Results 46 to 60 of 81
Thread: Παράνοια; Θα θελα την γνωμη σας.
-
05-10-2016, 15:29 #46
ενταξει μια χαρα τα σκεφτεσαι..νομιζω ο καθενας που δεν ξερει απο αυτα θα αντιδρουσε με τον ιδιο τροπο..στην αρχη ολοι μας εθελοτυφλουμε γιατι ποναμε κ δεν θελουμε να πιστεψουμε πραγματα..
το οτι διαλεξες να κανεις ψυχοθεραπεια θα σε βοηθησει κ με αυτην την ιστορια αλλα κ προσωπικα να εξελιχθεις κ να μαθεις ακριβως τι θελεις κ να επιλεγεις ανθρωπους που ταιριαζουν σε σενα κ τα μετρα σου..κ φυσικα θα μαθεις να σταματας οταν θα πιανεις τον εαυτο σου οτι γινεται νοσοκομα.
εκανες την σωστοτερη επιλογη κ συνεχισε στο ιδιο μοτιβο.
οσο γι αυτον τον ανθρωπο μπορεις να βοηθας αλλα με ορια κ γενικως κρατα τις αποστασεις σου..μη παιρνεις πανω σου ο.τι δηποτε σε βαραινει...δεν ευθυνεσαι εσυ το ξαναλεω για οσα εγιναν κ δεν ωφειλεις σε κανεναν παραπανω απο το ανθρωπινο επιπεδο.
- 05-10-2016, 15:47 #47
Σε ευχαριστώ πολύ anxious για τα καλά σου λόγια, να σαι καλά.
Πραγματικά με βοηθάει πολύ η ψυχοθεραπεία σε αυτή τη φάση αν και με τον εαυτό μου νομίζω οτι έχω δρόμο ακόμα. Αυτή η ιστορία με πέτυχε πάνω που είχα αρχίσει να αφήνομαι και να χαίρομαι επιτέλους μετά από χρόνια δυσκολιών και μου ρθε λίγο κάπως, αλλά νομίζω οτι θα την βρω την άκρη.
05-10-2016, 16:08 #48
ολα τα ξεπερναει ο ανρθωπος..κοιτα τωρα να δουλεψεις με εσενα κ να εισαι εσυ καλα ! καποια στιγμη θα ερωτευθεις ξανα κ θα ειναι ακομα πιο ωραιο..στο εγγυωμαι..:)
05-10-2016, 20:23 #49
Κοίταξε Ελισάβετ εμείς δε μπορούμε να κάνουμε εύκολα σχέση ας πούμε εγώ έχω να κάνω σχέση δέκα χρόνια να σου πω λίγο δηλαδή για να καταλάβεις άμα είσαι συνειδητοποιημένος πρώτα σε νοιάζει πως θα επιβιώσεις και μετά οι έρωτες ας πούμε εγώ δουλεύω παίρνω τριακόσια ευρώ και το λέω γιατί λέω άμα αλλάξουν τα πράγματα με την οικονομία θα επιβιώσω αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό και γιατί το λέω αλλά ο ρατσισμός να ξέρεις είναι στα ύψη δηλαδή άμα τους δεις πως φεύγουν όταν το λέω θα καταλάβεις γενικά παίζει πολλή βλακεία εκεί έξω οπότε δύσκολα τα πράγματα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-10-2016, 23:10 #50
Δεν ξερω με τι εχεις διαγνωστεί elis αλλα το οικονομικό ειναι προβλημα για ολους πια πόσο μάλλον για κάποιον που έχει να αντιμετωπίσει και τέτοια θέματα!
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα διάλεγα να κάνω σχέση με κάποιον που θα είχε τέτοιο θέμα, δεν θέλω να πω ψέματα. Κι αυτό γιατί η εμπειρία που είχα με τον φίλο μου, ήταν πραγματικά τραυματική για μένα και δεν ξέρω αν μπορώ να σηκώσω τέτοιο βάρος ή τελικά θα κάνω κακό και στον άλλο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όμως νομίζω και παίζει ρόλο πως το αντιμετωπίζει ο καθένας.
Ο φίλος μου πχ αρνιόταν οτι είχε πρόβλημα, το έριχνε σε μένα! Κόντεψα εγώ να πάω σε ψυχίατρο για να επιβεβαιώσω οτι είμαι καλά γιατί ένιωθα οτι θα τρελαθώ! Αν είχε αποδεχθεί το πρόβλημα του και μου το εξηγούσε και έπαιρνε την θεραπεία του, δεν ξέρω πώς θα ήμουν.
05-10-2016, 23:12 #51
06-10-2016, 10:26 #52
ε φυσικα θα ξαναρθει..κ απο κει που δεν το περιμενεις..χαλαρωσε πρωτα, ξεπερασε οσα εγιναν..γιατι ειχες απωλεια..
κ οταν θα γιανεις κ θα χαλαρωσεις τσουπ θα ρθει κ το καλο παιδι πανω στο αλογο....χεχε..:p
06-10-2016, 13:44 #53
Τι να πω.. θα μου πάρει καιρό μάλλον. Ακόμα δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έγινε. Ήταν μεγάλο το σοκ. Να φανταστείς όταν μου τα είπε στην αρχή, άρχισα να γελάω γιατί νόμισα οτι μου κάνει πλάκα για να με τρομάξει!
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πώς κατάφερνε και το έκρυβε τόσο καλά! Πώς γίνεται δηλαδή μέχρι και την προηγούμενη μέρα να είμαστε μαζί, να δείχνει φουλ ερωτευμένος και ξαφνικά από μια αδιαθεσία που μου είπε οτι ένιωθε τη νύχτα και δεν κοιμήθηκε μαζί μου στο κρεβάτι, να ξυπνήσω το πρωί και να δω άλλον άνθρωπο!
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι (εσύ νομίζω το ανέφερες σε προηγούμενο ποστ και με έβαλες σε σκέψεις) νομίζω οτι όντως είχε κάπως παράξενη συμπεριφορά στο σεξ τελευταία.
Νιώθω εντελώς ηλίθια που δεν ψιλιάστηκα τίποτα!
06-10-2016, 13:52 #54
μηπως εχετε δαιμονοποιησει καπως το ολο θεμα...
από ότι λες ο πρωην εχει σημαδια ψυχωσης.. μια ασθενεια είναι (αν είναι) που διορθώνετε με μερικα χαπακια...
χωρις να θελω να σε κανω να νοιωσεις ενοχες.. αν ο φιλος σου ειχε παθει καρκινο... η κανα καρδιακο επεισοδιο... η δεν ξερω εγω τι άλλο θα τον αφηνες? μην νομιζεις ότι εχει μεγαλη διαφορα...
απλα από ότι φαινετε δεν ειχες δεθει μαζι του αρκετα ώστε να μεινεις
06-10-2016, 14:01 #55
θεωρω οτι ειναι δυσκολο γιατι η ψυχωση χτυπαει την συνενοηση κ την επικοινωνια..ωστοσο οσοι την ελεγχουν με γιατρο κ ειναι θετικοι...τοτε ναι μπορουν να κανουν τα παντα..
αν ο γκομενος μου παθαινε κατι σοβαρο...επειδη ειμα στε κ μαζι 7 χρονια(παναγια μου να ναι καλα)..
δεν θα τον αφηνα..αν ομως παθαινε ψυχωση..ναι θα ημουν μαζι του...δεν θα τον αφηνα..αλλα αν επειδη νομιζε οτι εγω κανω κακο σε αυτον με κυνηγαγε με ενα μαχαιρι..εκει θα εκανα την καρδια πετρα κ θα τον αφηνα.
δνε ειναι εφικτο οταν νιωθει ο αλλος συνεχεια οτι θα σου κανει κακο να μπορεσεις να εισαι μαζι του.
τωρα αν παθαινε κατι σωματικο...οχι δνε θα τον αφηνα με τιποτα!!! ισα ισα! θα ημουν μαζι του παντου κ συνεχεια!!
γιατι?πολυ απλα δεν θα φοβομουν μη μου κανει κακο.
καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες.
τον τοτε γκομενο που με κυνηγαγε να με σφαξει επειδη νομιζε οτι ημουν η ΕΛΕΝΑ..οχι ρε φιλε..ουτε καν διαθεση εχω να βοηθησω..να πα να γαμηθει αληθεια..που κοντεψα να σκοτωθω με την μηχανη κ να με κλαιει η μανα μου, που με κυνηγαγε κ δεν φροντισε να μου πει οτι εχει θεμα κ παιρνει χαπια ή οτι εχει ψυχωση.
+ τον αλλον τον πρεζακα επισης ο οποιος εμαθα αργοτερα (αφυο πρωτα με εκαψε κ εφαγα κ χαστουκια κ με παραμυθιαζε κοιλας ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ μου για να παει να γινει), οτι ηταν πρωην χρηστης ηρωινης , ειχε κανει αποτοξινωσεις κ οταν με γνωρισε ηταν καθαρος..κ μετα απο 3 χρονια εκανε υποτροπη κ τον επιασα στα πρασα να παιρνει ηρωινη!! οχι πες μου! γιατι να μεινω μαζι τους ? κ γιατι να τους λυπηθω..
εγω που εχψω αυτοανοσο το ειπα στον συντροφο μου μολις τον γνωρισα οτι εχω αυτοανοσο..
ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ¨???? ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ???
06-10-2016, 14:09 #56
οι σχιζο που είναι επικινδυνοι ειτε για τους αλλους ειτε για τον ευατο τους δεν είναι περισσοτεροι από τους ''νορμαλ''... το παραληρημα φευγει μολις πιασουν τα χαπια... δεν διαφωνω μαζι σου ότι είναι δυσκολο... θα σε περεπεμπα στην ζωη που εγινε ταινια του τζον νας...
ότι πρεπει να υπαρχει ειλικρινεια από την αρχη συμφωνω 100%
06-10-2016, 14:25 #57
Άσε τις ενοχές δεν τις γλιτώνω τις νιώθω και από μόνη μου!
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, έχω κάνει άπειρες φορές αυτή τη σκέψη "αν είχε καρκίνο θα τον χώριζα;"
Τι μπορώ να κάνω όμως όταν ο εχθρός στο δικό του μυαλό είμαι εγώ; Προσπάθησα με νύχια και με δόντια να τον πείσω να δει έναν ψυχίατρο, του πρότεινα να πάμε μαζί, να δει και μένα ο ψυχίατρος μιας και ισχυριζόταν οτι ήταν δικό μου το θέμα. Μου έβρισκε δικαιολογίες τα λεφτά. Του πρότεινα να του δώσω εγώ τα χρήματα - παρόλο που δεν μου περισσεύουν, ούτε αυτό το δέχτηκε! Έψαξα και του βρήκα εγώ ψυχίατρο με τον οποίο συνεννοήθηκα να πληρώνω εγώ χωρίς εκείνος να το ξέρει μήπως και ήταν εγωιστικό το θέμα και δεν ήθελε να πάρει λεφτά από μένα, ούτε αυτό το δέχτηκε! Πες μου εσύ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;Να κοιμάμαι με κανένα μαχαίρι κάτω από το μαξιλάρι μου; Γιατί ο ίδιος μου το παραδέχτηκε σε στιγμή ηρεμίας οτι υπήρχαν στιγμές που ήθελε να μου κάνει κακό!
Ακόμα κι αν μπορούσα να αντέξω αυτό το ψυχολογικό βάρος - που δεν μπορούσα από οτι αποδείχθηκε γιατί κόντεψα να φρικάρω- την σωματική μου ακεραιότητα πώς θα την διασφάλιζα; Κι άσε την δική μου, των δικών μου ανθρώπων; Γιατί έγω αυτό σκέφτηκα πρώτο! Ανακάτευε κι άλλους ανθρώπους εκτός από μένα! Είχε ψάξει και είχε βρει στοιχεία για όλους τους φίλους/ες μου και την οικογένεια μου!
06-10-2016, 14:38 #58
Πάντως κι ο δικός μου ήταν πρώην χρήστης και είχε κάνει αποτοξίνωση. Αυτό μου το είχε πει από την αρχή, αλλά για ψυχικές νόσους δεν είχε πει κουβέντα. Μου είχε πει μόνο οτι είχε κάνει ψυχοθεραπεία πριν χρόνια γιατί τον ενδιεφερε το θεμα, το έπαιζε πλήρης γνώστης των ψυχολογικών θεμάτων. Το μόνο θεμα που είχε αναφερει για τον χαρακτήρα του ως προβλημα ήταν ο θυμός που υποτίθεται είχε μάθει να ελέγχει με τα χρόνια.
06-10-2016, 14:40 #59
Μπαφους μάλλον έκανε το φιλαράκι σου με τα φάρμακα δεν τα έχεις αυτά αν έπαιρνε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-10-2016, 14:51 #60
Οχι το αποκλείω να έπαιρνε φάρμακα κι αν ήξερε την ασθένεια του, ήταν κατά των φαρμάκων γενικά, πίστευε σε πιο εναλλακτικές θεραπείες έτσι κι αλλιώς.
Για τους μπάφους δε το αποκλείω, το είχε αρνηθεί βέβαια και ούτε έπεσε κάτι στην αντιληψη μου όσο ήμασταν μαζί. Εννοώ οτι υπήρχαν διαστηματα, στις διακοπές πχ, που ήμασταν επί 10 μέρες όλη μέρα μαζί.εκεί αποκλείεται να έκανε!