διαγραφη λογαριασμου και μηνυματων μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Banned

διαγραφη λογαριασμου και μηνυματων μου

καλησπερα. λογω του γεγονοτος οτι ο λογαριασμος μου εγινε γνωστος σε ατομα που ξερω, θα παρακαλουσα τη διαγραφη των μηνυματων μου ή του λογαριασμου μου. ο,τι επιτρεπουν οι κανονες τελος παντων. εστειλα e-mail,αλλα δεν εχω παρει απαντηση,οποτε θα παρακαλουσα καποιον συντονιστη να το αναλαβει. ευχαριστω πολυ

Banned
    Quote Originally Posted by ak123 View Post
    καλησπερα. λογω του γεγονοτος οτι ο λογαριασμος μου εγινε γνωστος σε ατομα που ξερω, θα παρακαλουσα τη διαγραφη των μηνυματων μου ή του λογαριασμου μου. ο,τι επιτρεπουν οι κανονες τελος παντων. εστειλα e-mail,αλλα δεν εχω παρει απαντηση,οποτε θα παρακαλουσα καποιον συντονιστη να το αναλαβει. ευχαριστω πολυ
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείρισης για παραβίαση των Όρων Χρήσης του Forum
    Last edited by vasia05; 23-09-2016 at 14:40.

Banned
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των Όρων χρήσης του Forum
    Καλά τώρα όντως βγήκατε γνωστοί? Δηλαδή πόσο γκαντεμιά πρέπει να είχε η θεματοθέτρια να πέσει σε γνωστό της.......................τράτζικ....... ....
    Last edited by vasia05; 23-09-2016 at 14:41.

Banned
    Ε ναι είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να πετύχεις την πρώην σου σε ένα φόρουμ ψυχολογίας

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Καλά τώρα όντως βγήκατε γνωστοί? Δηλαδή πόσο γκαντεμιά πρέπει να είχε η θεματοθέτρια να πέσει σε γνωστό της.......................τράτζικ....... ....
    Πολύ γκαντεμια και της αξίζει... Τελικά ίσως να υπάρχει θεία δική....

Senior Member
    Ε, καλά, αυτά δεν γίνονται τυχαία. Πιθανόν να χρησιμοποιούσαν κάποιο κοινό υπολογιστή και να είδε το ιστορικό της. Αλλιώς, προσωπικά αν ήμουν η κοπέλα, θα άρχιζα να ανησυχώ ότι ο τύπος είναι ο μέγιστος stalker...

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ε, καλά, αυτά δεν γίνονται τυχαία. Πιθανόν να χρησιμοποιούσαν κάποιο κοινό υπολογιστή και να είδε το ιστορικό της. Αλλιώς, προσωπικά αν ήμουν η κοπέλα, θα άρχιζα να ανησυχώ ότι ο τύπος είναι ο μέγιστος stalker...
    Απο αυτά που λέει η Στέλλα ή αλλιως ak23 κατάλαβα ποιά είναι.... Και από κάτι αλλα στοιχεία που δε θέλω να τα γράψω στι φόρουμ!

Quote Originally Posted by melissa View Post
    Αν εγραφε σε φορουμ για τον γκομενο της,απο τον υπολογιστη του γκομενου της,τοτε δεν ειναι αυτος stalker αλλα αυτη ηλιθια.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ak123 View Post
    Καλησπέρα ak123, απαντήσαμε στο email σου στις 21/09/2016 04:54 μμ
    Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης δεν μπορούμε να διαγράψουμε μηνύματα, ωστόσο μπορούμε να διαγράψουμε τον λογαριασμό σου.
    Επιβεβαίωσε ότι επιθυμείς την διαγραφή του λογαριασμού σου, ούτως ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Banned
    καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση! επιβεβαιωνω λοιπον οτι θα ηθελα τη διαγραφη του λογαριασμου μου. ευχαριστω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Αν εγραφε σε φορουμ για τον γκομενο της,απο τον υπολογιστη του γκομενου της,τοτε δεν ειναι αυτος stalker αλλα αυτη ηλιθια.
    Αχ βρε αλαφρο-πως-σε-λενε για άλλη μια φορα αποδεικνύεται οτι δεν διαβάζεις αυτα που λεω. Λεω οτι ο μόνος τρόπος που για μένα δεν ειναι stalking ειναι να χρησιμοποιούσαν κάποιο κοινό υπολογιστη. Ξέρεις τη σημασία της λέξεως αλλιώς;

Banned
    Quote Originally Posted by vasia05 View Post
    Καλησπέρα ak123, απαντήσαμε στο email σου στις 21/09/2016 04:54 μμ
    Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης δεν μπορούμε να διαγράψουμε μηνύματα, ωστόσο μπορούμε να διαγράψουμε τον λογαριασμό σου.
    Επιβεβαίωσε ότι επιθυμείς την διαγραφή του λογαριασμού σου, ούτως ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.
    Μόλις τα βρίσκει σκούρα αμέσως διαγράφεται τον λογαριασμό της;Και αν λέω τώρα εγώ ο άλλος είναι παράνομος και πρέπει η αστυνομία να τον εντοπίσει μέσω του λογαριασμού του πως θα το κάνει αν αυτός έχει διαγραφει;εθα σου ρε Ελλάδα με τα ωραία σου!Γι αυτό δε πρόκειται να δούμε προκοπή ούτε σε 1000 χρόνια!

Banned
    Και γιατί το θέμα χωρισμός μετά από 3 χρόνια διαγράφηκε αφού δεν διαγράφοντας τα μυνήματα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis76 View Post
    Και γιατί το θέμα χωρισμός μετά από 3 χρόνια διαγράφηκε αφού δεν διαγράφοντας τα μυνήματα;
    Γιατί παρενοχλουσες και απειλούσες την κοπέλα μέσα σε εκείνο το θέμα. Μην το συνεχίζεις.

Super Moderator
    Κλειδώνω το θέμα. Antonis αν θέλεις να συμμετέχεις στο φόρουμ ως ένα μέλος που βοηθά και δέχεται βοήθεια, είσαι ευπρόσδεκτος.
    Διαφορετικά, πρέπει να σε αποκλείσω από τη συμμετοχή σου εδώ.