Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 109 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 256 to 270 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αυτη η κοπελα που λες,τα θελε και τα παθε.
    Εβαζε πολυ υψηλα (μη ρεαλιστικα) στανταρ που προφανως κανεις δεν πληρουσε και τελικα αναγκαστηκε να κανει πολυ μεγαλυτερες υποχωρησεις απ'οτι αν ειχε ρεαλιστικα στανταρντ εξ αρχης.

Το μυαλο της την εφαγε και κανενας αλλος.
    Δεν θα έλεγα το μυαλό της τόσο όσο η οικογένεια της. Να σκεφτείς ο πατέρας της δεν πήγε καν στον γάμο γιατί δεν γούσταρε τον γαμπρό και έκανε ένα χρόνο να της ξαναμιλήσει, γέννησε η κοπέλα και ήταν ολομόναχη στο μαιευτήριο. Ακόμη το φυσάνε και δεν κρυώνει οι γονείς της.

Ηταν μεγαλο κοριτσι ομως και θα πρεπε να χει καλυτερη κριση.Επισης,απο την στιγμη που ειχε δουλεια με καλα λεφτα δεν τους ειχε αναγκη οικονομικα ωστε να της βαζουν χερι στη ζωη της.Σιγουρα μπορουσε να βρει κατι καλυτερο απο αυτο που βρηκε.

Δυστυχως,οταν εισαι νεος και εχεις μερικα προσοντα,νομιζεις οτι εχεις πιασει τον Παπα απο τα @@,και ολος ο κοσμος σου ανηκει.Απορριπτεις ανθρωπους γιατι κανεις δεν ειναι αρκετα καλος για σενα.Τελικα καποια στιγμη χτυπαει το βιολογικο ρολοι και απο φοβο μην μεινεις στο ραφι μπλεκεις με οποιον να ναι.

Η γενια μας πρεπει να καταλαβει οτι ενας ανθρωπος οσο ταλαντουχος και αν ειναι,αν ειναι μονος του ειναι μισος.Δεν το λεω απο την κατινιστικη αποψη να παντρευτεις σωνει και καλα και να κανεις παιδια,αλλα απο την αποψη της συντροφικοτητας.

Τα πτυχια και οι δουλειες δε σε βοηθανε οταν γυρνας σε ενα αδειο σπιτι και κοιτας τα ντουβαρια μετα τη δουλεια.

Επισης,κατι αλλο που πρεπει να καταλαβει η γενια μας,ειναι οτι στις μερες μας το να χεις σπιτι,αυτοκινητο,δουλεια και μορφωση δεν ειναι πια ιδιαιτερο προσον.Δεν ειμαστε στο 50 που η πλειοψηφια ηταν αγραμματη και ξεβρακωτη,πλεον οι περισσοτερες οικογενειες τα χουν αυτα.

Βλεπω πολλους να χουν επαρση λογω ενος πτυχιου ή μιας δουλειας που αντε να παιρνουν το πολυ ενα χιλιαρικο.Χαλαρωστε ρε σεις.

Senior Member
    Να είστε καλά βρε καλά μου παιδιά.

Senior Member
    Η γενια μας πρεπει να καταλαβει οτι ενας ανθρωπος οσο ταλαντουχος και αν ειναι, αν ειναι μονος του ειναι μισος. Δεν το λεω απο την κατινιστικη αποψη να παντρευτεις σωνει και καλα και να κανεις παιδια αλλα απο την αποψη της συντροφικοτητας.

Τα πτυχια και οι δουλειες δε σε βοηθανε οταν γυρνας σε ενα αδειο σπιτι και κοιτας τα ντουβαρια μετα τη δουλεια.
    Και ποιός σου ειπε αγαπητε μου ότι η συντροφικότητα προυποθέτει γάμο και παιδιά;; Δηλαδή αν δεν παντρευτείς και κάνεις παιδιά δεν μπορείς να έχεις σύντροφο;; Πολύ φοβικό μου ακούγεται αυτό. Να παντρευτούμε δηλαδή απο φόβο να μην μείνουμε μόνοι. Πολύ αναχρονιστική άποψη. Κάτι σαν να φροντίσουμε να «δέσουμε τον γαϊδαρο μας» δηλαδή. Να τακτοποιηθούμε δηλαδή. Να βολευτούμε. Sorry, αλλά εγώ θέλω να είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπο μου και δεν με νοιάζουν όλα τ' άλλα. Ο έρωτας, η αγάπη, αυτό με αφορά.

Συγγνώμη αλλά έχω την αίσθηση ότι είσαι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Σε ποιές μέρες μας «το να 'χεις σπιτι, αυτοκινητο, δουλεια και μορφωση το 'χουν πλέον οι περισσοτερες οικογενειες;» Μιλάς σοβαρά;; Συγγνώμη, μην το πάρεις ως επίθεση, απλώς απορώ. Σήμερα κι αν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό. 2.000.000 άνεργοι, μισθοί σε επίπεδα Βουλγαρίας, επιχειρήσεις να κλείνουν, κοσμος που αναγκάζεται και φεύγει στο εξωτερικό, υποθηκευμένες περιουσίες, περιουσίες που εκποιούνται για να πληρωθούν τα χαράτσια που είναι χειρότερα κι απ' αυτά που πληρώναμε επι Τουρκοκρατίας, ΕΝΦΙΑ, συσσίτια, άστεγοι.... εδώ βιώνουμε τον πιο σκληρό οικονομικό πόλεμο. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; Τώρα κι αν είναι δύσκολα τα πράγματα. Το 50 καλύτερα ήταν.

Όσο γι' αυτό «Βλεπω πολλους να χουν επαρση λογω ενος πτυχιου ή μιας δουλειας...» θα συμφωνήσω απόλυτα και η έπαρση δεν είναι κάτι που διευκολύνει τις σχέσείς μάλλον τις δυσκολεύει γιατι κυρίως αυτά τα άτομα την ψωνίζουν με τον εαυτό τους και τους βλέπουν όλους τους άλλους σα σκατά.

Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Και ποιός σου ειπε αγαπητε μου ότι η συντροφικότητα προυποθέτει γάμο και παιδιά;; Δηλαδή αν δεν παντρευτείς και κάνεις παιδιά δεν μπορείς να έχεις σύντροφο;; Πολύ φοβικό μου ακούγεται αυτό. Να παντρευτούμε δηλαδή απο φόβο να μην μείνουμε μόνοι. Πολύ αναχρονιστική άποψη. Κάτι σαν να φροντίσουμε να «δέσουμε τον γαϊδαρο μας» δηλαδή. Να τακτοποιηθούμε δηλαδή. Να βολευτούμε. Sorry, αλλά εγώ θέλω να είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπο μου και δεν με νοιάζουν όλα τ' άλλα. Ο έρωτας, η αγάπη, αυτό με αφορά.
    Απο μια ηλικια και μετα,ειναι πολυ δυσκολο να χεις συντροφικοτητα χωρις γαμο.Οι υποψηφιοι ελευθεροι συντροφοι ειναι λιγοτεροι γιατι οι περισσοτεροι εχουν ηδη παντρευτει σε αυτην την ηλικια,οι φιλοι σου παντρευονται και αυτοι και τους βλεπεις λιγοτερο (αρα μικραινει ο κυκλος σου),και εσυ ο ιδιος δεν εχεις τη διαθεση να κανεις dating και να αλλαζεις σχετικα συχνα συντροφους οπως εκανες στα 20 και πρωτα 30.

Συγγνώμη αλλά έχω την αίσθηση ότι είσαι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Σε ποιές μέρες μας «το να 'χεις σπιτι, αυτοκινητο, δουλεια και μορφωση το 'χουν πλέον οι περισσοτερες οικογενειες;» Μιλάς σοβαρά;; Συγγνώμη, μην το πάρεις ως επίθεση, απλώς απορώ. Σήμερα κι αν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό. 2.000.000 άνεργοι, μισθοί σε επίπεδα Βουλγαρίας, επιχειρήσεις να κλείνουν, κοσμος που αναγκάζεται και φεύγει στο εξωτερικό, υποθηκευμένες περιουσίες, περιουσίες που εκποιούνται για να πληρωθούν τα χαράτσια που είναι χειρότερα κι απ' αυτά που πληρώναμε επι Τουρκοκρατίας, ΕΝΦΙΑ, συσσίτια, άστεγοι.... εδώ βιώνουμε τον πιο σκληρό οικονομικό πόλεμο. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; Τώρα κι αν είναι δύσκολα τα πράγματα. Το 50 καλύτερα ήταν.
    Το μονο που χει γινει πιο δυσκολο απο αυτα τα 4 που εγραψα (σπιτι,δουλεια,μορφωση,αυτο κινητο),ειναι η δουλεια.Οι περισσοτεροι εχουν διατηρησει την ακινητη και κινητη τους περιουσια,και περισσοτεροι πιτσιρικαδες περνανε σε καποιο ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Senior Member
    Που λέτε είναι μία με το παλαιό που έχει κάνει φίλους όλους στο φβ αλλά εμένα δεν με κάνει. Αν την πατήσω ένα βρισίδι θα φταίω εγώ;;; Και όλο όταν με βλέπει είναι όλο χαμόγελα και γλύκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Που λέτε είναι μία με το παλαιό που έχει κάνει φίλους όλους στο φβ αλλά εμένα δεν με κάνει. Αν την πατήσω ένα βρισίδι θα φταίω εγώ;;; Και όλο όταν με βλέπει είναι όλο χαμόγελα και γλύκες.
    Σου είναι τόσο σημαντικό αυτό το πρόσωπο;; γιατί αν δεν σου είναι, χέστηκες. Αν πάλι σου είναι γιατί δεν της κανεις εσύ αίτημα να δούμε πως θ' αντιδράσει. Κι αν δεν σε δεχτεί τότε βρισ' την :P

Senior Member
    Απο μια ηλικια και μετα,ειναι πολυ δυσκολο να χεις συντροφικοτητα χωρις γαμο.\
    Γιατί;; που το στηρίζεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Σου είναι τόσο σημαντικό αυτό το πρόσωπο;; γιατί αν δεν σου είναι, χέστηκες. Αν πάλι σου είναι γιατί δεν της κανεις εσύ αίτημα να δούμε πως θ' αντιδράσει. Κι αν δεν σε δεχτεί τότε βρισ' την :P
    Όχι δεν μου είναι και ούτε την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Την έκανα όμως 3 φορές αίτημα φιλίας επειδή πηγαίνουμε στην ίδια εκκλησία και το έχει απορρίψει είναι προκλητικό αυτό γιατί τι την έχω κάνει;

Senior Member
    Οι υποψηφιοι ελευθεροι συντροφοι ειναι λιγοτεροι γιατι οι περισσοτεροι εχουν ηδη παντρευτει σε αυτην την ηλικια,οι φιλοι σου παντρευονται και αυτοι και τους βλεπεις λιγοτερο (αρα μικραινει ο κυκλος σου),και εσυ ο ιδιος δεν εχεις τη διαθεση να κανεις dating και να αλλαζεις σχετικα συχνα συντροφους οπως εκανες στα 20 και πρωτα 30
    Ναι, ισχύει το ότι έχεις λιγότερες επιλογές και ειδικά αν είσαι και γυναίκα παίζει πολύ το age discrimination γιατί μια γυναίκα την βλέπουν πρώτα ως μήτρα αναπαραγωγής κι έπειτα ως άνθρωπο -αυτά μας φάγαν-. Παρόλα αυτά μπορείς να βρεις σύντροφο, υπάρχουν και χωρισμένοι, φτάνει να μην είσαι απο εκείνες τις γυναίκες που θέλουν και παιδιά. Και δεν χρειάζεται να παντρευτείς γι' αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Όχι δεν μου είναι και ούτε την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Την έκανα όμως 3 φορές αίτημα φιλίας επειδή πηγαίνουμε στην ίδια εκκλησία και το έχει απορρίψει είναι προκλητικό αυτό γιατί τι την έχω κάνει;
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!! δεν έπρεπε να τις κάνεις καν 2ο αίτημα.

Senior Member
    Την επόμενη φορά που θα την δεις αγνόησε την επιδεικτικά. Εντάξει, αυτή της η στάση δείχνει ότι έχουν γίνει κουτσομπολία. ΧΕΣΤΗΚΕΣ!!

Senior Member
    Φυγε απο την γειτονιά αυτή, φύγε απο την κωλοεκκλησία αυτή και άλλαξε περιβάλλον και παρέες, αν θεωρείς ότι εκεί είσαι στιγματισμένη. Δεν είσαι σε κανένα χωριό. Κι αν γνωρίζουν άτομα για σένα κάτι που έγινε πριν 20 χρόνια υπάρχουν άλλα μερικά εκκατομύρια κόσμου που δεν το ξέρουν. Εδώ η Αλεξανδράτου γύρισε ολόκληρη τσόντα και την είδε όλη η Ελλάδα και παρόλα αυτά χαμπάρι δεν έχει, στο μουνί της όλα και παντρεύτηκε και ζει στο εξωτερικό και μια χαρά. Κι εσύ θα καταστρέψεις μια ζωη για ένα πταίσμα, εδω σκυλοπηδιούνται όλοι οι παντρεμένοι και οι παντρεμένες μέσω fb κι εσύ κάθεσαι και σκας για μια μαλακία.

Senior Member
    Δεν νομίζω αυτή να ξέρει τίποτα! Απλά επειδή περάσαμε φουρτούνα με ψυχολογικά αυτό φαινότανε και μας υποτιμούνε μερικοί κακοί. Μπορείς να επιβιώσεις σε ένα περιβάλλον που σε μισούν;;;; Και πήγαινα εκεί πολλά χρόνια.

Page 18 of 109 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast