Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 73
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 73 of 109 FirstFirst ... 2363717273747583 ... LastLast
Results 1,081 to 1,095 of 1630
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Είναι δηλαδή κάτι συνηθισμένο που γίνεται να πας με τον γκόμενο της φίλης σου????? Το κάνουνε πολλοί αυτό???? Το έχετε ξανακούσει????

Οι γνωστοι μου που ειναι μερικες φορες στα μερη που πηγαινω ειναι ΟΛΟΙ ετσι.
    Προδιδουν ανετα εναν φιλο τους μπορει να τον παρατησουν κι μεθυσμενο στο πατωμα κι να φυγουν κι ειναι ψωναρες με ενα χαμογελο ψευτικο στα χειλη οτι ταχα ειναι ανετοι χωρις προβληματα.

Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Οι γνωστοι μου που ειναι μερικες φορες στα μερη που πηγαινω ειναι ΟΛΟΙ ετσι.
    Προδιδουν ανετα εναν φιλο τους μπορει να τον παρατησουν κι μεθυσμενο στο πατωμα κι να φυγουν κι ειναι ψωναρες με ενα χαμογελο ψευτικο στα χειλη οτι ταχα ειναι ανετοι χωρις προβληματα.

Κι δεν εχουνε καν ουτε μια ενοχη για αυτο.
    Οχι 20 χρονια , που μπορει να τσακωνονται μεταξυ τους κι μετα ξεχνανε ο ενας τον αλλον ετσι χωρις να συμβαινει τιποτα.
    Κι απο μπροστα ολοι φερονται καλα αλλα απο πισω κραζονται μεταξυ τους.
    Καθολου ασυνηθιστο δεν ειναι να πας με το αγορι μιας φιλης σου .

Θα πάω και αλλού. Χάπια παίρνω μια μικρή δόση τώρα! Τι παράλογες σκέψεις έχω??
    Να μην το αφησεις,γιατι απο κει ξεκινουν ολες αυτες οι εμμονες.Αν ησουν υγιης θα το χες ξεπερασει χρονια τωρα.

Ολα αυτα εγιναν το '96 και τωρα εχουμε 2016.Στο διαστημα αυτο ενας νορμαλ ανθρωπος τελειωνει σχολειο,σχολη,στρατο(αν ειναι αντρας),βρισκει δουλεια και πιθανον παντρευεται.

Και εσυ εχεις κατσει ολη αυτην την 20ετια να ψαχνεις αν εισαι καλος ανθρωπος ή οχι και αν θα σε κανουν παρεα απο το παλαιο.

Senior Member
    Είναι δηλαδή κάτι συνηθισμένο που γίνεται να πας με τον γκόμενο της φίλης σου????? Το κάνουνε πολλοί αυτό???? Το έχετε ξανακούσει????
    εδω εχουμε ακουσει χειροτερα Δελφινι....
    Αντρας παντρεμενος να εχει σχεση με την αδερφη της γυναικας του, να χωριζει τη συζυγο και να παντρευεται την αδερφη της, να κανουν παιδια, και να το παιζει και κυριος απο πανω.
    Και εσυ σκας για μια ξεπετα με εναν ανυπαντρο...
    Να ηταν παντρεμενος να κανω μια προσπαθεια να καταλαβω γιατι εχεις φαει τετοιο χοντρο κολλημα... αλλα με ελευθερο πραγματικα δεν το αντιλαμβανομαι...

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Και μην μας πεις οτι εισαι 40 ετων και παει περασε η ζωη για σενα!
    Σημερα τα 40 ειναι τα νεα 30 για μια γυναικα!
    εχεις την υγεια σου, για σκεψου ΠΟΣΟ σημαντικό ειναι αυτο, ποσοι ανθρωποι δεν βασανιζονται κατακοιτοι σε ενα κρεβατι, πόσοι ανθρωποι νεοτατοι κανουν χημειοθεραπειες και λιωνουν καθημερινα με την ελπιδα να ζησουν? ποσοι ανθρωποι ειναι καθηλωμενοι σε αναπηρικο καροτσακι και εξαρτημενοι εφ'ορου ζωης απο αλλους για να τους φροντιζουν?

δες αυτο το βιντεάκι Δελφινι και σκεψου : https://www.youtube.com/watch?v=yKMhO6c8G3g

Μαρεσε πολυ το βιντεο που δημοσιευσες , το ειχα δει κι παλιοτερα κι απο τοτε αρχισα να νοιωθω ποσο μικρα ειναι τα ''προβληματα'' μου και απο τοτε που το ειδα αρχισα να πιστευω οτι το να μην εχεις ακρα η να μην εχεις οραση η ακοη δε σε κανει λιγοτερο η κατωτερο , απλα θεληση να εχει καποιος , κι εγω που εχω ολα τα μελη μου κι τις αισθησεις μου δε νοιωθω καθολου ανωτερη απο αυτον τον κυριο ουτε οτι εχω καλυτερη ζωη.
    Το αντιθετο αυτος εχει πολυ καλυτερη απο εμενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    οι μαλακες και οι αδυναμοι αυτοκτονουν τα πνατα ξεπερνιουνται δελφινι...ξυπνα πριν να ειναι αργα

μιλας λες κι εχεις ζησει κι εχεις αντεξει τα παντα. δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να χουν ζησει αυτοι οι ανθρωποι πριν αυτοκτονησουν.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...... . πλάκα μας κάνεις ωρε δελφίνι;; Μπας και μας τρολλάρεις;; Της π...ας γίνεται!! Εδώ γνωστή μου παντρεμένη με δυο παιδιά, στο fb προφιλ της το παίζει ελεύθερη κι ωραία, τον μ...κα τον άντρα της ούτε φωτογραφία του δεν έχει στο προφίλ, ούτε τα παιδιά της κι όταν την ρώτησα γιατί μου είπε γιατι το έχει για επαγγελματικούς λόγους και θέλει να προφυλάξει την ιδιωτική της ζωή. Απο πότε είναι κακό να έχεις γυναίκα και παιδιά;; Δηλαδή όλοι οι άλλοι που έχουν φωτογραφίες με τις οικογενείες τους είναι λάθος κι αυτή είναι η σωστή;;;; Κι όταν την πήρα χαμπάρι, γιατί πήγε να χρησιμοποιήσει η κ...λα εν αγνοία μου στις π...ιες της, με απείλησε ότι αν μάθει πως κάτι έχω σχολιάσει φοβάται και τον ίδιο της τον εαυτό για το τι μπορεί να μου κάνει. Όχι μόνο ενοχές δεν είχε η βρ...αρα αλλά το παίζει και κυριλέ.

Quote Originally Posted by novia35 View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...... . πλάκα μας κάνεις ωρε δελφίνι;; Μπας και μας τρολλάρεις;; Της π...ας γίνεται!! Εδώ γνωστή μου παντρεμένη με δυο παιδιά, στο fb προφιλ της το παίζει ελεύθερη κι ωραία, τον μ...κα τον άντρα της ούτε φωτογραφία του δεν έχει στο προφίλ, ούτε τα παιδιά της κι όταν την ρώτησα γιατί μου είπε γιατι το έχει για επαγγελματικούς λόγους και θέλει να προφυλάξει την ιδιωτική της ζωή. Απο πότε είναι κακό να έχεις γυναίκα και παιδιά;; Δηλαδή όλοι οι άλλοι που έχουν φωτογραφίες με τις οικογενείες τους είναι λάθος κι αυτή είναι η σωστή;;;; Κι όταν την πήρα χαμπάρι, γιατί πήγε να χρησιμοποιήσει η κ...λα εν αγνοία μου στις π...ιες της, με απείλησε ότι αν μάθει πως κάτι έχω σχολιάσει φοβάται και τον ίδιο της τον εαυτό για το τι μπορεί να μου κάνει. Όχι μόνο ενοχές δεν είχε η βρ...αρα αλλά το παίζει και κυριλέ.

Ετσι κι αλλιως δε καταλαβαινω γιατι να εχει και τυψεις , εννοω δε ηταν αυτος κι ο ερωτας της ζωης της φιλη της , ηταν απλα ενας απο τους 4 που την γ...σαν.

Να είστε καλά βρε καλά μου παιδιά.

Φαινεται τουλαχιστον να εχεις κατι θετικο που το εχω αναγνωρισει.
    Ακομη κι αν δεν ακολουθησεις ποτε τις συμβουλες που εδω ολοι σου λενε εκτιμας το οτι καθομαστε να σου γραψουμε κι να σε ακουσουμε.
    Φαινεται να το εκτιμας , δε μας λες οτι δε καταλαβαινουμε τιποτα η οτι δε σε δεχομαστε ουτε να μας κατηγορεις κιολας η να φυγεις απο εδω.

Που λέτε είναι μία με το παλαιό που έχει κάνει φίλους όλους στο φβ αλλά εμένα δεν με κάνει. Αν την πατήσω ένα βρισίδι θα φταίω εγώ;;; Και όλο όταν με βλέπει είναι όλο χαμόγελα και γλύκες.

Εισαι 40 χρονων γυναικα γιατι να ασχοληθεις με αυτο? , κι αν τοσο σε ενοχλει (αν σε ενοχλει ακομη) καντης εσυ , αν δε σε δεχτει δε πειραζει , δεν ειναι πραγματικος κοσμος αλλωστε το facebook.
    Oσους εχεις εκει νομιζεις σε συμπαθουν πραγματικα ? εγω 174 φιλους εχω στο facebook κι πραγματικη φιλια εχω με εναν το εννοω απο τα 174 ατομα μονο ενας ειναι αληθινα φιλος μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    μιλας λες κι εχεις ζησει κι εχεις αντεξει τα παντα. δεν μπορεις να ξερεις τι μπορει να χουν ζησει αυτοι οι ανθρωποι πριν αυτοκτονησουν.
    den exv αντεξει τα παντα ,απλα ξερω οτι τα παντα μπορεις να αλλαξεις εαν προσπαθησεις..

Banned
    Δε μπορείς να αλλάξεις τα πάντα με την προσπάθεια.πχ Αν κολλήσεις aids ή σου τύχει καρκίνος που δε θεραπεύεται ή ένα τροχαίο που θα σε αφήσει ανάπηρο χωρίς να φταις πως θα τα αλλάξεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    den exv αντεξει τα παντα ,απλα ξερω οτι τα παντα μπορεις να αλλαξεις εαν προσπαθησεις..
    τι ωραια που τα λες......
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    E ναι..Η θεωρία είναι πάντα ωραία και απλή.Μπορείς τα πάντα αρκεί να αγαπήσεις τον ευατό σου κτλ..

Quote Originally Posted by admforall View Post
    E ναι..Η θεωρία είναι πάντα ωραία και απλή.Μπορείς τα πάντα αρκεί να αγαπήσεις τον ευατό σου κτλ..
    Οντως η θεωρια ειναι ευκολη ομως τι κερδιζει καποιος με το να παραπονιεται κι να στεναχωριεται ολη την ωρα ?
    Αλλα σιγουρα δε συμφωνω κι στο οτι καποιος που σκεφτεται την αυτοκτονια οτι ειναι κι αδυναμος που ειπε καποιος πιο πανω.

Page 73 of 109 FirstFirst ... 2363717273747583 ... LastLast