διακοπές - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Banned
    ποσο χρονων εισαι ναταλια?

μεχρι τα 25 αντε 30 ετσι σκεφτομουν και ενεργουσα αλλα τοτε δεν εκανα και σχεσεις... δεν κερατωσα ποτε καμια παντα χωριζα....

όταν χορτασεις και βρεις τον ανθρωπο σου... δεν σκέφτεσαι πλεον ετσι...

οσοι σκεφτοντε με τον τροπο που αναφέρεις ειτε γυναικες ειτε αντρες είνάι ή πολύ νεοι ή δεν ειχαν τις εμπειριες που θα κορεσουν το αδηφαγο κτηνος του παθους,, :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    ποσο χρονων εισαι ναταλια?

μεχρι τα 25 αντε 30 ετσι σκεφτομουν και ενεργουσα αλλα τοτε δεν εκανα και σχεσεις... δεν κερατωσα ποτε καμια παντα χωριζα....

όταν χορτασεις και βρεις τον ανθρωπο σου... δεν σκέφτεσαι πλεον ετσι...

οσοι σκεφτοντε με τον τροπο που αναφέρεις ειτε γυναικες ειτε αντρες είνάι ή πολύ νεοι ή δεν ειχαν τις εμπειριες που θα κορεσουν το αδηφαγο κτηνος του παθους,, :)
    Εγω ειμαι 24 αλλα δεν εχει σημασια η ηλικια που λες...ξερω και περιπτωσεις που ο αλλος και 40 και 50 να ειναι τα ιδια σκατα θα εχει στο κεφαλι του. Θα σου διηγουμουν και θα σου εφερνα παραδειγματα αλλα δεν ειναι επι του παροντος λολ.
    Μπραβο σου που σκεφτεσαι ετσι εσυ αλλα αν ειναι οντως ετσι εισαι μια λαμπρη εξαιρεση του κανονα clap clap :P
    Και απεφυγες την ερωτηση μου...τι κανει μια αντροπαρεα στις διακοπες :)
    Αλλα τεσπα ας μη βαζουμε ψυλλους στο κορφο της κοπελας, οτι πεις.

Banned
    ψήσιμο... μπυρες... κανα ματσακι... παλι μπυρες... α ξεχασα και τα τσιπουρα

Senior Member
    Ωραια...αννα για τσιπουρα πανε και ψησιμο και μπυρες και για να βλεπουν ποδοσφαιρο. Δεν θα πατησουν σε μπιτσομπαρο καλοκαιριατικα ολα καλα.

Senior Member
    Εγω ειμαι της αποψης πως εαν θελει να στην κανει καποιος η καποια μπορει να στην κανει και χωρις να παει διακοπες
    Για μενα δεν ειναι αλλαρμ εκτος και εαν ειναι ο τυπος αντρας που απομακρυνετε σιγα σιγα αντι να πει στα ισια χωριζουμε βεβαια δεν καταλαβα θελει να παει και με φιλους διακοπες και με σενα η μονο με φιλους? το πρωτο δεν ειναι κακο αμα ισχυει καθως μπορει να θελει να ξεσκασει λιγο απο την καθημερινοτητα αλλα πραγματα κανουν μαζι μας οι αντρες αλλα μονοι τους και το ξερουν ολοι αυτο φυσικα στην πρωτη περιπτωση θα πατε μετα μαζι διακοπες
    Τωρα εαν ισχυει η δευτερη ναι ειναι αλαρμ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Να έχεις τώρα σχέση με καμιά Natalia_sups & να σκέφτεσαι τι έχει να επακολουθήσει άμα πας μόνος σου διακοπές!
    Η τιμωρία της θα είναι ''Λεκτικά Σεντόνια'' πρωί βράδυ χωρίς παύση ούτε για νερό!
    Και άμα θες εσύ μετά...πήγαινε μόνος σου διακοπές!Και να το κάνεις μία φορά,δεν το επιχειρείς ξανά!!!:)
    Ωπ τωρα το ειδα αυτο STAVROS...χαχα κανεις λαθος σε ενα σημειο ομως..θα κανεις ξανα διακοπες μονος απλα και μονο επειδη δεν θα υπαρχει πιθανοτητα ξανα να κανεις μαζι μου. Αντε γεια, ανοχη μηδεν. Αφου βεβαια τεκμηριωσω εμπεριστατωμενα με ενα ωραιο "σεντονακι" τη θεση μου. Ενα ομως και καλο, δε θα χαλασω τη ζαχαρενια μου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Εγω ειμαι της αποψης πως εαν θελει να στην κανει καποιος η καποια μπορει να στην κανει και χωρις να παει διακοπες
    Για μενα δεν ειναι αλλαρμ εκτος και εαν ειναι ο τυπος αντρας που απομακρυνετε σιγα σιγα αντι να πει στα ισια χωριζουμε βεβαια δεν καταλαβα θελει να παει και με φιλους διακοπες και με σενα η μονο με φιλους? το πρωτο δεν ειναι κακο αμα ισχυει καθως μπορει να θελει να ξεσκασει λιγο απο την καθημερινοτητα αλλα πραγματα κανουν μαζι μας οι αντρες αλλα μονοι τους και το ξερουν ολοι αυτο φυσικα στην πρωτη περιπτωση θα πατε μετα μαζι διακοπες
    Τωρα εαν ισχυει η δευτερη ναι ειναι αλαρμ
    Δικιο εχεις...με την ιδια λογικη ομως δεν εχω λογο να σκεφτω λιγο αν αξιζει το ρισκο να πηδηξω απο αεροπλανο σε ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο γιατι κι εδω που καθομαι σπιτι μου μπορει να πεσει ενα κομματι ταβανι να με πλακωσει. Η να πνιγω με κουκουτσι απο κερασι. Το ιδιο ειναι...; Ε ας παω να πηδηξω απο το αεροπλανο :P
    Καταλαβαινεις πως ειναι καθαρα θεμα πιθανοτητων δηλαδη...η λογικη "ε κι εδω που καθομαι μπορει να την παθω" δεν ειναι λογικη για να μην ζυγιζεις καποια ρισκα λιγο καλυτερα...

Senior Member
    Αν και τωρα που το σκεφτομαι σε αυτη τη περιπτωση δεν μας νοιαζει το αν θα κανει η δε θα κανει κατι λογω πιθανοτητων...μας νοιαζει αν θα κανει η δε θα κανει κατι λογω ελευθερης βουλησης. Το να μη κανει κατι λογω μικρων πιθανοτητων δεν μας λεει τιποτα για το ποιόν του. Αρα ισως εχεις δικιο arn...
    Αλλα και παλι το οτι θελει να παει μονος με φιλους δειχνει πραγματα απο μονο του...οχι επιμενω οτι θα με ξενερωνε αυτο.
    Οι φιλοι του τι τυποι ειναι; Τους ξερεις; Βασικα και να τους ξερεις τι εγινε, εδω νομιζεις τον δικο σου ανθρωπο ξερεις και τελικα ξερεις λιγοτερα απο τον John Snow :P Αυτοι εχουν σχεσεις; Τις κοπελες τους τις ξερεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δικιο εχεις...με την ιδια λογικη ομως δεν εχω λογο να σκεφτω λιγο αν αξιζει το ρισκο να πηδηξω απο αεροπλανο σε ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο γιατι κι εδω που καθομαι σπιτι μου μπορει να πεσει ενα κομματι ταβανι να με πλακωσει. Η να πνιγω με κουκουτσι απο κερασι. Το ιδιο ειναι...; Ε ας παω να πηδηξω απο το αεροπλανο :P
    Καταλαβαινεις πως ειναι καθαρα θεμα πιθανοτητων δηλαδη...η λογικη "ε κι εδω που καθομαι μπορει να την παθω" δεν ειναι λογικη για να μην ζυγιζεις καποια ρισκα λιγο καλυτερα...
    Μια και ανεφερες αυτο με το αεροπλανο ναι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να παθει κατι εκει οανω απο το να περπατας στο δρομο και σου ερθει καμια γλαστρα στο κεφαλι
    Στο θεμα τωρα ειναι εαν αυτη η σχεση ειναι υγιεις υπαρχει εμπιστοσυνη - κατονηση κανεις δεν σκεφτεσε να φυγει απο την σχεση αρα νο προμπλεμ
    Συν οτι η μαγκια ειναι να κρατας το ατομο που θελεις ακομα και απο αποσταση εαν υποθεσουμε οτι ο ενας ειναι κτημα του αλλου

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Μια και ανεφερες αυτο με το αεροπλανο ναι εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να παθει κατι εκει οανω απο το να περπατας στο δρομο και σου ερθει καμια γλαστρα στο κεφαλι
    Στο θεμα τωρα ειναι εαν αυτη η σχεση ειναι υγιεις υπαρχει εμπιστοσυνη - κατονηση κανεις δεν σκεφτεσε να φυγει απο την σχεση αρα νο προμπλεμ
    Συν οτι η μαγκια ειναι να κρατας το ατομο που θελεις ακομα και απο αποσταση εαν υποθεσουμε οτι ο ενας ειναι κτημα του αλλου
    Κανεις λαθη εδω...το οτι δεν σκεφτεται να φυγει κανεις απο τη σχεση δεν σημαινει οτι ειναι υγιης η σχεση. Πολυ σημαντικη διευκρινηση αυτη.
    Επισης το να εχεις εμπιστοσυνη δεν σημαινει πως εχεις ελεγχο η οτι "κρατας" κατι/καποιον.
    Απο την αλλη δεν εχει νοημα να "κρατας" καποιον μη σου φυγει. Αν ειναι υγιης η σχεση θα μεινει και αν δεν ειναι θα φανει οταν φυγει, και καλυτερα που θα φυγει γιατι πολυ απλα αυτο που "χανεις" δεν ειναι υγιες...καλα ξεκουμπιδια δηλαδη!
    Για αυτο η λογικη απο το πρωτο μου και ολας μηνυμα λεει πως δεν υπαρχει λογος να του το βγαλεις ξινο, με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ. Ειναι πιο υγιες και για εσενα να μην νιωθεις την αναγκη να "κρατησεις" καποιον, σε αφηνει να φιλτραρεις τα πραγματα που δεν σου κανουν καλο εξω απο τη ζωη σου. Στο κατω κατω της γραφης τι ειναι σκυλος; Θα του βαλουμε και λουρι; (Εκτος αν εχει περιεργα γουστα λολ παω πασο). Οποτε ναι με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ ειτε κανει μαλακια ειτε δεν κανει για εσενα ειναι ΚΑΛΟ γιατι σε αφηνει να δεις ποια ειναι η ελευθερη επιλογη καποιου και να μη ζεις σε πλανες.
    Απο την αλλη ειναι φυσιολογικο και αναμενομενο να σε πειραζει συναισθηματικα.

Senior Member
    Οσο για εμπιστοσυνη μη τα λες σε εμενα, τα λες σε ανθρωπο που ειχε 100000% εμπιστοσυνη (το ξερω πως μαθηματικα δεν υφισταται αυτο το ποσοστο αλλα λεμε τωρα, για εμφαση :P) και το αποτελεσμα ηταν τελειως αρρωστημενο.
    Τι μου λες για εμπιστοσυνες τωρα...Εγω σου λεω με βαση τη λογικη ναι ωφελει γιατι ξεσκαρταρονται ετσι οι λαθος καταστασεις και οτι ειναι να γινει γινεται οπως και να εχει, αλλα συναισθηματικα δε γινεται να μη σε ενοχλει μια τετοια κατασταση, ειναι μια χαρα υγιης αντιδραση αυτο.
    Και 100% εμπιστοσυνη δεν πρεπει να εχεις ουτε στη μανα σου. Μονο στη δικια σου κριση και τα ενστικτα σου. Τελεια, αυτο ειναι για εμενα.

Junior Member
    Όλοι έχουμε δικαίωμα να πάμε διακοπές με την παρέα,όπως υπάρχει η σχέση έτσι υπάρχουν και οι φίλοι.Παίζει ρόλο το πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί η σχέση σας.Αυτό που φαντάζει "λογικό" είναι ότι κοιτάς να απολαύσεις τις στιγμές με φίλους,χωρίς να φλερτάρεις ή σε περίπτωση που στο "επιβάλλουν",απλά δεν ενδίδεις.Δεν έχει διαφορά αν μιλάμε για αντροπαρέα ή γυναικοπαρέα,ρόλο δεν παίζει το φύλο αλλά η προσωπικότητα.Άμα είναι να φλερτάρεις ενώ είσαι σε σχέση,το κάνεις και στο μέρος που μένεις,δεν χρειάζεται να πας διακοπές με φίλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κανεις λαθη εδω...το οτι δεν σκεφτεται να φυγει κανεις απο τη σχεση δεν σημαινει οτι ειναι υγιης η σχεση. Πολυ σημαντικη διευκρινηση αυτη.
    Επισης το να εχεις εμπιστοσυνη δεν σημαινει πως εχεις ελεγχο η οτι "κρατας" κατι/καποιον.
    Απο την αλλη δεν εχει νοημα να "κρατας" καποιον μη σου φυγει. Αν ειναι υγιης η σχεση θα μεινει και αν δεν ειναι θα φανει οταν φυγει, και καλυτερα που θα φυγει γιατι πολυ απλα αυτο που "χανεις" δεν ειναι υγιες...καλα ξεκουμπιδια δηλαδη!
    Για αυτο η λογικη απο το πρωτο μου και ολας μηνυμα λεει πως δεν υπαρχει λογος να του το βγαλεις ξινο, με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ. Ειναι πιο υγιες και για εσενα να μην νιωθεις την αναγκη να "κρατησεις" καποιον, σε αφηνει να φιλτραρεις τα πραγματα που δεν σου κανουν καλο εξω απο τη ζωη σου. Στο κατω κατω της γραφης τι ειναι σκυλος; Θα του βαλουμε και λουρι; (Εκτος αν εχει περιεργα γουστα λολ παω πασο). Οποτε ναι με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ ειτε κανει μαλακια ειτε δεν κανει για εσενα ειναι ΚΑΛΟ γιατι σε αφηνει να δεις ποια ειναι η ελευθερη επιλογη καποιου και να μη ζεις σε πλανες.
    Απο την αλλη ειναι φυσιολογικο και αναμενομενο να σε πειραζει συναισθηματικα.
    Στην διεκρνηση συμφωνω δεν το εξεφρασα σωστα ενουσα να μενει καποιος επειδη το θελει πραγματικα και οχι απο συμφερον
    Ενοητε οτι οποιος θελει μενει και οποιος θελει φευγει αλλα εαν το ατομο ειναι σωστο και την νοιαζετε πραγματικα ουτε που θα γυρισει να κοιταξει αλλη ερωτικα μπορει να κανει το φλερτ του ναι αλλα μονο και μονο για εξασκηση οχι για να κατακτησει - κυνηγησει καμια

καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... :) η αλήθεια είναι ότι με βοήθησαν πολύ. με αυτόν τον άνθρωπο είμαι μαζί του μόνο 2,5 μήνες. από την κουβέντα που κάναμε μου είπε πως το είχε κανονίσει εδώ κ καιρό. βέβαια για να είμαι ειλικρινής με πείραξε πάρα πολύ όταν μου το είπε κ κυρίως που μου το είπε πάνω στις διακοπές μας (ναι πήγαμε μαζί διακοπές). έχω την εντύπωση (εκτός αν κάνω λάθος) ότι το κανόνισε πριν από 1,5 με 2 μήνες περίπου όταν του είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να φύγω κ να πάω στο χωριό μου με τους δικούς μου για περίπου 1 μήνα. θα μου πείτε κάποιοι ότι εγώ θα πήγαινα με τους δικούς μου ενώ εκείνος με τον φίλο του. αυτοί οι δύο λέει πως θα πάνε κ ότι δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει. στην ηλικία του ( είναι 30) ξέρει τι θέλει κ δεν τον αφορά να κάνει το οτιδήποτε αλλιώς δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να κάνει σχέση. αυτά. αν έχω ξεχάσει να πω κάτι πείτε μου..κ πάλι ευχαριστώ.. :)

Senior Member
    Άρχισε να σκύβεις όταν περνάς από τις πόρτες να περνάνε και τα κέρατα όλοι τα πάθαμε δεν είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast