Αυτοπεποίθηση και απόκτηση της.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Αυτό που λες ότι αποκτιέται με επιτυχίες είναι το ''υποκατάστατο αυτοπεποίθησης''?
    Και ένας πχ που έχει τις βάσεις από την παιδική ηλικία, αλλά τελικά μεγαλώνοντας έχει αποτυχίες?
    Γιατί δεν είναι μόνο θέμα αυτοπεποίθησης , πχ επαγγελματικά, θες και ικανότητες, μυαλό κλπ?
    Τι γίνεται εκεί , δεν πτοείσαι με τίποτα, επειδή εχεις την γνήσια αυτοπεποίθηση ??
    Τωρα το ειδα το ποστ , κιουμπ, θα σου απαντησω ................ δεν μπορει καποιος που εχει αυτοπεποιθηση οριτζιναλ , δλδ αυτη που αποκταται μεχρι τα 8-10 χρονια , να πτοηθει απο οποιες απορριψεις , αν δεν απορριψει πρωτα ο ιδιος τον εαυτο του .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τωρα το ειδα το ποστ , κιουμπ, θα σου απαντησω ................ δεν μπορει καποιος που εχει αυτοπεποιθηση οριτζιναλ , δλδ αυτη που αποκταται μεχρι τα 8-10 χρονια , να πτοηθει απο οποιες απορριψεις , αν δεν απορριψει πρωτα ο ιδιος τον εαυτο του .......
    Και κάπως έτσι πάει! Όπως τό'πες, η αυτοπεποίθηση αποκτάται στα 8-10 χρόνια της ζωής. Όσοι δεν την απέκτησαν τότε, τι γίνεται μετα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Και κάπως έτσι πάει! Όπως τό'πες, η αυτοπεποίθηση αποκτάται στα 8-10 χρόνια της ζωής. Όσοι δεν την απέκτησαν τότε, τι γίνεται μετα;
    Δεν χαθηκε το παιχνιδι ........καλλιεργειται η αυτοπεποιθηση , με το ναγαπησουμε τον εαυτο μας , να τον θεωρησουμε σημαντικο , να ειμαστε επιεικεις μαζι του , να μην τον συγκρινουμε με αλλους ..................και οσο ναναι , με τις επιτυχιες , αυξανεται η εμπιστοσυνη στον εαυτο μας , αρκει να μην ας πτοουν οι αποτυχιες , που ειναι αναποφευκτες .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν χαθηκε το παιχνιδι ........καλλιεργειται η αυτοπεποιθηση , με το ναγαπησουμε τον εαυτο μας , να τον θεωρησουμε σημαντικο , να ειμαστε επιεικεις μαζι του , να μην τον συγκρινουμε με αλλους ..................και οσο ναναι , με τις επιτυχιες , αυξανεται η εμπιστοσυνη στον εαυτο μας , αρκει να μην ας πτοουν οι αποτυχιες , που ειναι αναποφευκτες .....
    Η αυτοπεποίθηση καλλιεργείται μεν, άλλα χρειάζεται δουλειά και να πηγαίνουν κάποια πράματα καλά γενικά... Οι επιτυχίες, ναι, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση! Το πιστεύω απόλυτα! Εγώ απ'την άλλη, που έχω αποκλειστικά αποτυχίες στον ερωτικό τομέα, η αυτοπεποίθησή μου είναι ανύπαρκτη! Βάλε και ότι δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο, δεν έχω μπλα μπλα, είμαι άπειρος στον ερωτικό τομέα... Έ, δε θέλει και πολύ για να μη μου δώσει σημασία καμιά κοπέλα!

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/selfhelp/...lf-esteem.html

Rolen , για να μην τα λεω γω , διαβασε σε παρακαλω αυτο το αρθρο του φορουμ , ειναι καλο , ολα τα αρθρα ψυχολογων του φορουμ ειναι ενδιαφεροντα .......

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345