ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 95
    Junior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    εχεις ψαξει γιατι νομιζεις οτι η αυτοκτονια θα λυσει το προβλημα σου?
    ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ.

Senior Member
    Ρε κούκλα βγήκες στη ζωή τι λέμε είναι αγώνας η ζωή αυτό δεν είναι τίποτα εύκολο είσαι τυχερή ή άτυχη που έφυγες αλλά σκέψου τα ωφέλιμα θα ανοίξει το μυαλό σου θα μάθεις μια άλλη γλώσσα είσαι μόνη σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εντάξει σου φαίνονται βουνό γιατί δεν έχεις προσαρμοστεί αυτό που έχεις λέγεται απαλεψια στα ελληνικά είναι ένα συναίσθημα δε σε χωράει ο τόπος εγώ το έχω τουλάχιστον μια φορά το μήνα λόγω ασθένειας και το λύνω με δύο μπίρες μπαίνω σε ένα μαγαζί εδώ στη γειτονιά πίνω δύο μπύρες μεγάλες ζαλίζομαι πέφτω κοιμάμαι περνάει αυτό το παθαίνουν όλοι όσοι είναι μόνοι τους νομίζω ξέρω είναι αγώνας να βγεις να πας στα μαθήματα σου αλλά θα δεις περνάει δεν είναι μόνιμο μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να το πιστέψεις και δε στο λέω έτσι το πιστεύω όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by Magdalinx View Post
    Αυτό που βιώνεις μπορεί να σου φαίνεται τραγικό αλλά είναι υπέροχο. Από την εμπειρία μου θα σου πω πως τέτοιες καταστάσεις που μας φέρνουν αντιμέτωπους με τους ενδομυχους φόβους μας είναι πραγματικά πολυτιμοι περιοδοι γιατί καλουμαστε να απαντήσουμε ποιοι ειμαστε και ποιοι θέλουμε να γίνουμε.
    Ηδη με αφορμή την απογοητευση και την δυσκολία σου να προσαρμοστείς σε ενα νέο περιβάλλον που νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζει εξέφρασες φόβους που φαίνεται να σε βασάνιζαν σε όλη σου τη ζωή. Και αυτό ειναι ακριβώς το υπέροχο. Οτι σου δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις την δική σου πραγματικότητα και να αποβάλεις γνωστικά και ακαμπτα σχήματα όπως: είμαι ανάξια κόρη γιατί δεν μπορώ να δώσω υπερηφάνεια στους γονείς μου, αν γυρίσω όλοι θα με λένε άχρηστοι. Η επιτυχία και η αποτυχία πάντα είναι στη ζωή μας και αλίμονο αν κριναμε τον εαυτό μας άχρηστο επειδή δεν καταφέραμε κάτι που θέλαμε. Πρφανώς στη ζωή σου θα επιτυχεις και θα αποτυχεις πολλες φορές και δεν εχει σημασία ποσες νικες κέρδισες αλλά ποσες μάχες έδωσες.
    Πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο σκληρός κριτής του εαυτού σου και να τραγικοποιείς τις καταστάσεις, ουτε άχρηστη θα σε πουν αν γυρίσεις ουτε οι γονείς σου θα σε θεωρουν ανάξια κόρη. Αυτές οι σκέψεις ειναι απο το κομματι του εαυτόύ σου που σε σαμποτάρει.

Σκέψου ελευθερα, είσαι σε μια ξένη πόλη τι θα θελες να γνωρίσεις? Στο χέρι σου είναι και οι φιλίες και η επιτυχία των μαθηματων και όλα. Δωσε ενα χρονικό περιθώριο και αμα πραγματικά δεν αντέχεις στη ζώρα που είσαι γύρνα στην Ελλάδα για μια εναλλακτική λύση..
    Ειναι τόσο απλά τα πράγματα!

ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ . . ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ .. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΗ.
    ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΠΤ.. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.. ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ .
    ΞΕΡΩ ΠΩΣ Μ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ.. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ . ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΗ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! . ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε κούκλα βγήκες στη ζωή τι λέμε είναι αγώνας η ζωή αυτό δεν είναι τίποτα εύκολο είσαι τυχερή ή άτυχη που έφυγες αλλά σκέψου τα ωφέλιμα θα ανοίξει το μυαλό σου θα μάθεις μια άλλη γλώσσα είσαι μόνη σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εντάξει σου φαίνονται βουνό γιατί δεν έχεις προσαρμοστεί αυτό που έχεις λέγεται απαλεψια στα ελληνικά είναι ένα συναίσθημα δε σε χωράει ο τόπος εγώ το έχω τουλάχιστον μια φορά το μήνα λόγω ασθένειας και το λύνω με δύο μπίρες μπαίνω σε ένα μαγαζί εδώ στη γειτονιά πίνω δύο μπύρες μεγάλες ζαλίζομαι πέφτω κοιμάμαι περνάει αυτό το παθαίνουν όλοι όσοι είναι μόνοι τους νομίζω ξέρω είναι αγώνας να βγεις να πας στα μαθήματα σου αλλά θα δεις περνάει δεν είναι μόνιμο μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να το πιστέψεις και δε στο λέω έτσι το πιστεύω όλοι μπορούν να κάνουν τα πάντα
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ. :Ρ

Senior Member
    Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά πηγαίνεις στη σχολή? Πρέπει να πηγαίνεις για να κάνεις γνωριμίες άσε το διάβασμα τι διαφορετικό βλέπεις στον κόσμο?

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά πηγαίνεις στη σχολή? Πρέπει να πηγαίνεις για να κάνεις γνωριμίες άσε το διάβασμα τι διαφορετικό βλέπεις στον κόσμο?
    ΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΙΤΑΛΙΑ ΝΟΜΙΚΗ.. ΚΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Senior Member
    Αμάν αυτή η νομική και η ιατρική στην Ελλάδα............
    ΕΛΕΟΣ!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Αμάν αυτή η νομική και η ιατρική στην Ελλάδα............
    ΕΛΕΟΣ!
    ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ?

Senior Member
    Έλα ρε και Ιταλία που οι άντρες είναι ωραίοι ε τότε είναι καθαρά ιδέα σου καλή επιτυχία κι όποτε θες παρέα μπαίνε και γράφε αντέ ανησύχησα

Senior Member
    Quote Originally Posted by angel123 View Post
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ .. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΤ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ .. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ .. ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ? ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ... ΓΤ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ ???????????????

https://www.youtube.com/watch?v=mmUwmSz6Bw0
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γυρισεις ελλαδα....
    οι γονεις σ μια χαρα υπερυφανη θα ειναι...ειναι δυσκολο ετσι και αλλιως να ζησεις σε ξενη χωρα για χρονια...

γυρνα και βρες εδω κατι που να σ ταιριαζει....τοσα κολλεγια υπαρχουν..

και επισης και κατι αλλο την νομικη οι γονεις σ την διαλεξαν?η εσυ?σ αρεσει σαν σχολη?

το ελεος τις ντιανας εκει πηγαινε οτι ολοι θελουν να σπουδασουν σε αυτες τις δυο σχολες..

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γυρισεις ελλαδα....
    οι γονεις σ μια χαρα υπερυφανη θα ειναι...ειναι δυσκολο ετσι και αλλιως να ζησεις σε ξενη χωρα για χρονια...

γυρνα και βρες εδω κατι που να σ ταιριαζει....τοσα κολλεγια υπαρχουν..

και επισης και κατι αλλο την νομικη οι γονεις σ την διαλεξαν?η εσυ?σ αρεσει σαν σχολη?

το ελεος τις ντιανας εκει πηγαινε οτι ολοι θελουν να σπουδασουν σε αυτες τις δυο σχολες..
    αρχικα ηθελα και εγω ΠΟΛΥ.

Senior Member
    ε ωραια αφου τωρα δεν θες σηκω φυγε δεν σε κραταει τιποτα...μην πιεζεις τον εαυτο σου..

στην ελλαδα ηταν καλυτερα τα πραγματα ειχες φιλους?γνωστους? περναγες καλυτερα?¨

και επισης εισαι και μικρουλα απο οτι καταλαβα δεν σ πηραν και τα χρονια...

Junior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ε ωραια αφου τωρα δεν θες σηκω φυγε δεν σε κραταει τιποτα...μην πιεζεις τον εαυτο σου..

στην ελλαδα ηταν καλυτερα τα πραγματα ειχες φιλους?γνωστους? περναγες καλυτερα?¨

και επισης εισαι και μικρουλα απο οτι καταλαβα δεν σ πηραν και τα χρονια...
    ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ.. ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΤ ..

Senior Member
    Ρε κούκλα σκέψου το μετά θα είσαι μια νομικαρια και θα είναι όλος ο κόσμος στα πόδια σου γιατί δεν το ονειρεύεσαι αυτό?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast