Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 72
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 72 of 109 FirstFirst ... 2262707172737482 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πως δεν εχεις τιποτα,αφου εχεις διαγνωση απο γιατρο

Τοτε γιατι πας στην εκκλησια του παλαιου και δεν πας σε αλλες;
    Λοιπόν δεν πάω στις άλλες εκκλησίες γιατί το θέλω εγώ.

Και οι γιατροί κάνουνε λάθη καμιά φορά. Άλλωστε τους ψυχιάτρους εγώ δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Τους βγάζουνε όλους τρελούς και τους δίνουνε χάπια και τους κάνουνε ηλεκτροσόκ κλπ . Δες την " φωλιά του κούκου"!!!

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λοιπόν δεν πάω στις άλλες εκκλησίες γιατί το θέλω εγώ.
    Και γιατι αυτο?Γιατι πας εκει που σε βριζουν?

Και οι γιατροί κάνουνε λάθη καμιά φορά. Άλλωστε τους ψυχιάτρους εγώ δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη. Τους βγάζουνε όλους τρελούς και τους δίνουνε χάπια και τους κάνουνε ηλεκτροσόκ κλπ . Δες την " φωλιά του κούκου"!!
    Και γιατι δεν το διασταυρωνεις και με αλλο γιατρο?Δηλαδη χαπια δεν πηρες ποτε απο τοτε που διαγνωστηκες?
    Αφου βλεπεις οτι εχεις παραλογες σκεψεις και εχεις ιστορικο στην οικογενεια με σχιζοφρενεια.

Senior Member
    Και γιατι δεν το διασταυρωνεις και με αλλο γιατρο?Δηλαδη χαπια δεν πηρες ποτε απο τοτε που διαγνωστηκες?
    Αφου βλεπεις οτι εχεις παραλογες σκεψεις και εχεις ιστορικο στην οικογενεια με σχιζοφρενεια.
    Θα πάω και αλλού. Χάπια παίρνω μια μικρή δόση τώρα! Τι παράλογες σκέψεις έχω??

Δεν θα πέσει!!! Και την ευχαριστώ πολύ!!! Γιατί έχει τίποτα το θέμα μου και το λες αυτό????

Δεν εχει το θεμα σου κατι, εγω κι προσωπικα να σε γνωριζα δε θα σε κατεκρινα απο κατι τετοιο , κι θεωρω υποκριτες κι κλειστομυαλους ολους αυτους που λες.
    Της ειπα οτι τη παραδεχομαι γιατι λες συνεχως το ιδιο θεμα πολυ καιρο κι πολλες φορες κι σου απανταει με υπομονη κι χωρις θυμο.
    Οχι οτι πρεπει να θυμωσει προς θεου απλα καποιοι ανθρωποι απλα δεν εχουνε υπομονη.

Senior Member
    Και γιατι αυτο?Γιατι πας εκει που σε βριζουν?
    Δεν πάω πουθενά τώρα και ούτε θα ξαναπάω σε εκείνη την εκκλησία λέω , ίσως πολύ πολύ σπάνια. Τους σιχάθηκα αυτούς τους τύπους του παλαιού.

Senior Member
    Σήμερα είμαι θλιμμένη λιγάκι. Ίσως γιατί και η Μάρα δεν μου πολυμιλάει!!! Ίσως γιατί τσακώθηκα κιόλας και δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί και καβγάδες .....

Πάντως κακός άνθρωπος δεν αισθάνομαι.... ούτε και πολύ καλός ....μέτριος άνθρωπος είμαι σαν τον περισσότερο κόσμο. Την άποψη αυτή για μένα έχουνε και οι γονείς μου.

Δεν θα πέσει!!! Και την ευχαριστώ πολύ!!! Γιατί έχει τίποτα το θέμα μου και το λες αυτό????

Κι δε καθοριζεται ο χαρακτηρας σου απο αυτη την πραξη .
    Εχεις ολοκληρη προσωπικοτητα , υπαρχουν σφαλματα πολυ χειροτερα απο το δικο σου που αλλοι ανθρωποι εχουνε κανει.
    Ακομη και φονο να ειχες κανει κι να το ειχες πραγματικα μετανοιωσει θα το θεωρουσα πολυ κριμα να βασανιζεσαι ετσι.
    Μη ρωτας αν εισαι καλη η κακια η οτιδηποτε αλλο , κανεις δε μπορει να σου αποδειξει οτι εισαι καλη η οτι εισαι κακια , καποιοι θα σε πουν καλη καποιοι θα σε πουν κακια αλλα κανεις δε θα μπορει να σου αποδειξει το τι εισαι.
    Ακομη κι οι ιδιοι οι γονεις σου δε μπορουν , απλα τους ρωτας για να νοιωσεις απο τα θετικα τους σχολια μια στιγμιαια ικανοποιηση.
    Δε καθοριζεται ο χαρακτηρας σου απο κατι τετοιο , ο,τι κι αν κανεις εισαι το ιδιο ατομο , εισαι η ιδια ψυχη.
    Ετσι κι αλλιως που νοιωθεις ανηθικη αλλοι στο εβαλαν σαν ιδεα οχι εσυ , εσυ απλα το αφησες.
    Κι κατι πολυ προσωπικο , εχει τυχει να κανω στοματικο ερωτα σε αγνωστο στη μεση του δρομου κι ημουνα μεθυσμενη , κι ημουνα εναντιον αυτου, εχει τυχει να μεθυσω πολλες φορες σε σημειο να πεφτω κατω κι στο ποτο ημουνα εναντιον.
    Ομως ειμαι το ιδιο ατομο , ακομη φερομαι με ευγενεια στους αλλους .
    Εισαι το ιδιο ατομο με πριν 20 χρονια απλα με πιο πεσμενη ψυχολογια κι λογικα πιο ωριμη αλλα εισαι η ιδια ψυχη.
    Δε θεωρω οτι πρεπει να αλλαξεις κατι εξωτερικα τελικα απλα να κατσεις να σκεφτεις (χωρις εγωισμους ειναι σημαντικο) και να συνειδητοποιησεις οτι εσυ εχεις ευθυνη της ζωης σου και να εχεις καλυτερα αυτοελεγχο δε χρειαζεται να μιλας ασχημα σε κανεναν, δε σου βγαινει σε καλο.
    Η αλλαγη θα ερθει αν εισαι συνειδητη , αν το κανεις χωρις να εισαι συνειδητη δε θα δεις αλλαγη κι ισως μη καταλαβεις κιολας γιατι σε πιεζεις για αλλαγη.

Senior Member
    Σήμερα είμαι θλιμμένη λιγάκι. Ίσως γιατί και η Μάρα δεν μου πολυμιλάει!!! Ίσως γιατί τσακώθηκα κιόλας και δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί και καβγάδες .....
    Δελφινι ειμαι κουρασμενη σημερα. Αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα...

Όλα θα πάνε καλά έχω αρχίσει να το ξεπερνάω αν και έπαθα πολλά. Απλά δεν έχω και πολύ δύναμη. Δεν θέλω να παίρνω φάρμακα.

Και καλα κανεις που δε θες να παιρνεις φαρμακα δε σε βοηθανε ουσιαστικα.

Senior Member
    Μακάρι να μην με κολλούσε ποτέ αυτός ο βλάκας ο γκόμενος της φίλης μου........

Senior Member
    ....τσάμπα κουράστηκα με το κόλλημα μου τόσα χρόνια με δαύτον..... τι ήθελα και έμπλεκα????

Senior Member
    κατάλαβα τώρα γιατί αυτοκτονούνε οι άνθρωποι ....... δεν μπορούνε να ξεπεράσουνε τα αδιέξοδά τους ....

Senior Member
    οι μαλακες και οι αδυναμοι αυτοκτονουν τα πνατα ξεπερνιουνται δελφινι...ξυπνα πριν να ειναι αργα

Banned

Πάντως κακός άνθρωπος δεν αισθάνομαι.... ούτε και πολύ καλός ....μέτριος άνθρωπος είμαι σαν τον περισσότερο κόσμο. Την άποψη αυτή για μένα έχουνε και οι γονείς μου.
    Δελφίνι οι καλύτεροι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν ξέρουν ότι είναι καλοί :)

Senior Member
    Είναι δηλαδή κάτι συνηθισμένο που γίνεται να πας με τον γκόμενο της φίλης σου????? Το κάνουνε πολλοί αυτό???? Το έχετε ξανακούσει????

Page 72 of 109 FirstFirst ... 2262707172737482 ... LastLast