2ος Γαμος και 2η οικογενεια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Απ' οτι φαίνεται δεν είναι τα χρήματα το θέμα και η οικονομία, είναι οτι κατι δεν πάει καλά στη σχέση με τα παιδιά σου. Είναι μια αφορμή τα χρήματα.
    Πιστευω και δεν εχω αμφιβολια οτι ναι τα χρηματα ηταν η αφορμη. Πιστευω επισης, οπως ειπα και σε αλλο μελος , οτι επειδη εγω δεν μπορουσα να επιβληθω εγω στα παιδια μου να βαλω κανονες και ορια, επαιρνε εκεινος την πρωτοβουλια να το κανει διοτι εβλεπε οτι εγω δεν ημουν αποτελεσματικη. Εγω στις αρχες δεν ημουν αποτελεσματικη με τα παιδια μου διοτι αισθανομουν πολυ ενοχη για το γεγονος οτι τους πηρα μακρια απο τον πατερα τους και ημουν πολυ προστατευτικη αντι να ειμαι αποτελεσματικη. Ο συντροφος το εβλεπε αυτο και επειδη τα παιδια μου αντιδρουσαν στις οδηγιες του κι καταληγαμε να μαλωνουμε μεταξυ μας κατα καποιο τροπο να μη σου πω εξ ολοκληρου, τα θεωρουσε υπευθυνα για τους καυγαδες μας. Λαθος μεγαλο απ μερος του και απο μερος μου!

Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Katherina συμβαινει σε πολλους ανθρωπους να διατηρουν μια σχεση εξ αποστασεως ή τελος παντων χωρις συμβιωση και να μυθοποιουν καταστασεις οι οποιες ειναι εξατομικευμενες σε αυτο το μοτιβο . Οταν αποφασιζουν να συγκατοικησουν βλεπουν κατι αλλο , στοιχεια που δεν τα εβλεπαν και δεν ηταν ορατα .
    Το προ συγκατοικησης δεν νομιζω οτι θα πρεπει να σε επηρεαζει οσο θα πρεπει το μετα . Το οτι οταν βγαινατε και οι 6 και σας πληρωνε δεν το θεωρω κατι φοβερο , απεναντιας θα ηταν και το ακρον αωτον της ξεφτιλας αν σου ζητουσε να βαλεις και τα μισα.
    Ενταξει σαφως απαιτειται οικονομια οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες αλλα οχι και ετσι . Ο τροπος του , αυτο που εσυ περιγραφεις τουλαχιστον μου βγαζει μια μιζερια για το ατομο του. Συν και η συμπεριφορα του προς τα παιδια σου .
    Εσυ ξερεις καλυτερα παντως .

Mnimonio is back η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Εγω επειδη τον αγαπω ακομα δεν βλεπω τα στραβα και τα κακα. Εσυ βλεπεις πιο αντικειμενικα και πιο καθαρα. Ακομα και τωρα που σου γραφω πιστευω πως κανω σκοντο στην μιζερια! (χιχιχι!!)
    Παντως με μπερδευε αυτη η επιλεκτικη μιζερια δηλ να γκρινιαζει για λογαριασμους απο τη μια, ενω απο την αλλη σκορπουσε απλοχερα χρηματα για ρουχισμο, δραστηριοτητες και ταξιδια για τα παιδια του.

Senior Member
    Κατερίνα, εμένα δε μου άρεσε καθόλου η στάση του απέναντί σας και ειδικά απέναντι στα παιδιά σου. Δε νομίζω πως είναι κάτι που μπορείς να παραβλέψεις.

Αρχικά, άλλαξε ΕΝΤΕΛΩΣ η ζωή των παιδιών σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. Αλλαξαν πόλη, έχασαν την καθημερινότητα του μπαμπά τους, τους παππούδες, τους φίλους, το σχολείο τους, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Και μόνο αυτό φτάνει για να είναι ο σύντροφός σου επιεικής μαζί τους. Όχι απλώς επιεικής. ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! Να σε βοηθήσει να δείξεις στους γιους σου πόσο ωραία μπορεί να είναι η καινούρια ζωή.

Είναι πρόβλημα οι λογαριασμοί τη στιγμή που όπως γράφεις απλόχερα προσφέρει στα δικά του παιδιά? Τι είναι δλδ τα δικά σου? Δευτέρας κατηγορίας φιλοξενούμενοι?? Χάρη τους κάνει που μένουν σπίτι του? Όρεξη τον είχαν νομίζει? Σπίτι δεν είχαν? ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ, το κατάλαβε? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ!!

Και άντε να πάει στο καλό το θέμα των χρημάτων.. ΝΑ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙ?? Αντί να τα στηρίζει? Εδώ αγόρια λερώνουν τη λεκάνη μέχρι τα 16 τους, δυσκολεύονται να κεντράρουν.

Έκανες υπέρβαση πηγαίνοντας εκεί πέρα κι αυτός αντί να βοηθήσει φέρεται σιχαμένα, τσιφούτικα κι ανώριμα. Sorry, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα με είχε ξενερώσει ήδη.

Imagine καλησπερα. Ευχαριστω για την απαντηση. Ετσι ειναι. Και αλλα μελη μου εγραψαν αυτα που μου γραφεις εσυ. Αλλοι πιο διακριτικα αλλοι ευθεως.. Το θεμα μου ειναι οτι παρολα αυτα εγω το αγαπω.Δεν μπορω ομως απο τη μια στιγμη στην αλλη να πατησω το κουμπι και να κλεισω τα συναισθηματα μου. Γιαυτο και διατηρω την σχεση (αν μπορει κανεις να την χαρακτηρισει σχεση εφοσον δεν ειμαστε μαζι) μεχρι και τωρα. Σιγουρα η αποσταση θα με κουρασει, τα εξοδα των εισιτηριων θα με κανουν να το σκεφτω πολυ περισσοτερο την επομενη φορα που θα σκεφτω να ταξιδεψω, τα παιδια μου θα ειναι πολυ πιο επιβαρυμενα με μαθηματα και δεν θα μπορω παλι να ταξιδεψω.. Σιγα σιγα λοιπον θα ξεφτισει... Οποτε προσπαθω να το χαρω οσο θα διαρκεσει.Δεν υπαρχει πια τροπος να ειμαστε μαζι ποτε ξανα.

Senior Member
    Μπορεί να είναι και ανταγωνισμός για την προσοχή σου, για το που δείχνεις το ενδιαφέρον σου.

Μπορεί να είναι και ανταγωνισμός για την προσοχή σου, για το που δείχνεις το ενδιαφέρον σου.
    Ανταγωνισμος μεταξυ ποιων? Δεν καλοκαταλαβα. Θα μπορουσες να μου το εξηγησεις?

Senior Member
    Εννοώ το φαινόμενο που πολλές φορές ο σύζυγος ανταγωνίζεται τα παιδιά για τον ενδιαφέρον σου ή και αντίστροφα. Υποσυνείδητα ολα αυτα βέβαια.

Εννοώ το φαινόμενο που πολλές φορές ο σύζυγος ανταγωνίζεται τα παιδιά για τον ενδιαφέρον σου ή και αντίστροφα. Υποσυνείδητα ολα αυτα βέβαια.
    Καθολου απιθανο να συνεβαινε κατι τετοιο. Σε συνδυασμο και με το οικονομικο βαρος και γενικα την δυσκολη κατασταση στην οποια βρισκομασταν, δεν μου κανει καθολου καταπληξη να αισθανοταν και αυτο.

Σας ευχαριστω ολους οσοι μπηκατε στον κοπο να διαβασετε για την περιπτωση μου και που μου ερμηνευσατε συμπεριφορες που εγω μαλλον δεν εβλεπα και με συμβουλευσατε πως να κινηθω απο δω κι εμπρος. θα τα λαβω ολα πολυ σοβαρα υποψη μου και θα κανω οτι μπορω για να ειμαι οσο μπορω πιο ισορροπημενη και σωστη για τα παιδια μου. Καληνυχτα.

Member
    Από περιέργεια διάβασα το θέμα.

Συνοπτικά:
    1ος άντρας > επιλογή > πιθανός ενθουσιασμός > γάμος > σύζυγος > παιδιά ... τελικά όμως πρόβλημα > διάσταση > διαζύγιο
    2ος άντρας > επιλογή > ενθουσιασμός > συμβίωση με (πολλά) παιδιά ... νέο πρόβλημα > πιθανή διακοπή

Τελικά ποιος είχε και έχει το πρόβλημα ώστε εκεί να βρει τις απαντήσεις και τις πιθανές λύσεις;

Εγώ πάντως κοντοστέκομαι στην λέξη "επιλογή".

Senior Member
    Πρόσφατα άκουσα απο μια γνωστή μου που είχε το ιδιο πρόβλημα με σενα, δηλαδη κάνει συγκατοίκηση μετα απο δεύτερη σχέση και εκει που ολα κυλούσαν νορμαλ πριν, στη συγκατοίκηση αρχίζει ο νέος σύζυγος να κάνει παρατηρήσεις στα παιδιά και η γυναίκα δεν το δεχόταν. Είναι πραγματικά δύσκολο πρόβλημα.

Quote Originally Posted by Anxious_ View Post
    Από περιέργεια διάβασα το θέμα.

Συνοπτικά:
    1ος άντρας > επιλογή > πιθανός ενθουσιασμός > γάμος > σύζυγος > παιδιά ... τελικά όμως πρόβλημα > διάσταση > διαζύγιο
    2ος άντρας > επιλογή > ενθουσιασμός > συμβίωση με (πολλά) παιδιά ... νέο πρόβλημα > πιθανή διακοπή

Τελικά ποιος είχε και έχει το πρόβλημα ώστε εκεί να βρει τις απαντήσεις και τις πιθανές λύσεις;

Εγώ πάντως κοντοστέκομαι στην λέξη "επιλογή".
    Καλησπερα Anxious. Aν καταλαβα καλα λες οτι εγω εχω θεμα με τις επιλογες που κανω και οτι οταν δυσκολευομαι λακιζω. Κατι παω να καταλαβω εδω κ λιγο διαστημα.. Το πως κανω τις επιλογες στη ζωη μου δεν ειναι και το πιο δυνατο μου σημειο. Ναι ενθουσιαζομαι ευκολα, ναι στα δυσκολα λακιζω και μαλιστα αν τα δυσκολα ειναι εναντια στη θεληση των δικων μου. Οι γονεις μου με θεωρουσαν αδυναμο χαρακτηρα και οταν επρεπε να αποφασισω για κατι με εσπρωχναν προς τις αποφασεις που βολευαν εκεινους και γενικα σε αποφασεις που ηταν κοινωνικα αποδεκτες. Ο χωρισμος, το διαζυγιο, ο δευτερος συντροφος, η μετοικηση και η επιστροφη μου ηταν εκ διαμετρου αντιθετες ενεργειες απο εκεινες που θεωρουν κοινωνικα αποδεκτες. Με λιγα λογια τωρα ειμαι η ατιθαση, απαραδεκτη κορη. Δεν μπορεσα να στηριξω την δευτερη επιλογη μου οσο επρεπε διοτι αφησα να επηρρεαστω απο ττην οικογενεια μου επειδη "τα βρηκα σκουρα" στην συγκατοικηση και στην σχεση μου με τον συντροφο μου. Εχω καταλαβει επισης οτι σε καποιους τομεις ημουν ανεπαρκης και ο συντροφος μου με ηθελε πιο δυναμικη. Μου το ειπε..
    Οπως και να εχει το πραγμα εγω τωρα δυσκολευομαι πολυ και δυσκολευονται και τα παιδια μου που με βλεπουν οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη. Δεν βλεπω να μπορει να γινει κατι. Δεν μπορω να ξαναπαρω τα παιδια και να φυγω και να ζησουμε ολοι μαζι ξανα. Αυτο θα σκοτωνε πρωην συζυγο και γονεις την ιδια μερα χωρις υπερβολη. Αν εχεις κατι αλλο να παρατηρησεις σε παρακαλω κανε το. Αγγιξες κατι που δεν τολμουσα να παραδεχτω.

Πρόσφατα άκουσα απο μια γνωστή μου που είχε το ιδιο πρόβλημα με σενα, δηλαδη κάνει συγκατοίκηση μετα απο δεύτερη σχέση και εκει που ολα κυλούσαν νορμαλ πριν, στη συγκατοίκηση αρχίζει ο νέος σύζυγος να κάνει παρατηρήσεις στα παιδιά και η γυναίκα δεν το δεχόταν. Είναι πραγματικά δύσκολο πρόβλημα.
    Ειναι πραγματι πολυ δυσκολο. Αν ομως το κανεις και δουλεψει κερδιζεις πολλα, βελτιωνεσαι σαν ανθρωπος και τα παιδια παιρνουν μαθηματα ζωης μεγαλης αξιας. Αν ομως δεν λειτουργησει τοτε κατανταει τυραννια κι εκει ειναι που καποιος πρεπει να αποφασισει αν θα παραμεινει για να το βελτιωσει ή αν θα φυγει για να γλυτωσει.. Εγω εφυγα αλλα ακομα δεν ξερω αν γλυτωσα ή αν χειροτερεψα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katherina View Post
    .... Με λιγα λογια τωρα ειμαι η ατιθαση, απαραδεκτη κορη. Δεν μπορεσα να στηριξω την δευτερη επιλογη μου οσο επρεπε διοτι αφησα να επηρρεαστω απο ττην οικογενεια μου επειδη "τα βρηκα σκουρα" στην συγκατοικηση και στην σχεση μου με τον συντροφο μου. Εχω καταλαβει επισης οτι σε καποιους τομεις ημουν ανεπαρκης και ο συντροφος μου με ηθελε πιο δυναμικη. Μου το ειπε..
    Οπως και να εχει το πραγμα εγω τωρα δυσκολευομαι πολυ και δυσκολευονται και τα παιδια μου που με βλεπουν οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη. Δεν βλεπω να μπορει να γινει κατι. Δεν μπορω να ξαναπαρω τα παιδια και να φυγω και να ζησουμε ολοι μαζι ξανα. Αυτο θα σκοτωνε πρωην συζυγο και γονεις την ιδια μερα χωρις υπερβολη. Αν εχεις κατι αλλο να παρατηρησεις σε παρακαλω κανε το. Αγγιξες κατι που δεν τολμουσα να παραδεχτω.
    δηλαδη, εσυ φταις που απετυχε η συγκατοικηση.
    εσυ φταις που εβριζε καθε μερα τα παιδια σου, εσυ που δεν ησουν πιο δυναμικη.
    αν ησουν πιο δυναμικη τι θα εκανες δηλαδη? θα τον χτυπουσες που φεροταν ετσι στα παιδια?

θα σκοτωνε πρωην συζυγο και γονεις? στα παιδια τι θα εκανε?

[QUOTE=Remedy;638861]δηλαδη, εσυ φταις που απετυχε η συγκατοικηση.
    εσυ φταις που εβριζε καθε μερα τα παιδια σου, εσυ που δεν ησουν πιο δυναμικη.
    αν ησουν πιο δυναμικη τι θα εκανες δηλαδη? θα τον χτυπουσες που φεροταν ετσι στα παιδια?

θα σκοτωνε πρωην συζυγο και γονεις? στα παιδια τι θα εκανε?

Στα παιδια θα εκανε ανεπανορθωτη ζημια και τους υπολοιπους θα τους καταρρακωνε. Αν ημουν πιο δυναμικη δεν θα αφηνα τον συντροφο να επεμβει στα παιδια μου και θα εψαχνα για δουλεια πασης φυσης ωστε να προσφερω στα παιδια μου περισσοτερα. Αυτο προσπαθω να κανω κι εδω.
    Η συγκατοικηση δεν απετυχε διοτι εφταιγα εγω μονο. Ξερω που εφταιξα. Εφταιξα που ανεχτηκα να γινονται καποια πραγματα.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast