Results 166 to 180 of 1630
Thread: Με αποκλείουν συνέχεια.
-
29-07-2016, 15:38 #166
- 29-07-2016, 17:10 #167
στο ελυσα το πρόβλημα
να πας στους ...άλλους
Φώσκολος φάση η ιστορία όντως
λοιπον εχουμε και λέμε μέσα σε μια εκλησσία παλαιοημερολογητών,
η παλαιοημερολογήτισα φίλη είχε 3 γκόμενους παράλληλα και μαζί έναν ακόμα δηλαδή 4 παράλληλες σχέσεις - (κανένα ρεπό δηλαδή) ο 4ος γκόμενος την πέφτει στο δελφίνι αυτή γουστάρει αλλά αισθάνεται τύψεις που έκλεψε το γκόμενο της κολλητής της που ήταν και γιος καμπαρετζή o οποίος της κολλούσε μπροστά στη φίλη της ενώ η φίλης της συνεχώς ήθελε να έρχεται με το δελφίνι, αλλά το δελφίνι δεν ήθελε
http://www.youtube.com/watch?v=RDTyz5C9eFQ
29-07-2016, 17:26 #168
Επίσης ξέχασες ότι η συγκεκριμένη γκόμενα τα είχε και με άλλους μέσα από το παλαιό και τα είχε και με έναν τον οποίον της τον έκλεψε η ξαδέλφη της.
29-07-2016, 17:37 #169
29-07-2016, 17:54 #170
29-07-2016, 18:48 #171
Δελφινι, γιατί αυτη η τυπισσα κόλλησε στο μυαλό σου?
επειδή σε εβρισε στην ομαδα που ανηκες? οποτε βρεθηκες στιγματισμενη?
ή επειδη εσυ ενιωθες ενοχες οτι τής εκανες κακό??
Επιμενω, να δεις που σου πασαρε το γκομενο για να σε βρισει μετα, να καταληξεις στιγματισμένη. Δεν ειχε αλλο τροπο να τον διωξει, τον φορτωσε σε σενα, μετα σε εβρισε οποτε σε ξεφορτωθηκε απο την εκκλησία του παλαιου.
29-07-2016, 18:50 #172
29-07-2016, 18:51 #173
Ναι είδες τι έξυπνη που ήτανε και εγώ τι βλάκας;
29-07-2016, 22:23 #174
και όλα αυτα συμβαίνουν στην εκκλησία?
αυτό δεν είναι εκκλησία είναι το παλ...ρι του βαρκάρη
http://www.youtube.com/watch?v=hy_6ZMuJ3ds
29-07-2016, 23:10 #175
Ναι σε αυτήν την εκκλησία έγιναν όλα αυτά. Είδες κάτι τσούλες που παντρεύονται;;;
30-07-2016, 11:55 #176
να το ξαναπιασουμε απο την αρχη:
1) είχες μια φίλη που ειχε σχεση με 3 τυπους παραλληλα!
2) ο ενας απο αυτους σου κολλουσε μπροστα της, σε γουσταρε και εσυ κανεις σεξ μαζι του
3) η φιλη αυτη σε βριζει σε ολη την κλικα της εκκλησιας του παλαιου σαν ανηθικη, βριζεις και εσυ, γινεται το μπαχαλο! οποτε σε στιγματιζουν και σε απομονώνουν!
4) εσυ παθαινεις τα ψυχολογικα, κλεινεσαι σπιτι σου, χωρις παρεες, περιθωριοποιείσαι, και παίρνεις κιλά! Για εικοσι χρονια ολο αυτο...
5) η φιλη αυτη κατηγορησε επισης την ξαδερφη της οτι της εκλεψε γκομενο! και τωρα εχει παντρευτει και εχει 2 παιδιά...και εσυ το εχεις παραπονο πως αυτη προχωρησε τη ζωη της και εσυ εγκλωβιστηκες/καθηλωθηκες σε μια ανοησια...
λοιπόν νομιζω οτι απλα αυτη η τυπισσα ηταν χειριστικη και εκμεταλλευοταν ανθρωπους και περιστασεις για το συμφερον της. Οκ τετοιοι υπαρχουν πολλοι, και αντρες και γυναικες!
Καταρχην αφου την ειδες οτι κοροιδευε τις σχεσεις της και ειχε τοσους παραλληλα, έπρεπε να τη διαολοστειλεις, οχι να κανεις παρεα μαζι της! Γιατι αυτες, οπως ανηθικα φερονται στους γκομενους, ανηθικα φερονται και στις φιλες, σε όλους.
Επισης, νομιζω οτι με τα τοσα απειρα θρησκευτικα κηρυγματα που εχεις ακουσει μια ζωη, εχεις διαμορφωσει μια αποψη περι καλου-κακου, για αμαρτια-αρετη, για ηθικη-ανηθικοτητα. Μια αποψη ακαμπτη, ασπρο-μαυρο! που σε συνδυασμο με τον οχλο της κλειστης ομαδας και την κατακραυγη που εζησες, σου προκαλεσαν την ψυχωση...
Αρα εσυ δεν εισαι κακός ανθρωπος Δελφινι, δεν εισαι χαζη, δεν εισαι ανήθικη. Μαλλον αφελής είσαι, ίσως φιλοτιμη, ίσως αγαθη, που εδωσες σημασια και χρονο σε μια τετοια γυναικουλα και χαραμισες τοσα χρονια για τις μπουρδες της.
Κοιτα τη ζωη σου τωρα, την υγεια σου, την εμφανιση σου!! Εχεις μια ολοκληρη ζωη μπροστά σου!!
30-07-2016, 13:43 #177
+ 1000
Aυτό το ότι με χρησιμοποίησε για το συμφέρον της και ότι αυτή ήξερε καλά το συμφέρον της και εγώ όχι είναι μεγάλη βλακεία εκ μέρους μου. Αλλά εγκλωβίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω. Μου δημιούργησε πρόβλημα. Εγώ δεν ήθελα προ πολλού να μην κάνω παρέα μαζί της αλλά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω με κάποιον τρόπο με κρατούσε. Το ότι έκλεψα τον γκόμενο της ήτανε πιο πολύ λόγος για να την απομακρύνω από κοντά μου αλλά δεν το έκανα σωστά. Έπρεπε να τους διαολοστείλω και τους 2 χωρίς να κάνω τίποτα μαζί του. Αυτή βρήκε την ευκαιρία να με πατήσει, μάλλον γιατί με ζήλευε. Τέτοιες γυναικούλες υπάρχουνε και άλλες στο παλιό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω το συμφέρον μου αλλά με θεωρώ πιο έξυπνη από αυτήν. Αν και αυτή ενώ δεν ήτανε τίποτα απολύτως (ή μάλλον ήτανε μεγάλη *******) και εμφανισιακά πιο άσχημη από μένα, κατάφερε να τυλίξει ένα βουβάλι (δεν μου αρέσει ο άντρα της καθόλου - αν και λένε ότι είναι καλό παιδί) και να το πάρει ενώ εγώ δεν κατάφερα να βρω κάποιον. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι ευτυχισμένη.
υγ. και η ξαδέλφη της παντρεύτηκε και έχει 3 παιδιά.
Επίσης αυτήν την κάνουνε όλοι παρέα στο παλιό ενώ εμένα όχι. Δεν με κάνουνε ούτε φίλη στο φβ ενώ αυτήν την κάνανε όλοι. :(
Τάχα εμένα δεν με έχουνε εμπιστοσύνη επειδή τους έβρισα.... (τους έβρισα όλους όσους το είχανε μάθει τότε- τον θείο της και την γυναίκα του και άλλους)
Αυτοί πήγανε να με καταστρέψουνε όλοι τους και χαρήκανε επειδή τρελάθηκα.
Επίσης εγώ δεν είχα πολλές σχέσεις στην ζωή μου μόνο μία για 4 χρόνια.
Kαι εγώ γενικώς έχω παρατηρήσει ότι δεν γνωρίζω το συμφέρον μου. Οι συμφεροντολόγοι είναι καλοί άνθρωποι;Last edited by δελφίνι; 30-07-2016 at 15:48.
30-07-2016, 16:44 #178
Νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω ακριβώς το συναίσθημα της δελφίνι γιατί είναι κάτι που μου συμβαίνει κι εμένα τον τελευταίο καιρό. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι μ' ενοχλεί η πουτανιά ορισμένων γυναικών γιατί είναι κάτι που εγώ δεν έχω κι ίσως να είναι κάτι που στο βάθος να το ζηλεύω. Αυτό το αίσθημα ότι εσύ μπορεί να δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, να είσαι έτοιμος να κατεβάσεις και τ' αστέρια απο τον ουρανό, να βγάζεις την ίδια σου την ψυχή και να έρχετε το κάθε τσουλίδιο με την πουτανιά του και να σου τα παίρνει όλα. Δεν έχει σημασία αν θα κρατήσει ή αν όλο αυτό είναι κάτι επιφανειακό και είναι μόνο για το παιχνίδι. Ειναι ότι εσύ που έχεις το καθαρό συναίσθημα νιώθεις σαν μαλάκας μετά. Χάνεις την πίστη σου. Είναι να μην απογοητεύεσαι;; Σκέφτεσαι ότι εφόσον δεν «το 'χω» το πουτανίστικο θα είμαι μια ζωή χαμένη. Αφού είναι αυτό που μετράει τελικά.
30-07-2016, 16:50 #179
Βασικά έχασα την ψυχική μου ηρεμία τόσα χρόνια χωρίς λόγο ....
και ήμουνα θύμα των περιστάσεων επειδή αφέθηκα και δεν είχα την σοφία να τα αντιμετωπίσω έξυπνα.
30-07-2016, 16:54 #180
Δεν νομίζω ότι είναι χωρίς λόγο είναι η αφορμή για να ψάξεις σε τι δικό σου ακουμπάει. Όσο για την ψυχική ηρεμία αλλά κυρίως το χρόνο που χάνεις θα συμφωνήσω. Εγώ έκλαιγα νύχτα - μέρα, κόντεψα να τρελαθώ, δεν μπορούσα να το δεχτώ με τίποτα. Κόντεψα ν' αρρωστήσω, δεν κοιμόμουν, δεν έτρωγα, δεν πρόσεχα τον εαυτό έπαθα κατάθλιψη. Κάθε τραυματική εμπειρία όμως, χρειάζεται το χρόνο της για να αποκατασταθεί. Κι αν.