Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 109 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast
Results 931 to 945 of 1630
    Senior Member
    Aλλα πραματα με φοβιζουν σε αυτην την ζωη , οχι οι αναφορες , εχω σοβαροτερα θεματα νασχοληθω , δεν με τρεφουν οι γονεις μου ξερεις ,ειναι πολυ μεγαλοι , και εχω αναλαβει εγω ευθυνες , δεν με παιρνει να ειμαι ξαπλα ολη μερα ..................και ουδεποτε ισχυριστηκα οτι ειμαι σπουδαιος , αντιθετως , σεμνος ειμαι ..................................η ζωη δεν ειναι για τους αδυναμους .........εχει αναποδιες , αντιξοοτητες , αμα εξαντλεισαι ετσι ευκολα , δεν μπορεις να τα βγαλεις ευκολα περα σε αυτην την κοινωνια - ζουγκλα , που λεγεται ζωη ......

Senior Member
    Πέστε τα Μαγκάιβερ! Μια χαρά της τα λες. Την έβρισα δήθεν εγώ και δεν με έβρισε αυτή που με αποκαλούσε ανήθικη σε όλο το φόρουμ. Παντού θα υπάρχουνε τέτοιοι άνθρωποι που θα μας πάνε κόντρα. Αυτή θα μας βγάλει και το άσπρο μαύρο σε λίγο. Η λογική της όμως είναι παράξενη. Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης Δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα!!!!
    Last edited by vasia05; 23-08-2016 at 17:33.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πέστε τα Μαγκάιβερ! Μια χαρά της τα λες. Την έβρισα δήθεν εγώ και δεν με έβρισε αυτή που με αποκαλούσε ανήθικη σε όλο το φόρουμ. Παντού θα υπάρχουνε τέτοιοι άνθρωποι που θα μας πάνε κόντρα. Αυτή θα μας βγάλει και το άσπρο μαύρο σε λίγο. Η λογική της όμως είναι παράξενη. Το σχολείο με τι βαθμό το έβγαλες Κύκνε με 3 ???? Δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα!!!!
    Με έβρισες όταν μου έστελνες προσωπικά μηνύματα και με έλεγες μαλακισμένη...το ξέρει η διαχείριση γιατί σου έκανα αναφορά στα τότε μηνύματα, ναι Macgyver μπορείς να κάνεις αναφορά και στα π.μ. αν δεν το ήξερες...
    Και ναι, είσαι ανήθικη εφόσον κοιμήθηκες με δεσμευμένο και πολύ καλά κάναν που σε απέκλεισαν από το παλαιό. Αυτά από μένα, δεν έχω να πω κάτι άλλο...αν έβρισα ας με τιμωρήσει κι εμένα η διαχείριση...no problem...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Με έβρισες όταν μου έστελνες προσωπικά μηνύματα και με έλεγες μαλακισμένη...το ξέρει η διαχείριση γιατί σου έκανα αναφορά στα τότε μηνύματα, ναι Macgyver μπορείς να κάνεις αναφορά και στα π.μ. αν δεν το ήξερες...
    Και ναι, είσαι ανήθικη εφόσον κοιμήθηκες με δεσμευμένο και πολύ καλά κάναν που σε απέκλεισαν από το παλαιό. Αυτά από μένα, δεν έχω να πω κάτι άλλο...αν έβρισα ας με τιμωρήσει κι εμένα η διαχείριση...no problem...
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης
    Last edited by vasia05; 23-08-2016 at 17:34.

Banned
    περιμεντε περιμεντε να κανω ποπ κορν...

Senior Member
    Πάρε τα χάπια σου και άντε στο καλό σου! Ποιος ασχολείται μαζί σου!!! Εγώ κάνω συζητήσεις με πολλά άτομα πιο σοβαρά από σένα και έχουνε την αντίθετη άποψη από σένα οπότε ποιος ο λόγος να μιλάω μαζί σου???
    Τότε να μην διανοηθείς να ξαναγράψεις σε θέμα που έχω ανοίξει εγώ και θα σ' αφήσω ήσυχη αν πάψεις να με ενοχλείς! Εσύ το ξεκινάς, ήρθες στο θέμα μου τις προάλλες να γράφεις ότι σχεδόν σε βίασε αυτός που εσύ έκλεψες από τη φίλη σου! Να μετά ποιος λέει τα ψέματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Τότε να μην διανοηθείς να ξαναγράψεις σε θέμα που έχω ανοίξει εγώ και θα σ' αφήσω ήσυχη αν πάψεις να με ενοχλείς! Εσύ το ξεκινάς, ήρθες στο θέμα μου τις προάλλες να γράφεις ότι σχεδόν σε βίασε αυτός που εσύ έκλεψες από τη φίλη σου! Να μετά ποιος λέει τα ψέματα...
    Nαι είναι αλήθεια αυτό. Έτσι πιστεύω ότι σχεδόν με βίασε!!! Γιατί εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδυναμίας μου!!!

Senior Member
    Nαι είναι αλήθεια αυτό. Έτσι πιστεύω ότι σχεδόν με βίασε!!! Γιατί εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδυναμίας μου!!!
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...τέλοσπαντων αν θέλεις να μην σου ξαναμιλήσω μην ξαναγράψεις σε δικό μου θέμα, δεν σε συμπαθώ και μ' ενοχλείς. Αν το σεβαστείς θα σε σεβαστώ κι εγώ.

Senior Member
    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...τέλοσπαντων αν θέλεις να μην σου ξαναμιλήσω μην ξαναγράψεις σε δικό μου θέμα, δεν σε συμπαθώ και μ' ενοχλείς. Αν το σεβαστείς θα σε σεβαστώ κι εγώ.
    Καλά εσύ δεν συμπαθείς ούτε τα έντερά σου!!!

Senior Member
    Καλά εσύ δεν συμπαθείς ούτε τα έντερά σου!!!
    Μπα, σώπα με ξέρεις; Πολλούς συμπαθώ, όχι εσένα! Δεν μιλάω με άτομα που κάνουν τέτοια πράγματα. Εσύ όμως το συνεχίζεις βλέπω. Άσε με ήσυχη επιτέλους, μην μου μιλάς, με ενοχλείς σου λέω! Άντε παράτα με πια!

Senior Member
    Μπα, σώπα με ξέρεις; Πολλούς συμπαθώ, όχι εσένα! Δεν μιλάω με άτομα που κάνουν τέτοια πράγματα. Εσύ όμως το συνεχίζεις βλέπω. Άσε με ήσυχη επιτέλους, μην μου μιλάς, με ενοχλείς σου λέω! Άντε παράτα με πια!
    Α δεν πας καλά! Εσύ ήρθες στο θέμα μου να με βρίσεις και από πάνω με λες να σε αφήσω στην ησυχία σου??? Τι πράγματα κάνω εγώ δηλαδή??? Που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου όταν ήμουνα παιδί ακόμη, στα 20 μου? Το ξανάκανα? Άσε βρε Κύκνε ...μιλάω μόνο με σοβαρούς ανθρώπους με σένα δεν έχω να πω τίποτα και με τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Senior Member
    Α δεν πας καλά! Εσύ ήρθες στο θέμα μου να με βρίσεις και από πάνω με λες να σε αφήσω στην ησυχία σου??? Τι πράγματα κάνω εγώ δηλαδή??? Που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου όταν ήμουνα παιδί ακόμη, στα 20 μου? Το ξανάκανα? Άσε βρε Κύκνε ...μιλάω μόνο με σοβαρούς ανθρώπους με σένα δεν έχω να πω τίποτα και με τον τρόπο που σκέφτεσαι.
    Δόξα το Θεό!!! Επιτέλους! Μην ανησυχείς, δεν θα με ξαναδείς σε θέμα σου...συνέχισε και βρίζε τον κόσμο εσύ συνέχεια και μετά να ρωτάς τι πράγματα κάνεις...

Senior Member
    Δόξα το Θεό!!! Επιτέλους! Μην ανησυχείς, δεν θα με ξαναδείς σε θέμα σου...συνέχισε και βρίζε τον κόσμο εσύ συνέχεια και μετά να ρωτάς τι πράγματα κάνεις...
    Θα γράφω σε όποιο θέμα μου κάνει κέφι. Και εγώ δεν είμαι άνθρωπος σαν εσένα να κρατάω μίση και κακίες και ιδίως με άγνωστα προς εμένα άτομα.

Senior Member
    Θα γράφω σε όποιο θέμα μου κάνει κέφι. Και εγώ δεν είμαι άνθρωπος σαν εσένα να κρατάω μίση και κακίες και ιδίως με άγνωστα προς εμένα άτομα.
    Last edited by vasia05; 23-08-2016 at 17:39.

Senior Member
    Last edited by vasia05; 23-08-2016 at 17:40.

Page 63 of 109 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast