Είναι κανείς εδώ; - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 323 FirstFirst ... 488896979899100108148198 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακι μου, μηχανισμο αμυνας το ονομαζω, ολη η πιεση καπου θελει να βγει ... το οτι βρεθηκα κατηγορουμενη δεν δικαιολογει το να εχω και τοσο μισος εις εαυτον ομως... αυτο θα μου πει και ο ψυχιατρος. Το λογικο. Απλα ισως παλι να μην εγινε σωστη διαγνωση και να χρειαζομαι κατι επιπλεον ή κατι διαφορετικο. Εκεινη τη στιγμη του θυμου, της οργης, ειμαι απολυτα πεπεισμενη οτι ο πονος ειναι βοηθεια. Ντρεπομαι που το λεω αλλά τελικα αυτο εφαρμοζα απο μικρη με διαφορετικους τροπους. Τωρα το βλεπω πεντακαθαρα και λεω μηπως ο γιατρος ξεκλειδωσει αυτο το ασχημο ριζωμενο μοτιβο. Να στρεφομαι εναντιον μου. Μη ξεχνας οτι εμεινα χωρις ψυχοθ κ ολο το μηνα οποτε ολα τα νευρα και ολη η ενταση των αλλων τσοουυυυυπ ηρθε παλι σε εμενα. Ουτε αυτο ομως ειναι δικαιολογια. Κανονικα θα επρεπε να μπορω να αντιστεκομαι περισσοτερο και να μην ποναει τοσο.
    Είχε άδεια ο ψυχίατρος σου; Κι εγώ είμαι χωρίς την ψυχολόγο μου δυο βδομάδες και δυσκολεύομαι, ανυπομονώ να έρθει η Τετάρτη που θα ξαναπάω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Ειμαι ολο το μηνα χωρις υποστηριξη ψυχολ. για αυτο θα ονομασω τον μηνα αυτον Η δοκιμασια μου.

Ποσο χαιρομαι που μιλαω με εσενα και τον σειριο ( στο θεμα που ανοξε για το αδυνατο που εγινε δυνατο ) σημερα τωρα, νιωθω οτι βρηκα παλιους φιλους αγαπημενους που ξερουν τι παει να πει - προσπαθω για το αυτονοητο- !!! Σημερα κλεινω ενα χρονο εγγραφης στο φορουμ
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ειμαι ολο το μηνα χωρις υποστηριξη ψυχολ. για αυτο θα ονομασω τον μηνα αυτον Η δοκιμασια μου.

Ποσο χαιρομαι που μιλαω με εσενα και τον σειριο ( στο θεμα που ανοξε για το αδυνατο που εγινε δυνατο ) σημερα τωρα, νιωθω οτι βρηκα παλιους φιλους αγαπημενους που ξερουν τι παει να πει - προσπαθω για το αυτονοητο- !!! Σημερα κλεινω ενα χρονο εγγραφης στο φορουμ
    Ωωω! Είναι επέτειος δηλαδή! Δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ να παραμείνεις που το θέλω εγώ ή κάποια στιγμή να μην το χρειάζεσαι πια;

Εγώ τώρα θα ήθελα να κοιμηθώ αλλά πρέπει μόλις χτυπήσει το μαγειρικό ξυπνητήρι να κλείσω το κέικ που ψήνεται οπότε δεν μπορώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Για εμενα αυτο το φορουμ, ειναι σημαντικο. Μικρογραφια της κοινωνιας μας. Εχω γνωρισει ανθρωπους που μου σταθηκαν σαν αδερφια οταν οι πραγματικοι συνανθρωποι ( εστω καποιοι λιγοι που νομιζα πως με νοιαζονταν ) γυρισαν πλατη. Καταλαβαιβω να μην θελει ο αλλος μαυριλα, και ο ελις το ειχε πει και εχει δικιο. Ευτυχως ειδα που εδινα, σε τι ειδους προσωπικοτητα δηλαδη και καθαρισε ο τοπος.

Δευτερο καλο δεν εχουμε ολοι μονο τις μαυρες στιγμες μας, εχουμε ενδιαφεροντα, καλα αισθηματα, χομπυ και δεν ειμαστε μονο η νοσος μας. Εδω ειναι το μερος που μπορουμε να μιλησουμε για αυτο που η κοινωνια μας αναγκαζει να πληρωνουμε για να πουμε.

Πολλοι ανθρωποι το διαβαζουν χωρις να γινονται μελη και ισως να παιρνουν κουραγιο ή ελπιδα οσο εμεις ζουμε το δικο μας αγωνα.

Για εμενα αυτο ειναι το φορουμ αυτο. Δεν θα ηθελα να ειμαι ολη μερα παλι σε μια οθονη μπροστα ξεχνωντας οτι ισως να βρω και εξω απο την οθονη καλους ανθρωπους αλλά δεν αναιρω ποση βοηθεια ελαβα.

Μου εχει κολλησει στο νου απο το πρωι " Οταν ολα πανε στραβα, χαμογελα στραβα".
    Αχ κυκνακι μου... καλοφαγωτο το κεικ.

Senior Member
    Για εμενα αυτο το φορουμ, ειναι σημαντικο. Μικρογραφια της κοινωνιας μας. Εχω γνωρισει ανθρωπους που μου σταθηκαν σαν αδερφια οταν οι πραγματικοι συνανθρωποι ( εστω καποιοι λιγοι που νομιζα πως με νοιαζονταν ) γυρισαν πλατη. Καταλαβαιβω να μην θελει ο αλλος μαυριλα, και ο ελις το ειχε πει και εχει δικιο. Ευτυχως ειδα που εδινα, σε τι ειδους προσωπικοτητα δηλαδη και καθαρισε ο τοπος.

Δευτερο καλο δεν εχουμε ολοι μονο τις μαυρες στιγμες μας, εχουμε ενδιαφεροντα, καλα αισθηματα, χομπυ και δεν ειμαστε μονο η νοσος μας. Εδω ειναι το μερος που μπορουμε να μιλησουμε για αυτο που η κοινωνια μας αναγκαζει να πληρωνουμε για να πουμε.

Πολλοι ανθρωποι το διαβαζουν χωρις να γινονται μελη και ισως να παιρνουν κουραγιο ή ελπιδα οσο εμεις ζουμε το δικο μας αγωνα.

Για εμενα αυτο ειναι το φορουμ αυτο. Δεν θα ηθελα να ειμαι ολη μερα παλι σε μια οθονη μπροστα ξεχνωντας οτι ισως να βρω και εξω απο την οθονη καλους ανθρωπους αλλά δεν αναιρω ποση βοηθεια ελαβα.

Μου εχει κολλησει στο νου απο το πρωι " Οταν ολα πανε στραβα, χαμογελα στραβα".
    Αχ κυκνακι μου... καλοφαγωτο το κεικ.
    Άρα θα συνεχίσεις να γράφεις; Μπερδεύτηκα...

Σ' ευχαριστώ, βγήκε πολύ νόστιμο... Έφαγα δυο κομμάτια...
    Αλλά κατά τα άλλα συνεχίζω να μην νιώθω καλά...κοιμήθηκα δυο ωρίτσες και περίμενα ότι θα βελτιωθεί η διάθεση μου όμως ξύπνησα στα ίδια χάλια και δεν ξέρω τι να κάνω... Δεν έχω διάθεση για τίποτα...

Ουτε η ιδια δεν γνωριζω τι θα κανω, θα μπαινω θα γραφω ή οχι, τι μου ξημερωνει...
    Περιεργο διαστημα το τελευταιο ...
    Καλη εβδομαδα !

Senior Member
    Ουτε η ιδια δεν γνωριζω τι θα κανω, θα μπαινω θα γραφω ή οχι, τι μου ξημερωνει...
    Περιεργο διαστημα το τελευταιο ...
    Καλη εβδομαδα !
    Επίσης cc μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο καθώς και να τα λέμε από αλλού, τι λες; Ξέρεις τι εννοώ, ε;

Ναι κυκνακι μου, εχω τοσο μεγαλη αναγκη να πιστεψω πως υπαρχουν θετικες εξελιξεις. Καλη δυναμη με το γιατρο αν πας τελικα σημερα.

Senior Member
    Ναι κυκνακι μου, εχω τοσο μεγαλη αναγκη να πιστεψω πως υπαρχουν θετικες εξελιξεις. Καλη δυναμη με το γιατρο αν πας τελικα σημερα.
    Θα πάω, είναι απαραίτητο...σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση... ♥ Θα έρθω μετά να σας κλαφτώ αν νιώσω άσχημα, lol! Να μην ξεχνιόμαστε...
    Τώρα νυστάζω πάλι ενώ έχω μόνο 3 ώρες ξύπνια, τι αφύσικο πράγμα είναι αυτό...εσύ το καταλαβαίνεις; Πώς γίνεται; Γιατί;

Ειναι χαλαρο το κεντρικο νευρικο σου συστημα, που και που το πιανουν κατι σεισμοι αλλά απλα εχεις διαθεση για υπνο. Δεν νομιζω οτι ειναι αφυσικο, εαν ειχες ενα ερεθισμα που σε κινητοποιουσε πολυ μπορει να μην νυσταζες.

Βλεποντας και κανοντας κυκνακι μ.

Senior Member
    Ειναι χαλαρο το κεντρικο νευρικο σου συστημα, που και που το πιανουν κατι σεισμοι αλλά απλα εχεις διαθεση για υπνο. Δεν νομιζω οτι ειναι αφυσικο, εαν ειχες ενα ερεθισμα που σε κινητοποιουσε πολυ μπορει να μην νυσταζες.

Βλεποντας και κανοντας κυκνακι μ.
    Ελπίζω να με βοηθήσει ο καφές να κινητοποιηθώ λίγο, από χθες δεν έχω όρεξη για τίποτα... Και μ' ενοχλεί πολύ αυτό, μόνο να κοιμάμαι θέλω κι έτσι δεν μπορώ να χαλαρώσω, δεν με βοηθάει...να φανταστείς τα μαλλιά μου θέλω να λούσω και δεν έχω διάθεση, τόσο χάλια...

Ειναι δυσκολο κυκνε, να νυσταζεις αλλα να φοβασαι να κοιμηθεις , ορμα για λουσιμο... οσο σκεφτεσαι την απογοητευση σου θα ειναι και πιο δυσκολο. Πες ξεκιναω και οτι βγει... καθε μερα η ψυχολογια ανεβο κατεβαινει ασανσερ... και εγω προσπαθω να το συνηθισω, μη νομιζεις.

Ελα, παμε... σηηηηκω.....

Senior Member
    Ειναι δυσκολο κυκνε, να νυσταζεις αλλα να φοβασαι να κοιμηθεις , ορμα για λουσιμο... οσο σκεφτεσαι την απογοητευση σου θα ειναι και πιο δυσκολο. Πες ξεκιναω και οτι βγει... καθε μερα η ψυχολογια ανεβο κατεβαινει ασανσερ... και εγω προσπαθω να το συνηθισω, μη νομιζεις.

Ελα, παμε... σηηηηκω.....
    Να τελειώσω τον καφέ μου πρώτα και μετά cc μου...
    Πάντως εγώ το θεωρώ αφύσικο να νυστάζω, δεν ξέρω...από τις 22:00 κοιμήθηκα χθες...
    Εν τω μεταξύ είναι ένα μέλος εδώ που αντί να ντρέπεται που υπάρχει μιλάει κιόλας και κουβαλιέται στα θέματα που ανοίγω αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει...νομίζει ότι την τρομοκράτησα επειδή την απείλησα με αναφορά που έχω κάθε δικαίωμα να κάνω, τώρα να δεις τι βροχή έχει να πέσει αν δεν μάθει να σέβεται...

Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας, να υπερασπιζομαστε τους εαυτους μας. Εαν αισθανεσαι αρνητικα πραξε οπως ακριβως το αισθανεσαι.

Εναν μονον Κυκνο εχει το φορουμ αλλωστε

Senior Member
    Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας, να υπερασπιζομαστε τους εαυτους μας. Εαν αισθανεσαι αρνητικα πραξε οπως ακριβως το αισθανεσαι.

Εναν μονον Κυκνο εχει το φορουμ αλλωστε
    Πες τα βρε cc μου που θα μας βγάλουν και προβληματικούς επειδή κάνουμε το αυτονόητο...άλλωστε αν ήταν τρομοκρατία η διαχείριση δεν θα είχε θεσπίσει εξαρχής τις αναφορές...

Άσχετο, ζέστη κάνει πάλι εδώ εκεί που είσαι εσύ; Επίσης χρειάζομαι ένα ακόμα lexotanil για να ηρεμήσω αλλά λέω να πάρω μισό για να μην μου φέρει υπνηλία...