Results 361 to 375 of 394
-
19-07-2016, 11:40 #361
τωρα πριν 2-3 εβδομαδες που ξεκινησε το τελευταιο επεισοδιο τρομαξα μη ξαναχασω τελειως τη μπαλα γιατι ηταν πολυ εντονο και ειχε μεγαλη διαρκεια το προηγουμενο επεισοδιο.μου εχει μεινει τραυματικη εμπειρια μαλλον.δε μπορω να το αγαπησω.με τρομαζει.νταξει λεω οτι ειναι μια παθηση και χαλαρωνω λιγο αυτη τη φορα απο τα συμπτωματα..τα αποδεχομαι ας πουμε καπως ως αποτελεσμα μιας παθησης.
να ας πουμε τωρα ξεκινησε γιατι ημουν για εναν καφε και καποια στιγμη ενιωσα οτι ηθελα να επιστρεψω στο δωματιο μου και πιεσα το εαυτο μου να κατσω εξω και ξεκινησε το επεισοδιο.δυσκολευομαι πολυ να βγω εξω ακομα τουλαχιστον...να ας πουμε ηθελα να πω σε ενα γαμο αλλα στην ιδεα πως θα ημουν εξω τοσες ωρες δεν πηγα.απογοητευση...
θα μου αρεσε πολυ να διαβασω ψυχιατρικη ισως καταλαβαινα γιατι μου συμβαινουν καποια πραγματα.που βρηκες το βιβλιο?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 19-07-2016, 12:24 #362
να μην απογοητευεσαι..οπως κ ενας αγοραφοβικος εχει τα ιδια ετσι κ εσυ..θελει σταδιακη κ μικρη εκθεση ..σιγα σιγα..ενα βημα τη φορα..μπορει τωρα να μην μπορεσες να πας στον γαμο..ισως σε 2 μηνες να πας ομως..θα κανεις παντα αυτο που σου αρεσει..
εδω εγω που δεν εχω ψυσωση...βγηκα την παρακσευη κ ενιωσα βαρεμαρα κ πιεση..ηθελα να παω στο κρεβατι μου να απολαυσω την ξαπλα μου κ τελικα εκατσα μιση ωρα με την παρεα..μετα εφυγα πηγα πηρα ενα καρπουζι απο εναν μαναβη..κ πηγα σπιτι κ το σφαξα κ το απολαυσα βλεποντας τηλεοραση..
γιατι πρεπει απαραιτητα να βγαινω για να περναω καλα?
υπαρχιε πρεπει?
μπορει εσυν α την παιρνας κ καλυτερα κ στο σπιτι σου στην τελικη..
εγω λατρευω να αραζω μπροστα απο την τιβι κ να μην κανω τιποτα..να εχω κ ενα σακουλι ποπ κορν..
θα ελεγα οτι ειναι αξια ανεκτιμητη..αν νιωσω την αναγκη να βγω εξω θα το κανω..δεν θα με πιεσω να το κανω..οποτε μου ρθει ...
την κυριακη πηγα με πιεση καπου κ τελικα κ κει βαρεθηκα..
κ απλα σεβομαι το οτι δεν θελω να βγαινω αυτον τον καιρο..
βαριεμαι απλα...θελω να παω διακοπες..δεν θελω να πηγαινω σε χαζοκαφετεριες κ να καθομαι σε μια καρεκλα...χεστηκα..δεν θα κατσω να το αναλυσω..
ενιωσα τελεια με το καρπουζι μου..τελος!
19-07-2016, 13:05 #363
το θεμα ειναι ομως οτι ηθελα να προσπαθησω να κατσω εξω για ενα καφε.ειχα 8-9 μηνες να βγω και δεν ηθελα να εγκαταλειψω την προσπαθεια να μεινω εξω μιας και η κοπελα που βγηκαμε ειχε ερθει στην πολη μου για λιγες μερες μονο.αλλα τελικα πιεστηκα πολυ μαλλον.απογοητευομαι καπως γιατι δε μπορω να κανω απλα πραγματα..ελπιζω με τον καιρο να φτιαξει.εχω και τους δικους μου που δεν μ ακουνε οταν λεω δε μπορω να κανω κατι και με πιεζουν πολυ.βεβαια δεν ξερουν τιποτα για τα 2 τελευταια επεισοδια.τους ειχα πει οτι ειχα καταθλιψη και πεσμενη διαθεση
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
19-07-2016, 13:12 #364
το χειροτερο μου ειναι να βγω με κοπελα που εχω να την δω κ καιρο...απαπα..!
πεθαινω απο το μπλα μπλα..δεν ειμαι εγω για τετοια..εγ αραζω με ατομα που βλεπω συχνα..μερικες φορες δνε μιλαμε καθολου...παω με την σαγιοναρα μου σε συνοικιακα καφενεια , τις οποιες βγαζω κιολας κ βαζω κ ποδια πανω στη καρεκλα την απεναντι κ καθομαι εκει , λεμε καμια μαλακια..διαβαζουμε κανα βιβλιο λη εφημεριδα κ παω σπιτι μετα..αν με πας σε καφετερια κανονικη που εχιε κοσμο κ μουσικη..ειμαι ικανη να παθω υστερια..
ειμαι πολυ παραξενη με το θεμα εξω.απεχθανομαι τα μπαρακια κ την πολλη βουη..εχω δεχτει αυτο που ειμαι κ μου αρεσει ετσι οπως ειμαι..
σιχαινομαι τις γκομενες που ντυνονται σαν καρο της δημαρχειας για να πανε για εναν καφε...
για μενα η διασκεδαση ειναι πιο απλο θεμα..μπορει κ εσυ να μη γουσταρεις αυτον τον τροπο διασκεδασης κ να σε πιεζει..καποτε με ζαλιζε το να πηγαινω σε καφετεριες..ενιωθα μια θολουρα κ ζαλαδα..κ μια νευρικοτητα..το πα στον ψυχοθεραπευτη μου κ μου λεει πολυ απλα "φυγε..πιεζεσαι δεν το καταλαβαινεις?σδεν σου αρεσει εκει που εισαι..ειναι απλο.."
κ δνε το ειχα σκεφτει..κ ναι τελικα πλεον αποφυγω αυτες τις καφετεριες...πφφφφ
19-07-2016, 13:30 #365
Να ακους τις συμβουλες των γιατρων σου και να μην πιεζεις τον εαυτο σου.
Εμενα μου ελεγαν οι γιατροι μου οτι το μυαλο μου δμιουργει τα ψυχωσικα επεισοδια ωστε να ξεφευγω απο την πραγματικοτητα. Σε καποια επεισοδια εβλεπα/ακουγα/πιστευα ενδιαφεροντα πραγματα, σε αλλα, οταν πιεζομουν παρα πολυ και εφτανα τον εαυτο μου στα ακρα, παθαινα ψυχωσικα επεισοδια που περιλαμβαναν τις φοβιες και τους φοβους μου.
Γι' αυτο μαθε τα ορια σου και μην σε φτανεις στα ακρα.
19-07-2016, 13:34 #366
Καλα κανεις! Ποσο συμφωνω μαζι σου! Ειδικα τα κλαμπ και τα μπουζουκια τα απεχθανομαι! Δεν ημουν ποτε τετοιος τυπος! Και οποτε εχω συρθει σε τετοια μερη αναγκαστικα για να μην χαλασω το κλιμα της παρεας (μικροτερη αυτα, πλεον λεω οχι και δεν παω, αν θελουν ας πανε μονοι τους) υπεφερα! Απο την βαβουρα, την πολυκοσμια, τη δυνατη μουσικη, την ελλειψη οξυγονου, τον χαμο... Απαπα.. Ειναι βασανιστηριο. Και ουτε οι "in" καφετεριες που μαζευουν τετοιου ειδους κοσμο μου αρεσουν, ντυμενους σαν να πανε σε γαμο, με τερμα μουσικες και μπασα, κακαρισματα, ιαχες... μπλιαχ. Θελω ηρεμα πραγματα.
19-07-2016, 13:38 #367
και εμενα δε μου αρεσει η δυνατη μουσικη στις κφετεριες αλλα μ αρεσει ο κοσμος.σε club εχω σταματησει να πηγαινω εδω και χρονια.δε μπορω και το ποτο πλεον τωρα..
το ασχημο ειναι οτι εδω που μενω δεν εχω φιλους οποτε δε μπορω να βγω εξω εστω και αραια και που.οποτε θελω δε θελω κλεινομαι μεσα.γι αυτο και πιεστηκα να κατσω εξω σε εκεινον το καφε με την κοπελα.γιατι ηξερα οτι δεν εχω ευκαιριες να ξαναβγω.το μαγαζι ηταν πολυ χαλαρο..
το βιβλιο της ψυχιατρικης που το βρηκες?θα με ενδιεφερε πολυ να διαβασω κατι τετοιο.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
19-07-2016, 14:16 #368
μου το εδωσε καποτε ενας καθηγητης...που ειχα νγωρισει ψυχιατρος..τρεχα γυρευε δλδ..αλλα μπορεις να το βρεις σε εκδοσεις πανεπιστημιακων βιβλιων ανετα..ομως θα πρεπει να εισαι ετοιμη για να το διαβασεις..να νιωθεις ετοιμη..γιατι μπορει να διαβασεις πραγματα για τα οποια μπορει να φοβηθεις.
22-07-2016, 00:56 #369
προσωπικα οταν επαθα επεισοδιο στο συνδρομο καταδιωξης που ειχα ακουγα περιπολικα και ασθενοφορα εξω απο το σπιτι μου και βαζαν την σειρήνα για να μου δειξουν οτι ξερουμε που εισαι μην κρυβεσαι,οπως επισης απο οπτικες ψευδαισθησεις ειχα το εξης να θολωνουν ολα γυρω μου και να βλεπω μια εικονα σε ταινια σαν φλαςμπακ καπως.εκει που κατατρομαξα ειναι οταν ειδα τον Ιησου Χριστο ολογυμνο μπροστα μου χωρις να βλεπω τιποτα αλλο αντικειμενο απο το σπιτι μου.Αυτα φυγαν αλλα εχω και γω boo οπως και συ τη φοβια οτι οπου παω θα μου επιτεθουν σωματικα και επισης για 2 με 3 δευτερολεπτα σταματανε οι σκεψεις στον εγκεφαλο μου σαν να νεκρωνει.Δυστηχως ειναι ατιμη ασθενεια δεν μπορεις να ησυχασεις με τιποτα.Γραφω 6 χρονια στο φορουμ περιπου οσο καιρο διαγνωστηκα με παρανοικη ψυχωση και αντι να καλυτερευω χειροτερευω οσο περναει ο καιρος παρολο που τωρα παιρνω περισσοτερα φαρμακα απο τοτε που τα ξεκινησα.Αυτα καλο κουραγιο boo.
22-07-2016, 10:33 #370
λυπαμαι πολυ που παιδευεσαι mgilleas..εγω δε μπορω να βγω εξω.προχτες πηγα με την αδερφη μου σε μια πλατεια να κατσουμε και μετα απο 15 λεπτα ειπα φευγουμε παμε σπιτι.αρχισα να νιωθω οτι με παρακολουθουν οι γυρω μας.δε ξερω πως να το σταματησω αυτο.θελω να βγαινω εξω και να ειμαι ηρεμη.
τι ενοεις οτι χειροτερευει με το καιρο η κατασταση σου?γινονται πιο συχνα τα επεισοδια σου ή πιο εντονα?αυτη η κατασταση συνεχιζεται για παντα ή μεγαλωνοντας υποχωρει?μηπως πρεπει να αλλαξεις φαρμακα?
καλο κουραγιο και σε εσεναείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
22-07-2016, 17:13 #371
Γενικα περασα πολλα στρεσογονα περιστατικα τελευταια γι αυτο ισως χειροτερεψα.Εξαλλου δεν κανω καμια καταχρηση ουσιων ουτε καπνιζω, ουτε καφεδες πινω,αλκοολ πολυ σπανια ουτε το εχω ριξει στο φαι κανονικος ειμαι στα κιλα μου αλλα παρολο που δεν κανω καταχρησεις ουτε κοβω τα φαρμακα εχω χειροτερεψει ειδικα στο συναισθηματικο κομματι ειδικα καθε βραδυ δεν με παιρνει ευκολα ο υπνος και νιωθω πολυ εντονη στεναχωρια.απο επεισοδια εχω ενα επισημο οπου νοσηλευτηκα και ενα αλλο ανεπισημο να το πω ετσι που δεν εδωσα την πρεπουσα σημασια και επαθα βαρυτερο το επισημο δηλαδη οπου μου εγινε και η αναλογη διαγνωση.Και συ μη δινεις σημασια στους φοβους σου βγαινε εξω και μην υπολογιζεις τιποτα εξαλλου κανεις δεν σε παρακολουθει το ειχα και γω οπως σου ανεφερα παραπανω αλλα ευτυχως μου εφυγε.Ζοριζομουν και γω τον πρωτο καιρο να βγω αλλα πιεζα τον εαυτο μου μεχρι που συνήθισα ετσι να κανεις και συ.
22-07-2016, 17:24 #372
Εδω να σκεφτεις boo ποσοι πολιτικοι και βουλευτες κυκλοφορουν εξω με τοσα κακα πραγματα που εχουν κανει στον λαο και η μιση Ελλαδα πασχει απο καταθλιψη λογω των δυσχερων οικονομικων προβληματων που αντιμετωπιζουν λογω μνημονιων,το κουρεμα του psi οπου μικροομολογιουχοι που ειχαν επενδυσει στο Ελληνικο κρατος χασαν σε μια μερα τα λεφτα τους και ουτω καθ εξης.Αυτοι θα επρεπε να φοβουνται να κυκλοφορουν εξω και να φοβουνται για τη ζωη τους και οχι εσυ.
22-07-2016, 17:34 #373
επισης οτι φοβαμαι τις σωματικες επιθεσεις ειναι επειδη εχω πεσει θυμα ξυλοδαρμου στα 5 με 6 χρονια που ημουν στο σχολειο απο 12 εως 18 ετων πολλες φορες απο εφηβικη συμμορια που με τρομοκρατουσε και για να δεις τι δειλοι ηταν δεν ερχοταν ενας προς εναν να τα βαλει μαζι μου αλλα 8 με 10 ατομα εναντιον ενος.Με λιγα λογια αν ακουσες τα βασανιστηρια που καναν στον Βαγγελη Γιακουμακη τα ιδια καναν και σε μενα σε τοσο εντονο βαθμο οπως να με κλεινουν σε ντουλαπες να μου αδειαζουν τη σχολικη τσαντα στα σκουπιδια το περιεχομενο δηλαδη, να μου κολλησουν τσιχλα στα μαλλια και να αναγκαστω να κοψω μια ολοκληρη τουφα και αλλα πολλα που αν τα γραψω θελω 10 μερες γιατι ηταν πολλα και σε διαρκεια χρονου και ημουν εφηβος τοτε.
22-07-2016, 18:21 #374
βρε οι τραμπουκοι τραμπουκισμο θέλουν...
και εγώ οταν ημουν μαθητρια, μου ειχαν κολλησει τσιχλα στα μαλλιά, ειχα και πολυ μακρύ μαλλί τότε. Και τσιχλα στη μπλουζα στο σχολείο.
Εριξα κατι μπινελικια στους υπεύθυνους, που τελικά κατεληξαν να με κραζουν για αντικοινωνική γιατι "ειμαι ξενερωτη και δεν γουσταρω να συμμετεχω στις πλακες τους..."
Μη μασατε!
22-07-2016, 18:23 #375
και το αλλο το τρατζικ τελειως.. επειδη ειχα τσακωθει με αυτη την παρεα, δεν με φωναζαν με το ονομα μου ποτέ, αλλά ήμουν το "αυτο". Το διανοείστε?