Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 433
    Senior Member
    Quote Originally Posted by lena86 View Post
    κοιτα να δεις ..ειχες δυστυχως μια κακη εμπειρια..αλλα πιστεψε με δεν ολοι ετσι βίαιοι κ να σηκωνουν ψηλα το χερι επειδή τους νευριάζεις...αμα φερεσαι καλα στον αλλον θα σου φερθει κ αυτος καλα...Αν τωρα αυτος είναι καφρος κ δεν σε σεβεται...παρατα τον κ παμε για αλλα.Κ να ξερεις δεν είναι ολοι οι αντρες ετσι...Υπαρχουν κ αντρες που ξερουν να φερθουν σε μια γυναικα...Μην αφηνεις να σε επηρεαζει ενας εγωιστης που δεν ηξερε να φερθει σε μια γυναικα..σου αξιζει κατι καλυτερο..κ φυσικα ενας ΑΝΔΡΑΣ...αυτος ηταν γυναικουλα....ειχα καποιον αν αυτό σε παρηγορει κ ακομα κ στο ξερεις π φεροταν τρυφερα...που ξερεις μπορεις να γνωρίσεις κ εσυ έναν τέτοιον..κ να σε εχει βασιλισσα
    Καλημέρα Λένα, καλώς ήρθες και σ' ευχαριστώ για το ενθαρρυντικό μήνυμα σου... :) Με ηρεμεί...
    Είναι ότι πρέπει τέτοια ώρα, το τέλειο συμπλήρωμα ηρεμίας στο ωραίο όνειρο που είδα χθες: ότι ήμουν με τον πρώην μου και μιλούσαμε ήρεμα και με κρατούσε αγκαλιά όπως παλιά...ήταν τέλειο, ένιωσα ευτυχία κι ας μην είναι αλήθεια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης
    Last edited by vasia05; 29-08-2016 at 10:43.

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Θεωρητικα τα παντα ειναι δυνατα!
    οπως επισης και το αντιστροφο 25αρηδες που κυνηγανε μεγαλυτερες για τις εμπειριες και καλα...
    Πρακτικα στις ερωτικες/συντροφικες σχεσεις πανω απο 5-7 χρονια υπαρχει χασμα επι της ουσιας...
    εδω φιλικα δεν κανεις ευκολα παρεα με καποιον-α πολυ μεγαλυτερο/μικροτερο γιατι ειναι διαφορετικη η οπτικη τους γωνια, οχι συντροφικά...
    Η 25αρα σημερα σπουδαζει ή μολις εχει τελειωσει και ειναι ανεργη ή ψαχνει να βρει δουλεια ή δουλευει με τα ελαχιστα. Ο 40αρης βγαζει κατιτις. Και μονο στα εξοδα αν σκεφτεις, αν τα βαλεις κατω, δεν βγαινουν, αλλη ζωη κανεις στα 25, αλλη ζωη κανεις στα 40. Και κοινωνικα επισης δεν δενουν. Αλλες παρεες εχει η 25αρα, αλλες ο 40αρης...
    Βεβαια,αν ηταν αναποδα τα φυλα,δηλαδη ο αντρας 25αρης και η γυναικα 40αρα,θα ελεγες οτι η 40αρα εχει οποιον 25αρη θελει,και τι να τον κανει τον 40αρη τον βρωμογερο που δεν του σηκωνεται.
    Και οποιος θα λεγε οτι ο 25αρης θα θελει την 40αρα μονο για σεξ θα τον ελεγες μισογυνη :p

Senior Member
    Παιδιά, το ξαναλέω, σας παρακαλώ σταματήστε να μαλώνετε, προσπαθώ να βγάλω μιαν άκρη...μην με εμποδίζετε, ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Βεβαια,αν ηταν αναποδα τα φυλα,δηλαδη ο αντρας 25αρης και η γυναικα 40αρα,θα ελεγες οτι η 40αρα εχει οποιον 25αρη θελει,και τι να τον κανει τον 40αρη τον βρωμογερο που δεν του σηκωνεται.
    Και οποιος θα λεγε οτι ο 25αρης θα θελει την 40αρα μονο για σεξ θα τον ελεγες μισογυνη :p
    δεν ειπα κατι τετοιο, guys διαβαζετε πιο προσεχτικα, οι παρανοησεις ειναι πανευκολες στο γραπτο λογο!!
    Και εξηγουμαι οσο πιο λιανα μπορω !
    Ειπα οτι στις μεγαλες διαφορες ηλικιας υπαρχει χασμα επι της ουσιας στον τροπο ζωης, τους ρυθμους, τα θελω, τις αναγκες, τις προτεραιοτητες, τους στοχους. Και ειπα οτι αυτο ισχυει και για τα 2 φυλα.
    Σχεση που στηριζεται μονο στο σεξ και το συμφερον ειναι αλισβερισι, δεν ειναι συντροφικοτητα!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε!!
    Τι κανεις??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε!!
    Τι κανεις??
    Καλημέρα Μάρα!!! Τι κάνεις?

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε!!
    Τι κανεις??
    Καλημέρα Mara! :) Τι να κάνω, συγχύζομαι με τους ασεβείς που νομίζουν ότι το θέμα είναι για να κάνουν chat ενώ υπάρχουν και τα π.μ., όλα τα είχαμε τώρα ήρθε και το δελφίνι... :mad:

Κατά τα άλλα, είμαι πάλι λίγο μελαγχολική κι αγχωμένη άρχισε να περνάει σιγά σιγά η επίδραση του υπέροχου ονείρου...αχ και τι δεν θα δίνα για να γινόταν αλήθεια έστω και για μια στιγμή....τον αγαπάω τόσο πολύ...

Εσύ τι κάνεις;

Senior Member
    Καλημερα, καλα ειμαι, ψαχνω να βρω ρουχα.... ζαλιστηκα απο τους συνδυασμους

Senior Member
    Καλημερα Δελφινι, καλα ειμαι, ψαχνω να βρω ρουχα.... ζαλιστηκα απο τους συνδυασμους
    Καλημέρα Μάρα!!! Το ροζ με το άσπρο μια χαρά συνδυασμός είναι !!! Η από πάνω , η Κύκνος , πάλι τα νεύρα της έχει!! χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Καλημέρα Μάρα!!! Το ροζ με το άσπρο μια χαρά συνδυασμός είναι !!! Η από πάνω , η Κύκνος , πάλι τα νεύρα της έχει!! χαχαχαχα
    Εσύ μου τα σπας τα νεύρα αλλά θα σε φτιάξω καλά, έφαγες ήδη μιαν αναφορά για spam και ή φεύγεις από το θέμα μου ή θα τρως συνέχεια, διάλεξε και πάρε! Δεν θα σου απαντήσω ξανά απλά θα σου κάνω αναφορές κι είπα να σε προειδοποιήσω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εσύ μου τα σπας τα νεύρα αλλά θα σε φτιάξω καλά, έφαγες ήδη μιαν αναφορά για spam και ή φεύγεις από το θέμα μου ή θα τρως συνέχεια, διάλεξε και πάρε! Δεν θα σου απαντήσω ξανά απλά θα σου κάνω αναφορές κι είπα να σε προειδοποιήσω...
    Καλέ γιατί σου σπάω τα νεύρα??? Εγώ καλό κορίτσι είμαι. Σου σπάω τα νεύρα για λογους ηθικής? Είσαι δηλαδή τοσο συντηρητική, σκληροπυρηνική και αυστηρών αρχών, επειδή με έκρινες ανηθικη, επειδή 20 χρονια πριν έκανα το φοβερό αμαρτημα να κλέψω το γκομενο της φίλης μου, αποκλείεται.

Αλήθεια πώς γίνονται οι αναφορές να κάνω και εγώ καμία ???

Senior Member
    Δελφινι, στο θεμα σου!!! τα καλα κοριτσια δεν μπαινουν σε ξενα θεματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Παιδιά, το ξαναλέω, σας παρακαλώ σταματήστε να μαλώνετε, προσπαθώ να βγάλω μιαν άκρη...μην με εμποδίζετε, ευχαριστώ!
    Μα μας αρεσει να μαλωνουμε με τον Νικ , εμενα τουλαχιστον μαρεσει , δεν ξερω ο Νικ .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post

Αλήθεια πώς γίνονται οι αναφορές να κάνω και εγώ καμία ???
    Δειξε ανωτεροτητα , Ολγα , εγω δεν κανω ποτε αναφορες ......ειναι μονο γι αυτους που δεν μπορουν ναντιμετωπισουν τον αλλον , και θαλουν βοηθεια ......

Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast