Results 31 to 40 of 40
-
12-07-2016, 18:52 #31
Μπορεί και αυτό που λέει ο φίλος STAVROS
. Αν θες όμως και πέρα από το χιούμορ όταν υπάρχει αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων δεν βασίζεσαι στον άλλον με την έννοια ότι εσύ δεν κάνεις τίποτα και τα περιμένεις όλα από τον άλλο αλλά «βασίζεσαι» με την έννοια ότι μοιράζεσαι..συνεργάζεσαι..μ οχθείς από κοινού και ταυτόχρονα μπορείς όσο γίνεται να χειραφετείσαι και να κάνεις κάτι δικό σου. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
- 12-07-2016, 19:02 #32
12-07-2016, 19:07 #33
Ναι το ξερω το στορυ...μοχθεις, θυσιαζεις πραγματα, συνεργαζεσαι, επενδυεις σε κοινα ονειρα και μετα γυριζει και σου λεει ο επαγγελματικα/οικονομικα σταθεροτερος εκ των δυο επειδη ξυπνησε στραβα: "δεν προσφερεις αρκετα, εισαι αδυναμος/αδυναμη, εγω τραβαω ολο το λουκι, δικια σου επιλογη ηταν οι δικες σου θυσιες" και ενα ματσο μπουρδες...βρε ουστ. Ουστ που θα ζηταει και τα ρεστα. Τοσα εχουμε τοσα δινουμε.
Το προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις indianas ειναι ο σεβασμος. Και δεν μπορει να υπαρχει σεβασμος οπως θα επρεπε σε τετοιες ανισες καταστασεις, οσο και αν αγαπας τον αλλον σε τρωνε οι μικροτητες στη τελικη. Μεχρι να χειραφετηθεις στη πορεια παει, εχεις σταμπωθει στον εγκεφαλο του ως "υπο"...αυτες οι εντυπωσεις δεν αλλαζουν και ας μην ειναι με κακη εννοια, ας ειναι με τη προστατευτικη εννοια, οπως με ενα παιδι πχ... Εχεις ακουσει γονιο να λεει ααα εγω σεβομαι το πενταχρονο μου και τις επιλογες του; Λολ. Και εκει οκ ειναι λογικο το πανω χερι να το παιρνει η φροντιδα και οχι η ισοτητα...αλλα οι συντροφικες σχεσεις δεν πρεπει να ειναι ετσι.
Το νουμερο ενα πραγμα για υγιεις σχεσεις ειναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, η αγαπη δεν φτανει. Και ο πρωτος και απλουστερος τροπος για να εμπνεεις σεβασμο ειναι η ανεξαρτησια, οικονομικη κυριως αλλα και γενικα.
Οχι λοιπον, χωρις να κανω τα δικα μου και χωρις να εχω αυτα ως προτεραιοτητα δεν προκειται να εμπλακω σε κατι αλλο. Καλυτερα να ζω στο δωματιο στο σπιτι των γονιων μου που λεγαμε χαχαχα
12-07-2016, 19:08 #34
12-07-2016, 19:13 #35
12-07-2016, 19:18 #36
12-07-2016, 19:26 #37
Eίχα λόγους που ρώτησα αν επρόκειτο για εξωτερικό και ειδικά Γερμανία για να σε βοηθήσω (σε κάποια πράγματα που γνωρίζω) αλλά εσύ είναι φανερό πως και μόνη σου να συνομιλείς,είσαι ικανή να τσακωθείς με τον εαυτό σου!Οπότε δεν έχει νόημα να εξηγήσω το λόγο της ερώτησής μου ειδικά όταν αντικρίζω τέτοια ειρωνία του στυλ ''Που το πας,έχει σημασία?'' κτλ..!
Καλό ταξίδι Anyway!
12-07-2016, 19:37 #38
Ειλικρινα εγω ειμαι πολυ ηρεμη...εσυ αρχισες να παρερμηνευεις τα λογια μου και να τσακωνεσαι μονος σου και να φορτωνεις χωρις λογο. Ισως φταιει που στο γραπτο λογο δεν γινεται να μεταδωθει ο τονος μου σωστα και φανταζεσαι ειρωνια εκει που εγω ειμαι χαλαρη και κυριολεκτικη. Περι παρεξηγησης προκειται και εισαι πολυ θερμοκεφαλος, εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Το καταλαβα οτι ισως ειχες πραγματα να μου πεις για τη Γερμανια για αυτο ειπα "που το πας"...ισως επελεξα λαθος εκφραση αλλα ειλικρινα εννοουσα "τι ξερεις/τι σκεφτεσαι/τι προτεινεις" με εντελως φιλικη διαθεση...οπως και να εχει δεν παω Γερμανια, αλλα με εφερες σε δυσκολη θεση με την ερωτηση σου γιατι δεν θελω να δινω πρακτικες λεπτομερειες για τη ζωη μου δημοσια στο φορουμ οπως το που ειμαι/που παω κλπ...εξου και το "εχει σημασια;" που δεν ειχε παλι καμοα δοση ειρωνιας εκ μερους μου...μπορουσες απλα να πεις ναι γιατι ξερω δυο πραγματα...μπορει να το ελεγες ετσι για χαζοκουβεντα. Που και αυτο ανθρωπινο ειναι αλλα γιατι να σου αποκαλυψω που παω για χαζοκουβεντα; Καταλαβες τωρα...; Φαε καμια σνικερς και χαλαρωσε λοιπον. Δεν ειχα λογο να δικαιολογηθω ουτε να σου εξηγησω τιποτα με τους κακους αποτομους τροπους σου αλλα το κανω επειδη το βρισκω πιο εποικοδομητικο απο ενα αντε γεια. Για να μη βιαστεις αλλη φορα να βγαλεις συμπερασματα για το υφος του αλλου και να μη βιαζεσαι τοσο να τα παρεις στο κρανιο...ειρηνη, τσιλ...Θενξ για το καλο ταξιδι.
12-07-2016, 20:26 #39
Δεν ειχα λογο να δικαιολογηθω ουτε να σου εξηγησω τιποτα με τους κακους αποτομους τροπους σου αλλα το κανω επειδη το βρισκω πιο εποικοδομητικο απο ενα αντε γεια.
Η ερώτησή μου αυτή προήλθε επειδή διάβασα προηγούμενα Posts σου που αναφέρεις πως έχεις φρικάρει και καταβάθος δεν θέλεις να πας,αλλά πρέπει λόγω συνθηκών.
Και μετά από πλακίτσα που έκανα περί διορατικού σε ρωτάω σε ποια χώρα θα πας!
Η ερώτησή μου ήταν για να διαπιστώσω τις πιθανότητες προσαρμογής σου στην χώρα που θα μου έλεγες και δεύτερον για να σε βοηθήσω αν φυσικά την ήξερα (την χώρα).
Πχ άλλο να πας σε χώρα της Αφρικής κι άλλο στην Αγγλία!Λέω ένα ακραίο παράδειγμα!
Και μου έρχεται μία απάντηση:Έχει σημασία?
Το απόλυτο γείωμα δηλαδή!Χα χα!
Τέλος πάντων,επειδή άκρη δεν πρόκειται αν βγάλουμε ποτέ,πάρε ένα Bueno να χαλαρώσεις τουλάχιστον εσύ,γιατί το Snickers που μου πρότεινες είναι από τα λίγα σοκολατοειδή που δεν πολυτρώω...Θεματοθέτη Indianas συγγνώμη για την κατάχρηση του θέματός σου,αποχωρώ από το Thread για να μην έχουμε κι άλλα!!!Καλή συνέχεια!
https://s31.postimg.org/vip3zktyz/bueno.jpg
12-07-2016, 20:58 #40
STAVROS μα δεν υπαρχει λογος να εχουμε αλλα...τιποτα δεν εχουμε, οι δικες μου διαθεσεις ηταν και παραμενουν φιλικες, οσο για την ακρη εχει ηδη βγει, ηταν παρεξηγηση, δεν καταλαβα γιατι δεν το αναγνωριζεις αυτο αλλα οκ...αφου εχεις πεισμωσει η τελοσπαντων χαλαστει το αφηνω κι εγω, θα φαω την κιντερ μπουενο μου να γλυκαθω και εληξε το θεμα
Καλη σου συνεχεια στα αλλα θρεντ...και οντως indianas σορυ για τη καταχρηση του θεματος σου κι απο εμενα.