Results 16 to 30 of 71
Thread: ο εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας
-
28-08-2016, 20:27 #16
Nομίζω ότι υποφέρεις γιατί έχεις συνείδηση ......
Και νομίζω ότι το περιβάλλον σου είναι υπεύθυνο και σε έκανε να νιώθεις άσχημα, όχι γιατί είναι κακοί οι άνθρωποι αλλά γιατί κοιμούνται όρθιοι συνήθως......
Οι περισσότεροι είναι τυφλωμένοι με εγωισμό, κοκορεύονται συνεχώς, μειώνουν τους άλλους με πλάγιους τρόπους για να βγούνε καλύτεροι και γενικώς την πληρώνουν οι υπόλοιποι........
Επίσης είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις τους συνανθρώπους με οποιοδήποτε τρόπο να αισθάνονται άσχημα ή μειονεκτικά γιατί δεν παραμυθιάζεις τον εαυτό σου!
Όταν λες κατώτερη τι εννοείς ? Το λες για τους συνομήλικούς σου? Η το λες για την οικογένεια? Με την αδερφή σου τι σχέσεις έχεις?
- 28-08-2016, 20:43 #17
Για σου φιλη μου γαλαζιο, σορρυ για το θαρρος, απλος ειδη με αυτα που διαβασα εισαι η συμπαθια μου,κοιτα σε μερικα σημεια μοιαζουμε οσο αφορα το θεμα της κοινωνικης φοβιας αλλα σε μικροτερο βαθμο απο οτι εσυ! Απο αυτα που διαβαζω Χωρις να ειμαι ιδικος και να θελω να το παιξω εξυπνος θελω να σε ρωτησω εαν εχεις καποια απο αυτα τα συμπτωματα οταν βγαινεις για καφε!! 1) Κοπιαζεις(αγχωνεσαι) να παραγγειλεις 2) Αισθανεσαι την περισσοτερη ωρα σφιξιμο σα να σου κοβεται η αναπνοη ενας βαρος μεσα σου 3) Σκεφτεσαι οτι σε κοιτανε η γυρω σου!!! Σορρυ για της ερωτησεις αν θες βεβαια απαντας πιστευω να μην σε φερνω σε δυσκολη θεση!!
28-08-2016, 20:44 #18
Η αληθεια ειναι εχει τυχει να θελω να προσβαλω καποιον για να νοιωσω καλυτερα αλλα το παρατηρησα κι οταν το παρατηρω οτι μου ερχεται το κοβω αμεσως ετσι κι αλλιως δεν εχει κι νοημα δε κερδιζω κατι ουτε αποκτω αυτοεκτιμηση.
Οταν ζηλευω κυριως γινεται αλλα παντα προσπαθω να βαζω τη λογικη μου πιο πανω απο το συναισθημα.
Κατωτερη εννοω να μην ειμαι αρκετη κι επαρκης οπως οι αλλοι.
Δε κανω διακριση σε ηλικια εχω νοιωσει κατωτερη κι απο ατομο 12 χρονων οταν ημουνα 18 και μιλουσα μαζι του , ενοιωσα οτι ειναι πιο εξυπνος γιατι ηξερε περισσοτερα πραγματα απο εμενα στον υπολογιστη ομως μετα μου εφυγε γιατι γιναμε φιλοι (απο facebook μιλουσαμε μονο) κι το σκεφτηκα λογικα οτι δεν σημαινει οτι ειναι πιο εξυπνος απο κατι τετοιο.
Για την οικογενεια μου η αληθεια ειναι (αλαζονικο θα ειναι αυτο που θα πω) νοιωθω πιο ανοιχτομυαλη , εχω πιο ανοιχτους οριζοντες απο αυτους.
Ενα παραδειγμα ειναι οτι δε σοκαρομαι με τους ομοφυλοφιλους , ουτε με τα τρανς ατομα , αν ακουγα οτι καποιος παιρνει ναρκωτικα δε θα τον αντιπαθουσα θα ειχα περιεργεια να τον ακουσω.
Με την αδερφη μου εχουμε καλες ομως δε λεμε κι προσωπικα μας ουτε τη βλεπω πολυ μεσα στις μερες γιατι δουλευει η βγαινει με φιλους η το αγορι της.
Τωρα ας πουμε εχει βγει με το αγορι της κι λειπει απο το πρωι.
28-08-2016, 20:52 #19
Οχι δε με φερνεις σε δυσκολη θεση προς θεου!
1) Ναι η αληθεια ειναι ντρεπομαι να παραγγελνω θα με βολευε καλυτερα αν τα ελεγε καποιος αλλος για εμενα.
2) Η αληθεια ειναι οταν ειμαι με τον φιλο μου νοιωθω ασφαλεια ομως αν βγω χωρις αυτος να ειναι (που μια φορα το ετυχε) θα νοιωθω αβολα , πιο πολυ βαρος θα ελεγα οτι νοιωθω οταν δεν ειναι ο φιλος μου μαζι μου.
Εχει τυχει να εχω παρεα που δεν ηταν ο φιλος μου ομως μετα κουραστηκα κι απομακρυνθηκα κι τωρα αν παλι συναντιθω με εκεινη τη παρεα θα νοιωθω αβολα.
3) Λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης νοιωθω αορατη οτι ουτε κατι κακο δε θα μου συνεβαινε γιατι νοιωθω αορατη σα να μη με προσεχουν καν οι αλλοι , αλλα αν δω οτι καποιος με κοιταει τοτε θα νοιωσω ενα βαρος στο στηθος κι μπορει να αλλαξω θεση η να κανω τικ.
Ευχαριστω που ειμαι η συμπαθεια σου !
28-08-2016, 20:56 #20
Καλος ηρθες στο κλαμπ!
28-08-2016, 20:57 #21
Καλος ηρθες στο κλαμπ! γαλαζιο!
28-08-2016, 20:58 #22
28-08-2016, 21:00 #23
Κοίτα άμα παρατηρείς τον εαυτό σου και δεν φεύγεις τρέχοντας από αυτόν , είσαι σε καλό δρόμο........
δεν σε έχεις αποδεχτεί όμως....
Επαρκής εννοείς στο μυαλό, στις γνώσεις, στις εμπειρίες τι εννοείς?
Οι γονείς σου είναι θρήσκοι ? Από που προκύπτουν αυτά που γράφεις?
28-08-2016, 21:02 #24
κακο αυτο π σ κανανε επρεπε να σ δωσουν κανονικα σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση...
καλο ειναι να εισαι και λιγο ντροπαλος και σεμνος δεν ειναι κακο..ιδιαιτερα σ μια κοπελα πιστευω οτι ειναι καλο...μην αγχωνεσαι γι αυτο...μολις βρεις ενα αγορι θα σ περασει πιστευω...
γτ νιώθεις κατωτερη εχεις κατι κακο πανω σ για ατο οποιο εχεις κομπλεξ?σε ενοχλει κατι?αυτο πρεπει να το ψαξεις...γτ εδω π συνομιλουμε μια χαρα κοπελα μ φαινεσαι απλως λιγο ντροπαλη...
προστυχη γτ νιώθεις?αμα εισαι ομορφη κοπελα ειναι καλο να το επειδυκνειης με κομψο και γλυκο τροπο παντως...δεν πρεπει να κρυβεσαι...
28-08-2016, 21:02 #25
Οχι μονο του φορουμ αλλα και στο κλαμπ ατομων με κοινωνικη φοβια ειμαστε πολυ τελικα ερε τι σου ειναι το μυαλο ολλα αυτο τα κανει!!
28-08-2016, 21:04 #26
Σε ολα αυτα που ειπες νοιωθω ανεπαρκης απο τους αλλους.
Παλιοτερα απεφευγα τον αρνητικο μου εαυτο τον καταπιεζα , ηξερα ομως οτι υπαρχει και σκεφτηκα καποια στιγμη οτι δε κερδιζω κατι με το να τον καταπιεζω κι οτι αν απλα τον αντιλαμβανομαι χωρις να κρινω καλως .
Προσπαθω να μη τον κατακρινω.
Οι γονεις μου δε θα ελεγα οτι ειναι θρησκοι απλα η μητερα ταιλευταια διαβαζει θρησκευτικα βιβλια μαλλον το κανει για να βρει παρηγορια απο καπου κι σκεφτηκε απο τον θεο.
28-08-2016, 21:10 #27
Οντως , ομως κι οι ιδιοι ντρεπονται για τα σεξουαλικα θεματα , η μητερα μου ειδικα.
Ο πατερας μου απλα πιστευω οτι δε θα μιλουσε σοβαρα για αυτα.
Πιο πολυ ειναι γιατι δεν εχω θαρρος να μιλαω στους αλλους , πολλα με ενοχλουν γενικα.
Δε νομιζω να θεωρουμαι αντικειμενικα ομορφη , ισως γλυκια για εχω παιδικο προσωπο.
Προστυχη νοιωθω γιατι μερικες φορες μπορει να εχω επιθυμια για σεξουαλικη επαφη η να δω σεξουαλικα ονειρα η εχει τυχει να μου ερθει βλεποντας κατι , κι τωρα που το λεω περιεργα νοιωθω ομως ειμαι τοσο ανοιχτη τωρα γιατι σκεφτομαι οτι αν τα λεω θα μου περναει η ντροπη σιγα σιγα.
28-08-2016, 21:11 #28
28-08-2016, 21:11 #29
Ειχεs προβληματα γαλαζιο στα χρονια του σχολειου!! (μπουλινγκ)!! Περα απο το θεμα οικογενεια!!
28-08-2016, 21:15 #30
δεν χρειαζεται να νιώθεις προστυχα η επιθυμια για σεξουαλικη επαφη ειναι το ποιο νορμαλ πραγμα ολοι οι ανθρωποι την εχουν..εσυ γτ νιλωθεις ασχημα?πρεπει να το αποβαλεις αυτο..
ναι πρεπει να τα λες και να τα συζητας...καλη αρχη ειναι το φορουμ παντως...κανε μια προσπαθεια εδω...επεισης οταν πας στον γιατρο σ να του τα πεις ολα..και αμα σε κανει να νιώσεις καλυτερα μεινε αν οχι να αλλαξεις...μην μεινεις στο ιδιο..
ωραια αρα απο ολα αυτα π μ λες δεν βλεπω κατι κακο σε σενα....οι γονεις σε εχουν επιβραβευση ποτε για κατι?
εσυ γενικα ερχεσαι σ τριβη με κοσμο?εχεις καμια δρεαστηριοτητα?σπουδαζεις? κανεις δλδ κατι π θα σ βοηθησει σιγα σιγα να ανοιχτεις?