Τι κανεις αν η κοπελα που σε ενδιαφερει εχει καταθλιψη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 120
    Οσο για το φλερτ,κατα την γνωμη μου,αν και οι 2 γουσταρουν,το πραγμα τσουλαει πολυ ευκολα και γρηγορα.Οταν ο αλλος μας γραφει,θελουμε να πιστεψουμε οτι μπορει να το κανει για τακτικη,αλλα συνηθως δεν μας γουσταρει και απλως μας αποφευγει.

Για μενα ειναι επικινδυνο να αναλωνεται καποιος πολυ καιρο με μηνυματα κλπ και να μην προχωραει σε προταση για εξοδο.Εκει αν ο αλλος αρνηθει,προσπαθεις 1-2 φορες ακομα και το αφηνεις,γιατι σημαινει οτι δε γουσταρει.

Ειναι ο,τι χειροτερο να χανεις το χρονο σου για μηνες και να λες με γουσταρει τωρα αυτη?Δε με γουσταρει?Καλυτερα να φας τη χυλοπιτα απο νωρις να τελειωνεις.

Senior Member
    συμφωνω με αλαφοτετοιο μεχρι τελείας.
    τα υπολοπα ειναι να χαμε να λεγαμε.
    καποιος που γουσταρει μας "κυνηγαει" οσο τον κυνηγαμε κι εμεις. δεν αναρωτιομαστε τι εχει και δεν απανταει.
    οτι και να εχει, δεν θελει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Συμφωνώ μακ...
    Γενικά archangel έχεις μια τάση να πηγαίνεις με το σταυρό στο χέρι, το φλερτ είναι και το να την γράψεις λίγο, είναι και το παιχνίδι , είναι η αμοιβαία ανειλικρίνεια ...με το σταυρό στο χέρι αποκτάς φίλους όχι κοπέλες....έτσι πιστεύω τουλάχιστον...αυτό το λέω γιατί οι υποψήφιες κοπέλες σου θα θέλουν να δουν από σένα ότι τις θέλεις, τις διεκδικείς όχι ότι τους εύχεσαι να είναι καλά με τον νέο ''γκόμενο''...Αν είσαι άγιος σε θέλουν για φιλενάδα μετά............Γενικά τα λέω τώρα όχι για την συγκεκριμένη κοπέλα...

Ξεχνας πως ειμαι Αρχαγγελος!!!!!
    Μονο με το σταυρο στο χερι μπορω να περπαταω :ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Πως υπάρχει φλερτ με κάποιον που δεν έχεις συναντηθεί ποτέ? Αν δεν τον βλέπεις τον άλλον δεν ξέρεις καν αν κυριολεκτεί σ' αυτά που λέει... μην το συζητήσω για την ειλικρίνεια... εδώ δεν ξέρουμε πόσο ειλικρινείς είναι άνθρωποι που ζούμε μαζί τις ζωές μας, δεν μιλάω για συγκατοίκηση ή για ερωτικές σχέσεις υποχρεωτικά, πόσο μάλλον άνθρωποι με τους οποίους αλληλογραφούμε μια ώρα την ημέρα... μπορεί ακόμα και το που μένουν να είναι ψευδές, να έχει έρθει στο μέρος που μένεις μόνο αυτή τη μία φορά που έχετε συναντηθέι.

Θα διαφωνήσω κάθετα με την κύβο.. οι σχέσεις που θέλουμε να έχουν διάρκεια είτε φιλικές είτε ερωτικές δεν μπορούν να βασιστούν στην αμοιβαία ανειλικρίνεια, όπως και να το κάνεις στις ερωτικές σχέσεις έχουμε και την τάση να παρουσιάζουμε την καλύτερη όψη του εαυτού μας... φαντάσου το χάος που θα γίνει και πόσο γρήγορα θα ρθει αν αυτή την όψη την πασπαλίζουμε και συνειδητά με μικρά κι αθώα ψεματάκια, αν και για μένα αυτά δεν υπάρχουν. Θα γυρίσει μετά από λίγο καιρό και θα σου πει "εγώ άλλον αρχάγγελο γνώρισα" και τότε δεν θα χεις τι να πεις...

Αν βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση αλλά για μια ξεπέτα που όσο κρατήσει κράτησε πήγαινε με το πηρούνι στο χέρι, θα φας πιο γρήγορα για όσο καιρό το πηρούνι σου τσιμπάει.

Εδω δεν θα διαφωνισω. Δεν μπορεις να ξερεις τον αλλον αν ειστε κοντα, ποσο μαλλον απο μακρια. Απλως εγω εχω την ταση να εμπιστευομαι τους ανθρωπους (ισως αυτο ειναι κακο) αν δεν εχω αποδειξεις για το αντιθετο. Αν μου την κανεις μια φορα τοτε δεν θα σε ξαναεμπιστευτω!!!

Και σε αυτο συμφωνω. Το να φοραω μια μασκα καθε φορα που ειμαι μαζί με μια κοπελα δεν θα μπορεσω να προχωρησω καθολου. Δεν θα μπορω να προσποιουμε μια ζωη κατι που δεν ειμαι..... Το οτι σε ενα ραντεβου θα δειξω τον καλυτερο εαυτό μου ναι αλλα ως εκει....

Θα της διεκδικησω αν με θελουν αλλα οχι αν δεν ενδιαφερονται.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Εννοώ ότι δεν μπορείς να εκδηλώνεσαι εξ αρχής ότι σου αρέσει, να της στέλνεις μηνύματα όλη μέρα , να είσαι συνέχεια δεδομένος, άσε και λίγο μυστήριο, τα κλασσικά δηλαδή... Γράψιμο τρόπος του λέγειν, και στέλνοντας μηνύματα αμα δεν σ΄απαντάνε δεν κερδίζεις κάτι, στην καλύτερη θα κερδίσεις ένα μήνυμα, ε και? ...δεν είπαμε να μην ξαναστείλεις και ποτέ...είναι η μόνη περίπτωση που χρειάζεται και λίγο εγωισμός...

Καθρέπτη για φλερτ έλεγα στην αρχή όχι γενικά για τις σχέσεις, να μην είμαστε ειλικρινείς! Και ψεματάκια στο να μην εκδηλώνεσαι τελείως ότι καίγεσαι πχ για αυτήν, όχι να δείχνεις πόσο τέλειος είσαι ενώ δεν είσαι....αλλο δεν λέω όλη την αλήθεια και άλλο λέω ψέματα, επίσης.... Επίσης ο archangel δεν νομίζω ότι χρειάζεται μαθήματα ειλικρίνειας κλπ

Καταλαβα!!!!!

λιγακι δυσκολο για μενα αλλα καταλαβα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οσο για το φλερτ,κατα την γνωμη μου,αν και οι 2 γουσταρουν,το πραγμα τσουλαει πολυ ευκολα και γρηγορα.Οταν ο αλλος μας γραφει,θελουμε να πιστεψουμε οτι μπορει να το κανει για τακτικη,αλλα συνηθως δεν μας γουσταρει και απλως μας αποφευγει.

Για μενα ειναι επικινδυνο να αναλωνεται καποιος πολυ καιρο με μηνυματα κλπ και να μην προχωραει σε προταση για εξοδο.Εκει αν ο αλλος αρνηθει,προσπαθεις 1-2 φορες ακομα και το αφηνεις,γιατι σημαινει οτι δε γουσταρει.

Ειναι ο,τι χειροτερο να χανεις το χρονο σου για μηνες και να λες με γουσταρει τωρα αυτη?Δε με γουσταρει?Καλυτερα να φας τη χυλοπιτα απο νωρις να τελειωνεις.

Συμφωνω σε αυτο. Τουλαχιστον αν την φας στην αρχη μετα προχωρας παρακατω, και δεν χρειαζεται να μαδάς και τις μαργαριτες...

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Σε αυτά που λες Cube θέλω λεπτομέρειες!
    Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το περί μυστηρίου, ή γουστάρεις ή δεν γουστάρεις! Τί νοημα εχει το κρυφτό και ο εγωισμος...
    Ας πούμε ότι οκ, έτσι είναι!πως θα προχωρησει η γνωριμια σε κατι παραπάνω αν και οι δυο κανουν ενα βημα μπρος και μετα 10 βήματα πίσω?
    Λοιπόν αναφέρθηκα στο φλερτ, πριν αρχίσεις να λιώνουν και οι δύο σώνει και καλά....αν πας σε μια στο μπαρ και της πεις μου αρέσεις πολύ πιθανόν να ξενερώσει....πρέπει να υπάρξει κατά την γνωμη μου ένα διάστημα, δηλαδή μία ώρα, δύο μέρες, μια βδομάδα δεν ξέρω! που θα υπάρχει φλερτ και μυστήριο...είτε στο μπαρ είτε με μηνύματα ότι είναι αυτό.......Το φλερτ δεν είναι να σου πω ότι σε γουστάρω.......αυτό είναι ερωτική εξομολόγηση.δεν θα κάνουν 10 βήματα πίσω, απλά δεν θα εκδηλωθούν κατευθείαν...αυτό το λέω όταν πχ ο ένας γουστάρει τρελά καίγεται και ο άλλος ψιλοψήνεται, αν πας και εκδηλωθείς εξ αρχής ότι θες και είσαι διαθέσιμος όσο δεν πάει , ο άλλος από το ψιλοψήνεται μπορεί να πάει στο καταψύχεται.....γνώμη μου πάντα.........δεν είναι πάντα σε θέλω με θέλεις γιατί δεν παντρευόμαστε.....Δεν ξέρω αν είναι κατινίστικα αυτά, αλλά εγώ τα βλέπω να συμβαίνουν , άρα τι να γράφω θεωρίες για να ανεβάσω το επίπεδο, ενώ δεν τα έχω δει?

Senior Member
    Λοιπόν αναφέρθηκα στο φλερτ, πριν αρχίσεις να λιώνουν και οι δύο σώνει και καλά....αν πας σε μια στο μπαρ και της πεις μου αρέσεις πολύ πιθανόν να ξενερώσει....πρέπει να υπάρξει κατά την γνωμη μου ένα διάστημα, δηλαδή μία ώρα, δύο μέρες, μια βδομάδα δεν ξέρω! που θα υπάρχει φλερτ και μυστήριο...είτε στο μπαρ είτε με μηνύματα ότι είναι αυτό.......Το φλερτ δεν είναι να σου πω ότι σε γουστάρω.......αυτό είναι ερωτική εξομολόγηση.δεν θα κάνουν 10 βήματα πίσω, απλά δεν θα εκδηλωθούν κατευθείαν...αυτό το λέω όταν πχ ο ένας γουστάρει τρελά καίγεται και ο άλλος ψιλοψήνεται, αν πας και εκδηλωθείς εξ αρχής ότι θες και είσαι διαθέσιμος όσο δεν πάει , ο άλλος από το ψιλοψήνεται μπορεί να πάει στο καταψύχεται.....γνώμη μου πάντα.........δεν είναι πάντα σε θέλω με θέλεις γιατί δεν παντρευόμαστε.....Δεν ξέρω αν είναι κατινίστικα αυτά, αλλά εγώ τα βλέπω να συμβαίνουν , άρα τι να γράφω θεωρίες για να ανεβάσω το επίπεδο, ενώ δεν τα έχω δει?

Μαλλον παρεξηγησες κατι..... Δε λεω στις γυναικες "Καλημερα, με λενε Αρχαγγελο, μου αρεσεις και θελω να τα φτιάξουμε!!!"

Αυτο ειναι "spooky" στην καλυτερη!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Μαλλον παρεξηγησες κατι..... Δε λεω στις γυναικες "Καλημερα, με λενε Αρχαγγελο, μου αρεσεις και θελω να τα φτιάξουμε!!!"

Αυτο ειναι "spooky" στην καλυτερη!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτό ήταν επεξήγηση στη μάρα πως το βλέπω εγώ....γιατί πετιέσαι στο θέμα σου? :p

Καλημέρα!
    Δεν έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση, θέλω μόνο να πω ότι μου φαίνεται κάπως περίεργο ένα 18χρονο κορίτσι να έχει κατάθλιψη και μάλιστα διαγνωσμένη.
    Μάλλον για μια μελαγχολία πρόκειται, τυπικη της μετεφηβικής ηλικίας και του αγχους των εξετάσεων.
    Εγώ είχα διαγνωστεί με καταθλιπτικές τάσεις από την ηλικία των 13. και το λέω έτσι γιατί φάρμακα δεν έπαιρνα ούτε προτάθηκε το να πάρω, αλλά η κατάθλιψη προφανώς δεν εμφανίζεται μετά την ενηλικίωση.
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    bαυτό το λέω όταν πχ ο ένας γουστάρει τρελά καίγεται και ο άλλος ψιλοψήνεται, αν πας και εκδηλωθείς εξ αρχής ότι θες και είσαι διαθέσιμος όσο δεν πάει , ο άλλος από το ψιλοψήνεται μπορεί να πάει στο καταψύχεται.....γνώμη μου πάντα.........δεν είναι πάντα σε θέλω με θέλεις γιατί δεν παντρευόμαστε.....
    ok. καταλαβα!
    Σε αυτο που λες εχεις δικιο, μου έχει τύχει... Να έχω ερωτοχτυπηθεί για κάποιον, να βγάζω μάτι ότι είμαι στα πατώματα για πάρτη του και αυτός μια κρύο μια ζέστη... Ωσπου τον έστειλα στον αγυριστο και ησύχασα!
    Θέλει τέχνη όμως για να δέσει το γλυκό αυτή η τακτική, είναι ευκολο να ξινίσει!

Banned
    ok. καταλαβα!
    Σε αυτο που λες εχεις δικιο, μου έχει τύχει... Να έχω ερωτοχτυπηθεί για κάποιον, να βγάζω μάτι ότι είμαι στα πατώματα για πάρτη του και αυτός μια κρύο μια ζέστη... Ωσπου τον έστειλα στον αγυριστο και ησύχασα!
    Θέλει τέχνη όμως για να δέσει το γλυκό αυτή η τακτική, είναι ευκολο να ξινίσει!
    Να σου πω κάτι? Μπορεί να είναι και θέμα χημείας καθαρό, ούτε τακτικές ούτε τίποτα....να μην δένει το γλυκό με τίποτα......διαφωνώ με τον εαυτό μου, το κατάφερα και αυτό...........

Senior Member
    Αυτό ήταν επεξήγηση στη μάρα πως το βλέπω εγώ....γιατί πετιέσαι στο θέμα σου? :p

Το εχω κακο συνηθειο να πεταγομαι σαν κακια τσουτσου :Ρ

Senior Member
    Να σου πω κάτι? Μπορεί να είναι και θέμα χημείας καθαρό, ούτε τακτικές ούτε τίποτα....να μην δένει το γλυκό με τίποτα......διαφωνώ με τον εαυτό μου, το κατάφερα και αυτό...........

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α

Senior Member
    Της εδωσα λιγο χρονο και για 5 μερες δεν της εστελνα μηνυματα περιμενοντας να μου στειλει αυτη. δεν μου εστειλε!!! χθες δεν αντεξα αλλο, μου λειπει πολυ, και της εστειλα ενα μηνυμα οπου της ελεγα ποσο μου λειπει, και αν ειναι καλα...... δεν μου απαντησε καθολου!!!!!

Αρχιζω να πιστευω πως προσπαθει να με αποφυγει.... πως εκανα κατι και ειναι θυμωμενη μαζι μου, και δεν ξερω τι να κανω..... ποναω στην καρδια μου περισσοτερο απο ποτε.... Βοηθεια!!!!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast