Γιατί τέτοια καταδίκη; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 147
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Όχι. Μερικές μόνο φατσικά.
    Και η ειρωνία είναι ότι στην παρέα είμαι "αρχηγικός", "μετράω" σαν άτομο, και ξέρω ότι οι φίλοι μου (οι 6 που έχω) με αγαπούν αληθινά.
    Και εγώ σαν αδέρφια μου τους έχω. Ότι ζητήσουν το κάνω γι' αυτούς. Το ίδιο και αυτοί.
    Αλλά, το παράπονο μου είναι ότι ποτέ, μα ποτέ κανένας τους δεν μου έχει γνωρίσει καμία... Το έχουν κάνει μεταξύ τους, το προτείνει ο ένας στον άλλο μπροστά μου "να σου γνωρίσω την τάδε" κλπ. αλλά σε μένα τίποτα!
    Γι' αυτό πικράθηκα και το τελευταίο διάστημα έχω απομακρυνθεί γενικώς...
    Όχι, ντρέπομαι. Ούτε πρόκειται να τους κάνω νύξη περί αυτού.
    Είναι και δύσκολο, τώρα τα τελευταία έτη δεν υπάρχει πολύ ελέυθερος χρόνος όπως παλιότερα που είμασταν παιδιά, τώρα όλοι δουλεύουμε.
    Γαμώτο! Είναι δύσκολες εποχές, με πολλές ώρες απασχόληση και λίγα λεφτά.. Άλλος δουλεύει για 800, άλλος για 600, άλλος για 500 ευρώ, άλλος για 300, ένας απ' την παρέα είναι άνεργος κλπ.., μα όλοι, όλοι τους ή έχουν κοπέλα ή ανα πάσα στιγμή μπορούν να βρουν όποια θέλουν.
    Εγώ μόνο κατούρησα στο πηγάδι φαίνεται...
    εχεις φιλους που αγαπας και παραδεχεσαι οτι σε αγαπουν αληθινα και τους θεωρεις αδερφια σου κι ωστοσο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ δεν εχεις εκμυστηρευτει την δυσκολια σουσ τις σχεσεις με τις γυναικες.
    οταν μαλιστα ρωτουν αυτοι τι γινεται, απαντας αοριστ ακαι προσπαθεις ν αλλαξεις κουβεντα!!!
    ε πως θελεις να σου γνωρισουν κοπελες με τετοια μυστικοπαθεια??? οι ανθρωποι θα νομιζουν τοι ενοχλουν, η οτι εχεις καποια παρανομη σχεση η οτι δεν σου αρεσουν οι γυναικες, και προσπαθουν να ειναι διακριτικοι!!!

αποψαρα:
    το μεγαλυτερο σου προβλημα/φοβος ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
    γι αυτο δεν εμπιστευεσαι ουτε τους αδερφικους σου φιλους, γιαυτο δεν κανεις το πρωτο βημα με γυναικες και εχεις αναπτυξει και την ανυποστατη θεωρια οτι οι γυναικες πλησιαζουν...
    ΛΙΓΕΣ γυναικες πλησιαζουν και ακομα λιγοτερες απο αυτες ειναι και αξιολογες. συνηθως πλησιαζουν αυτες που ειναι απελπισμενες εντελως.
    για να μην ανοιχτεις εσυ και εκτεθεις, περιμενεις αυτη που θα σε παρακαλεσει.
    αν την βρεις, και δεν ειναι και σαν τον χαροντα, γραψε μας (δεν αποκλειεται, αλλα με ελαχιστες πιθανοτητες)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy
    γιαυτο δεν κανεις το πρωτο βημα με γυναικες και εχεις αναπτυξει και την ανυποστατη θεωρια οτι οι γυναικες πλησιαζουν...
    Δεν είναι ανυπόστατη. Αν δείτε σε φόρουμς στο διαδίκτυο, σε ιστολόγια κλπ. όπου γράφουν γυναίκες, θα διαπιστώσετε ότι ο πρώτος λόγος που οι γυναίκες εκνευρίζονται με τους άντρες είναι όταν αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα κλπ. Εχω διαβάσει περιστατικό όπου γυναίκα πήγαινε για τσιγάρα στο περίπτερο, και αυτή μετά στο ιστολόγιο της έβριζε τον περιπτερά επειδή αυτός της μιλούσε ευγενικά και της έκανε κοπλιμέντα ("ο λιγούρης που μου την πέφτει συνεχεια, με κοιτάει με γλοιώδες ύφος κάθε φορά που πάω για τσιγάρα" κλπ.).

Ε, μετά θα κάνω εγώ πρώτος κίνηση που είμαι άπειρος;
    Φοβάμαι με όλα αυτά που διαβαζω που γράφουν οι γυναίκες..
    Ξέρω γω, δεν μου αρέσει να γίνομαι και ενοχλητικός κιόλας..

Senior Member
    Δεν είναι ανυπόστατη. Αν δείτε σε φόρουμς στο διαδίκτυο, σε ιστολόγια κλπ. όπου γράφουν γυναίκες, θα διαπιστώσετε ότι ο πρώτος λόγος που οι γυναίκες εκνευρίζονται με τους άντρες είναι όταν αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα κλπ. Εχω διαβάσει περιστατικό όπου γυναίκα πήγαινε για τσιγάρα στο περίπτερο, και αυτή μετά στο ιστολόγιο της έβριζε τον περιπτερά επειδή αυτός της μιλούσε ευγενικά και της έκανε κοπλιμέντα ("ο λιγούρης που μου την πέφτει συνεχεια, με κοιτάει με γλοιώδες ύφος κάθε φορά που πάω για τσιγάρα" κλπ.).

Ε, μετά θα κάνω εγώ πρώτος κίνηση που είμαι άπειρος;
    Φοβάμαι με όλα αυτά που διαβαζω που γράφουν οι γυναίκες..
    Ξέρω γω, δεν μου αρέσει να γίνομαι και ενοχλητικός κιόλας..
    τα μπερδευεις.
    το οτι μια γυναικα δεν κανει το πρωτο βημα, η δεν της αρεσει να ειναι ο κυνηγος (συνηθως λεμε, οχι παντα), δεν σημαινει οτι αν σαλιαριζει μαζι της καποιος που δεν γουσταρει Ή ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, θα χαρει...
    δισυποστατο, το ξερω, αλλα ετσι ειναι.
    οποτε, ΝΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΥΡΟ απο καποια που δεν σε γουσταρει, αλλα καποια που θα θελε να κανει κατι μαζι σου, θαθελε να την πλησιασεις. σπανια θα πλησιασει, πρωτη.
    εσυ ομως δεν αντεχεις το ακυρο απο καμια και κανεναν.
    αυτο ειναι το προβλημα σου.
    γι αυτο δεν εμπιστευεσαι ουτε τους αδερφικους σου φιλους.

δεν κανεις ομελετα αν δεν σπασεις αυγα.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΝΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΥΡΟ απο καποια που δεν σε γουσταρει, αλλα καποια που θα θελε να κανει κατι μαζι σου, θαθελε να την πλησιασεις.
    Δεν έχω δει και καμία γυναίκα να ήθελε να την πλησιάσω όμως! Δεν αρέσω σε καμία.

Senior Member
    Δεν έχω δει και καμία γυναίκα να ήθελε να την πλησιάσω όμως! Δεν αρέσω σε καμία.
    δεν το ειδες γιατι δεν τις πλησιαζεις.
    αφου λες και μονος σου οτι εισαι απειρος σε τετοια, πως θα το καταλαβεις? δεν αναβει κανενα βελος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν το ειδες γιατι δεν τις πλησιαζεις.
    αφου λες και μονος σου οτι εισαι απειρος σε τετοια, πως θα το καταλαβεις?
    Πιστεύω ότι θα το καταλάβαινα...
    Εφόσον δεν έχει συμβεί ακόμα, πάει να πει ότι δεν αρέσω σε καμία.

Senior Member
    Τι Άγιον Όρος, φίλε μου; Δηλαδή, υπάρχουν μόνο δύο προοπτικές, είτε να βρεις κάποια γυναίκα άμεσα είτε να πας στο Άγιον Όρος; Γενικώς είσαι της εκκλησίας; Εάν ναι, θα πρέπει να ψαχτείς από εκεί. Κατά τα άλλα, είναι μέγα λάθος να πιστεύεις ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να τις προσεγγίζεις. Εσύ πάντα θα κάνεις το πρώτο βήμα. Μίλα απλά, όπως θα μίλαγες με ένα φίλο σου ή με έναν άγνωστο άντρα (χωρίς τις καφρίλες). Μην το παίζεις, μην προσποιείσαι. Κι εγώ μέχρι τα 29 δεν είχα πάει με καμία γυναίκα, τώρα είμαι 44 και δεν έχω παράπονο. Αλλά πριν ήμουνα μεγάλη κότα. Να είσαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες θα βρουν ενδιαφέροντα στοιχεία στην προσωπικότητά σου, όπως έχουν βρει και οι φίλοι σου. Και κάτι τελευταίο. Ελπίζω να μην κοιτάς αυτές τις κοπέλες που βγαίνουν κάτι φωτό με σουφρωμένα χείλη και τέτοια χαχα, να ψάχνεις για ισορροπημένες γυναίκες, όπως δείχνεις να είσαι κι εσύ.

Senior Member
    Θέλω κι εγώ κοπέλα, τώρα, τώρα, τώρα, δεν αντέχω άλλο!
    Γιατί όλοι να έχουν όσες γυναίκες θέλουν και εγώ καμία;
    Είμαι πολύ θυμωμένος, με πνίγει η μοναξιά και αυτό το άδικο..
    Τί να κάνω; Μήπως να έβαζα αγγελία σε εφημερίδα; Πόσα λεφτά πρέπει να βγάζω το μήνα για να βρεθεί να με κοιτάξει και μένα μια γυναίκα σαν "άνθρωπο";
    Σκατοκοινωνία πια!
    Εγώ δεν έκανα όνειρα;

Banned
    Αμα θες να δει σαν "ανθρωπο" και όχι ως άνθρωπο σκέτο κάνε το εξής.Βάλε μια αγγελία αναζήτησης σε κάποιο site όπως το k-----x.com του στυλ "ζητάω γυναίκα τάδε ηλικίας κτλ για σεξ.Δίνω και δωράκι.." και πόλη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα δεις ότι θα υπάρξει ανταπόκριση...
    Και σίγουρα δεν φταίει η σκατοκοινωνία..Η κοινωνία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι σκατοκοινωνία.Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε ως άνθρωποι αν θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.Για να έχει κάτι ο συνάνθρωπος σου και εσύ δεν έχεις,πάει να πει ότι κάτι κάνει καλύτερα απο σένα.Αντί λοιπόν να καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια στην κλάψα,ψάξε να βρεις τι κάνεις λάθος και προσπάθησε να το διορθώσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αμα θες να δει σαν "ανθρωπο" και όχι ως άνθρωπο σκέτο κάνε το εξής.Βάλε μια αγγελία αναζήτησης σε κάποιο site όπως το k-----x.com του στυλ "ζητάω γυναίκα τάδε ηλικίας κτλ για σεξ.Δίνω και δωράκι.." και πόλη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα δεις ότι θα υπάρξει ανταπόκριση...
    Και σίγουρα δεν φταίει η σκατοκοινωνία..Η κοινωνία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι σκατοκοινωνία.Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε ως άνθρωποι αν θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.Για να έχει κάτι ο συνάνθρωπος σου και εσύ δεν έχεις,πάει να πει ότι κάτι κάνει καλύτερα απο σένα.Αντί λοιπόν να καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια στην κλάψα,ψάξε να βρεις τι κάνεις λάθος και προσπάθησε να το διορθώσεις.
    Δεν θέλω τέτοια γυναίκα, μια γυναίκα να με αγαπάει θέλω!
    Και όχι δεν μου λείπει τίποτα εκτός από λεφτά.
    Μην κοιτάτε που εκφράζομαι έτσι αρνητικά εδώ.
    Διότι, ακόμα και τώρα στο μυαλό μου ελπίζω ότι κάπου παρακάτω θα γίνει κάτι.. και η αντίδραση μου είναι ακόμα θετικότατη αν τύχει και μιλήσω με κάποια γυναίκα, ιδίως αν μου αρέσει, και ευγενικός είμαι, και χαμογελαστός κλπ.. ως εκ τούτου δεν θέλω κάποια βελτίωση.. αλλά πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένω;
    Όλοι έχουν, εγώ γιατί να μην έχω; Δεν είμαι άνθρωπος εγώ;

Banned
    Αν θεωρείς ότι γυναίκα έχουν μόνο όποιοι βγάζουν πχ 2000€ το μήνα,τότε θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να βγάλεις και εσύ αυτά τα χρήματα που θα έλξουν την γυναίκα των ονείρων σου.Αφού όπως λες σε όλα τα άλλα,θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι βελτίωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αν θεωρείς ότι γυναίκα έχουν μόνο όποιοι βγάζουν πχ 2000€ το μήνα,τότε θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να βγάλεις και εσύ αυτά τα χρήματα που θα έλξουν την γυναίκα των ονείρων σου.Αφού όπως λες σε όλα τα άλλα,θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι βελτίωση
    Δεν εχω κάποια συγκεκριμένη στα όνειρα μου (εκτός από εκείνη που είμαι ερωτευμένος εδώ και δυο χρόνια, αν και βλέπω κι αυτή είναι της καλοπέρασης γενικότερα...). Έτσι λοιπόν, δεν έχω πλάσει κάποια φανταστική.. αυτό που ζητάω μόνο είναι να της αρέσω, να με αγαπάει και ας βγάζω μόνο 500 €/μήνα κι ας έχω μικρό σπίτι στο ενοίκιο κι αυτό.

Banned
    Δηλαδή εσύ είσαι ερωτευμένος με κάποια που δεν πας να της μιλήσεις επειδή είναι της καλοπέρασης και ψάχνεις κάποια άλλη που να της αρέσεις,να σε αγαπάει και να σε δέχεται όπως είσαι? Και εσύ τι ακριβώς θα προσφέρεις σε κάποια που δε θα είσαι ερωτευμένος μαζί της? Γιατί αυτή η κάποια να μην προτιμήσει κάποιον άλλο με αμοιβαία αισθήματα? Και το κυριότερο..πως περιμένεις αυτή η κάποια να σε πλησιάσει? Πως φαντάζεσαι ότι θα συμβεί η προσέγγιση?

Senior Member

Και η ειρωνία είναι ότι στην παρέα είμαι "αρχηγικός", "μετράω" σαν άτομο, και ξέρω ότι οι φίλοι μου (οι 6 που έχω) με αγαπούν αληθινά.
    Και εγώ σαν αδέρφια μου τους έχω. Ότι ζητήσουν το κάνω γι' αυτούς. Το ίδιο και αυτοί.
    Αλλά, το παράπονο μου είναι ότι ποτέ, μα ποτέ κανένας τους δεν μου έχει γνωρίσει καμία... Το έχουν κάνει μεταξύ τους, το προτείνει ο ένας στον άλλο μπροστά μου "να σου γνωρίσω την τάδε" κλπ. αλλά σε μένα τίποτα!
    Γι' αυτό πικράθηκα και το τελευταίο διάστημα έχω απομακρυνθεί γενικώς...
    Πώς γίνεται να είσαι 'αρχηγικός' στην παρέα,αλλά τις γκόμενες να τις έχουν οι άλλοι;Και περιμένεις μάλιστα κι από αυτούς να σου βρουν;Δεν κολλάνε αυτά τα δύο.Μήπως αντί για αρχηγό,σ'έχουν ψιλοχεσμένο;(και δεν το λέω ειρωνικά).Γιατί άλλο να είσαι αρχηγός σε μια παρέα μπακουριών και άλλο να είσαι εσύ το μόνο μπακούρι.

Senior Member
    Την κυριακή γίνομαι 31.
    Πόσο θα περιμένω πιά;
    Εμένα γιατί μου αρέσουν όλες οι γυναίκες και εγώ δεν αρέσω σε καμία;
    Δεν ζήτησα να έχω πολλές, μια θέλω να μου κάνει παρέα, να μιλάω με έναν άνθρωπο, να ακούω μια γλυκιά κουβέντα. Θα μείνω μόνος στη ζωή; Γιατί;

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast