Ασχήμια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Ασχήμια

Senior Member

Ασχήμια

Εγώ μέχρι τα 30 μου ήμουνα καλλονή και η μαμά μου μου λέει τώρα ότι είμαι ένα κακάσχημο τέρας που δεν βλέπεται λέτε επειδή έβαλα 30 κιλά??? Τι να κάνω θέλω να γίνω πάλι όμορφη ....πώς θα το καταφέρω???

Senior Member
    esu pos niotheis ase ti lei h mhtera sou, pou den nomizw oti einai wraio oti sou lei. Ama ontos den aisthanese kala pou ebales tosa kila , tha prepi na se bohthisi oxi san sou lei teties blakies..bohthise ton euaton sou , pigene se ena gymnastireio, isos pernis xapia kai se pirazoune? thyroidis tipota?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε Δελφίνι,σταμάτα να ακούς την μάνα σου!
    Δεν θες να καταλάβεις ότι σε επηρεάζει αρνητικά!
    Σταμάτα να την ακούς και κάνε αυτό που θες εσύ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ μέχρι τα 30 μου ήμουνα καλλονή και η μαμά μου μου λέει τώρα ότι είμαι ένα κακάσχημο τέρας που δεν βλέπεται λέτε επειδή έβαλα 30 κιλά??? Τι να κάνω θέλω να γίνω πάλι όμορφη ....πώς θα το καταφέρω???
    Με το να αρχισεις να πηγαινεις στον διαιτολογο / διατροφολογο ...............

Senior Member
    Αν με δεις τώρα δεν πρόκειται να πεις ότι αυτή κάποτε ήτανε ωραία , Έχω φοβερή αλλαγή στην εμφάνισή μου. Δεν ξέρω τι να κάνω με τα κιλά μου συνεχώς παχαίνω. Θυροειδή έκανα πρόσφατα εξετάσεις και δεν έχω. Αλλά πώς είναι δυνατόν να παχαίνω συνεχώς .... Πώς θα τα καταφέρω να γίνω καλλονή όπως ήμουνα πριν???

Senior Member
    γιατι δε ξεκινας μια διαιτα?30 κιλα που εχεις παρει εινια παρα πολλα..κ σιγουρα αλλοιωνουν κ τα χαρακτηριστικα του προσωπου τοσα κιλα..δεν ειναι καλο κ για την υγεια..περα απο την εμφανιση.
    παιρνεις καποιο φαρμακο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    γιατι δε ξεκινας μια διαιτα?30 κιλα που εχεις παρει εινια παρα πολλα..κ σιγουρα αλλοιωνουν κ τα χαρακτηριστικα του προσωπου τοσα κιλα..δεν ειναι καλο κ για την υγεια..περα απο την εμφανιση.
    ?

Κυρια , Κυρια , κι εγω το ιδιο ειπα ........

Senior Member
    20 χρονων δεν μπορεις να γινεις δελφινι, αν αυτο εχεις κατα νου.
    τα κιλα θα τα χασεις με διατροφη.
    με συζητηση παντως, οχι...

Banned
    Δίαιτα κάνεις τελικά?

Senior Member
    Προσπαθησε να μειωσεις τα λιπαρα και τα γλυκα απο την διατροφη σου (δηλ.λαδια, λιπη, βουτυρο, ζυμαρικα,γλυκα, παγωτα) και αυξησε τις απαχες πρωτε'ι'νες (κοτοπουλο (χωρις το δερμα του), ψαρι , κουνελι, αυγα βραστα η' ποσε (στο τεφαλ με λιγο νερακι), 2 μετρια μπιφτεκια, 1 μπριζολα χωρις το λιπος της γυρω γυρω,φασολαακια, μπαμιες, οσπρια (φακες-φασολια) με ωμο ελαιολαδο με λαχανικα ωμα η' βραστα οτι σου αρεσει περισσοτερο

και αν δεν βαριεσαι κανε την εγγραφη σου σε ενα γυμναστηριο(ποδηλατα και διαδρομο) η' να κανεις μπανακια στη θαλασσα η' περπατημα λιγο παραπανω και πολυ ευκολα θα χασεις λιπωδη ιστο και θα ξαναγινεις παλι καλλονη...ασε που πιστευω οτι ακομη εισαι καλλονη..

Αν εχεις την οποιαδηποτε διατροφικη απορια μπορεις να μου την πεις.Διαιτολογος ειμαι...
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    κυριε διαιτολογε?εγω που δεν τρωω κρεας..τι μπορω να τρωω για εξτρα σιδηρο?

Senior Member
    Αχ να τα κατάφερνα να αδυνατίσω θα ήμουνα κατά το μισό ευτυχισμένη....κλαψ

Banned
    Mε ευχές δεν χάνονται τα κιλά..Θέλει προσπάθεια μεγάλη και συνεχή.Βέβαια κάνοντας και λίγο χιούμορ,μπορείς να μην κάνεις διαίτα αλλά να βρεις κάποιον που να σε θέλει όπως είσαι και με ακόμη περισσότερα κιλά..πάρε για παράδειγμα αυτή εδώ
    http://www.newsbeast.gr/world/arthro...pachos?ref=sug δεν είναι να τρελαίνεσαι που αυτή που ουσιαστικά γουστάρει να αυτοκτονήσει με τον τρόπο που φέρεται στο σώμα της,να έχει σύντροφο και να μην έχουν άλλοι φυσιολογικοί άνθρωποι?

Senior Member
    Δεν βλέπομαι εμφανισιακά πλέον.

Senior Member
    Καλησπέρα Δελφινι. Ολα ειναι στο μυαλο μας. Συνηθως δεν τρωμε επειδη πειναμε αλλα απο χαρα, λυπη, νευρα, ανια, πληξη, αγχος, αγωνια, στεναχωρια..Τι απο ολα αυτα ισχυει για σενα?? Ολοι μας ξερουμε τι πρεπει να περιλαμβανει ενα σωστο διαιτολογιο και πως μπορει να ειναι χαμηλο σε θερμιδες και ταυτοχρονα να εχει μεγαλη διατροφικη αξία. Αυτο ειναι το ευκολο κομματι. Το θεμα ειναι να μην σου γινει εμμονη οπως δυστυχως διαπιστωνω οτι εχει συμβει, και να μην απασχολεις το μυαλο σου ολοκληρωτικα με αυτο.
    Ξερω πως δεν ειναι ευκολο, αλλα ειναι εφικτο. Καταφερα να χασω πολυ ευκολα, μετα απο 3 εγκυμοσυνες 34 κιλα και να διατηρησω τα 26. Βρες καποια ευχαριστη απασχοληση, κατι που να σε ευχαριστει και να σε γεμιζει και το οποιο θα ξεκολλησει το μυαλο σου απο το προβλημα των κιλων σου. Ακου πολλη μουσικη, σε κανει να ξεχνιεσαι, μην εισαι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι γιατι αναποφευκτα τσιμπολογας ολη την ωρα. Βγες για περπατημα, μιση ωρα την ημερα με γρηγορο ρυθμο αρκει , αν δεν θελεις να κανεις γυμναστικη και ζοριζεσαι. Το να πας σε διαιτολογο βοηθαει φτανει να εισαι αποφασισμενη να τον υπακουσεις. Αλλιως δεν εχει νοημα. Το να μπεις στην διαδικασια στερησης μονο μπλοκαρει τον μεταβολισμο σου και το αποτελεσμα ειναι ακρως απογοητευτικο.

Page 1 of 2 12 LastLast