους και τη ζωή τους. Αν είναι ΔΥΣΚΟΛΗ η ζωή τους και γεμάτη από προσπάθεια να βοηθήσει άλλους είναι ισχυρή ένδειξη ότι πιστεύει βαθιά. Αν αυτό το δεις σε ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή να μου τρπήσεις τη μύτη. Παρόλο που δεν είμαι εναντίον της μαθηματικής πιθανότητας του "καλού ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή ο οποίος βγάζει αποθεραπευμένους" στα 53 χρόνια ύπαρξης του ΣΕΨ αυτό το σπάνιο είδος το οποίο αναζητούν οι κρυπτοζωολόγοι δεν έχει βρεθεί ακόμα. Για μένα κατατάσσεται ανάμεσα σε τέρας Λοχ Νες, Γέτι Ιμαλαίων και Σασκουατς Βόρειας Αμερικής. Εσύ αν θες μπορείς να πιστεύεις στον Αη Βασίλη ή σε νεράιδες.
29-06-2016, 18:25 #123
ασε τα φρουντιαν σλιπς και κοιτα τα σλιπς κοινης λογικης που κανεις εσυ με καθε ποστ....
ολοκληρες σελιδες να "αποδειξεις" οτι οι κληρικοι ειναι ηθικοι η εστω υπαρχουν και ηθικοι (ποιος το αρνηθηκε?)
αλλα αποφευγεις να αποδειξεις το βασικο σου επιχειρημα γιατι απλουστατα ειναι αλλο ενα απο τα ανυποστατα και αυθαιρετα που με αποτυχια υποστηριζεις.
ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΕΙΣ.
ΕΠΕΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΡΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΑΡΩΣΕΣ
29-06-2016, 18:26 #124
29-06-2016, 18:29 #125
Ε ναι για αυτό είπα όχι όλοι, διαλέγεις υποτίθεται...τέλος πάντων εγώ σε κληρικό δεν θα πήγαινα, δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία είναι καλύτερη από την πλειοψηφία των ψυχολόγων, ούτε πιστεύω ότι σου προσφέρουν ισορροπίες γενικά οι παράδεισοι και οι προσευχές....Θες εσύ να πας Μ87? Δικαίωμά σου.......όπως μου είπες για το δικό μου δικαίωμα να ψηφίζω πασόκ!
Και στην τελική ένα ρίσκο είναι η ζωή, μπορεί με τους ψυχολόγους να ρισκάρεις περισσότερο αλλά έχεις καλύτερες πιθανότητες βελτίωσης λόγω γνώσεων κλπ
29-06-2016, 18:29 #126
Μα δε φταιω εγω που ειναι φως φαναρι το προβλημα σου. Φαινεται απο τον τροπο που κανεις "διαλογο" . Οποιοσδηποτε εχει συναναστραφει ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ατομο με παρομοια θεματα μπορει να το διακρινει. Και μπορει και να κανω λαθος λογω δικων μου εμπειριων αλλα τη σχεση εχει αυτο; Εσυ αμα δεις εναν να του τρεχουν οι μυξες δεν θα υποθεσεις πως αρπαξε κρυολογημα; Μπορει να ειναι χιλια δυο αλλα ο νους παει σε συγκεκριμενα πραγματα. Απο εκει και περα οκ ειμαι ο σατανας με τις χειροτερες τωμ προθεσεων και δικαιωμα σου να μη με εμπιστευεσαι.
Εγω με δικους σου ορους ομως χωρις να με αφηνεις να βαλω μερικους δικους μου δεν συνεχιζω τη συζητηση γιατι ειναι ξεκαθαρο πως θα τη χρησιμοποιεις μονο και μονο για να ανακυκλωνεις τα δικα σου. Ετσι δεν ειναι;
Πες μου στα ΙΣΑ τωρα...υπαρχει κατι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, η παραμικρη πιθανοτητα να σε πεισω οτι υπαρχουν αξιολογοι ψυχοθεραπευτες που βοηθανε καποιους ανυρωπους και οτι ετυχες σε περιπτωση η ειναι η δικη σου περιπτωση ζορικη η δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει; Πες μου εισαι ανοιχτος σε αληθινο διαλογο; Θα παραδεχτεις στο παραμικρο μου επιχειρημα οτι "οκ εδω εχεις δικιο"??? Αν μου πεις ναι δεν σε πιστευω. Θα ειναι επισης χειριστικο εκ μερους σου για να με βαλεις στη διαδικασια να σου δωσω τροφη για να λες τα δικα σου. Δεν θελεις να συζητησουμε για να καταληξουμε στην αληθεια οποια και αν ειναι και οσους συμβιβασμους και παραδοχη λαθων και αν χρειαστει και απο τις δυο πλευρες, θελεις να αποδειξεις οτι ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ και να βγεις απο ΠΑΝΩ. Κανω λαθος;
Ηδη εχεις απαξιωσει καθε μου λεξη... Αρα γιατι να ασχοληθω;
29-06-2016, 18:30 #127
Και ποιό είναι το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο ελέγχει και επιβάλλει κυρώσεις σχετικά με τα όσα καταγγέλω;
Για την δε "δυσφήμιση" το ξέρεις ότι χωρίς να στοιχειοθετήσεις αγωγή αυτή είναι συκοφαντική και ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ, έχεις εσύ το πρόβλημα. Εάν αμφιβάλλεις για την ΠΙΣΤΗ του κληρικού κοίτα τη ζωή του και το πως ζει. Αν βοηθάει κόσμο ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Αν πάλι είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι και ο μήνας έχει εννιά και αυτό φαίνεται.
Έχει δεν έχει υπόσταση στον ΦΥΣΙΚΟ κόσμο που ζούμε, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι ζουν και πεθαίνουν με την πίστη Στον Θεό. Πολλοί περισσότεροι πσιτεύουν στην κονόμα, στο ευρώ ή δολλάριο και στο "ότι φάμε, ότι πιούμε...".
Πες μου λοιπόν, ειδικά για την Ελλάδα, με ποιόν τρόπο θα γ****** η ζωή ενός ψυχολόγου / ψυχοθεραπευτή σε σχέση με τα όσα καταγγέλω στις αναρτήσεις Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΩΝ (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...F%82-%CE%91%29) καθώς και ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (URL: http://www.e-psychology.gr/forum/thr...A4%CE%A9%CE%9D);
29-06-2016, 18:31 #128
αληθεια, γιατι δεν βρηκες την υγεια σου κοντα σε εναν κληρικο οταν απετυχες με τους ψυχολογους?
29-06-2016, 18:34 #129
29-06-2016, 18:36 #130
τιποτε αληθινο δεν απαντησες γιατι ποτε δεν απαντας επι της ουσιας . απλα μιλας.
αλλο μιλας, αλλο απαντας.
εχεις προβλημα με τις λογικες συζητησεις. αυτο που θελεις ειναι απλα να επιβαλεις αυθαιρετα την αναποδεικτη αποψη σου.
οπως ακριβως τα ανελυσε η ναταλια.
σε επιασε σε ολα.
ακριβως αυτο σου συμβαινει...
29-06-2016, 18:38 #131
Και υπερυψηλές πιθανότητες - οι οποίες ακυρώνουν τις γνώσεις τις οποίες επικαλείσαι - να μην βοηθηθείς ουσιαστικά σε ότι αφορά τα κυρίως θέματα σου επειδή για τον ψυχολόγο / ψυχοθεραπευτή είσαι το έσοδο του και σιγά μη σε αφήσει να φύγεις από εκεί θεραπευμένη.
Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία:
Το αν ΘΕΛΕΙ να σε βοηθήσει (ακόμα και αν ίσως δεν μπορεί);
Ή το αν ΜΠΟΡΕΙ να σε βοηθήσει (ακόμα και αν δεν θέλει);
29-06-2016, 18:39 #132
29-06-2016, 18:39 #133
ε? ειναι μια ευκαιρια να πεις και σε αλλα μελη για μια νεα θεραπεια. αντι να θεωρητικολογεις μια ςκαι μας ειπες οτι εχεις προβληματα αλυτα που οι ψυχ δεν τα ελυσαν. πηγαινε να στα λυσει ενας παπας και μετα ελα να μας πεις την εμπειρια σου.
μηπως παρεθεσες αποδειξεις οτι οι κληρικοι εχουν αποθεραπευμενους και δεν τις ειδαμε?
29-06-2016, 18:40 #134
29-06-2016, 18:41 #135