Results 91 to 105 of 120
-
06-07-2016, 13:20 #91
Δικιο εχεις δεν ειναι ιδεα σου, σε αποφευγει...και δεν νομιζω πως ειναι επειδη κατι εκανες λαθος. Απλα μαλλον δεν πολυψηνοταν εξαρχης και η επικοινωνια σας ηταν μια παρηγορια μεσα στη καταθλιψο-μιζερια της...λυπαμαι βρε αρχαγγελε αλλα σε εκμεταλλευτηκε τροπο τινα...ετσι το βλεπω...
- 06-07-2016, 14:16 #92
06-07-2016, 14:26 #93
Μην στενοχωριεσαι δες το σαν κατι θετικο: ξεκαθαριζει ετσι το τοπιο και εισαι ελευθερος να επιδιωξεις κατι με αμοιβαιο και σε παρομοια επιπεδα ενδιαφερον...δεν θα ηθελες να εισαι με καποια που ειναι σε φαση "εεε και ειμαι και δεν ειμαι εδω", ετσι δεν ειναι; Παμε για αλλα λοιπον, καλυτερα :)
06-07-2016, 14:42 #94
Απλως αφησα την καρδια μου να την ερωτευτεί και τελικα εφαγα τα μουτρα μου και παλι...... δεν θα το ξανακανω..... ποτε!!!!
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-07-2016, 14:48 #95
Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις :)
06-07-2016, 14:58 #96
μπορω να κανω και τα δυο......
αν η καρδια μου θελει ερωτες, την ξεριζωνω...... βαρεθηκα να θελω κατι που δεν γινεται....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-07-2016, 15:24 #97
Μαζι σου, σε νιωθω. Αλλα δεν γινεται ετσι.
Θα περασουν τα βαρια-βαρια της απογοητευσης και θα το δεις αλλιως μετα. Καταρχην μονο και μονο που νιωθεις τοσο ασχημα δειχνει οτι η καρδια σου ειναι εκει και θελει τα δικα της. Και δε παει πουθενα που να χτυπας το κωλο σου κατω. Αλλιως δεν θα ειχες αυτη την αντιδραση τωρα...και ολα αυτα τα σκατενια που νιωθεις τωρα η καρδια σου στα λεει, αλλιως δε θα ειχες αυτη τβν αντιδραση. Go with the flow λοιπον, αφεσου. Οσο θελει να νιωθεις ασχημα νιωθε ασχημα. Αλλα θα σου πει ομορφα πραγματα ξανα οταν ερθει η ωρα.
Επισης αν βρεθει γυναικα που θα ενδιαφερεται για εσενα οσο εσυ ενδιαφέρεσαι για εκεινη και αρχισει να γεννιεται κατι ομορφο αν δεν θελησεις να το επιδιωξεις να μου τρυπησεις τη γλωσσα (η μυτη ειναι πλεον mainstream). Ποιον κοροιδευεις εμενα η εσενα; Λολ.
Για την ωρα ζησε την απογοητευση σου στο φουλ, δεν ειναι κακο...οι ανθρωποι ανακαμπτουν και απο χειροτερα...
06-07-2016, 15:58 #98
ξερεις ποιος ειναι ο ορισμός της τρελας;;;
Να επαναλλαμβάνεις τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα περιμενοντας διαφορετικα αποτελεσματα....
εγω ειμαι πια αρκετα μεγαλος για να κανω τρελες!!! Μπαινω στα 30 οπουνανε.... και δεν μπορω να πιστευω σε παραμυθια!
Και "αν" ερθει αυτη η γυναικα που λες (στα 80 μου, μαλλον!!), τοτε πριν την στειλω στον αγυριστο θα της πω "αργησες!!!"
Και ναι ίσως να μην μπορω να την ξεριζωσω και να την πεταξω στο κάλαθο των αχρηστων, αλλα μπορω να την κλειδωσω βαθια μεσα μου, εξαλλου τωρα εχω κενο χωρο· θα βγαλω την καταθλιψη που ειχα κλεισει 15 χρονια μεσα, και να μην την ξανα αφησω εξω ποτε!!!
Εχω κανει κατι παρόμιο παλιοτερα, δεν επιτρεπω να ερωτευτω αμεσως μια κοπελα, απλως τωρα θα το παω στο τερμα.... ξερω πως ολα αυτα θα σου φαινονται γελοια αλλα δεν με πειραζει....
Προτιμω την μοναξια..... ποναει λιγοτερο τελικα!!!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-07-2016, 16:17 #99
Την επομενη φορα λοιπον απλα θα κανεις καποια πραγματα διαφορετικα. Απλο. Και το ιδιο ισχυει σε ολα οχι μονο στα προσωπικα μας. Αποτυγχανουμε και με καθε αποτυχια βλεπουμε τι θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει αλλιως και προσπαθουμε (οταν ειμαστε ετοιμοι) ξανα μανα. Με τη λογικη σου επρεπε να μη ξαναπαω σε συνεντευξη για δουλεια επειδη δεν με πηραν με τη πρωτη η τη δευτερη! Επρεπε να πω μεσα μου "ααα συνεντευξεις, τα ιδια και τα ιδια" και να τα παρατησω; Οχι βεβαια...ειδα τι μπορουσα να κανω λιγο διαφορετικα, με καθε εμπειρια κερδισα κατι και δοκιμασα ξανα μεχρι που βρηκα μια δουλεια. Η οποια ηταν καλη αλλα δε κρατησε... :)
Μετα βρηκα αλλη...που ηταν σκατα και τελειωσε σκατα και ακομα τους κυνηγαω για τα δεδουλευμενα μου λολ. Ισως καποτε βρω μια πιο καλη δουλεια. Αλλα και παλι φανταζομαι δε θα δουλευω εκει μεχρι να πεθανω για τον ενα η τον αλλο λογο...ειναι ωραια η προοπτικη μιας δουλειας κομμενης και ραμμενης στα μετρα μου που με γεμιζει και που ειναι σταθερη αλλα αν τη βρω σφυρα μου...ετσι παει και με τις σχεσεις φανταζομαι...δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Μωρε εμενα μου τα λες αυτα; Εγω να καθομαι να σε πειθω οτι θα ερωτευτεις ξανα; Χαχαχα ποιος να το πιστευε...εγω κατα βαθος συμφωνω μαζι σου. Αλλα και διαφωνω γιατι μπορω να δω τα πραγματα πιο ψυχραιμα πλεον :)
Οσο για το να αγαπησεις τη μοναξια σου...το βρισκω εξαιρετικη ιδεα! Μη το κανεις ομως μουτρωμενα...οντως αγαπησε την, νιωσε ανετα σε αυτην, και οταν δε θα εχεις αναγκη κανεναν τοτε θα μπορεις οντως να γνωρισεις ανθρωπους ομορφα και αβιαστα. Δεν ξερω αν οτι σου λεω βγαζει νοημα, κι εγω οσα ξερω τοσα λεω αλλα τα πιστευω αυτα που σου λεω. Δεν επιμενω αλλο :)
06-07-2016, 18:32 #100
Καταλαβαινω τι θες να πεις!!! Απλως κουραστηκα..... πολυ!!!!
Ειμαι απογοητευμενος και πληγωμενος οσο δεν παει γτ... πραγματικα μου αρεσε αυτο το κοριτσι.
Ειχα ονειρευτει την συναντηση μας τοσες πολλες φορές και νόμιζα πως της αρεσα κι αυτηνης.... πως ηταν αμοιβαίο... ετσι μου ελεγε τουλαχιστον. Με εκανε να ριξω τις αμυνες μου και τωρα δεν μπορω να κρατησω την καταθλιψη μου κλειδωμενη. Αν δε με ειχε κανει να ανοιχτώ δεν θα ειμουν τοσο αδυναμος αυτην την στιγμη....
χαχα ποιος να το πιστευε οντως.... πως η αισιοδοξια και η υπόμονη μου θα τελειωναν καποτε.
Ημουν ανετα και ηρεμα στην μοναξιά μου, απλως οταν την γνωρισα ενω στην αρχη ενιωθα αβολα, σιγα σιγα αρχισε να μου αρεσει η παρεα....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-07-2016, 19:31 #101
Δεν ειναι κακο να βιωσεις την στενοχωρια σου...αστο να βγει και να φυγει...το να το κρατας κλειδωμενο μεσα σου ειναι σα να κρατας τη φουσκα σου λολ για να μη πω τπτ αλλο :P ...ασε τις τοξινες να βγουν, να καθαρισει ο οργανισμος σου βρε αδερφε και ολα θα αρχισουν να στρωνουν ξανα σιγα σιγα... :)
Το να καταπιεζεις τα συναισθηματα σου δεν ειναι ποτε καλη ιδεα...ουτε και το να εγκαταλειπεις ομως. Που και να παρεις αποφαση σημερα οτι εγκαταλειπεις σκατουλες ξερεις αν θα θες να τη τηρησεις αυριο μεθαυριο, ειναι χαζο βασικα...Καποιος μπορει να αποφασιζει να κανει διαιτα καθε Δευτερα λολ...απλα ζησε τη καθε στιγμη, παρ'το μερα με τη μερα και αφησε ανοιχτα ΟΛΑ τα ενδεχομενα στη ζωη σου. Να εισαι μονος, να βρεις καποια, να γινεις χορευτρια λολ ολα. Baby steps ομως :)
06-07-2016, 20:33 #102
Απλως παντα κλειδωνα την καταθλιψη μου βαθια μεσα μου και φοβαμαι να την αφησω ελευθερη......
το θεμα ειναι πως εγω κρατω τις υποσχεσεις μου, για αυτο οταν υποσχομαι κατι παντα αφηνω ενα παραθυρο σε περιπτωση που αλλαξω γνωμη ή δεν μπορεσω να το κανω, αλλα αν υποσχεθω στον εαυτό μου πως τελος, χωρις να αφησω παραθυρο ή ελπιδα τοτε θα την κρατησω No matter what!!!
Το να γινω "χορευτρια" εκτος του να μαθω να χορευω, θα πρεπει να κανω και εγχειρηση αλλαγης φυλου :p χαχχαχαχα
Ως τωρα ομως το αν ημουν μόνος ή με καποια δεν ηταν ποτε επιλογη μου.... ενω αν τα παρατησω τουλαχιστον θα εχω για μια φορα αυτην την επιλογη (η επιλογη του να είμαι μόνος δλδ).
Και ποσο baby steps;;; λιγο πιο αργα ακόμα και θα είμαι εντελως ακινητος....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
07-07-2016, 10:45 #103
Ελα ρε Αρχαγγελε στα 30 ερωτευτηκες μια πιτσιρικα που ουτε ειχες δει ποτε.Αυτα ειναι για τους εφηβους.
07-07-2016, 12:00 #104
Aυτό το λες εσύ που προφανώς σου είναι εύκολο να κάνεις σχέσεις με γυναίκες.Ελα όμως στη θέση του αρχάγγελου που έφτασε 30 χρονών και δεν είχε ποτέ σχέση στη ζωή του και ότι προσπάθειες έκανε οδηγούσαν σε αποτυχίες.Και αυτή τη φορά πίστεψε ότι κάτι θα αλλάξει και πάλι έπεσε στα ίδια..
07-07-2016, 18:35 #105